- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
Chudzinka ciąża to temat niekończący się więc zawsze będą nowe testujące ale dla pewności możemy już owulkowe mamuśki powoli werbować.hehehe
Chudzinka jak masz plan to będzie wykonany w 100% i życzę Ci co najmniej trzech dzidzi...a w ciąże zajdziesz i nie szalona ale spragniona
Asiaa to trzymamy zaciśnięte kciuki do końca tygodnia
Agni nie martw się poród Cię nie ominie, chociaż też bym się porządnie wkurzyła jakby tak ze mną pogrywali
A Pola to chyba już charakterna jest? I nie musi się rodzić wtedy kiedy ciocia...będziesz miała z nią przeboje
ale moja też zawsze o 22 zaczynała swoje nocne życie a po porodzie od 5 czy 6 tygodnia przesypia całą noc
Ada kończ ten remont bo może dzidzia też na to czeka...?
Wiesz obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie...lipiec raczej też nie bo w trakcie owulki mój będzie prawdopodobnie wtedy w Wawie więc dalej czekam na sierpień
Od jak dawna obserwujesz śluz bo mi on dużo mówi...
Asia zobaczymy jak będzie przebiegała moja 3 ciąża po 30-stce? Oby nie była znowu leżąca bo nie dam rady przy Idze
A avatarek boski
Monique betka będzie ślicznie rosła i trzymamy wszystkie kciuki za ładny przyrost!
Gwiazda powiedz kiedy otwierasz dom handlowy z ciuszkami?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Moni nie ma innej opcji jak tylko rosnąca beta.... a czemu tak długo czekasz? Ja miałam w ten sam dzień po 4-6 h
Aha kupiłam sobie na wakacje 3 tuniczki www.anbstyle.pl//allegro/sukienka_4049/mieta/1.JPG
zolta, turkusowa i koralowa... Prezent na ur sobie zrobiłam
Ula a ja tam u ciebie? Ok... a moj syn już wredny po ojcu ha ha ha
Julia dzięki za zaproszenie
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Tuniki super
mówisz, że mały wredny po ojcu? No przecież a po kim miałby być
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Dag, odbijam piłeczke...i potwierdzam, ze styczniowe dzieci też są fajne....Wiki i ja ofc
Muszę do Jurka napisac, ze czas lenistwa jej się konczy i ma tu czym predzej wracac
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann Ty się dobrze zastanów czy chcesz mieć Natalię bo ciężko z nią
Agni napisz do Jureczka niech wraca bo tyle miejscówek się niedługo zrobi a nie ma kto brać powiedz że tęsknimy za nią i za goldusiami
Betka oszukaj trochę swój organizm i powiedz mu że starasz się od grudnia a od sierpnia rób próby generalne wiesz żeby się wszystko ze stresu nie poprzestawiało
Gwiazdka już obchodzisz urodziny tuniczka fajna ale mogłam tylko miętową zobaczyć u mnie niby ok ale cały czas prawie brzuch boli i trochę mnie to niepokoi wiadomo że po ojcu przecież nie po mamusi
Agni mam nadzieję że dzieci styczniowe fajne
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zabieram się za nadrabianie Was
Agni no ale przynajmniej już wiesz co kiedy i jak. Jeszcze tylko Poli pociskaj jakimiś słodkościami żeby się z nią dogadać że ma psikusów nie robić Kawałek mojego ciacha masz poza kolejnością hehehe
Ada dobrze Cię rozumiem, ja od lutego miałam mieć sypialnię gotową a tu ciągle coś
julka jutro do Ciebie leci poczta priorytetem bo nie miałam kiedy tego zrobić ! Mam nadzieję że zdąży dotrzeć !
monique nic się nie martw, będzie cacy
meli lekarz zleca badania które go interesują po pierwszej wizycie. Ja przynajmniej nie dopytywałam ani nic, sam powiedział kiedy co i jak. Również tak jak Ann jestem zdziwiona dlaczego morfologia przed 10tc? raz na trymestr napewno ale to chyba nie jest powiedziane konkretnie kiedy.
ulka hehe alergia na przedszkole powiadasz.. skądś to znam też zawsze tak chorowałam
gwiazdka mi tam glukoza smakowała. Mmmmm bardziej się martwiłam tym że nie wytrzymam trzech kłuć.
moof fajne krzesełko
gwiazdka fajna kiecuszka choć ja bym się czuła jak wieloryb w niej Nie wiem czemu ale odkąd mam brzucha to muszę bluzki podkreślające go nosić bo w większych czuję się jeszcze większa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ada to fajnie jak potwierdzacie to mogę w styczniu spokojnie rodzić
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Gwiazdka - u mnie niestety nie ma tak, że wyniki w tym samym dniu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
monique no piękna beta Teraz tylko spokojnie jutro zrób i będzie wsio ok musi być
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
W końcu wybraliśmy ozdobne kafle na komin fajne są bo brokat na nich się mieni pod światło,ok 2 tygodni musimy poczekać bo to na zamówienie, ale za nim zrobimy mały pokój jeszcze to akurat co u mnie jeszcze... podbrzusze nadal boli dziś troche lżej niż wczoraj wieczorem, temperatura mi spadła na 36,47 a wczoraj była 36,6 no i na testach owu nic nowego jedna krecha a druga bladzinka ledwo widoczna.
Aggi to samo robiłam w podstawówce albo umawiałam się z koleżanka z ławki, że w któryś tam dzień razem nie przychodzimy do szkoły
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi ale pyyyyyyyycha, udało ci się to ciacho. Nie gadaj że zdolności nie masz.
Monique super, to teraz czekamy na śliczny przyrost bety
Kuchnię i toaletę odsprzątałam na błysk. Jutro łazienka do której wczoraj nie doszłam i ścieranie kurzu. Jeszcze balkon po remoncie został, ale to chyba mamie zlecę, nie będę się wygłupiać i z brzuchem okien myć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Moni super! widzisz, na lipcowkach jest Helenne, tzn byla bo sie nie udziela, ale chodzi mi o to, ze byla w ciazy pozamacicznej a teraz zaraz rodzi i obaczysz u Ciebie tak bedzie,w czwartek poprosimy wielgachna bete!
ej wiecie, pizza do mnie jedzie....ale po obiedzie zaczne szukac menu matek karmiacych zreszta od wtorku zasadza mi tala glodowke, ze bede normalnie jadla powietrze
Aggi dawaj przepis, mezu ma w niedziele imieniny, moze bym zrobila taaaa chce mi sie jak nie wiem