- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ulka mnie czasem brzuch pobolewal...bardziej jak sie chcialam na boki obrocic....ale to chyba normalne , bo sie wsio rozciaga....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Mnie też ostatnio bolała brzuch w nocy, a przy przekręcaniu z boku na bok ;/ kiszka ale czego się nie robi
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
aggi, no widzisz zła ciocia ze mnie nie zachwyciłam się od razu jak oglądnęłam fotkę- nadrabiam! Buziaki dla słodziaka!
Ada, mogę tylko współczuć. Z drugiej strony jak mnie mdliło non stop to miałam z tyłu głowy "cierp ciało kiedyś chciało"
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ada u mnie też wstręt do zapachów - ciężko mi syna przewinąć bo mnie szarpie!! nigdy tak nie miałam do tego wata w gardle. Normalnie w brzuchu burczy a w gardle taki ścisk, że nic nie idzie przepchać. Wszystko popijam natychmiast. Jakbym piach jadła.
Ann czekamy czekamy
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Gosia
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Jeszcze nie. Pojadę koło południa na ktg. Po obiedzie mam jeszcze obiecane te dobre lody, a potem idę rodzić taki plan.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ps.Petunia dobra dziewczyna, ale uwaga zapas tefali wnosi w posagu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ann ale nas trzymasz Tak bym chciała już Natalkę zobaczyć
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Byłam wczoraj na pikniku rodzinnym w remizie z moim N , przyszłą Teściową jego bratem jego żoną i Teściowa jego brata
Superowo było zjadłam karpatke , chleb ze smalcem i ogóra kiszonego i wypiłam herbatki dwie
Teściowa cos sie domysla bo wczoraj nic pic %% nie chciałam tu ogóry podjadałam u niej od kilku dni , nie pije alkoholu i po tańcu jednym musiałam odpocząć bo mi się w głowie kręciło Jeszcze jej nie mowimy dopoki nie pojde na usg i nie zabije serduszko dzidziulki Naszej Kochanej
Tańczyła ze mną mała dziewczynka nie chciała mnie puscic ,mama do niej mowi chodz Wikusiu a ona nie nie chce zostać z ciocią Tak mnie zmęczyła, że musiałam posiedzieć
Od dzis mam metaliczny posmak w ustach, rano mnie mdliło, ale zjadłam rosołek na sniadanko i mi przeszlo Kawke pije tylko jedną dziennie słabą z 1 łyżeczki rozpuszczalna i jedna łyżeczka cukru. Pobolewało mnie od wczoraj podbrzusze razem z macicą - rozciąga się wszystko
Gwiazdka -czuje się nieźle jak na 5 tydzień w porównaniu z innymi Kobietami tutaj które maja mdłości Ja na razie miałam dziś pierwszy raz delikatne i sie zastanawiam czy mi tak zostanie Kurka juz 5 tydzień strzelił jak to szybko mija , ciekawe jak wygląda to od srodka czy to faktycznie 5 tydzień w rozwoju dzidzi czy przyśpieszyła coś i np. 6 czy 7 tydzień
Ann Obyś już była na porodówce i cała szczęśliwa trzymała Natalcię w ramionach Trzymaj się tam dzielnie ,myślami jestem zTobą :*
Ulcia szalona Ty !! Cieszę się, że tak dobrze wszystko znosisz Oby tak dalej
Agnilla Poleńka coraz śliczniejsza nie wygląda jak na bobaska 1 miesiecznego tylko jakby conajmniej kilka miesięcy
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Meli czy Ty po tych tabletkach miałaś odruchy wymiotne?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Jak ja lubię dni płodne, hehe
Miałam wolne dwa dni, się spakowaliśmy i pojechaliśmy na festiwal wina, superancko było, 3 dni bez pracy i człowiek od razu odżywa. Powiem, Wam, że się nie ma się co u mnie raczej nastawiać na ten cykl, bo codziennie mam jakieś lekkie plamienia, podbarwiony śluz na brązowo, wciąż od zabiegu, więc jakoś mam wrażenie, że organizm musi jeszcze dojść do siebie. Ale nie ukrywam, że bardzo mi nastrój się poprawił, jak wiem, że jest w porządku, choć w pierwszej chwili chciałam, żeby coś znaleźli. No ale nastawiam się na inseminacje, w sumie doczekać się nie mogę, zaczynam nabierać nadziei.
Aggi - przecudnego masz synka...
Domiś - i Twój kawaler przystojniak.
Ann - lada moment, lada chwila
Ula - no to teraz na spokojnie, pod kontrolą, będzie dobrze
Gosia - jak sama piszesz - przy antybiotyku tylko dodatkowy stres by był, gdyby coś, więc może i lepiej... Obie w końcu tu testa zapodamy, że aż będą krechy biły po oczach, i to nie z testu owu!