- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mi.się twoje imię podoba, ale tak gadałem Michałowi.ze.chce Ule ze obrzydzialam mu to imię. Za cały komplet + półka jeszcze nie zawieszona daliśmy 1700 zł. A jakość ci powiem super
Mój dzidziusia jak się tylko obudze to szaleje wiec... :-*
Mesy to.dla was tak.ubrała.żeby pokazać, musze wyprac i wypracować. Wiem wiem musze mieć więcej półek.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ja nie w humorze, praca daje mi w kość, coraz częściej myślę, żeby ją rzucić, ale mąż mówi, że nie, bo jak zaciążę, to jednak macierzyński itd. A ja wtedy znów sobie uświadamiam, że nie wierzę, że zaciążę... Więc zaczynam się za czymś rozglądać...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Goś - przykro mi z powodu kuzyna, żadne słowa nie pomogą.
Powiem Wam - niewiele ostatnio piszę, bo tu bardzo ciążowo jest na forum, a ja się nie znam... Ale naprawdę Was czytam, z całego serca życzę zdrowia, dobrego samopoczucia, tyle, że nie mam wiele do dodania w poruszanych przez Was tematach. Także żeby nie było, że olewam forum, czy cuś
Ja bez przerwy myślę o Was i chcę wiedzieć, co u Was, tyle, że jak przeczytam, to już wiem, ale nie za bardzo mam co od siebie dodać. Tyle, że jestem z Wami myślami.
Miłej niedzieli!
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
A Ty nie miałaś mieć jakoś teraz malin?
No fakt, jest mocno ciążowo. Ja to nawet pamiętam jak rok temu do Was dołączyłam, nie sądziłam, że za rok będę rodzić...ehh, kiedy to było. Jak wczoraj, a jednak jestem o rok starsza, hmmm..piękniejsza, mądrzejsza I 7 kg cięższa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy może mu za dużo relanium zafundowałaś albo po prostu facet spoważniał a gdzie ty te 12 kg chowasz jak zdjęcia robisz
Gwiazdka a mi sie nie podobało teraz już mi trochę przeszło ale jak byłam młodsza to niecierpiałam go ja całego to nie chcę
Chudzinka mąż dobrze gada na razie siedź na tyłku w tej pracy w poniedziałek rewolucja prawda ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia ty też się nie ociągaj i fasolkuj
Zoi nie ma jak to samokrytyka ale oczywiście masz rację może foto brzusia
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ula komoda chyba 400 lub 500 zobacz na stronie vox-a.
Chudzinka ja też trzymam kciuki
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chudzinka nie wiele nas zostało na polu walki
ja tam czuję, że jutro wiele się u Ciebie wyjaśni
i
no i mnie się imię Ula podoba
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Zobacz na moje dooopsko :/ udami tre juz jedno o drugie... masakra jakas
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Chudzinka a to już jutro zaciskam kciukasy
A ja już po obiedzie. Upał straszny, zbieramy się nad wode może nie padne...
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Dzięki dziewczyny za doping ale to nie było łatwe...
Pamiętam, jak chyba Ada pisała, że nie ledwo co skończyli bo taki miała ból w jajniku. I ja też już myślałam, że nie dam rady...ale uff trzeba zęby zacisnąć i cała naprzód. Tylko to wtedy żadnej przyjemności n i e ma jak boli
Gosia przykro mi szkoda chłopaka a jeszcze bardziej jego rodziców bo żaden rodzic nie powinnien chować władnego dziecka
A jak u Ciebie na froncie? Po tym przeczyszczeniu jajowodów kiedy testujesz albo @ ma nie przyjść?
Karola ja kupiłam sobie w Lasockim buty płaskie bo ja niska jestem, to zawsze na obcasie a w razie czego w ciąży nie chcę dodatkowo nóg obciążać i po za tym powoli wyprawka do szkoły....
I spokojnie musi być dobrze. Grzecznie czekaj do poniedziałku i bez czarnych myśli poproszę!
Ann kochana nadal nic nawet jak będzie 15, jak wy niereligijni to dla Was zwykły dzień. Tylko masz rację z personelem przy święcie może być różnie. No trzymam kciuku dalej
Gwiazdka tak przy okazji to mam na imię Basia
Superaśnie wyglądaję te mebelki Antka
Chudzinka masz rację, wątek się zrobił głównie ciążowy bo i starających się coraz mniej. Nowe nie przychodzą jak widać ale niedługo i Tobie się uda i też w temacie ciąży i wyprawki będziesz mogła wtrącić swoje 3 grosze...hehe
Trzymam kciuki za poniedziałek!
Messy przesadzasz... ja bym chciała tak wyglądać w ciąży a nie zawsze jak wieloryb(i nawet mój mąż się ze mnie śmieje, że niedługo wszyscy będą wołać "uwolnić orkę") więc nie masz powodów do narzekania
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
No ból był nieprzeciętny ja brałam aż przeciwbólową..i zobaczymy za ok 2 tygodnie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Obiecalam sobie , ze od dzis nie jem slodkiego , a wlasnie skonczylam palce z czekolady oblizywac masakra jakas bo slodkie mi smakuje jak nigdy .....jak bym miala zaraz dostac @ ...az T powiedzial , ze mamy kurde spust :/
Ulka taa relanium mu dziele haha nie ma sie tak dobrze , ze non stop kapa a tak serio cos tam pobuszowal dzis ze T mu pow ej maly nie przeginaj i na tym sie skonczylo hm....
Betka jak bolalo to dobrze...to znaczy ze dorodny pechol byl
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Gosia a co do imienia to chyba każdy na swoje trochę marudzi
Mesy spadaj przesadzasz ale to już chyba taka twoja natura że masz bzika na punkcie swojego wyglądu mi sie twoja figurka podoba i to na koniec ciąży super
Betka teraz trzeba sie poświęcić a na przyjemności jeszcze przyjdzie czas
spadam odwiedzić mamusię i moze namówię rodzinkę na kościół ale ciężko będzie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie już niedługo 9 tc matko jak to szybko leci, przecież niedawno test robiłam.
Co do imienia to mnie zawsze wkurzało bo mnie mylili z Adrianną a ja jestem po prostu Ada, mało kto wiedział, że jest takie imie osobne i to mi na nerwy działało.