BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #895592 przez Asia K
Alez naskrobałyscie ze nie wiem co której mialam :dry:

Ulka - tesciowej współczuje , ale o mojej to tez moglabym pisac i pisac i pisac i niestety tylko źle
A wiecie ile razy Asie widzala? 2 razy a przypominam ze ma juz ponad 2 miesiace ehhhh no bo prezciez daleko ma do nas - cale 2 km !!! :angry:

Chudzinka , Agni medal za pamiec - no niespodziewałam sie ze bedziecie o moich urodzinach pamietac :ohmy: Moje urodziny są
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Chudzinka spełnienia wszystkich marzen a szczególnie tego najwiekszego :)

Gwiazdka ale ty juz masz nakupione tych kosmetyków :ohmy: nie kupuj tyle rzeczy bo w koncu moze sie okazac ze wiele z nich bedzie ci niepotrzebnych B)

Moof ja tez planuje robic se testy dla sprawdzenia , ale narazie czekam na koniec @ a potem pomysle czy jest sens tak wczesnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #895604 przez betka81
Ada rozumiem Cię ale spróbuj się nie stresować, organizm po tabsach może nawet pół roku do siebie dochodzić.
W tym cyklu to już raczej nie ma sensu iść go ginka może w następnym w okolicy owu...chociaż jak by Cię przyjął jutro a nie miałaś jeszcze owulacji to by sprawdził czy jest pęcherzyk dominująy
Albo może pójdziesz do innegolekaza na usg jak się wstydzisz, że Twój Cię wyśmieje że za szybko do niego pobiegłaś, a obcemu ginkowi możesz naściemniać :blush:

Anabelle jak kłuje to będzie jojko wyrzucał

Asiaa suwaczek śliczny i oby się ten bociek w tym cyklu postarał. A Ty się długo już starasz, przepraszam, że pytam ale nie znam Twojej historii?

Ulcia ale z tego co pamiętam to Tobie dokuczały bóle jajników od owulki do @
A mnie kłuje jakieś 3 cm w dół od pępka i nie cały czas...ale nie wkręcam się, i staram od grudnia

A teraz zaczyna się meczyk z mężusiem, tzn. on ogląda a ja mu towarzyszę duchowo swoją obecnością

10 lata 9 miesiąc temu #895614 przez moofka
monique już się uśmiechnęło :kiss: ja się stresowałam przed każdym usg no ale to jest chyba norma :huh:

Agi weeeeź to było dawno i nieprawda wcale :P ale fajnie sobie powspominać, to kuwa już sporo ponad rok minęło :ohmy:

Pinezka współczuje mdłości.... pamiętaj że to w imię potomka!

Asia weź jakieś foto młodej zapodaj B) a Ty już masz @?! strasznie szybko :ohmy:

Ferri kuwa gdzie są wieści!!! i fotki!!! i w ogóle gdzie Ty jesteś że Cie nie ma?!

10 lata 9 miesiąc temu #895628 przez Pinezka
Asiaa - no to niefajnie, ze @ przyszla, ale z dwojga zlego, jesli juz musiala przyjsc, to dobrze, ze zrobila to szybko, bo szybciej bedzie kolejna owu i kolejna szansa :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #895638 przez ann-sunshine
Dzień dobry choć średnio.

Marta znów gorączkuje. Ja tym razem też chyba coś złapałam albo sama nie wiem co jest bo witałam się wieczorem z felkiem :sick: do tego się nie wyspalam, a muszę się dziś i jutro trzymać bo mam dwa ostatnie dni kursu.

To tyle marudzenia. Śliczne słoneczko, przynajmniej pranie wyschnie.

Miłego dnia

10 lata 9 miesiąc temu #895640 przez betka81
Dzień dobry
Ja też już na nogach...Nika ma zakończenie roku szkolnego

Ann współczuje :S
u mnie też słońce świeci to zapowiada się ładny dzień

Miłego poranka dziewczyny

10 lata 9 miesiąc temu #895647 przez mesy
ferri w kulki leci :P
wiem tyle ,ze Kuba zostaje Kuba i wazy 300 gram z groszem ;)
i Jest tam samo obrucony jak Patryk ....lezy w lewej str buzia do kregoslupa....to tyle ;) reszte wam kiedys tsm ferri napisze ;)

10 lata 9 miesiąc temu #895661 przez julka
hejka!
melduje sie, bo dawno nic nie pisalam, jakies mam przestoje... nic sie u nas nie dzieje ciekawego... wlasnie siedze w przychodni po pierwszej godzince po wypiciu drinka glukozowo-cytrynowego.... nudzi mi sie i mnie mdli.
Wczoraj na wizycie u ginki Wojtek w USG ulozony byl skosnie dupką w dół.

Monique, piekne wyniki. Strasznie sie ciesze, czy juz sie troszke mniej amartwisz? uwierz ze tym razem bedzie dobrze :kiss:

Aggi, napisalam Ci wiadomosc :)

Ann, kuruj siebie i Martuske czym mozesz.. paracetamol, witamina C itp.... zycze zdrówka :kiss:

Chudzinka i AsiaK, spoznione ale szczere zyczenia szczescia, szczscia i jeszze raz szczescia :kiss: :kiss: usciski dla Was!!!! :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #895697 przez aggi
witam

słoneczko świeci a ja czekam na kuleżankęę. ma z synkiem przyjechać w odwiedziny /w końcu/
bo tyle czasu jej nie widziałam ;-) zrobiłam wczoraj kruche ciacho z budyniem i brzoskwiniami :whistle:
pychotaaaa. Jak któraś kce to dam potem przepisa :P

Ada to jak piszesz że sam Ci mówił żeby przez 3 cykle się nie martwić to nie martw się :) Poczekaj do tego sierpnia. Testuj, działaj, ale nie martw się ! To samo Ci tu pisałyśmy .. że organizm musi się unormować

Pinezka chodziło mi o to jakieś spotkanie? imprezę? o którym pisałaś że nie wiesz jak wymigać się od picia alko :)

10 lata 9 miesiąc temu #895701 przez Agnilla
ej wakacje ida a Wy gile do pasa? eee nie ma chorowania! :kiss:
Asiula nasza, najlepszości urodzinowe :kiss: szczęścia i zadowolenia z Twojej trójcy :) :kiss:
a ja ogarnelam kuchnie, zaraz ide do sypialni i jak mi sie zachce to sprzatne lazienke, a jak mi sie nie zachce to jej nie sprzatne i jasnie pan to zrobi miedzy meczami :P odkurzy i zmyje podlogi o czym jeszcze nie wie ;) ale wtedy mamy weekend z glowy i mozemy spac i spac...az do 7 :D bo ja dluzej nie moge spac :P tak sie glupio w książy przestawilam, ze 7 to i tak rekord :dry:
a dzis jak sie doczlapie i nie urodze wczesniej, to na 14:15 ide na pedicure :) a co, jak szalec to szalec, szkoda, ze bez auta jestem, ale jak wyjde 45 min szybciej to 500m przejde co? ;)
milego dnia! :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #895709 przez Ada2424
Bry :)

Patrzcie.... ;) postraszenie lekarzem pomogło ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #895710 przez monique1983
Asia K - wszystkiego naj :kiss:

Julka - trochę spokojniejsza jestem, ale tak jak pisała moofka pewnie będę się też denerwować przez każdym usg, taka kolej rzeczy ;)

Asia - super suwaczek, życzę Ci żeby było jak u mnie, w tym cyklu co go założyłam, to zaszłam ;)

Ada - no super! widzisz, niepotrzebnie się denerwowałaś, owocnych działań ;)

10 lata 9 miesiąc temu #895725 przez betka81
AsiaK wszystkiego naj naj z okazji urodzinek

Widzisz Ada i po co się tak stresujesz? To teraz ładnie męża w obroty i będzie dobrze...do dzieła :woohoo:

Agni myślę, że powinnaś się wyrobić przez 45 minut... :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #895733 przez Ada2424
wystarczajace sa te maliny? na fotkach i tak slabiej widac a w rzeczywistosci mocne sa :) od razu jak pasek kontrolny przeszedł juz było widac dwie silne krechy :) dzis zrobie jeszcze jeden test i od jutra mam juz nie robic czy jak to jest? nawet bóle podbrzusza mam juz lekkie bo wczoraj to myślałam że zdechne no i śluz rozciagliwy także chyba jest wio ok w końcu :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #895748 przez ulka1983
hej :) wchodzę na forum i malinami mi dało po oczach :woohoo:

Ada jak jeszcze raz będziesz nam tak stękać to na jeża pójdziesz :laugh: widzisz przyszedł czas i malinki są :kiss: teraz męża kolej :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka