BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #894309 przez betka81
No nareszcie wolne....

Chudzinka ciąża to temat niekończący się więc zawsze będą nowe testujące ale dla pewności możemy już owulkowe mamuśki powoli werbować.hehehe
Chudzinka jak masz plan to będzie wykonany w 100% i życzę Ci co najmniej trzech dzidzi...a w ciąże zajdziesz :) i nie szalona ale spragniona

Asiaa to trzymamy zaciśnięte kciuki do końca tygodnia

Agni nie martw się poród Cię nie ominie, chociaż też bym się porządnie wkurzyła jakby tak ze mną pogrywali :whistle:
A Pola to chyba już charakterna jest? I nie musi się rodzić wtedy kiedy ciocia...będziesz miała z nią przeboje
ale moja też zawsze o 22 zaczynała swoje nocne życie a po porodzie od 5 czy 6 tygodnia przesypia całą noc

Ada kończ ten remont bo może dzidzia też na to czeka...?
Wiesz obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie...lipiec raczej też nie bo w trakcie owulki mój będzie prawdopodobnie wtedy w Wawie :( więc dalej czekam na sierpień
Od jak dawna obserwujesz śluz bo mi on dużo mówi...

Asia zobaczymy jak będzie przebiegała moja 3 ciąża po 30-stce? Oby nie była znowu leżąca bo nie dam rady przy Idze :dry:
A avatarek boski :woohoo:

Monique betka będzie ślicznie rosła i trzymamy wszystkie kciuki za ładny przyrost!

Gwiazda powiedz kiedy otwierasz dom handlowy z ciuszkami?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894311 przez gwiazdka2014
Beatka he he he nie wiem jeszcze, ale mam plan zostawienia ciuszków dla drugiego synka... na kiedyś :P Ale mnie rozwaliłaś :P

Moni nie ma innej opcji jak tylko rosnąca beta.... a czemu tak długo czekasz? Ja miałam w ten sam dzień po 4-6 h

Aha kupiłam sobie na wakacje 3 tuniczki www.anbstyle.pl//allegro/sukienka_4049/mieta/1.JPG
zolta, turkusowa i koralowa... Prezent na ur sobie zrobiłam :)

Ula a ja tam u ciebie? Ok... a moj syn już wredny po ojcu :P ha ha ha

Julia dzięki za zaproszenie :)

10 lata 6 miesiąc temu #894313 przez betka81
A co zrobisz ja Ci się dziewczynki trafią? Serio połowy tych rzeczy nawet nie ubierzesz małemu...rodzisz we wrześniu? to zaraz zima a w domciu mi jakoś najwygodniej było body i śpiochy
Tuniki super :laugh:
mówisz, że mały wredny po ojcu? No przecież a po kim miałby być :woohoo:

10 lata 6 miesiąc temu #894410 przez Agnilla
ej forum sie popsuło? ;) co tu taka cisza dzis? :)
Dag, odbijam piłeczke...i potwierdzam, ze styczniowe dzieci też są fajne....Wiki i ja ofc :lol:
Muszę do Jurka napisac, ze czas lenistwa jej się konczy i ma tu czym predzej wracac :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894415 przez ulka1983
hej :) dzieci w szkole chociaż ciężko z Natalią było bo przecież jej się nie chce i dlaczego ma iść :evil: obrażona ale po 20 min przeszło i wychodziła już z domu zadowolona :)

Ann Ty się dobrze zastanów czy chcesz mieć Natalię bo ciężko z nią ;)

Agni napisz do Jureczka niech wraca bo tyle miejscówek się niedługo zrobi a nie ma kto brać :laugh: powiedz że tęsknimy za nią i za goldusiami :kiss:

Betka oszukaj trochę swój organizm i powiedz mu że starasz się od grudnia a od sierpnia rób próby generalne :laugh: ;) wiesz żeby się wszystko ze stresu nie poprzestawiało :)

Gwiazdka już obchodzisz urodziny :laugh: tuniczka fajna ale mogłam tylko miętową zobaczyć :( u mnie niby ok ale cały czas prawie brzuch boli i trochę mnie to niepokoi B) wiadomo że po ojcu przecież nie po mamusi ;)

Agni mam nadzieję że dzieci styczniowe fajne ;)
Podziękowania: betka81

10 lata 6 miesiąc temu #894444 przez aggi
Cześć kobitki :) Siedzę, kawkę popijam. Słoneczko świeci, młody szaleje :P

Ciacho wczoraj robiłam kruche
która kce???
ja to dwie lewe ręce do pieczenia mam,
ale pyyyyyyyyyyycha serio :blush: :blush: :blush: :blush:
czereśniowo-porzeczkowe :woohoo:

Zaraz zabieram się za nadrabianie co tam pisałyście :D

10 lata 6 miesiąc temu #894448 przez Ada2424
Ulka pewnie, że styczniowe dzieci są fajne, ja tez ze stycznia B)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #894459 przez aggi
Eeee no widzę że posty coś się nie pokazują? :huh: ale nie będę dublować bo pewnie się pojawi prędzej czy później ;)
Zabieram się za nadrabianie Was :D

Agni no ale przynajmniej już wiesz co kiedy i jak. :) Jeszcze tylko Poli pociskaj jakimiś słodkościami żeby się z nią dogadać że ma psikusów nie robić :D Kawałek mojego ciacha masz poza kolejnością :P hehehe

Ada dobrze Cię rozumiem, ja od lutego miałam mieć sypialnię gotową a tu ciągle coś :)

julka jutro do Ciebie leci poczta priorytetem bo nie miałam kiedy tego zrobić ! Mam nadzieję że zdąży dotrzeć !

monique nic się nie martw, będzie cacy :) :) :)

meli lekarz zleca badania które go interesują po pierwszej wizycie. Ja przynajmniej nie dopytywałam ani nic, sam powiedział kiedy co i jak. Również tak jak Ann jestem zdziwiona dlaczego morfologia przed 10tc? raz na trymestr napewno ale to chyba nie jest powiedziane konkretnie kiedy. ;)

ulka hehe alergia na przedszkole powiadasz.. skądś to znam :D też zawsze tak chorowałam :P

gwiazdka mi tam glukoza smakowała. Mmmmm :whistle: bardziej się martwiłam tym że nie wytrzymam trzech kłuć. ;)

moof fajne krzesełko :)

gwiazdka fajna kiecuszka choć ja bym się czuła jak wieloryb w niej :D Nie wiem czemu ale odkąd mam brzucha to muszę bluzki podkreślające go nosić bo w większych czuję się jeszcze większa :D

10 lata 6 miesiąc temu #894467 przez ulka1983
Aggi pycha :woohoo: tylko teraz przez Ciebie jestem głodna :P kiedy ta alergia się u Ciebie skończyła ? dzisiaj mi powiedziała z nerwami ,, no nie rozumiesz że mi się nie chce "i naciągnęła kołdrę z powrotem :evil: Kornelia ma 11 lat a nie pyskuje wcale :S a tą coś opanowało że dogadać się nie idzie B)

Ada to fajnie :) jak potwierdzacie to mogę w styczniu spokojnie rodzić :)

10 lata 6 miesiąc temu #894475 przez monique1983
Odebrałam wyniki bety - 101,30 mIU/ml, co z tych podanych norm odpowiada gdzieś 4 tygodniowi :) To jeszcze jutro powtórka i w czwartek wyniki.

Gwiazdka - u mnie niestety nie ma tak, że wyniki w tym samym dniu :S

10 lata 6 miesiąc temu #894481 przez aggi
ulka ja jeszcze miałam patent w podstawówce że jak koleżanka nie szła do szkoły to ja momentalnie chora zasmarkana i zapłakana byłam :blink: :P oby moje dziecię mi oszczędziło takich emocji, ja byłam upierdliwa :P a ciastem się częstuj a jak chcesz to i stronkę ci podam skąd przepis wzięłam :D

monique no piękna beta :) Teraz tylko spokojnie jutro zrób i będzie wsio ok :) musi być :)

10 lata 6 miesiąc temu #894484 przez Ada2424
Monique piękna beta :) trzymam kciuki za następną :) ale pewnie będzie jeszcze piękniejsza :kiss:

W końcu wybraliśmy ozdobne kafle na komin :) fajne są bo brokat na nich się mieni pod światło,ok 2 tygodni musimy poczekać bo to na zamówienie, ale za nim zrobimy mały pokój jeszcze to akurat ;) co u mnie jeszcze... podbrzusze nadal boli dziś troche lżej niż wczoraj wieczorem, temperatura mi spadła na 36,47 a wczoraj była 36,6 no i na testach owu nic nowego jedna krecha a druga bladzinka ledwo widoczna.

Aggi to samo robiłam w podstawówce ;) albo umawiałam się z koleżanka z ławki, że w któryś tam dzień razem nie przychodzimy do szkoły :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #894504 przez ann-sunshine
Ulcia tego że Natalka uparta będzie to się nie boję, bardziej mnie martwi to że obie będą bo Marta też do takich należy co wie co chce i nie da sobie w kaszę dmuchać. Może jakoś to przetrwam. A tak a propos to myślałam że mnie bunt dwulatka ominie, ale od jakichś dwóch tygodni ulubioną kwestią jest "NIE". Czy to akurat musi przypadać na miesiąc bez żłobka?

Aggi ale pyyyyyyyycha, udało ci się to ciacho. Nie gadaj że zdolności nie masz.

Monique super, to teraz czekamy na śliczny przyrost bety :-)

Kuchnię i toaletę odsprzątałam na błysk. Jutro łazienka do której wczoraj nie doszłam i ścieranie kurzu. Jeszcze balkon po remoncie został, ale to chyba mamie zlecę, nie będę się wygłupiać i z brzuchem okien myć.

10 lata 6 miesiąc temu #894518 przez aggi
Ann gdyby nie przepis krok po kroku i co między krokami to bym nie dała rady pewnie hahaha :P a to ja znów bym chętniej okna myła niż na szmacie po podłogach jeździła :P No ale że deszcz ciągle zapowiadają to okna tak odwlekam i odwlekam... ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #894559 przez Agnilla
o matkooo ale pysznosci, a ja ostatnio wciagam jak odkurzacz i spie jak susel wszystko co sprzyja utrzymaniu idealnej figury :lol:
Moni super! widzisz, na lipcowkach jest Helenne, tzn byla bo sie nie udziela, ale chodzi mi o to, ze byla w ciazy pozamacicznej a teraz zaraz rodzi :) i obaczysz u Ciebie tak bedzie,w czwartek poprosimy wielgachna bete! :)
ej wiecie, pizza do mnie jedzie....ale po obiedzie zaczne szukac menu matek karmiacych :lol: zreszta od wtorku zasadza mi tala glodowke, ze bede normalnie jadla powietrze :P
Aggi dawaj przepis, mezu ma w niedziele imieniny, moze bym zrobila :unsure: taaaa chce mi sie jak nie wiem ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka