- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja Cię rozumiem, że go wyrzuciłaś, sama nie mam złudzeń, że moje plany co do emka mogą się zmienić z sekundy na sekundę, zwłaszcza, że tam gdzie chcę rodzić sala przedporodowa i porodowa są razem, a ja przy samym parciu na pewno (?) emka nie chcę.
Karola, żeby nie było- czekam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Karola gratuluje
Gosia widze mialas takie spanie dzis jak ja
Ej ja sie chyba nie znam , ale wydaje mi sie , ze mam lekkie skurcze....jest to cos nowego innego co w ciazy doswiadczam nic jutro na wizycie sie dowiem co to ....
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Karola gratki, dwa cykle z pregnylem tak? Szybko
Mesy, Gosia ja od 5:20 nie śpię i też jak zombie dzisiaj
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Chudzinka my już cię trochę znamy i bardzo dobrze wiemy ze ty poukładana i rozsądna babeczka jesteś jeśli dusisz się w tej pracy to rzeczywiście nie ma sensu w niej siedzieć tym bardziej że masz niezły plan trzymam kciuki za dzisiejsze badanie
Zoi śliczny brzuszek taki zgrabny a szczegółów się nie czepiamy bo nie mamy czego ale tak pomyślałam że komar cię ugryzł świnia z niego
Gosia dobrze ,bardzo dobrze gadasz czekamy na koniec tygodnia i liczymy na dobre wieści nie wiesz czemu Patryk Mesy taki niedżeczny ? przecież za mamusią się wydał z imionami masz racje podoba mi się jakieś ale jak pomyślę o osobie która je nosi to mi się odechciewa
Betka najważniejsze teraz żeby efekt był zadowalający
Karolcia gratuluję kochana czyli ciąża na 100 % super i możesz wypoczywać bo urlopik fajnie ci sie to złożyło tylko teraz nie przeadzaj teraz z ćwiczeniami zebyś dzidzi nie przeforsowała nie wybraliśmy żadnego imienia bo każdy chciał co innego i dupa rzucałam mężowi propozycje to było tylko ło jezu, ło matko
Gwiazdka nikt cie nie pobije w wydawaniu pieniędzy brzuś śliczny chyba niewiele przytyłaś ?
Asiaa taki jest plan a wy z Betką musicie go zrealizować
Mesy ty się czasem w kolejkę nie pchaj ja też spać dziś nie mogłam
Bella że co ja używam sudocremu w razie potrzeby u dziewczynek i nic przez tyle lat im sie nie posklejało a bephaten na ich podrażnienia nie działał
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Bella dziekuje :** a no teraz to uwazam ze to szybciutko
Zoi dziekuje Ci :** spiaca chodze i boli mnie az pachwina i cala prawa noga od tej macicy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Używasz w razie potrzeby a nie cały czas do codziennej pielęgnacji każdego zaczerwienienia. Z sudocremem 3 czy 4 mamom kwietniowym pediatrzy mówili, że nie można przesadzać z sudocremem bo to silny preparat i właśnie delikatne wargi sromowe u dziewczynek często się od niego sklejają i konieczna jest wizyta u pediatry. U nas zawsze działał bephanten, raz konieczny był sudocrem. Tyle, że Antek to tylko pampers premium care oraz wielorazówki milovia bo każda inna pieluszka tesco, rossman, dady etc powodowała u niego wysypkę.ulka1983 napisał: Bella że co ja używam sudocremu w razie potrzeby u dziewczynek i nic przez tyle lat im sie nie posklejało a bephaten na ich podrażnienia nie działał
Ja miałam synka to pediatra nic mi nie mówiła o sudocremie. Tylko w szpitalnej szkole rodzenia dali nam małe opakowanie darmowe sudocremu, to położna zażartowała, że tego używa się sporadycznie więc pewnie nam wystarczy na cały okres pieluchowania - tak też się u nas stało
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
A co do Patryka to on sie wdal w tatusia , a nie mamusie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy niech jeszcze trochę Patryk posiedzi a w kogo się wdał to sie jeszcze okaże
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Nie mogłam się dziś z łóżka zwlec, pogoda deszczowa to i spać się chce.
Dag tyle co przyjechalismy do domu i zaczeło padac, w sama pore wrocilismy ale bylo fajnie
Aggi Maksiu cudny
Karolina ładny przyrost
A ja dziś po południu będę dzwonić rejestrować się na wizyte do gina, chciałabym na czwartek bo Mąż chce ze mną jechać i miał by 4 dni wolnego ale zobacze czy czasem mnie na środe nie wcisną. Tylko nie wiem jak mam powiedzieć bo przy rejestracji pytają zawsze który tydzień ciąży to nie wiem czy mam powiedzieć że 9 czy że 10 zgupiałam
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piorę pieluchy co 2-3 dzień, wrzucam do pralki płukam, bez wirowania (ok 7 minut to trwa), następnie dorzucam ciuszki dziecięce - proszek, łyżka proszku antybakteryjnego i ustawiam normalnie na 60 stopni. Wieszam i po kilku godzinach 2-6 w zależności od warunków atmosferycznych mam gotowe pieluszki.
Przynajmniej opakowanie pieluch premium care starcza mi nawet na 2 miesiace a nie na 2 tygodnie No ale co kto lubi - nie każdemu musi pasować.
Fajne w pieluchcach wielorazowych jest to, że normalnie można je używać przy kolejnych dzieciach, a nawet odsprzedać.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bella a te wielorazówki nie przeciekają ? a z tym przeliczaniem to masakra wiadomo ze dziecko kosztuje i to nie mało
wczoraj dostalismy zaproszenie na 50 rocznicę ślubu cioci i wujka i teraz problem co im dać w prezencie może macie jakiś pomysł ?