- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny, ja nie z tych, co z dnia na dzień coś rzucają czy impulsywne są, ale na poważnie biorę pod uwagę przebranżowienie i zaczynam się do tego przygotowywać. Pracy też nie rzucę, jak nowej sobie jakiejś nie wynajdę. A to na pewno potrwa. Zresztą urlop tu już mam dograny, to się nie będę wygłupiała i zmieniała tak od razu, bo w nowej nie dadzą zaraz na początku urlopu, a ja padam na pysk i o tym urlopie marzę okrutnie... Także z 3-4 miechy to jak nic będę tylko grunt badała, może na jakieś rozmowy pochodzę żeby rozeznać co i jak. Muszę też do znajomych ze studiów zagadać gdzie pracują, jak się odnajdują itp itd.
No ale zawsze jakiś powiew świeżości będzie i nowa energia, bo ja nie lubię długo w miejscu stać.
No a co do testowania - to tak informacyjnie sikam, ale jedna kreska tylko, jak miesiąc temu, pewnie znów maliny będą około 18-go dnia. Ale to git, bo HSG przed owulacją powinno być i będzie i zobaczymy co dalej
Dzięki za słowa otuchy, jesteście Kochane, od razu mi lepiej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
coś jeszcze miałam i se zapomniałam
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale uwaga
mi się też kiedyś moje imię nie podobało, a teraz wydaje mi się całkiem ładne
mesy ja nie wiem co Ty chcesz od swojego wyglądu, ja bym marzyła, żeby tak wyglądać w książy
Chudzinka Ty to mądra kobitka jesteś, nawet nie wyobrażam sobie, że mogła byś podjąć decyzję pochopnie
badaj grunt kochana nic nie zaszkodzi a może jakieś nowe drzwi się przed Tobą otworzą
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Po ciąży mi zostało 3 kg i teraz też ostatnio przez urlop ze 2 pewnie weszły a zawsze miałam świra na punkcie chudości. Ale po ciąży(bo to będzie ostatnia) biorę się za siebie na poważnie hehe
Mam nadzieję, że był wielki i coś z niego będzie
Ula ale ja chciałam połączyć przyjemne i pożyteczne ale się nie udało...no mam nadzieję
Zoi też śliczny brzuszek
Gosia kochana to wielkie gratki i oby już do końca było dobrze. Buziakuję Cię mocno i nie przemęczaj się. To po 6-7 dniach od implantacji możesz trzepnąć pozytywny test
A co imion to moje też mi się nie podobało jak to w ogóle brzmi Barbara? I jeszcze jedyna w szkole byłam. To brzmiało tak staroświecko, że hej a na drugie właśnie mam Adrianna
I też nie wiedziałam, że jest po prostu Ada
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie , ze ja mam swira i sie glodzilam czy cos po prostu zawsze moja waga wachala sie miedzy 60 a 62 kg przy wzroscie 176 ....a tu nagle na wadze 74 kg matko bosko i ten cellulit :/ ale T powiedzial , ze po pologu mi nie odpusci i na nastepne wakacje bede miala swoja figure choc z nog chciala bym zeby tylko po max 2 cm mi spadlo bo nogi zawsze mialam patyki :/ gorzej z boczkami hehe juz mi z majtkow wisza i musze tak galoty naciagac zeby zniwelowac te boczki
Gosiaaa ja dobrze doczytalam co ty mialas ? ej jak ci sie uda to ja rodze haha bo pamietasz , ze ci miejsce trzymie a moze twoj dziec cos czuje co do Patryka i postanowil sobie szybciej przyjsc
Ej nie chce sie powtarzac , ale juz bylo dobrze i wiecie co mi zas wrocilo....
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój brat ma Patryka, ale to przegrzeczne dziecko jest to ja nie wiem czemu Twój taki łobuz
no jednym słowem masz przesrane
a po słodkim to powinno Cię zblokować na amen
implantacją się nie jaram bo to nie moja pierwsza z której nic nie wyszło, no ale nadzieja zawsze jest
a co do imion to ich atrakcyjność zależy też od osób w otoczeniu które je noszą. Ja mam np. kilka takich co niby mi się podobają, ale jak sobie przypomnę osobę o takim imieniu to zmieniam zdanie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No a co do rych imion to masz racje jak mysmy wybierali to tez tak pod katem kto nosi takie imie ze znajomych naszych i jaki jest hehe
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Gosia zaciskam za Ciebie też mocno
Czuje, że pozytywne testy nam się posypia w tym miesiącu ja dzisiaj jak odkurzacz jestem... co chwile coś jem, a za chwile mi pewnie niedobrze będzie jak zwykle
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Ulcia i jakie imie wybraliscie??)
Kurde ale mnie dzis kluje i ciagnie po prawej stronie na dole i macica Caly dzionek tak mam
Jutro naa betke jade i zobaczymy
Zauwazylam ze mi wyszla na razie slabo widoczna ale nawet moj N zauwazyl zylka na piersi
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Kupiłam za 15 zł zasłony do.pokoju Antka z 60 zł i ZMYWARKE
Załącznik nie został znaleziony
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92