BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #896034 przez Agnilla
eee jak to siostrzyczke, dziewczynę ;) lepiej miec ladna laske niz siostre :P ja to mam brzydkie rodzenstwo :lol:
Ada, w wolnej chwili lukne swoj wykres, kiedy mi temp skoczyla to dam Ci znac
Asia, nie odliczaj, bo to mnie stresuje ;) ej wiecie, mialam sprzatac, meza nie ma a ja scieme wale :lol: 9 mc przebimbałam ze az wstyd :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #896036 przez Anabelle
Agnilla ja tam się opierniczałam w ciąży kiedy mogłam ;) Teraz z Antkiem pewnie byłoby gorzej :)

Ada no nie ma wątpliwości :) piękne malinki ;) Ja zrobie test popołudniu, ale dopiero 13 dc więc pewnie lipa :)

10 lata 9 miesiąc temu #896038 przez ulka1983
hej :) u nas jak zwykle na forum weekendowa cisza nastała :laugh: ja byłam u nas w sklepie usiadłam na krzesełku i robiłam zakupy a Kornelia pakowała :whistle: kiepsko się dzisiaj czuję a miałam w planach ciasto upiec no i przydało by się trochę ogarnąć w domu :dry:

Dag dziękuję :) ale Twoja Wikunia duża i taka słodka :kiss: uwielbiam małe dzieci :laugh:
niedawno w ciąży byłyście a teraz nam już takie duże dzieci pokazujecie :woohoo: czas biegnie nie ubłagalnie u mnie w przyszłym tygodniu zacznie już się 4 miesiąc a ja mam wrażenie że to dopiero początek ciąży :S

Asia k no nie wiem czy któraś z nas ma taką teściową :laugh: takiej co napisałaś to ze świecą szukać :whistle:

Agni oszczędzaj się bo jeszcze Pola się wkurzy i będzie chciała wyjść ;) nie wiem czy będziesz musiała pazurki zmywać ale u nas jak robili wywiad przed przyjęciem do szpitala i doktor pytał o manicure , pedicure i kolczyki . Ja miałam kolczyki to powiedział że są punkty ujemne ale wyjmować nie kazał :) myślę że nie będzie tak źle i że nie będą Ci kazali zmywać :) a co to za program Cię tak straszy ? :laugh:

Mesy no ja Cię proszę taki brzuch na pierwszym zdjęciu to ja mam teraz :P no może na tym drugim masz trochę większy ale u Was już 30 tydzień :whistle: ładnie wyglądasz :) chyba dużo nie przytyłaś ?

Ada ale długo maliny Ci się utrzymują :woohoo: są tak samo intensywne jak wczoraj ? mi tempka wzrastała jak już było po owu :)

10 lata 9 miesiąc temu #896042 przez mesy
Ulka na 6,5 kg póki co , ale jeszcze wszystko przede mną :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896043 przez Ada2424
Ulka maliny tak samo dziś bija po oczach jak wczoraj :cheer: jak ich nie było tak teraz pięknie się utrzymują aż od razu się lepiej te testy robi :cheer: mam nadzieję, że owu mnie nie wyciula i będzie.

A mnie wieczorem taki silny ból lewego jajnika złapał, że ciężko było mi się wymyć, wyprostować się nawet nie mogłam i już byłam pewna że z naszych przytulanek nici ale szybko wzięłam no spe i mniej bolało a po przytulankach nawet całkowicie mi przeszło :cheer: dziś póki co chwilami tylko czuje leciutkie kłucie ale nie ciągle. No i czekam na wzrost tempki bo dziś taka jak wczoraj.

Co robicie na obiad? Ja z mamą gołąbki i do nich sos pomidorowy :) która chce? ;)

Aaaa Meli bo zdaje się, że to Ty robiłaś wykres na twoje dni, dziś mi się skończył okres gratisowy jak go przedłużałaś? Musiałaś płacic? Mimo wszystko program ovufriend lepiej mi się podoba ;) łatwiejszy do zrozumienia jest i wyświetla kiedy jakie dni są :)

Anabelle daj znać jaki teścik dziś Ci wyszedł, albo najlepiej fotke wstaw co by Dziewczyna testowo się znów zrobiło :laugh:

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #896047 przez Asia K
Ada ja kcem gołobka ja ja ja - uwielbiam je mniami :)

10 lata 9 miesiąc temu #896051 przez ulka1983
Mesy malutko ale dbasz o dietę czy tak po prostu jesz to na co masz ochotę ?

Ada widzę że już się nie stresujesz i fajnie :) teraz będziesz spokojna bo wiesz że malinki się pokażą o ile będzie jeszcze trzeba testować ;) jak miałaś ból jajnika to może owu też masz w maliny tak jak ja ale to jeszcze zobaczysz jak będziesz się obserwować :) ja jak miałam owu to usiąść nie mogłam tak mnie bolało B)
gołąbka zjadłabym bo dawno nie było :) a u mnie teściowa robi skrzydełka w ryżu ode mnie się nauczyła ;) :laugh: ja robiłam na ovufriend i też mi się podobało :) a jak skończył mi się okres gratisowy to zakombinowałam żeby nie płacić i miałam na nowo ;)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896054 przez monique1983
Hej :) No mieszkanie prawie ogarnięte, mąż poodkurzał, ja resztę i można sobie trochę usiąść. Zaczynam się chyba bardziej męczyć :ohmy: Dziewczyny wyobrażacie sobie to, obudziłam się o 3:30 i tak mi w brzuchu burczało, że nawet mąż się obudził i musiałam iść coś przegryźć bo inaczej bym nie usnęła. Już dwa razy mi się tak zdarzyło, nieźle się zapowiada :pinch: Dziewczyny farbowałyście w ciąży włosy? Chodzi mi szczególnie o I trymestr.

Dagnes- piękne ma te oczęta Wiki :)

Mesy - ale Ty szczuplutka, zazdraszczam :)

Ada - trzymam kciuki za owocne starania :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896058 przez mesy
Ulka jem normalnie ;) czasem zdarza się , że nawet kolację jem po 21-00 :P
Generalnie więcej białka jem tak jak mi gin kazał , ale też grzeszę i zjem pizzę jakiegoś fast food-a , słodkiego zjem ..... no nie odmawiam sobie ;)

Moni ja farbowałam normlanie generalnie co miesiąc . bo ja farbuję na czarno a odrost mam blond :P ale używałam / używam farby bez amoniaku ;)
Podziękowania: monique1983

10 lata 9 miesiąc temu #896059 przez Ada2424
Ulka stres puścił od wczoraj jak tylko malinki zobaczyłam :) gorzej jak owulki nie będzie mimo malin ale to zobaczymy po temperaturze ;) no to mnie wczoraj tez strasznie bolało ani chodzić nie mogłam, ani się wyprostować i właśnie usiąść tez musiałam powoli bo jak gwałtownie to myślałam ze się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
z bólu ale no spa pomogła na szczęście bo nie zniosłabym żeby w dniu malin przytulanek nie było i jakoś dałam rade ;) a teraz nie czuje wcale bólu :)

Gołąbeczki się już gotują, zabieram się za sosik. Mężu w pracy do 17 i później czeka nas wynoszenie wszystkiego z małego pokoju bo zaczynamy go dziś robić :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #896085 przez Asiaa
Chudzinka próbuję być spokojna, bo cóż innego mi pozostaje? Oczywiście bywają i gorsze dni z różnymi myślami, ale trzeba próbować :)

Ula oby Twoje słowa były prorocze :D ja mam późne owu a Chudznika zaraz nowy cykl więc możemy parami zafasolkować :D
Zdolną masz córę :)

Aggi zdrówka dla babci.

Domiśśś jakiego fajnego dżentelmena masz w domku :cheer:

Monique jeśli to do mnie było, to tak badaliśmy i wszystko w normie

Dagnes te wielkie oczy Twojej Wikuni są szałowe :D

Mesy gdzie Patryka zostawiłaś? :D

Agni wiesz kiedy Gosia wraca?
Podziękowania: ulka1983

10 lata 9 miesiąc temu #896120 przez Agnilla
laski, ktora mnie przygarnie po cc :unsure: tesciowa juz sie do nas pakuje :angry: cos czuje ze bede sie zle czula oj bedeee :P
na dodatek smutno mi, nie chce zeby mi Pole zabierali z brzucha :(
Asiaa, nie wiem nie pisałam do Jurka

10 lata 9 miesiąc temu #896127 przez Anabelle
Ada u mnie kreska dość blada więc nawet fotki nie robiłam ;) Aplikacja "mój kalendarzyk" na tel obstawia poniedziałek :P zobaczymy czy trafnie ;) wolałabym owulkę jutro póki jest mąż, ale pewnie zobacze maliny jak tylko wyjedzie na cały tydzień :angry: :angry: ;)

Pola musi wyjść z brzuszka żeby mamusię uściskać :) :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #896129 przez Ada2424
Agni jak zobaczysz Pole to od razu o smutku zapomnisz :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #896140 przez gwiazdka2014
czesc dziewczyny,

jakoś nie miałam kiedy wpaść, cały dzień was nadrabiałam :P

To tak:

Wiki cudna. Zabójcze oczka. Faceci będą za nią latać :P

Radek zarąbiście wygląda :))))) CUDNYYYYY

Agni ale ja już nie mogę się doczekać Petunii, najsławniejszej na forum :))

Aga ja chce gołąbki .... już ci mowiłam ze maliny cudne :)

Mesy wez... ty oszukujesz tam Patryka nie ma :P

Ula juz 4mc? oooooo ja cie jak to zleciało :P

Co tam jeszcze?? Mesy mnie natchnęła na dodanie zdjęć.... Koleżanka powiedziała ze gruba jestem.... czuje się tak :(

A zapomniałam zaczęłam już robić wyprawkę małemu :) troszkę zostało do kupienia, ale 2x ościel, prześcieradła, przewijak, pieluszki tetrowe, flanelowe, gruszka, gaziki 60szt., rożek butelki AVENT, kołderka, wyprawka kosmetyków, smoczki 3szt.m patyczki, podkład do przewijania

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka