BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #896582 przez zoi
mesy ja to jednak jestem 3 tyg do tylu w stos. do Ciebie, a teraz brzuch zdaje się rośnie najszybciej.

My już po wizycie, szybkiej, kontrolnej, tętno ok, głowa na dole, tak jak myślałam.
Pierwszy raz było tak, że moja ciąża była najstarsza z całej poczekalni, hehe.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #896590 przez mesy
Julka a jak morfologia ? anemii nie masz ? mi tak słabo wynik glukozy wyszedł , bo gin mówił , że to przez anemie ..... tzn ja miałam wynik na pograniczu tego no co wychodzi w morfologi i świadczy o anemii :P zapomniałam jak to się nazywa ;P

ZOI no powiem ci to fakt rośnie w powalającym tempie .... mój już większy niż na zdjęciu ..........

10 lata 5 miesiąc temu #896592 przez julka
mesy, pewno Ci chodzi o hemoglobine? nie, mam dobra :) ja piguła jestem, wiec wiesz, takie rzeczy pod kontrola....

10 lata 5 miesiąc temu #896595 przez mesy
No właśnie o to mi chodzi :P no wiem , że piguła , ale chciałam pomóc nooo :P

10 lata 5 miesiąc temu #896605 przez ann-sunshine
Julka nie to ze wojtek sie odwroci ale Natala w 25 tez byla glowa w dol i to bardzo nisko a teraz co?

10 lata 5 miesiąc temu #896609 przez monique1983
Tak a propos odwracania, widziałyście ten filmik?

Podziękowania: zoi

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896615 przez gwiazdka2014
hejka

ja już też po wizycie :) Zoi ale ty chudddaaaaa :P

Julia a nie wiem, zawsze byłam chuda wiec jak ktos sie czepia mojej wagi to mnie strzela...

Zuziek śliczny, a zaproszenia bardzo ładne, słodkie :)

co u nas ??? super, zyjka zamknięta, brzuszek miekki, nospa tylko doraźnie, a lutetinę mam brać tylko po jednej rano i wieczorem :) Słyszałam serduszko wiec wszystko w najlepszym porządku. Wyniki glukozy na czczo 74, po 2h 66 - hemoglobina 12,1. siuski ok :) jestem zadwolona.

Dziś doszła pierwsza paczka, pomyłkowo dostałam drugą pościel ale zadzwoniłam i powiedziałam że sie pomylili i doślę im kasiorke :)

Ula jak się czujesz??

Ada ??

A co u Gosi??

Moni super film, ciekawe czy u nas w Polsce tak robią ?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896632 przez Ada2424
Już wróciłam :) pogadałam sobie z ginem zbadał mnie, zrobił dwa usg i tak..infekcji nie ma jest tylko drobne zatarcie od przytulanek, ale gin mówił, że dobrze, że tego antybiotyku nie wzięłam mam brać 2 razy dziennie lactovaginal i powinno przejść,mówił że probiotyk sobie z tym poradzi bo stanu zapalnego nie ma ani grzybka a antybiotyk moge wziąć ewentualnie dopiero po @ jeśli mi do tego czasu nie przejdzie. W sumie od kilku godzin to już mnie mniej piecze najbardziej tylko wtedy jak skończę sikać. Co więcej, mówił, że anty mi pięknie cykl unormowały i że są bardzo duże szanse na ciąże w tym cyklu :) dlatego nie chce niepotrzebnie antybiotyku mi dawać. Owulka była, jest ciałko żółte na tym jajniku właśnie co mnie bolał ;) żadnych torbieli nie ma, czyściutko i grube endometrium :cheer: także mam brać lactovaginal i czekać do 11 lipca, jeśli nie przejdzie a @ przyjdzie to po niej mam wziąć tą globulkę a jeśli okaże się ciąża to przyjść do niego najwcześniej po 10 dniach od spodziewanego okresu.

A co do owulacji z poprzedniego cyklu to mówił, że być może jej nie było bo często po odstawieniu anty owulka pojawia się po kilku cyklach a pierwsze cykle są zazwyczaj bezowulacyjne.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #896646 przez monique1983
Ada - no to super wieści :) trzymam kciuki :)

Gwiazdka - fajnie, że u Was wszystko dobrze :)

10 lata 5 miesiąc temu #896651 przez julka
Ada, Gwiazdka - super wiesci!

Gwiazdka, a ja kiedys bylam gruba i wiem, ze da sie to zrzucic, wiec sie nie przejmuje ;)

Ann, no wlasnie dzis mi ginek w szoitalu powiedzial ze to nic nie znaczy, ze teraz jest glowa w dol, bo za pol godziny moze byc juz odwrotnie ;)

Monique, filmik swietny, az mi kopara opadła :) Musze mojej gince pokazac! Ann, to zostaje Ci tylko skoczyc do Holandii, czy gdzie to tak sprawnie dzieci obracają :)

Mesy, wiem, dziekuje :kiss: :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #896654 przez ann-sunshine
Kolezance forumowej ze styczniowek czy lutowek 2012 ktora siedzi w holandii tez probowali obrocic ale chlopak byl uparty i sie nie dal i koniec koncow miala cc.

Ada super wiesci. Uspokojona?

Gw iazdka swietne wyniki

10 lata 5 miesiąc temu #896665 przez Ada2424
Ann tak spokojniejsza jestem :) i pieczenia też już mniejsze, mam nadzieje, że całkiem przejdą. Przy okazji upewniłam się czy owulka była i czy wsio ok po odstawieniu anty :)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #896672 przez gwiazdka2014
hejka dziewczynyki

właśnie robię naleśniki :) zaraz się z wami podzielę :) też się cieszę ze mam takie wyniki, kamień z serca :)

10 lata 5 miesiąc temu #896693 przez Anabelle
gwiazdka mmm naleśniki
ja wczoraj gofry robiłam ;D

u mnie owu nadal brak wg testów, chyba musze ją postraszyć monitoringiem u ginekologa :D
co to ma być! ;D

a brzuszki piękne :) :) mnie też wzieło na wspominki i wczoraj swój brzuch z 9 msc oglądałam :P

10 lata 5 miesiąc temu #896697 przez Ada2424
Anabelle a który masz dzień cyklu? ilu dniowe cykle? Widzisz ja też późno owu miałam już myślałam, że się malin nie doczekam a tu niespodzianka :)

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka