BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #924330 przez meli1990
mesy gratuluję. Patryk słodki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #924372 przez martyna_z
aggi pomyliłam imiona? przepraszam :blush: często piszę gdzieś w przerwie w pracy albo już w łóżku przed zaśnięciem i pewno dlatego, obiecuję poprawę :blush:

Agni to miałaś przejścia, mój M zareagował by tak samo jak go znam... :)

Chudzinka to trzymam kciuki żebyście to Wy byli tymi 15% :)

Dziewczyny a czemu dostajecie 60%? Nie mam rozeznania w tych macierzyńskich i zusowych sprawach, a moja siostra dostawała 80%

Zapisałam sie do gina na 14.10, wcześńiej się nie dało. Chciałam zmienić, bo znalazłam panią dr z dobrymi opiniami blisko mojego domu, ale tam termin 28.11 i to jeszcze o godzinie 12, bo tylko do 13 przyjmuje. To jakieś nieporozumienie jest, przecież to trzeba się z pracy zwalniać, a ja z przedszkola to nie bardzo mam jak...

10 lata 3 miesiąc temu #924382 przez Pinezka
Chudzinka - ale przeciez ktos te 15% w statystyce robi, wiec czemu akurat nie wy? :kiss:

Gwiazdka - súper figurka, i ten tatuaz tak fajnie brzuszek ozdabia :)

Musze sie wam pochwalic, jaki prezent wlasnorecznie zrobiony nam brat Malza sprezentowal :) wstawiam fotke :) bedzie zonk jak dziec sie dziewczynka okaze :pinch: :silly: No i wyglada na to, ze kwestia imienia zostala przypieczetowana ;)
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #924387 przez Anabelle
dokładnie tak jest julka
100 i 60
lub caly czas 80

10 lata 3 miesiąc temu #924391 przez moofka
zoi mi cały czas płaci pracodawca bo duża spółka ale tak czy siak uważam że cały rok powinni dawać 100%!

gwiazdka Antek jak na chłopa przystało będzie po prostu od razu przypakowany ;) dzięki za link do płytek, zastanawiam się jeszcze czy wolę bardziej beżowe czy szare a podłoga będzie zupełnie inna :laugh: a na fejsie zaraz Cię poszukam ;)

Chudzinka kciuki zaciśnięte coraz mocniej :kiss:

Ann u mnie tragedii nie ma z tymi 60% ale wiadomo, że kasa się zawsze przydaje. ja od połowy października wracam na 100% a mąż będzie miał płatne 60%.

Pinezka super prezent! jak będzie dziewczynka to brat małża będzie musiał drugi zrobić :side:

julka jak jeden rodzic wykorzystuje cały urlop to kasa wychodzi taka sama, u nas wyjdzie różna bo my się dzielimy rodzicielskim :)

wypiłam sobie jedno małe sommersby do obiadu i mam letko w czubie :woohoo: po drugim bym pewnie zgona zaliczyła :side:
Podziękowania: gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu #924395 przez majka1987gnoWlkp
Jula no nie dokładnie to samo...Dużo nie dużo ale lepiej się wychodzi na rok X 80%... ;-) ale trzeba to zaznaczyć we wniosku o urlop macierzyński+rodzicielski...

Ann wsio pobrane Misia miała i porobione i wsio w normie. Co prawda lekka zoltaczka ale powinna sama zejść bo nie duże te birlubiny :-)
Dla tych co chcą poczytać jak to było u mnie ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #924399 przez zoi

julka napisał: Zoi, a za co buziaczek? :blush: dziekuje :)

Na poprawę nastroju i najważniejsze, żeby się z chłopem nie wkurzać. Choć mój mnie dziś wkurzył, ale już mu wybaczyłam :P
Podziękowania: julka

10 lata 3 miesiąc temu #924400 przez Anabelle
Majka <3 Wspaniale poszło :) Z ogromnym uśmiechem na ustach i sentymentem czytałam twoje przeżycia z porodu :) Dobrze, że mąż zdążył.

10 lata 3 miesiąc temu #924402 przez ann-sunshine
Majka az sie poryczalam ze wzruszenia.

Niestety dla mnie 80% to też tragedia. Zresztą moje 100% też więc wiecie. Opcja wczesniejszego powrotu do pracy jak znajdę cos sensownego wchodzi w grę.

Pinezka dla nas to nietypowe imie.

Chudzinka to miala miec iui o 19:30?

10 lata 3 miesiąc temu #924404 przez moofka
Majka super poród :)

co do tego 100%/80%/60% to z matematycznego punktu widzenia wychodzi tak samo: 26x100 + 26x60 = 52x80 ;)

Ann taaaak zaraz iui Chudzinki!

10 lata 3 miesiąc temu #924405 przez ulka1983
Hej :) byłam pospacerować dzisiaj po lesie ale lipa bo grzybków nie ma B)

Ada super że dzidzia ładnie sie rozwija :) mi też na początku mówili że starsze wychodzi z usg ale teraz sie to wyrównuje no i wiem kiedy były działania to starsze być nie może ;) to rodzinka zadowolona :)

Aggi potwierdzam przy anty libido wynosi 0 :S dokładnie jak sie mylą to jeszcze lepiej ;)

Betka udanej imprezki :)

Zoi czyli dogadałaś sie z córeczką :laugh:

Gwiazdka piękny brzusio :) i wcale w boczki ci nie poszło też tak chcę :P ciesz sie że Antek duży a nie mały bo wtedy to byś sie dopiero martwiła ;)

Asiaa nie ma co się martwić na zapas bo nie jedna panikowała a potem sie okazało że nie potrzebnie ;)

Julka dobrze że chociaż masz dobry sposób na to żeby sie doła pozbyć ;) fajnie ze już masz lepsze samopoczucie :)

Moof 60 % dlaczego tak bo nie jestem w temacie? B)

Asia K piękne masz te oczyska swoje :woohoo: fajnie że dzieciaczki przejęły to w genach po mamusi :)

Bella w ciąży z Antkiem też cię tak męczyło ?

Majka no mówiłam że drugi poród to inna bajka niż pierwszy :laugh: ciekawe jaki jest trzeci ale niedługo się przekonam :whistle:

Mesy ale obiad go ominął :laugh: krzyżowe miałaś to podobno najgorsze i nie narzekasz :woohoo: dzielna kobieta a tak panikowała :P

Ann jednak masz 4 suwaki :) zdrówka życzę może wszystko razem to zadziała szybciej :)

Agni ale jazda :laugh: ale często się słyszy że faceci to mięczaki :P

Pinezka śliczny prezent może jednak zonka nie będzie :laugh:

Majka a wniosek to sie składa przed porodem bo jakoś nie kojarzę B) super relacja z porodu :)

Chudzinka jest 19 30 jesteśmy z wami :kiss:
Podziękowania: Asia K

10 lata 3 miesiąc temu #924407 przez ann-sunshine
Ula te 60% dziewczyny już wyjaśniamy.

A suwaki mi kochana Juleczka zrobila :-)

Trzeci porod to jak pierd...ecie? Jak wychodzilam to tego dniakobieta rodzila 5 dziecko i ani razu nie byla w ciazy u lekarza. Na co jej mąż: a co nie urodzi? Przeciez wszystko wie. :blink:
Podziękowania: julka

10 lata 3 miesiąc temu #924418 przez ulka1983
Ann tak tak doczytałam tylko czy wniosek trzeba złożyć przed porodem czy można po ? to jeszcze takie kobiety sie zdarzają co nie chodzą do lekarza i jeszcze tacy nieogarnięci tatusiowie :woohoo: szok :blink:

ej mam znów stary avatarek i nowy na zmianę :S

ej boli mnie dzisiaj z dwóch stron ponizej jajników tak jakby mnie ktoś igłą żgał :unsure:

10 lata 3 miesiąc temu #924426 przez ann-sunshine
Ula wniosek możesz przed porodem - ma to sens przy przenoszonej ciąży jak już nie masz zwolnienia i te kilka dni przed jesteś już na macierzyńskim. A tak to lepiej po, masz 14 dni od dnia porodu na to i od razu zanosisz potwierdzenie ze szpitala ze urodziłaś.

10 lata 3 miesiąc temu #924431 przez Asiaa
Pinezka fajny pomysł :) jeśli tym razem będzie dziewczynka to kolejny może będzie chłopiec ;)

Majka super :) dobrze ze mąż zdarzył :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka