- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
monique to widzę że we trzy z ulą mamy podobny przedział wagowy
u mnie jedyny plus to figura klepsydry. mam dość szczupłą talię, ale pupa+uda+ramiona
ja na pieczenie w pochwie brałam iladian direct plus i przechodziła infekcja
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
ja po punkcji bralam antybiotyk co bylo napisane ze w ciazy nie wolno i co stalo mi sie cos ? dodam , ze ten antybiotyk dostawala kazda. Wiec bierz jak cie piecze i nie dziamol
a w ogole jak sie bierze leki na zapalenie a ze masz pieczenie to pewnie grzybek to sie bierze do konca zeby wyleczyc i nie wracalo a nie tylko przygasic....bo potem to lubi wracac.
A co do temp to ksiazkowo powinna chyba po owu wzrosnac o 2 stopnie , ale nie ma reguly... jedna bedzie ciagla na temp np 36,5 i ciaza bedzie a druga zas zeby stwierdzic po temp ciaze moze miec np 37,4 temp.... na ovifriend... wyznacza temp chyba po 4 wyzszych ? bo wtedy idzie stwierdzic czy owu byla czy nie , bo moze byc tak , ze jakis skok byl , ale jedno dniowy i on nie musi swiadczyc o owu
aaaaaa kurde pokaralo mnie za szarlotke i mi plomba wypadla i zas kurde do dentysty
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy dzięki mam szerokie biodra to i dupsko wielkie to ma w co iść to ciacho i chyba Ci chodziło o 0,2 stopnia przy wzroście tempki
Anabelle ja na dietę może pójdę ale nie mam zamiaru katować sie do końca życia może przy trójce dzieci to same zejdą te dodatkowe kg ja mogę się pochwalić nogami
Porto o operacji pamiętam i trzymam kciuki chrzciny mówisz dla mnie to w sumie największy problem z chrzestnymi bo z rodziny męża( on jedynak) do pierwszego dziecka chętnych nie było i wybraliśmy tylko z mojej rodziny i tak samo dla drugiej córki a z trzecim będzie problem ale siostra ostatnio mi powiedziała że zaklepuje miejsce na chrzestną czego się nie spodziewałam bo już jest u Natalki ale jak chce to czemu nie i może problem się jakoś rozwiąże przeprowadzka to fajnie będziecie mieli więcej miejsca zamieszania też trochę ale jakoś pewnie to pójdzie a w szpitalu miałam taką samą sytuację na porodówce super ale na noworodkowym masakra i tylko myślałam żeby jak najszybciej do domu wyjść a gdzie Zuzik ???
Agni kto Cię zrozumie jak nie my w 100 % się z Tobą zgadzamy nie denerwuj się bo Pola się stresuje może teściowa jeszcze przemyśli sprawę i stwierdzi że masz rację
Ada z ovufriend jest tak że owu wyznaczał mi po paru dniach i nie raz mi ją przestawiał co mnie wkurzało wzrost tempki niby mały ale zobaczymy co będzie jutro a jak dzisiejszy test ? w sumie fajnie jakbyś się do gina dostała powiedziałabyś że z infekcją z przy okazji sprawdziłby czy owu już była
Moni witaj w klubie ostrożna jesteś z suwakiem ja też dopiero po wizycie założyłam
Gwiazdka dziękuję tak dopiero 4 kl za nami więc masakra przed nami
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
impreza Amelki udana, zjadłam troszkę cukierków ;p karkówkę ale najlepsza była kawa z lodami foto dodaje a co wy się też chwalicie
Jejku jaka jestem zmęczona...
Jutru wizyta u lekarza na 11:40, ciekawe jak tam szyjka ? :/
Ada ja też często miałam, ale wiesz co mi pomagało... Niech mąż kupi ci tamtum rosa wsyp do miski i usiać w to dupcią i się polewaj posiedź w tym 3-4 min, ja sie jeszcze smarowałam clotrimazolum. Nie wiem czy teraz możesz :/
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
clotrimazolum stosowalam w ciazy wiec to do ew zaplodnienia ma sie tyle co nic
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ula - no ostrożna jestem, jakoś boję się tak do końca ucieszyć, wolę zaczekać do wizyty. A to zdjęcie z USG co masz przy suwaczku to z którego tygodnia?
Ada - no najlepiej jak by to lekarz zobaczył i sam zdecydował co masz stosować.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Takie nasiadówki tez kiedys robilam, jak nie z tantum rosa to np vagosept mozna kupic, czy jakos tak
my tez mamy problem z chrzestnymi od strony meza, wiec temat narazie wisi i jest nieporuszany
czy ja Wam mowilam, ze od jutra rana przed 10 dni nie mam cieplej wody w domu i wieczorem jade do mamy sie przed szpitalem wypindrzyc, kuwa jeszcze tego mi brakowalo
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56