BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #923734 przez gwiazdka2014
hej

dobra ja i tak już będę nominowana na jeża wiec sama siadam....
obudziłam się dziś na prawym boku, a podobno nie można na nim spać, położyłam sie na plasach i czekam nic nic nic nic nic nic - małego nie czuje - już mi ciśnienie rośnie, pyram go nic..... juz sie osrałam.... pyram nic.... od 6;30 do 7:30 myślałam ze coś mu zrobiłam - ale już sie mi gibał :) CAŁĘ SZCZĘŚCIE... dobra posiedzę na jeżu za panikowanie...

Mesy :* kurrrr.... rozpier... szpital..... (przepraszam za przekleństwa)

Martyna ja tam jeszcze czymama za ciebie kciuki....

Betka oby szybko dzień w pracy zleciał.. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #923738 przez betka81
mesy wcale się nie dziwię Tobie, że tak Cię nastraszyli...Ann ma rację poszukaj lekarza,który Ci zrobi CC bo jak mały poowijany pępowiną to będziesz się męczyć przy porodzie. Miałam tak przy Idze bo ją ciągła pępowina spowrotem ale dałam radę. Natomiast koleżanki córa też owinięta i parła, parła chyba ze 40 min i nie poszło, więc na blok i tak się skończyło cc

Ann Nika to od Weroniki tak skrótowo ale już tyle lat do niej mówię Nika, że tak już zostało. A w szkole mówią na nią Wero....więc jest Wero-Nika. Tak jakoś wyszło.

Gwiazdka przestań panikować ale bądź czujna...
Na żadnego jeża, to normalne, że się martwisz i to jest macierzyństwo...czujność nigdy nie zaszkodzi a w razie czego możesz zareagować szybko bo różne rzeczy się zdarzają "tfu""tfu"!
No oby zleciał dzień bo sama jestem w pokoju...koleżanka na urlopie od dzisiaj

10 lata 7 miesiąc temu #923742 przez gwiazdka2014
Betka ale już się poruszył, mało ale czuje... kur... mam już dość.... dziś o 16 mam wizyte... więc to pewnie też stres,

10 lata 7 miesiąc temu #923747 przez moofka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

martyna daj znać jak rozwój sytuacji.

gwiazdka ja im bliżej końca tym bardziej miałam stresa o Zośkę, więc takie obawy są normalne. będzie dobrze! ciekawe co tam się dowiesz na wizycie :whistle:

leje u nas.... bleee :sick:

10 lata 7 miesiąc temu #923764 przez gwiazdka2014
mooof, Betka już myślałam, że tylko ja tak mam -dzięki za wsparci...

Antek ma u mnie przesrane za straszenie mnie...

Mesy :*

10 lata 7 miesiąc temu #923772 przez Asia K
Bry :D
Martyma pozytywne myslenie to podstawa od samego początku 

Anabell – a ile z tych zaoszczędzonych pieniędzy trafiło na konto ;) ?

Gwiazdka 24 dni? Nie znasz dnia ani godziny :p

Moof – twoje życzenia na pewno ci się spełnią, a ja dokladam swoje do twoich 

Gosia kiedys tam wstawiałam , ale nie wiem czy o tej samej mowa ;)

Betka – może w pracy ci zablokowali heheh

Mesy – Cholerka ja to bym poleciała gdzie się da i jak najszybciej bym wyciągnęła Patryczka bo do poniedziałku to ja w ogóle bym nie spala …
Dobrze ze masz takiego faceta – mam nadzieje ze uda mu się załatwić wszystko sprawie. Załatwiajcie to cc jak najszybciej dla swojego spokoju.

Gwiazdka – niby nie wolno na prawym boku i plecach , aler pokaz mi babke w ciazy któ®a w nocy się nie przekreca na te strony???? Ja sama baaaaaaaaaaaaaaaardzo często spalam na prawym boku boi inaczej bym poporstu nie zasnęła i co?i mam Asika i Dawiwke :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #923800 przez Asiaa
Bry

Betka o takim sposobie "planowania" płci to jeszcze nie słyszałam :huh: trochę kojarzy mi się to ze stwierdzeniem w stylu "jak wystarczająco mocno nie chcesz to w ciążę nie zajdziesz" :S

Mesy dziewczyny dobrze mówią. Bierz T i szukajcie lekarza który odpowiednio do tematu podejdzie :kiss:

Martyna owu miałaś wcześniej? bo wg Twojego suwaczka to jutro masz ostatni dc

Gwiazdka będzie dobrze :kiss: pewnie pomału odczuwasz stres przed nieznanym.

Ada daj znać jak po wizycie.

Właśnie, gdzie jest Julka?

Asia K piękne zdjęcie :) i uśmiechy takie słodkie :)
Podziękowania: Asia K

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #923823 przez mesy
Nie uwierzycie . JESTEM NA PRODOWCE :side: :woohoo: zrobili mi lewatywe i bede miala przebijany pecherz. Mlody wazy 3200 a nie ponad 4 kg. Korale z szyji zdjal :whistle: lekarz mowil ze wedlug niego ciaza przenoszona jiz. Pytal czy chce dzis urodzic czy jutro no to ja ze dzis wiec....zsczelo sie matko bosko :woohoo:
cHodze z rozwarciem na 2 palce od polowy sierpnia. Gin mowi dobrzr ze przyszlam bo jakas infekcja mogla sie wdac i maly moze miec zapalenie pluc. Dobrzr ze pplozna zareagowala i mnie na oddzial sciagla.

Rodze naturalnie. Jak by cos szlo jie tak to wtedy cc ale mam probowac. Z taka waga dziecks to moge ;)

10 lata 7 miesiąc temu #923825 przez aggi
dzień dobry :)
maruda dał mi dzisiaj pospać :woohoo:

mesy ty na porodówce już czy nadal nic??????? o kurka mesul trzymaj się ! :ohmy: już bliżej niż dalej pamiętaj :* walczcie o swoje :* zaciskam kciuki

ulka dzięki za info, poszukam sobie i zabiję te brzydale :evil: :evil:

meli fajnie że wyniki dobre :) fajny brzuszek :) strasznie drogo za te 4d :blink: u mnie w mieście 150zł chyba

gwiazdka nie bojaj !

Ann kurka ale Natalia do Marty podobna !!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: co do anty też nie wiem co robić, masz jakieś pomysły? lekarz mi powiedział że do popołogowej wizyty mam się zastanowić czy chcę tabletki......... a ja chyba nie chcę, ale co wzamian? kurkaa :S

martyna jeśli się nie udało to śmigaj na te cytologie :)

betka mnie też denerwuje to forum strasznie bo wejść się nie da :S komarów od groma masakra !

Asia K mi się też najlepiej spało na prawym boku ;) kochane dzieciaczki Twoje ;*

czy ktoś wie gdzie podziewa się Kaś_O ? daaaaaawno jej nie było tak szczerze to od wielkanocy :blink: :blink: :blink:
weteranki tego foruma macie z nią kontakt?

10 lata 7 miesiąc temu #923829 przez aggi
o wywołałam porodówkę u mesy :D
kochana no to zaciskamy z Maksem kciuki ! :woohoo:
szybkiego i jak najbardziej bezbolesnego !
I widzisz jak się dupli w obliczeniach gdzie 3200 a gdzie 4kg :blink: :blink: :blink:
TRZYMAJ SIĘ BUZIAKI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #923830 przez ann-sunshine
Asia cudne jest to zdjecie, takie do rodzinnego albumu lub na sciane :-)

Gwiazdka ja w obydwu ciazach spalalam na obydwu bokach, a nalepiej mi bylo na plecach. Ty juz masz dosyc, a wg suwaczka to jeszcze miesiac ci zostal.

Edit: Mesy chodź bujaj się krec biodrami niech Patryk zlazi na dół i cisnie na pęcherz. Podczas porodu sluchaj poloznej i oddychaj tak jak każe. Trzymam kciuki

10 lata 7 miesiąc temu #923839 przez moofka
aaaa mesy jejejeje! zaciskam kciuki żeby szybko i łatwo poszło! i wszystkie infekcje od Patryka precz :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #923840 przez ann-sunshine
Aggi

Julka jak przysiade na komputer to wysle na priv. Dzięki. Cos czesto ostatnio jakies kiepskie nastroje u ciebie :-(

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #923841 przez moofka
znowu posta nie widać to se strzele kolejnego :evil:

aggi Kaś_O cała i zdrowa ;) chłopaki też :) prawie codziennie chwilę gadamy na fb ;)

julka niech Ci lepszy humor szybko wraca :kiss:

Ann i Aggi

AsiaK to foto jest cudne! też zrobię kiedyś takie jak Zośka będzie miała rodzeństwo ;)

10 lata 7 miesiąc temu #923845 przez Chudzinka
Mesy, trzymam kciuki, cieszę się, że coś ruszyło.
Ja właśnie wróciłam z wizyty, jajko wielkie, rano pozytywny test owu, teraz Pregnyl w dupke i jutro o 19:30 zabieg.
No i tyle w temacie, bo potem jak zwykle trza czekać :unsure:
Marzena - nie martw się, jak widzisz Majka zwolniła miejscówkę, teraz mesy w końcu zwolni, więc będzie się w co wstrzeliwać ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka