- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
wyryczałam się mężowi, ze nie chce tu nalotow zaraz po szpitalu, ze ja rozumiem, ze to ich wnuczka ale jak mi sie babki zleca, zaczna wymadrzac to zabije. ponadto zaebie kazdemu, kto bedzie mnie pouczał, albo wyreczal meza a zamorduje kazdego, kto procz meza wejdzie mi do pokoju podczas karmienia piersia
nikt kuzwa sie nie martwi czy ja sie boje, czy pojdzie wszystko ok podczas cc, tylko teraz wielka sraczka bo sie mala urodzi. i jeszcze tesciowa z tesciem, na moich 60m to dla mnie za duzo. naprawde mam kryzys, fak a mialo sie obejsc bez
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy szczęściaro masz dobrą przemianę materii szkoda że mnie natura taką przemianą nie obdarzyła
Ada owu będzie albo już jest
Agni a wynajmujecie ten osobny pokoik po porodzie? Pola Ci humorek poprawi a teściów to współczuję bo zamiast Wam dać czas na oswojenie z nową sytuacją to oni się pakują Wam na głowę a teściowa nie pomyślała że możesz czuć się skrępowana ?
Anabelle to wykorzystaj męża póki jest w domu może żołnierzyki przetrwają do owu
Gwiazdka Ty gruba ??? ja taki brzuszek mam prawie ta koleżanka to Cię lubi ? a może zazdrości ?bo ja nie widzę powodu żeby Cię tak nazywać jak dla mnie to jesteś szczuplutka
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
moj brzuch w rzeczywistosci jest wiekszy rano jest mniejszy
Agni masz racje ... ja tez bym nie chciala nikogo w domu ! mi sie mama chce wcisnac niby na 2 tyg... ale niech zapomni...miezzkalabym gdzies z 500 km od niej to bym musiala sobie sama radzic......
ja nie lubie jak ktos mnie wyrecza albo chce za mnie wychowa i poucza :/ no bialej goraczki dostaje :/
mam argument , ze jak ktos bedzie chcial sie wcisnac to powiem , ze nie , ze mogl wczesniej myslec jak bylam w ciazy .....bo teraz nikt nie pyta czy pomoc.....
Eeeeee jutro bede miec szarlotke tesciowa mi upiecze
A dzis mi kolega pow ze ladnie wygladsm z brzuszkiem.....zas pekam z dumy bo czuje sie wielka hehehe
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
agilla ja miałam depreche po porodzie przez wszechobecne pielgrzymki do dziecka a chciałam byś sama z Antkiem i mężem. Te telefony, smsy, odwiedziny to był dla mnie koszmar -.-
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Anabelle jak mowisz Antek to mi tak słodko się robi )))
Agni, Mesy jak ja was rozumiem. Ja już wczoraj koleżance powiedziałam, że pierwsze odwiedziny po miesiącu a jak ktoś mi udziela rad to mnie ku..wica bierze. Moja mama tez coś próbowała to sprowadziłam ją na ziemie. Sobie tak wymyśliłam, że jak już urodzę, będę miała siłę się umyć, zrobię to, to dopiero tym najbliższym dam znać ze Antek jest na świecie
Moni ja farbowałam w 13tc i 24 tc. Nie musisz sie bać
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Antek fajne imie - łatwo się krzyczy przez pół domu
My do swojego Antka mówimy też Antoniusz, Anthony, Pan Ptoś, Tofik, Luidżi itd
Gwiazdka ja gorzej wyglądam po porodzie niż ty rzekomo gruba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Antek na huśtawce - dziwnie wygląda po ścięciu tych włosów - nie mogę się przyzwyczaić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka a kto ma Cię pocieszyć jak nie my tym bardziej że prawdę mówimy a ta koleżanka to chyba oczy w dup...e ma
Porto dobrze mówisz jak mała i w ogóle co u Was ?
Agni skoro Porto wypowiedziała moje myśli na głos to też się wypowiem może uda się Twojemu emkowi jakoś wybić im to z głowy i może nie przyjadą bo chyba teściowa nie będzie Cię od razu witać w drzwiach jak wrócicie ze szpitala? może jeszcze coś się zmieni albo teściowa dostanie kataru a z nim to do dziecka nie można i zostaną w domu
Anabelle ja trochę wyższa i 3kg na plus wiec możemy sobie rękę podać co zrobić wszyscy nie mogą być chudzinkami Antek słodki
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No wlasnie tu chodzi o to, ze tesciowie mieszkaja 300 km od nas i jak juz przyjada to nie na 3 godz tylko na dluzej. tesciowa z kolei uwaza, ze ja bede musiala duzo lezec i odpoczywac a ona chyba sie domem zajmie ciul wie. za to moja mama pewnie bedzie sie wymadrzala, bo wie, ze tesciowa do malych dzieci anty. powiedzialam mezowi, ze wkuwia mnie jak tesciowa do mnie "a czy P. bedzie umial to, a czy bedzie umial tamto". Bedzie ojcem to bedzie umial i tyle. i teraz mielismy kolejna rozmowe bo znowu zaczelam wyc, ze wyjdzie na to, ze ja wyjde ze szpitala, bede miala w domu meza, tesciow i rodzicow na dochodzonego a potem nagle przyjdzie sierpien, moi rodzice jada na urlop, maz wraca do pracy, tesciowie do siebie a ja zostane sama jak kołek. wstepnie ustalilismy, ze ok jak chca niech przyjada na weekend, bo nie moge im zabronic zobaczyc wnuczki, a jak chca naprawde pomoc to w sierpniu ( choc watpie, bo oni tez chca na urlop czy cos i do tego babcia sie opiekuja). bo jesli mi ktos ma pomoc, to w takie sposob i wtedy kiedy ja tego chce, a nie ze wroce do domu ze szpitala, z bolaca rana, pielucha mdz nogami bede chciala odpoczywac jak chce i kiedy chce a tu mi tesc bedzie po domu latał. poza tym to ma byc nasz czas, jeden jedyny, we troje, nawet jesli bedzie ciezko. maz do mnie czemu nie powiedzialam tego od razu jak dzwonilam, a co ja mialam jej powiedziec? ponoc ten pomysl tez przyszedl jej do glowy po rozmowie z moja mama, wiec druga tez bede musiala do pionu ustawic. maz caly czas: a jak nie damy sobie rady. no to kuzwa niech obie babki sprowadza sie do nas na 18 lat...obiecywal, ze nawet podczas pobytu tesciow on bedzie sie mala zajmowal. ale ja zrobie wszystko bysmy choc tydz byli sami. ja chce dojsc do siebie. a co do pokoju, to powiedzmy, ze w miare mozliwosci uruchamiam znajomosci i bede o ten pokoj walczyc. chocbym miala tysiaka zaplacic, maz ma byc ze mna od samych narodzin Poli, zwlaszcza, ze moze byc tak, ze ten pobyt w szpitalu bedzie dla mnie zbawieniem
Moni, Pinezka chyba czas poprawic owulkowy meldunek
ps. maz jutro zabiera mnie na obiad i mowi "zabiore Cie gdzie chcesz" to mu mowie, ze chce na Bora Bora....ewentualnie zadowole sie Malediwami
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie lubię jak mówią Tosiek. Moja kochana mamusia która jest znowu obrażona, nie dawaj Tolek. Szału dostaje jak to słyszę!!!!!
Ja się właśnie tej skory po brzuszku boje.
A dziewczyny czy ja nie mam za nisko brzucha? Coś mi tak koleżanka pisała ze to nie jest normalne ? :/ a ja się nie znam
Agni a wiesz co ja wymyśliłam, żeby twój mąż powiedział że lekarz zabronił odwiedzin, ze względu na cos tam.... wymyśl
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
macie moje brzuchy. zobaczcie, ze naprawde macie male
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka to ta sama koleżanka czy inna ? przecież chodzisz do lekarza i nic nie normalnego nie widzi w Twoim brzuszku
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ta własnie koleżanka/ znajoma mówi ze ja plecy bolą, coś tam w krzyżu a ją bolało - a ja do nie może od tuszy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa