BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #895050 przez gwiazdka2014
Kurcze napisałam posta i go nie ma :/// a co gorsza nie pamiętam co tam napisałam :P ha ha ha

Co tam u mnie dziś pojechałam coś zabrać z pracy, jakoś nie czuję się się doceniona przez szefową, bo będę cos teraz robić w domu ;/// eh... nie wiem może przesadzam ://///

Ula dla ciebie....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #895060 przez ulka1983
Gwiazdka to ty nie jesteś na zwolnieniu ? Antek fajnie rączki przy buźce trzyma :laugh: do kogo podobny ?

10 lata 9 miesiąc temu #895061 przez Pinezka
Gwiazdka - sliczna buzke ma twoj dziec :)

Co do kawy, to ja lubie ta z kapsulek, wygodnie i szybko, zwlaszcza w pracy. Z checia bym sobie teraz kawke zapodala, bo dzisiaj jakas taka bez energii jestem, najchetniej bym juz spac poszla ;) W piatek mam impreze firmowa i zastanawiam sie, jaka wymowke sobie wymyslic, zeby sie nie wydawalo podejrzane, ze alkoholu nie pije.

Meli - jak sie czujesz? A reakcja mamy sie nie przejmuj, to decyzja twoja i meza, choc fajnie by bylo troche wiecej entuzjazmu odczuc :dry:

Ada, Asiaa - jak tam na froncie?

Monique - ciebie tez tak ciagnie w pachwinach? Dziwne uczucie....

10 lata 9 miesiąc temu #895065 przez ulka1983
Pinezka ja byłam na imieninach zaraz po tym jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży i taż było wypij no wypij :whistle: i trzeba było odmawiać ale nikt się nie skapnął :P chociaż ja jak już to troszkę winka wypiłam albo jeden drink i takie moje picie było taki ze mnie alkoholik :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #895072 przez Agnilla
wrocilam od rodzicow, byla siostra z blizniakami wiec jestem tak styrana, ze ledwo zyje, krocze mnie boli jakby mnie jakis ogier
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
a na dodatek Pola ma dzis takie adhd, ze moge liczyc chwile kiedy sie nie rusza, niz odwrotnie
Ula, Pinezka, ide przygotowac wysylki dla Was, zrobie to na lezaco ;)
Asia, ja to pewnie juz z 17 kg na plusie mam i jakos przestalo mi to przeszkadzac, wrecz mi wisi, nic w tydzien nie wyczaruje :angry:
ooo mama mi uszyla podusie do pokoju na fotel i rozek dla malej :) moge rodzic ;) tzn w sumie lepiej nie, poczekajmy i spokojnie wszystko za tydz sie rozwiaze

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #895074 przez Ada2424
Pinezka od 3 dni mnie brzuch dołem pobolewa bardziej z lewej strony z dnia na dzień co raz mocniej a na testach owu ciagle jedna kreska nawet cienia drugiej :dry: choć ja czuje że owulacja będzie lada chwila i tak patrze na te testy bez przekonania i nadziei że ujrzę maliny. Temperature mierze to choć z tego będzie wiadomo czy była owu i kiedy no i czy są jakieś szanse w tym cyklu.

Ulka u mnie też leje i zimno, taka zamulająca ta pogoda, ale jutro ma być już bez deszczu i ciepło :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #895081 przez monique1983
Pinezka - powiem Ci że w pachwinach jakieś kłucia, ciągniecie bardziej czułam zanim test zrobiłam, a od kilku dni to bardziej w podbrzuszu, dzisiaj to w kroczu też :whistle: A w ogóle jak byłam dzisiaj pod prysznicem to mnie jakoś zamuliło, jakoś dziwnie słabo, niedobrze mi się zrobiło. No ale zjadłam coś teraz i już mi trochę lepiej, do tej pory raczej takie lekkie mdłości czułam.

10 lata 9 miesiąc temu #895101 przez gwiazdka2014
czesc

moni zaczyna się :P

meli jak tam sie czujesz?

majka co u ciebie??

Ferr jak badania, a gdzie zdjęcie Kuby ?

Julia proszę się zameldować ?

Emma??

Ja mam dziś dołka, zrobiłam liste co mi jeszcze potrzebne .... eh...

10 lata 9 miesiąc temu #895106 przez mesy
gwiazdka bys kupowala to co trzeba a nie same ciuszki pewnie polowa nie potrzebna to bys teraz nie wzdychala :P

ulka jutro wrzuce linka , bo na tel siedze i nie umie skopiowac :S

Agni i reszta z nad bagazem liczycie ruchy ?

10 lata 9 miesiąc temu #895120 przez Asiaa
Ja to codziennie rano muszę wypić kawę by się rozruszać :D

Pinezka czekam. Do końca tygodnia powinno się wyjaśnić.

10 lata 9 miesiąc temu #895122 przez Agnilla
ee ja nie liczylam w ogole, czasem bylo tak malo....a dzis to bym do miliona chyba doszla :P

10 lata 9 miesiąc temu #895132 przez mesy
Agni no wlasnie ten ma takie jazdy jak sie rusza ze nie jestem w stanie obliczyc ruchow ...... a wiem ze ma swoje godziny buszowania wiec tez nie licze ....gorzej jak by sie nie ruszal w ogole..... np teraz szaleje az boli :/

10 lata 9 miesiąc temu #895142 przez betka81
Hej :laugh: witam się i ja
A ja dziś świętuję mój mały urlopik - moje cudowne 5 dni wolnego....nanananana

mesy jak wszystko jest w porządku to najważniejsze :laugh: a na pewno dobrze zmierzył Patryka? Bo może on jest cięższy niż się ginkowi wydaje, chociaż taka z Ciebie chuda laseczka, że mały też wielki nie musi być...

A ja wczoraj widziałam USG ale co ślepe to ślepe więc nazwiska nie dojrzałam, więc może nie wszyscy też zwrócili uwagę :whistle:

Dag ale nikt nie mówił, że po kaszce będzie lepiej albo dłużej spała....jak ciągle głodna
A jak kooooopa jest to tylko się cieszyć, moja jak była na piersi to robiła raz na 5 dni i później strasznie się męczyła
A kawusią aż mi ochoty narobiłaś :P

Ada mnie też dziwnie w tym cyklu brzuch kłuje i to od niedzieli aż kurde mam już dość bo na chwilę przestanie i znowu i tak przez cały dzień...wczoraj wieczorem nie mogłam usnąć bo tak mnie kłuło i ciągło :sick:
Jasne, jak wrzucisz wykres to pomożemy, u mnie też były góry i doliny i nie zawsze temperatura skakała zaraz po owulacji czasem dzień a nawet 2 dni po szczycie śluzu

Asia spokojnie daj sobie czas, ja w ciąży tyje ponad 20 kg ale później wszystko zlatuje więc u Ciebie też wszystko wróci do stanu sprzed ciąży, przecież nie tak dawno jeszcze z brzuszkiem chodziłaś a teraz dużo spacerków z małą i będzie git :lol:
Mam nadzieję, że Twoje słowa się sprawdzą co do mojej 3 ciąży
A co do kawy to mistrzyni jesteś ale ja tak jak dziewczyny naturalnej nie piję, od 3 lat nawet rozpuszczalnej, przerzuciłam się na Inkę :silly:

Ula to przesuwam staranka na grudzień B)
A ja w budżetówce i cos takiego u nas istnieje pewnie jeszcze z czasów komuny ale wcale nie narzekam :woohoo:
A trzecie mam w planach i pewnie Ty mi szybciej powiesz niż ja Tobie

10 lata 9 miesiąc temu #895148 przez ulka1983
Agni Ciebie to nawet parę dni przed porodem utrzymać w miejscu nie można :laugh: ale może trochę zwolnij bo Pola się wkurzy i szybciej będzie chciała wyjść niż w środę :unsure: a jak się tak mocno wierci to może główką w dół się obraca ;) możesz pakować na leżąco mi to nie przeszkadza :P moja mama mi do pierwszej córy uszyła pojemnik na pieluchy i pościel też :)

Ada pogoda ma być lepsza to dobry znak :) a testami się nie przejmuj tempka też Ci pokaże czy owu była :)

Asiaa my też czekamy :whistle:

Betka a kto by narzekał :laugh: fajnie chociaż sobie odpoczniesz ;)

10 lata 9 miesiąc temu #895162 przez majka1987gnoWlkp
hej hej mamuśki:)
ja przelotem tylko jak ostatnio :/
mało sypiam, Tosia nadal ząbkuje:/ kły się nie chcą wybić- już sama nie wiem co mam zrobić by jej pomóc. z Misią ok :) fika fika fika i mam nadzieję ze przy tym fikaniu może zmieni pozycje.
Gwiazdko jestem żyje- ledwo ale żyje :)
Ada a może coś się zadziało jak Ci wtedy 2 kreseczka bladziutka wyszła?
aa jeszcze Wam napisze że podziwiam mojego S. chce oszczędzić na paliwie bo ten nasz grat to pali tyle że łooo matko i wsiadł na rower- 18 m w jedną stronę czyli dziennie 36. a w niedziele to 72 bo 2 x jedzie. trzymam za niego kciuki

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka