- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Asia K najlepsze urodzinowe życzenia.
Ada hahah panikaro, widzisz doczekałaś się.
Ferri?
Julka Wojtek to nie raz jeszcze pozycję zmieni.
Monique zapomniałam wczoraj pogratulować rosnącej książkowo bety
Ada jutro se możesz jeszcze testa zrobić ale tylko z ciekawości, a nie żeby rozkminiać dlaczego jest/nie ma kreski.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ann zdrówka dla Martusi
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
U mnie dzisiaj już mąż w domu, wrócił o 3 w nocy więc ma wolne.
Idę usypiać Antka
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Agni
Asia K wszystkiego najlepszego jak najszybszej przeprowadzki już do swego domku
Betka pierwszy raz do ginki do której chodzę zawitałam pod koniec listopada 2012, na pytanie o ciążę śmiałam się że mogła by być, by jakiejś presji na siebie nie wywierać. Ale jak widać może powinnam już wtedy mieć większą presję to do tego czasu może już coś i by było
Moofka Ferri ostatnio jawnie nas olewa
Pinezka przyszła tak jak obstawiałam, przez te późniejsze owu to i cykle trochę dłuższe, a szkoda bo jakby były krótsze to byłoby więcej szans, ale nic z tym nie zrobię przecież
Ann zdrówka dla Ciebie i Marty Pewnie ciężko rozstać się z czymś gdzie spędziło się tyyyle czasu, ale przynajmniej będziecie bliżej
Monique mi to czasami już różne rzeczy chodzą po głowie, czy na pewno tam wszystko jest drożne skoro nadal się nie udaje, ale mam przykaz pojawienia się u gina jak tabletki się skończą więc jak w tym się nie uda to idę ją molestować i nie ma to tamto
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Dziekuje wszystkim za życzenia
Ada - bedzie sie działo dzialaj dzialaj kochana
Ej u was tez latają takie wkurzające małe muszki - przecinki na dworze ? no jak mnie one wkur.... jak sobie z nimi radzic??????????
Asiaa to nie ja sie przeprowadzam
Moof - @ dostałam po 8 tygodniach od porodu jakos
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Asia K - teraz już w terminie - życzę miłości, radości, spełnienia marzeń Kochana! I dużo zdrówka dla całej rodziny Asia przesłodka
Ann - dla Was też zdrówka Kurcze, emocje przy tym mieszkaniu, co? Ja się przywiązuję też, ale wierze, że w nowym miejscu mnóstwo nowych wspaniałych wspomnień powstanie
Agni, zrób się na bóstwo!
Mnie brzuch od dwóch dni napitala już na @, mężu testy owu kupił, będę w nowym cyklu maliny owulkowe wrzucała Oby takie, jak Ada! No widzisz, piękne są, szalejcie z mężem, będzie dobrze
Asiaa - podziwiam Twój spokój, wiem, że też się już długo starasz. Bardzo dzielna jesteś Rozumiem, jakie myśli się w Twojej głowie pojawiają, sama takie miałam, nadal mam. Oby niedługo przestały nas męczyć a życie oby pokazało, że niepotrzebnie się martwiłyśmy, że coś nie tak
Monia - beta super Rośnijcie zdrowo!
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Babcia jest dobra a jak pytałam męża co on na to, że teściową będzie miał tak blisko to tylko się ucieszył. Już mu powiedziałam, że jak dobrze pójdzie to na pępkowe mama Martę zabierze do siebie i będzie miał wolną chatę. A że w lutym kolegę na pępkowym strasznie spili, to teraz koleżanka (mama owego dziecka) odgraża się, że będzie memu mężu solidnie polewać.
Asia a co do meszków (przecinków) to nie ma rady niestety. Zmiana pogody tylko. Pamiętam takie lato kiedy było ich mnóstwo, a ja w pracy byłam i ludzie przyjeżdżali na urlopy i mieli do mnie pretensje że robactwo lata i że mam coś z tym zrobić (taa recepcjonistka ze wszystkim sobie poradzi)
Asia ale cudo masz w domu, jaka ona się śliczna zrobiła.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masz rację teściowe to temat rzeka moja z bolącym kręgosłupem nie tylko po sklepach spożywczych chodziła ale też po odzieżowych wieczorem pokazuje mi nową bluzkę i spódnicę a ona dość wybredna to już widzę ile przymierzania było i wtedy nic nie bolało a w domu co krok to stękanie ale ślicznie Asiunia się do nas uśmiecha
Moof masz rację Ferr nas olała i nie dała znać po wizycie może już się pindruje na wesele albo za kiecką biega i czasu nie ma
Ann możemy sobie ręce podać u mnie też pranie schnie na słoneczku i mam chrześniaczkę Alicję u siebie w wieku Natalki. Niestety też się rozchorowała wymioty przed wczoraj i temperatura, wczoraj już było lepiej i tylko temperaturę a dzisiaj już ok więc latają jak szalone chociaż ona to aniołek w porównaniu z Natką zdrówka dla Martusi i dla Ciebie
Mesy dzięki za info o Kubie
Julka może Wojtek powoli się odwraca główką w dół
Aggi Ty piszesz o tych swoich pysznych wypiekach a ja zaraz głodna się robię
Agni za pedicure dostaniesz punkty karne w szpitalu jak Cię będą przyjmować
Asiaa Monia dobrze pisze ja też jak założyłam suwak cyklu to zaszłam w ciążę życzę tego samego ja teraz za Ciebie kciuki najmocniej trzymam
a odnośnie bóli to ja przechodziłam dokładnie tak jak Ty piszesz a te bóle od owu do @ to trzymały mnie chyba z 3 cykle i ostatni był trafiony czyli jesteś na dobrej drodze do zafasolkowania
Ada ja robiłam po malinach jeszcze ze 2 testy żeby się upewnić że bledsze wyjdą a potem luzik i koniec testowania objawy super ale fajnie trzymam kciuki za owocne staranka a przytulanki dzisiaj i jutro i pojutrze też mogą być jak wam siły starczy
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ferrunia najważniejsze że wszystko u Was dobrze
Ada no i widzisz nie było się co
Ann dużo zdrówka dla Was ooo Ulka i dla Was też
wczoraj u nas wielka zlewa cały dzień była a dzisiaj piękne słońce zaraz lece Zośce dupke przewietrzyć trochę
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie co jak już tak ostatnio fasolki parami się pojawiają to fajnie by było gdyby teraz Asiaa i Chudzinka zafasolkowały ale jakby co to Agni w worku dziurę powiększyła to reszta dziewczyn też niech się nie krępuje