- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jadlam ostatnio nalesniki z serem , szynka i sosem czosnkowym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
dodaje moj buch z góry, wydaje mi się ogromnyyyyyy
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
gwiazdka, a z Tobą na zdjęciu Twój nieodłączny pies! Ciekawe, czy na porodówkę też z Tobą pójdzie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Zoi pewnie że pamiętamy i powiem szczerze że na jeża powinnaś iść za to że tak długo się nie odzywałaś często myślałam co u Ciebie ale widzę ze ok jak będziesz na wolnym to chyba będziesz często do nas zaglądać ? Anulka pięknie brzusio piękny i zgrabniutki
Moof rewelacyjny miałaś brzuszek bardzo mi się podoba bo taki szpiczasty dużo przytyłaś ?
Ann tylko się tak nie rozpędzaj bo przegapisz termin i zapomnisz urodzić wiem wiem że ciągle coś na głowie
Asia ja trzymam kciuki żeby ta wizyta nie była już potrzebna
Julka ja też czytałam i szczerze powiem że jak będę się odchudzać to właśnie z tej diety chcę skorzystać bo mnie Twój wynik powalił 19 kg trochę poczytałam i skomplikowane to trochę ale mam nadzieję że tylko na początku ale poszalałaś hipoglikemia
Gwiazdka Antek ok to fajnie haha ale uczciwota z Ciebie Bozia wynagrodzi grzecznym synkiem albo lekkim porodem u mnie bez zmian czyli nie ma co narzekać oby nie było gorzej a gdzie ten ogromny brzuch
Ada super wieści dobrze że poszłaś i chyba masz tak jak ja miałam że w maliny owu jak już jest po trzymamy kciuki za zafasolkowanie to mężulo nieźle Ci dał popalić
Moni na zobacz na filmie takie to proste a lekarze problem robią
Agni bransoletki doszły możesz iść rodzić dziewczynki zadowolone że hej
achhhh dziewczyny nie wiecie że ja dawno po kolacji a Wy o jedzeniu znów i przez Was jestem głodna
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Antek nadal nie śpi. Jak go usypiamy to śmieje się w najlepsze. Teraz bierze po jednym drewienku do podpalania w kominku i zanosi mężowi żeby ten mu podziękował ładnie. Oszaleję a tu mecz się zaczyna
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dodaję zdjęcia co kupiłam to część wielkiego zamówienia
Na innej aukcji zamówiłam jeszcze
smoczek - i love milk niebieski
pieluszki tetrowe kolor - sówki (5szt.)
pieluszki flanelowe - reksio błękitny - (2 szt.)
aspirator niebieski
duża pieluszka flanelowa - reksio błękitny
prześcieradła na materacyk (2szt.)
AVENT ZESTAW STARTOWY BUTELKI
pieluszki tetrowe białe (5szt.)
PODKŁADY DO PRZEWIJANIA
kołderka
rożek białe sówki
pościel białe sówki
przewijak sówki
Dobra lubię sówki
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Monique - filmik rewelacyjny, nie wiedzialam, ze tak mozna Jak sie czujesz?
Julka - 19 kg? Wow, bedziesz naszym guru do odzyskiwania sylwetki po porodzie
Ada - te kapsulki z dobrymi bakteriami to naprawde dobry wynalazek. Powiem ci, ze jak pigulki bralam, to zapobiegawczo z raz na tydzien czy dwa kapsulke sobie zapodawalam i nigdy zadnej infekcji w ciagu tych wielu lat nie mialam i cytologia czysciutka Teraz tez je stosuje, z raz na tydzien nie zaszkodzi, a przy wahnieciach hormonalnych (ciazy, pigulki) podobno nawet wskazane, bo utrzymuje ladne ph i nic sie nie hoduje
Asiaa - oby ta kolejna wizyta juz niepotrzebna byla
Dzis zaliczylam z rana czule obejmowanie muszli klozetowej, od kilku dni miewam mdlosci, ale dopiero dzis weszly w faze aktywna ale za to jak juz puscilam pawika, to sie poczulam znacznie lepiej i na reszte dnia mi przeszlo Jutro wizyta u gina i mezu koniecznie chce isc ze mna Po wizycie dam wam znac co i jak
Gdzie sie podziewa Meli i Betka?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
przeczytalam wszystko, ciesze sie, ze jestescie zdrowe
dobrej nocy
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Pinezka jestem, jestem właśnie kończę Was doczytywać..
Przez weekend nie bardzo było kiedy tu zajrzeć, z racji tego, że miałam wolne to był czas trochę lepiej ogarnąć mieszkanie i nadrobić prace domowe i wieczorem już nie miałam siły na nic. I jeszcze szkoła się skończyła to miałam dziewczyny w domu. A jutro już znowu do pracy.
Pawiki pewnie nieprzyjemna rzecz ale jeśli po nich Ci lepiej to chyba dobrze. Ja nigdy nie miałam odwagi wywołać na siłę przez co męczyłam się z mdłościami całe dnie bleeeeeeee
Agnilla jesteśmy z Tobą i bezproblemowego CC życzymy buziaki kochana i już się nie możemy doczekać Poli. Odezwij się jak już będziesz miała siłę a teściom powiedz, że ich zapraszasz ale do hotelu to proszę bardzo, bo po porodzie potrzebujesz spokoju co być depresji poporodowej z nadmiaru miłości i ilości ludzi wokoło nie dostała
Gwiazdka a Ty dalej szalejesz zakupowo....nikt Cię nie przebije...dobrze, że z Antkiem wszystko dobrze i brzuszek masz zgrabniutki...jesteś fez szczupłą laseczką więc przestań się przejmować głupotami a jak koleżankom nie pasi to zapytaj jak one będą w ciąży wyglądały o ile dostąpią tego zaszczytu bo dziś nigdy nic nie wiadomo...zazdrosne jakieś, otaczaj się życzliwymi sobie ludźmi.
Ada Ty panikareczko dobrze, że się do ginka dostałaś i wszystko posprawdzał czyli marzec jest Twój jak tak męża wykorzystałaś aż do zmęczenia materiału a nawet zdarcia czy otarcia? Mam nadzieję, że Ci się uda w tym cyklu...
Zoi witaj....manewr obracania robi się przed samym porodem i dziecko ma już tak mało miejsca, że wątpliwe aby udało mu się odwrócić
A brzuszek też masz zgrabniutki
Porto super, że czasem wpadasz. Zuzia prześliczna i jakie ma pyzate poliki..normalnie aż się przytulać chce. Buziole od cioci
Majka współczuję Tosi biedna musi się męczyć przez te zęby bidulka i pewnie Ty też przerąbane masz.
moof zestawienie brzuszka super. Miałaś taki jak mi się marzy, że idzie do przodu bo u mnie większość w doooopę idzie i brzuszek mam mały i przez to taki rozlany a nie okrąglutki.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ale mi sie Antek rozszalał...
Pinezka każda musi to przejść a męża ze sobą zabiera jak chce isc