BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895751 przez ann-sunshine
Marta dostała antybiotyk bo ma mocno gardło zawalone. Nie słychać tego jakoś tak szczególnie, ale coś było na rzeczy bo ciągle mówiła ała i jak się pytałam i pokazywałam na gardło czy tu ją boli to mówiła że nie, mąż pytał czy ząbki to mówiła że tak i że znów w język się ugryzła. Jeszcze nie potrafi do końca określić co ją boli. Wlałam w nią pierwszą dawkę i poszła spać. Ale wiecie co, pomijając pierwszy rok kiedy dużo chorowała, to tak to może być, bo to dopiero drugi antybiotyk od stycznia, czyli do końca roku może jeszcze z raz się przydarzy.

Asia K najlepsze urodzinowe życzenia.

Ada hahah panikaro, widzisz doczekałaś się.

Ferri?

Julka Wojtek to nie raz jeszcze pozycję zmieni.

Monique zapomniałam wczoraj pogratulować rosnącej książkowo bety

Ada jutro se możesz jeszcze testa zrobić ale tylko z ciekawości, a nie żeby rozkminiać dlaczego jest/nie ma kreski.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #895756 przez ulka1983

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #895758 przez ann-sunshine
Ula taki był plan, bo tam nikogo z rodziny nie mamy. Od podjęcia decyzji do realizacji minęły 3 lata, ale w końcu odpukać się udało.

10 lata 5 miesiąc temu #895762 przez Ada2424
No w końcu się doczekałam nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, od razu lepszy humor :) teraz już wiem jak maliny wyglądają :cheer: i jak teraz z przytulankami? U nas były 2 dni temu i wczoraj też to jeszcze dziś i jutro?

Ann zdrówka dla Martusi :)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #895768 przez Anabelle
Ada piękne maliny ! ;)

U mnie dzisiaj już mąż w domu, wrócił o 3 w nocy więc ma wolne.

Idę usypiać Antka

10 lata 5 miesiąc temu #895769 przez Asiaa
Ula u mnie wcześniej zazwyczaj pobolewało w okolicach owu, a potem dopiero pierwszy, drugi i ew trzeci dzień @ A ostatnimi czasy pobolewa od owu aż do @ i pierwsze dni @ i dlatego napisałam, że takie pobolewanie może oznaczać wszystko, bo u niektórych faktycznie fasolka a czasami zapowiedź @

Agni ;)

Asia K wszystkiego najlepszego :) jak najszybszej przeprowadzki już do swego domku :)

Betka pierwszy raz do ginki do której chodzę zawitałam pod koniec listopada 2012, na pytanie o ciążę śmiałam się że mogła by być, by jakiejś presji na siebie nie wywierać. Ale jak widać może powinnam już wtedy mieć większą presję to do tego czasu może już coś i by było :unsure:

Moofka Ferri ostatnio jawnie nas olewa :huh:

Pinezka przyszła tak jak obstawiałam, przez te późniejsze owu to i cykle trochę dłuższe, a szkoda bo jakby były krótsze to byłoby więcej szans, ale nic z tym nie zrobię przecież ;)

Ann zdrówka dla Ciebie i Marty :kiss: Pewnie ciężko rozstać się z czymś gdzie spędziło się tyyyle czasu, ale przynajmniej będziecie bliżej :)

Monique mi to czasami już różne rzeczy chodzą po głowie, czy na pewno tam wszystko jest drożne skoro nadal się nie udaje, ale mam przykaz pojawienia się u gina jak tabletki się skończą więc jak w tym się nie uda to idę ją molestować i nie ma to tamto :evil:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895770 przez Asia K
Ann super wiesci - w nowym mieszkaniu nowe wspomnienia bedą :D A babcia (dobra) przy sobie to skarb :D

Dziekuje wszystkim za życzenia :kiss:

Ada - bedzie sie działo :laugh: dzialaj dzialaj kochana :)

Ej u was tez latają takie wkurzające małe muszki - przecinki na dworze ? no jak mnie one wkur.... jak sobie z nimi radzic??????????

Asiaa to nie ja sie przeprowadzam :cheer:

Moof - @ dostałam po 8 tygodniach od porodu jakos :dry:

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #895778 przez Asiaa
Asia K ale mi się pomieszało :laugh: spełnienia marzeń raz jeszcze :kiss: Śliczny uśmiech u malutkiej :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895779 przez Chudzinka
Witam się i ja. Dziękuję jeszcze raz za życzenia.
Asia K - teraz już w terminie - życzę miłości, radości, spełnienia marzeń Kochana! I dużo zdrówka dla całej rodziny :kiss: Asia przesłodka :kiss:
Ann - dla Was też zdrówka :kiss: Kurcze, emocje przy tym mieszkaniu, co? Ja się przywiązuję też, ale wierze, że w nowym miejscu mnóstwo nowych wspaniałych wspomnień powstanie :kiss:
Agni, zrób się na bóstwo!
Mnie brzuch od dwóch dni napitala już na @, mężu testy owu kupił, będę w nowym cyklu maliny owulkowe wrzucała ;) Oby takie, jak Ada! No widzisz, piękne są, szalejcie z mężem, będzie dobrze :)
Asiaa - podziwiam Twój spokój, wiem, że też się już długo starasz. Bardzo dzielna jesteś :kiss: Rozumiem, jakie myśli się w Twojej głowie pojawiają, sama takie miałam, nadal mam. Oby niedługo przestały nas męczyć a życie oby pokazało, że niepotrzebnie się martwiłyśmy, że coś nie tak ;)
Monia - beta super :) Rośnijcie zdrowo! :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895785 przez Ada2424
Asia K wszystkiego naj, spełnienia marzeń :) :kiss: przez te emocje z malinami ominęłam Cię. Mała Asia cudowna :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #895794 przez ann-sunshine
Ada nie ma reguły czy zadziałać raz a skutecznie, czy działać dwa razy dziennie. I jedna i druga metoda jak ma zadziałać, to zadziała. Czyli wedle nastroju i ochoty.

Babcia jest dobra :-) a jak pytałam męża co on na to, że teściową będzie miał tak blisko to tylko się ucieszył. Już mu powiedziałam, że jak dobrze pójdzie to na pępkowe mama Martę zabierze do siebie i będzie miał wolną chatę. A że w lutym kolegę na pępkowym strasznie spili, to teraz koleżanka (mama owego dziecka) odgraża się, że będzie memu mężu solidnie polewać.

Asia a co do meszków (przecinków) to nie ma rady niestety. Zmiana pogody tylko. Pamiętam takie lato kiedy było ich mnóstwo, a ja w pracy byłam i ludzie przyjeżdżali na urlopy i mieli do mnie pretensje że robactwo lata i że mam coś z tym zrobić (taa recepcjonistka ze wszystkim sobie poradzi)

Asia ale cudo masz w domu, jaka ona się śliczna zrobiła.

10 lata 5 miesiąc temu #895800 przez ulka1983
Asia k wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dużo zdrówka i spełnienia marzeń :kiss: :kiss: :kiss:
masz rację teściowe to temat rzeka :laugh: moja z bolącym kręgosłupem nie tylko po sklepach spożywczych chodziła ale też po odzieżowych :woohoo: wieczorem pokazuje mi nową bluzkę i spódnicę a ona dość wybredna to już widzę ile przymierzania było :angry: i wtedy nic nie bolało a w domu co krok to stękanie B) ale ślicznie Asiunia się do nas uśmiecha :)

Moof masz rację Ferr nas olała i nie dała znać po wizycie :evil: może już się pindruje na wesele albo za kiecką biega i czasu nie ma :whistle:

Ann możemy sobie ręce podać u mnie też pranie schnie na słoneczku i mam chrześniaczkę Alicję u siebie w wieku Natalki. Niestety też się rozchorowała wymioty przed wczoraj i temperatura, wczoraj już było lepiej i tylko temperaturę a dzisiaj już ok więc latają jak szalone chociaż ona to aniołek w porównaniu z Natką :) zdrówka dla Martusi i dla Ciebie :kiss:

Mesy dzięki za info o Kubie :kiss:

Julka może Wojtek powoli się odwraca główką w dół :)

Aggi Ty piszesz o tych swoich pysznych wypiekach a ja zaraz głodna się robię :P

Agni za pedicure dostaniesz punkty karne w szpitalu jak Cię będą przyjmować :P

Asiaa Monia dobrze pisze ja też jak założyłam suwak cyklu to zaszłam w ciążę :) życzę tego samego :kiss: ja teraz za Ciebie kciuki najmocniej trzymam :)
a odnośnie bóli to ja przechodziłam dokładnie tak jak Ty piszesz :) a te bóle od owu do @ to trzymały mnie chyba z 3 cykle i ostatni był trafiony :) czyli jesteś na dobrej drodze do zafasolkowania :kiss:

Ada ja robiłam po malinach jeszcze ze 2 testy żeby się upewnić że bledsze wyjdą a potem luzik i koniec testowania ;) objawy super :) ale fajnie trzymam kciuki za owocne staranka :kiss: a przytulanki dzisiaj i jutro i pojutrze też mogą być jak wam siły starczy :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #895802 przez ferritka
Ej.. neta brak. Stop. Jestem na slasku. Stop. Kuba jest Kuba rosnie ale nie chcial wspolpracowac I nie mam fot 4d... wszystko jest cudnie u nas.. siedze na stopkach Wlasnie potem zakupy kieckowe. sciskam I jak bede miala neta to was obczytam

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #895804 przez moofka
Asia wszystkiego naj naj naj :kiss: śliczny uśmiech u małej Asi :) szybko ta @ Cie nawiedziła :pinch:

Ferrunia najważniejsze że wszystko u Was dobrze :kiss:

Ada no i widzisz nie było się co
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
przedwcześnie :)

Ann dużo zdrówka dla Was :kiss: ooo Ulka i dla Was też :kiss:

wczoraj u nas wielka zlewa cały dzień była a dzisiaj piękne słońce :) zaraz lece Zośce dupke przewietrzyć trochę :silly:
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #895806 przez ulka1983
Ferr brak neta ? a to wybaczamy nieobecność ;) udanych zakupów :)

wiecie co jak już tak ostatnio fasolki parami się pojawiają to fajnie by było gdyby teraz Asiaa i Chudzinka zafasolkowały :) ale jakby co to Agni w worku dziurę powiększyła to reszta dziewczyn też niech się nie krępuje ;) :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka