BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #923622 przez Asia K
Ann slicznosci :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #923641 przez martyna_z
Mi też ostatnio coś forum szwankuje, zwłaszcza przez telefon, za dużo piszemy ;p

Testowanie odwołane, właśnie zaczęłam plamić, więc @ przyjdzie najpóźniej jutro, zaczynamy 6 cykl starań.
Dziś właśnie dostałam zaproszenie na bezpłatną cytologie, to chyba jakiś znak że w końcu powinnam iść do tego lekarza i sprawdzić czy wszystko ok.

Co do teściowych to rozumiem i cieszę się że moja jest 300km od nas. Jest w porządku, ale raz na jakiś czas na krótko ;)

Ula też znam dziewczynę, któej przez całą ciąże mówili że będzie chłopiec, a urodziła dziewczynkę. Nie wiem jak dokładnie to wyglądała, jakie badania miała robione, ale szok niezły przy porodzie ;)

moofka gratulacje z okazji rocznicy, wszystkiego najlepszego :)

zoi ja tez bym robiłą wcześniej, ale bardzo nie lubię negatywów, a tak wcześnie robione negatywy w sumie nic nie oznaczają, więc w efekcie wolę już poczekać, a jak czas pokazał to już nie mam po co sikać, test zaoszczędzony :P (jedyny plus)

Majka gratulacje! :)

Chudzinka, ja trzymam za Ciebie, ja czekam na kolejny miesiąc.

Asiaa coś wiem o mieszkaniu z rodziną, ale jak to już niedługo to przetrzymacie i wtedy to będzie sie działo :whistle:

meli dobrze czytać pozytywne wiadomości :) kogo Ty chcesz straszyć takim zgrabnym brzuszkiem? ;)

Ann piękną masz córę :)

mesy trzymam kciuki żeby Patryk zechciał wyjść na świat szybko i bezboleśnie ;)

gwiazdka chyba przez to leżenie za dużo myślisz? jeszcze nie słyszam żeby któraś kobieta nie obawiała się porodu i pierwszych dni z dzieckiem, a jakoś wszystkie które chcą to sobie radzą :) będzie dobrze
Podziękowania: ulka1983, gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu #923657 przez Anabelle
U mnie 250 zł za genetyczne czy połówkowe, ale udało mi się zdobyć skierowanie do szpitala ginekologiczno-położniczego na genetyczne więc przyoszczędziłam :P

Mam straszne migreny, idę spać :(

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #923664 przez gwiazdka2014
Ann ale ona sliczna, a jaka maleńka.... cudna (tfuuu tfuuu)

Martyna kurka no szkoda, ale jak mówisz kolejny miesiąc :)

Kolejny dzień za mną, jeszcze 24 dni :P

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #923676 przez moofka
Ann śliczna Natalka :) to już piersiątka się unormowały skoro waga tak ładnie poszła w górę?

Ulka, Asiaa, Aggi i Martyna dziękuję za rocznicowe życzenia :kiss: sama sobie życzę żeby kolejne lata były takie fajne jak do tej pory :)

Martyna to zaciskamy kciuki za następny cykl! Będą kolejne rozpakowania i miejscówki do przejęcia :)

Mesy się chwile nie odzywa a ja już zaciskam kciuki że może ma dobry powód :whistle:

10 lata 3 miesiąc temu #923682 przez Asiaa
Ula też po części nie mogę się doczekać by się przenieść. choć obecne miejsce bardzo lubię bo znam je od zawsze ;)

Meli dobrze, że spokojniejsza będziesz, aTwój brzuszek wcale nie jest straszny, a ładnie rośnie :)

Ann słodziutka ta Twoja córcia :))

Martyna zatem kolejna szansa przed Tobą :kiss: nie mamy innego wyjścia, musimy doczekać do przeprowadzki ;)

Moofka masz rację, jak Mesy się nie odzywa to pierwsza myśl, że może rodzi

10 lata 3 miesiąc temu #923690 przez ann-sunshine
Martyna 5 mcy to zarazem długo i niedługo. Przebadać się nie zaszkodzi, a przynajmniej przetestujesz gina i sprawdzisz jak on do tematu podejdzie.

Dziękuję za miłe słowa pod adresem Nati.

Moof odpukać wczoraj i dziś dokarmialam tylko po razie późnym popołudniem, a tak przez 80% doby czuje ze ma co pic. Idzie ku dobremu, odpukać.

Mesy pozazdrościła Majce i pojechała rodzic?

Próbuje podejść do tematu antykoncepcji i nie wiem co zrobić.

10 lata 3 miesiąc temu #923694 przez ulka1983
Eh wkurzyłam sie i juz nie piszę z tego durnego tableta bo sobie wiadomosc taką dluga skasowalam :evil: :evil: odezwe sie jutro miłych snów :)

A Julka gdzie się podziewa ?

10 lata 3 miesiąc temu #923702 przez gosia28
co ja miałam... :whistle:

majka gratki wielkie łapaj buziale dla siebie i Misi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

moof wszystkiego najlepszego świętuj z małżem jeszcze te kilkanaście minut ;)

ann śliczna ta Twoja kruszynka :)

Chudzinka ja korsuję z całych sił :kiss:

Martyna kurczę no, no wiadomo, że nowy cykl nowe nadzieje ;)

Bella migrena straszna dotkliwość, odpocznij, oby tylko Antek pozwolił :kiss:

meli śliczny masz brzuszek nie wiem jakie Ty zarzuty masz do niego :blink: :kiss: :kiss: :kiss:

idę spać i sory za treść tego co napiszę jeśli będą to brednie, ale Asia K czy wstawiałaś fotkę Asi w ostatnich postach? Bo mam takie wrażenie, a jeśli jest mylne to mi się śniło :lol: tak czy siak dodać nie zaszkodzi ;)

dobranoc bo zasypiam

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 3 miesiąc temu #923706 przez betka81
Hejka

Ja tak w przerwie meczu.... i przegraliśmy :(
Kurcze denerwuje mnie to forum, w pracy nie mogłam wejść wrrrrrr! :evil:

Gwiazdka nie wydziwiaj będzie dobrze B) niedługo Antka będziesz miała całego ślicznego, różowiutkiego przy sobie :lol: I jak już zobaczysz Antka to będziesz wiedziała co masz i jak masz zrobić....instynkt jest niesamowity!

Ula no pewność na 100% będziesz miała w styczniu jak dzidzia po tej stronie będzie. To u mnie dwa razy brzuch był rozlany bo ciąża w większym stopniu idzie mi w 4 litery...
A dzisiaj koleżanka w pracy stwierdziła, że chłopca się robi jak kobieta jest bardzo podniecona a jak sex jest na zasadzie "rób swoje" to będzie dziewczynka. Więc Ula zastanów się jak bardzo byłaś podniecona przy tamtym sexowaniu się :P?

Asiaa ja wiem, że muszę czekać....jeszcze kilka dni i się wszystko wyjaśni...ale nic nie czuję więc czekam dalej.

Gosia czasem wystarczy tylko jedno przytulanko w tej okolicy i może zaskoczyć...więc trzymamy kciuki nadal. Kurcze męczy Cię to choróbsko ale uczulenie ma mąkę? To się nie bierze tak z kosmosu i nagle? Chyba?

mesy codziennie jak większość dziewczyn wchodzę tu z nadzieją, że na bloku porodowym leżysz...ale na razie nic? Mesy ale Ty na chłopaka właśnie masz piłeczkę z przodu :P

Agi pozabijaj a jak już zrobisz porządek i Siebie to zapraszam do mnie. U mnie też zawsze jakaś męda wleci :S

Martynka 13 dpo długo wytrzymałaś. Ja juz 13 dnia będę miała @. Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i czekam raniutko na wieści...a jednak wrednota przyszła....nowy cykl, kolejne nadzieje...w końcu się uda i o lekarza nie zaszkodzi zachaczyć :laugh:

moof najlepszego z okazji rocznicy i nawet Zosia zrobiła Wam prezent :)

majeczko ogromne gratulacje dla Was obu...
Witamy na świecie MICHALINKĘ
I czekamy na zdjęcie i relację

Ann super, że w końcu trafiłaś na swojego lekarza i że Natalka ładnie przybiera i jest przesłodka i jakie ma boskie spojrzenie ohhhh :woohoo:

Chudzinka :)

meli super, że wyniki w porządku i jesteś już spokojniejsza :laugh:
Brzuszek ładny i coś już tam się zaokrągla

Dobranoc!
Podziękowania: gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu #923719 przez mesy
Nie urodzilam....jaja jak berety :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #923720 przez martyna_z
Plamienie ustało, @ nie przyszła. Test negatywny. Dziś teoretycznie powinna przyjść, więc pewno zaraz się zacznie.

Mesy trzymam kciuki, niech T walczy o Wasze, żeby zajęli się w końcu porządnie Wami a nie odsyłali tylko. Głowa do góry i czekam na wieści.

10 lata 3 miesiąc temu #923725 przez betka81
Dzień doberek :)

mesy normalnie jaja na maxa...to jest śmieszne jak się czyta ale Tobie chyba do śmiechu nie było?
Biedna jesteś jak nie rodzisz bo nic się nie dzieje a później coś takiego....

Martyna a może jednak coś będzie jak plamienie ustało?

Ja dziś tak nie wyspana, że szok....zasypiam na stojąco...
U mnie 7dpo....
Miłego dnia Wam życzę bo nie wiem czy uda mi się później wejść jak forum będzie wariować. Buziaki

10 lata 3 miesiąc temu #923726 przez mesy
Betka no ta mnie nastraszyla ze cos z malym . Polozna mowi ze ok ...lekarz po usg tez ze i nie widzi wskazan zebym zostala w szpitalu i badz tu madry :/

10 lata 3 miesiąc temu #923727 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Mesy chrzan polozna, rob to co ci serce i rozum podpowiada. Jak czujesz ze chcesz cc to szukaj lekarza ktory zrobi. Zabieraj T. ze soba bo ma gadane. Trzymaj sie, juz niedlugo :-*

Martynka hm organizm figle robi

Betka a Nikusia to od jakiego imienia?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka