BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #896969 przez aggi
mesy no to mamy niezłe zdziwko, serio chcę widzieć miny wszystkich które przyjdą tu jutro powitać Poolę :P

kurczaki nosz nieźle i że niby teraz ja w kolejce jestem? :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #896971 przez mesy
aggi no idz rodź , bo ja chyba jestem w kolejce za tobą ;>
No sama sie zdzwiłam , ale chyba to ktoś od niej z rodziny napisał , że Pola już jest z nami , bo nazwisko to samo :P

10 lata 5 miesiąc temu #896972 przez aggi
mesy albo ktoś se jajca normalnie robi :P nie rozpędzaj się, za mną jest jeszcze Ann :P o ile Natala nie wylezie przed moim małym szatanem :P

10 lata 5 miesiąc temu #896977 przez majka1987gnoWlkp
łooo jak Agni już po to szybko poszło :)
betka no kurde sama nie wiem jak jej ten proces przyśpieszyć- pod dziąsłami już widać białe perły tylko teraz się wyrżnąć nie chcą:/
ulka co do cc to będzie pewne bo u mnie duże dzieci się rodzą:/ jak będzie ponad 4 kg to nie dadzą mi żebym pośladkowo rodziła bo może coś się Misi stać a Tosia miała 4130g więc w cuda nie wierze.

[/url [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #896979 przez mesy

aggi napisał: mesy albo ktoś se jajca normalnie robi :P nie rozpędzaj się, za mną jest jeszcze Ann :P o ile Natala nie wylezie przed moim małym szatanem :P

aaaaaa jak mogłam zapomnieć o Ann :woohoo: :woohoo: :woohoo: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #896981 przez aggi
no widzisz mesy jeszcze masz czas :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896983 przez zoi
Ile osób o mnie myślało, aż mi wstyd ;)
Od rana na wolnym pełna energii zamieniam się w kurę domową, nawet pewnie obiad zrobię, a co! Małż na diecie 100kcal- swoją drogą polecam. Efekty są, nie chodzi głodny i mozna jeść wszystko, tylko wiadomo- ograniczone ilości, dziś np. na podwieczorek ma lody :silly:

Gwiazdka, tez ma smoczek lovi, dostałam na jakichś bezpłatnych warsztatach, zobaczymy, czy się sprawdzi.

Julka, a jak z efektem jojo na tej diecie?

Pinezka, sprzedam Ci newsa, ja też pawiowałam, tylko, że dziś rano- a niby już dawno się to powino skończyć. Jestem przekonana, że zostanie do końca życia :angry:

Agni, trzymamy kciuki!!! :kiss: Słyszałam legendy o tym goleniu, że po porodzie jak babka zobaczy co tam sobie naskrobała na czuja to głupawka murowana :P

Powiedzcie mi proszę dziewczyny, czemu Agni ma mieć cc? Na życzenie, czy ze wskazań?

ferr, gratulacje, ale Ci zazdroszczę plaży. My w tym roku nigdzie nad morze nie lecimy/ jedziemy, bo emek, mówi, że muszę byc do 100 km od szpitala, bo on inaczej ze stresu zejdzie...

Chudzinka, ekstra, że się znalazła, bo kot to nie pies i dużo rzadziej ktoś go zawozi do schroniska. Teraz juz przynajmniej ma czipa, możesz sobie go zarejestrować w bazie na siebie i w schronisku też, jakby znów tam trafiła to będą wiedzieć do kogo dzwonić.

eeeee... już Pola jest?? Takim ekspresem B)

10 lata 5 miesiąc temu #896989 przez aggi
zoi z tego co Agni pisała to miała przeciwskazanie do porodu sn i dlatego cc. Ale co i jak to chyba nam nie pisała dokładniej :blush:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896990 przez Ada2424
Dzień dobry :)
Dopiero znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć bo od rana latam i coś robie, jak nie pranie to obiad to ogarnianie po starej podłodze mamy już nową :) i dziś zaczynamy robić ściany ;) pieczenia jeszcze są, ale da się wytrzymać najgorzej to po wysikaniu daje o sobie znać. Tempka dziś podskoczyła z 36,64 na 37,04 i ovufriend wyznaczył mi owulacje na 18dc i chyba wtedy właśnie była bo miałam najsilniejszy ból jajnika i na drugi dzień już zero bóli. No i dzień po teście pozytywnym jednak :) póki co widzę, że wszystko jasno wychodzi tak jak faktycznie jest oby tak dalej :) lece teraz Was poczytać co tam naskrobałyście od wczoraj :)
Anbelle jak dzisiejszy test?

Betka okaże się czy marzec będzie mój, ale nie pogardziłabym :P pasuje mi ten miesiąc jak najbardziej ;) jak u Ciebie na froncie?

Ferri super że wsio ok z Kubą :)

Pola już jest? ło ja cie ekspresem :)

Ann faktycznie jakaś dziwna ta wizyta :whistle:

Chudzinka super że kotek się odnalazł :) widzę, że zaczęłaś już nowy cykl ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #896997 przez ferritka
Tez na fb widzialam ze Petunia juz jest :woohoo:
No to teraz Ann, Aggi I Mesy... a potem kto? :blush:

A ja dzisiaj wystrojona pierwszy dzien przywilejow ciezarnej bo na kuchnie nie wchodze tylko jak turystka B) siedze hehe

Gwiazdka Ty mnie na fb zapraszasz czy kto :blink: bo mam zaproszenie a nie wiem od kogo :blink:

Ej pogoda taka no na lezenie na plazy nie bardzo. Ale na spacer jak najbardziej wiec sie wbijajcie do mnie B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897000 przez mesy
aggi Pola siedziała dupskiem w dół....pośladkowo i dlatego cc

ferri jadę do ciebie :P

W OGÓLE zaś wam naskarżę na Patryka , bo wczoraj taki popis dał , że myślałam , że chce usiąść na dooopie tak kombinował.....aż łzy mi do oczu cisło :/ dałam mu relanium , ale kurde walczył do końca , bo czułam , że słabiej się rusza , ale nie odpuszczał :/ od rana zaś to samo :/

10 lata 5 miesiąc temu #897012 przez aggi
mesy pośladkowo to też, ale Agni od początku ciąży coś o laryngologu chyba wspominała :P

10 lata 5 miesiąc temu #897014 przez majka1987gnoWlkp
po mesy to chyba ja :) dalej zoi o ile dobrze patrzam na suwaki :)

[/url [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #897026 przez Asiaa
Chudzinka super ze kotek się odnalazł :) pewnie stresu się najadla ale najważniejsze ze juz jest w domku :)

:woohoo: Pola juz jest? Może poród sam zaczął się dzisiaj i musieli dostosować się do sytuacji ?

10 lata 5 miesiąc temu #897029 przez moofka
Z dumą forumowej ciotki potwierdzam oficjalnie że Pola jest na świecie :D ma 3900g i 57cm :) Agi czuje się dobrze a Petunia jest śliczna :)
Podziękowania: mesy

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka