BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #895295 przez betka81
Ann już jej nie strasz i jej nie dokuczaj przed porodem...

Agni Pola jest już za duża i w 39 tc to raczej nie ma szans na zrobienie fikołka ;) więc spoko będziesz miała swoje CC
A mąż nie ma ochoty bo w łóżku pewnie przy każdym ruchu sapiesz i stękasz....ochoty na fiki miki z czołgiem?a fotkę trzaśnij rano!

Chudzinka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i odgłosu bijącego maleńkiego serduszka Ci życzę....aby się udało :kiss:

Asiaa 1 dc szkoda, że @ przyszła :angry:
a teraz załóż suwaczek cyklowy i odliczamy dalej dni do czasu aż @ nie przyjdzie :cheer:

A u mnie się wreszcie przejaśniło, więc jak mała wstanie to pewnie wyjdziemy sobie na plac zabaw...a później chcę ją podrzucić babci i na basen....może trochę pupcia spadnie od wody :whistle:

mesy kołyska fajna sprawa ale moja mała i tak ma łóżeczko w naszym pokoju do tej pory więc, dzidzia też będzie z nami w pokoju spała...

Ulcia to u Was tylko w czwartki krew pobierają? To gdzie Ty mieszkasz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #895296 przez Agnilla
haaa mesy to po 2 miesiacach przenosi małego do jego pokoju :lol:
ale bede miala zajebiaszczą rolade, cnie mesy? :lol:
a sapać to ja nie musze przy fiki miki, bo sapię caly czas :lol: maz az czasem patrzy jak na dziwaka, ale wczoraj przyznal, ze ma fajna zone, bo wszystkie emcze mundialowe z nim ogladam :lol: tzn na tych pozniejszych odjezdzam, wiec nie jestem szkodliwa ;)

10 lata 5 miesiąc temu #895297 przez mesy
Agni oczywiście :P TEŻ TAK MECZE ogladam hehehe

10 lata 5 miesiąc temu #895298 przez Ada2424
Bry w końcu słoneczko :) chyba ta okropna pogoda wczorajsza teraz do Was dotarła :unsure:

Majka właśnie też się zastanawiałam wczoraj czy to aby nie było wtedy coś na rzeczy bo póki co to najciemniejsza druga kreska była w 10 dc no ale po co by mnie teraz dół brzucha bolał od kilku dni taki sam jak w tamtym miesiącu w tych dniach cyklu, ciort wie trzeba czekać i zobaczymy. Lepiej żeby nie wyszło że to było w 10 dc bo nie było zbyt dużo przytulanek w tym czasie.

Agni fryzura the Best :P

Asiaa nowy cykl nowe szanse pamiętaj :kiss: załóż sobie suwaczek :)

Chudzinka jeszcze raz wszystkiego naj :kiss:

Mesy superowa kołyska ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #895307 przez betka81
Agni no właśnie o tym mówię, że sapiesz przy każdy ruchu to jak mąż sobie pomyśli, że jeszcze miałby Cię wykorzystać to chyba mu żal Ciebie i mu się odechciewa....a to, że sapiesz to się domyślam bo pamiętam siebie sprzed dwóch lat...wstanie z łóżka było nie lada wyczynem ;)

A ja z moim też mecze oglądam, nie z wielkimi emocjami ale chyba jest mu przyjemnie, że ma z kim :whistle: ale na późnych też zasypiam a później rano mi opowiada.hehehe

Ada bez obserwacji kilku cykli nie da się zgadywać..a jak z tempką? Trzeba czekać...ewentualnie możesz dodać linka do swojego wykresu lub ustaw go w podpisie, miałam tak wcześniej na ovufriend....
A u mnie też już jest ładne słoneczko :lol:

10 lata 5 miesiąc temu #895308 przez ulka1983
Majka chyba 18 km nie m :laugh: to niezłą kondycję mężulo będzie miał :whistle: mój mąż musi 40 minut do pracy samochodem jechać a rowerem to chyba z pół dnia by mu zeszło :laugh: ale za to na budowie też ma niezły wycisk teraz jest na etapie kopania otworu pod szambo głębokie na 2,2 m długie na 3,5m a szerokie na 3m :S na dodatek glina i woda B)

Betka :laugh: tak właśnie myślałam że w ten sposób wolne spędzisz B) ale chociaż do pracy nie musisz iść ;) pobierają w środy i czwartki a ja miałam na czwartek a że w zeszły było Boże Ciało to był tłum dzisiaj B) a mieszkam w małej wioseczce ale nigdzie się z niej nie ruszam :silly:

Mesy no nieźle już małego straszysz :laugh: ale jaki posłuszny :woohoo: ej super ta kołyska :woohoo: i to cały komplet za tą cenę kołyska+ materac+ pościel? ja też chcę taką :whistle:

Agni no rzeczywiście jakaś nie podobna do siebie jesteś idź się ogarnij :laugh: no właśnie czym więcej ludzi tym gorzej :( ja po dzisiejszym wyjściu do przychodni mam dość ale też obiad muszę zrobić bo teściowa też poleguje na kręgosłup B)

Chudzinka wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń :kiss:
a Agni jest lepsza niż szpieg z krainy dreszczowców :laugh:

Asiaa przytulam :kiss: następny cykl jest Twój :)

Ada przytulanko czasami wystarczy jedno ;)

10 lata 5 miesiąc temu #895320 przez Ada2424
Betka temperatura taka jak wczoraj czyli 36,53 mam nadzieję, że te bóle podbrzusza nie są bez przyczyny....w tamtym cyklu wychodziło na to, że owulka mogła byc w 16 dc zobacze jak dzisiaj test wyjdzie bo niedługo robie ale jakoś tak bez nadziei na maliny.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #895325 przez mesy
Ulka no prześcieradła w komplecie nie było :P ale takie to koszt 12 zł więc nie majątek :P
nO MUSIAŁAM brzuchem potrzepać , bo coś dziś leniwy jest , ale potrzepałam i się rusza więc looooz ;)

10 lata 5 miesiąc temu #895337 przez Anabelle
Ja się w tym cyklu bawię z testami owu :)
Fajna zabawa, prawie jak codzienne testy ciążowe :P
Dzisiaj 11 dzień cyklu

Syn śpi - szybka kawka i chyba biorę się za obiad :)

10 lata 5 miesiąc temu #895342 przez betka81
Ada nie stresuj się, może jest teraz coś na rzeczy. U mnie już Ci kiedyś pisałam, że zaraz po @ blada kreseczka jest ta druga a na 3-4 dni przed owu tylko jedna i nawet cienia nie ma a w dzień przed owu to bije po oczach. I jeszcze zależy od testów. Z niebieską końcówką taka mocna krecha nie wychodziła a teraz mam z różową i bije aż po oczach....

A mnie kurcze brzuszek kłuje normalnie mam już tego dość 4 dzień z rzędu i o co chodzi?

Anabell to chyba jeszcze nie to ale pewnie blisko. Z testami jest super zabawa i ten moment oczekiwania na II kreseczki, super cnie?

10 lata 5 miesiąc temu #895343 przez Ada2424
u mnie nadal jedna kreska i dzis druga sie pokazała ale blada :( wkurzają mnie te testy, chyba faktycznie wyjdzie na to że miałam w 10dc bo wtedy tez były najmocniejsze krechy, tylko po co by mnie jajnik bolał i podbrzusze od kilku dni, nic z tego nie rozumiem.

Betka nie umiem wstawic tego wykresu, prześlę Ci na priv link do niego popatrz co i jak ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #895347 przez Anabelle
Betka - też mi się wydaje że jeszcze nie - obstawiam owulkę w najbliższych 3 dniach ;)

Ada - wiesz teoretycznie jeśli owulacja była w 10 dc a masz 16 dc to ból podbrzusza może wynikach z zagnieżdżania. Nie chce robić płonnych nadziei, ale zdaje się że 5-7 dni mija od zapłodnienia do zagnieżdżenia o ile mnie pamięć nie myli.

Choć w sumie każdy organizm inny i trudno powiedzieć o co mu się rozchodzi :/

10 lata 5 miesiąc temu #895355 przez monique1983
Byłam odebrać wyniki, a więc moja wczorajsza beta - 242,50 mIU/ml :)

Chudzinka - spełnienia marzeń :kiss:

Asia - szkoda :( w tym cyklu też będziesz brać clo?

Mesy - super ta kołyska :)

Anabelle - wygląda na to, że owulka się zbliża :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895356 przez betka81
Anabelle z tego co ja pamiętam zagnieżdżenie to 7-10 dni. Przy Idze plamienie implantacyjne miałam dokładnie 9 dnia..wtedy myślałam, że wcześniej okres dostałam i mężowi powiedziałam, że się nie udało a później II kreski na teście...i pamiętam zanim zrobiłam test to ciągnięcie brzucha do szału doprowadzało
A Ty jak na dziewczynkę to możesz już z mężem działać :side:

Moni beta super :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #895369 przez meli1990
Chudzinka Wszystkiego Najlepszego

Mesy śliczna jest. też bym taką chciała kołyskę bo u nas jak narazie mało miejsca

Monia śliczna beta

dziewczyny mnie brzuch bolał przez ponad tydzień właśnie po malinach i okazało się że jestem w ciąży a przy pierwszej ciąży tak nie miałam. ja trochę lepiej się czuję dziś. wczoraj zażyłam wieczorem witaminę B6 i mam mniejsze mdłości dzisiaj. tylko martwię się że w ciągu tygodnia schudłam ok. 2 kg

co do mamy to powiedziała po co się tak śpieszyliśmy czy nie mogliśmy poczekać z rok jeszcze, że Dominik jest jeszcze mały, że jeszcze remont nie zrobiony a tu dziecko w drodze i takie inne. a zagięło mnie to że jakby to była wpadka to co innego a ze planowane to już źle

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka