BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #924252 przez gwiazdka2014
Zoi zazdraszczam wagi malucha, ja sie tak boje ze moj będzie koloch ....

Ann ja gardło płukałam wodą utlenioną z domieszką przegotowanej wody...

Betka dzieki za zaproszenie na fb :*

Chudzinka ;8

Moofka oczywiście :) jestem mega zadowolona... :D czasem trzeba walczyć :) 95zł a 180 to różnica :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #924262 przez mesy
Julka na mniw to znieczulenie dzialalo godzine :^ masakra....wiecej czasu zajelo wklucie bo mialam tak czeste skurcze niz to znieczulenie dzialalo :^

10 lata 3 miesiąc temu #924265 przez moofka
gwiazdka noo jest różnica w cenie B) ej chce takie płytki do łazienki jak masz, jestem w trakcie poszukiwań :)

julka da się i bez ZO ;)

10 lata 3 miesiąc temu #924268 przez zoi
julka :kiss:

10 lata 3 miesiąc temu #924270 przez moofka
eee myślę, że entonoxowi do zo to hen hen daleko :P też bym sobie pewnie wzięła znieczulenie jakbym mogła :pinch: a w pompie to mi tylko oxy dali :pinch:

a tak odnośnie szewca bez butów to kuwa musze se kupić nowe balerinki i powiem Wam że dostawać 60% pensji to straszna
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 3 miesiąc temu #924272 przez zoi
moof, nawet mi nie wspominaj z tą pensją. To jedyna rzecz, która mi bardzo przeszkadza w ciąży :unsure: Nagle zdana na zusy i ich łaskawy zasiłek.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #924273 przez gwiazdka2014
moofka mam cie na fb ??
sklep.kupujemykafelki.pl/damasco-vanilla-29-7x59-8.html to są takie kafle, nie polecam na podłogę ja mam ciemne wszystko widać każdą plamkę - co mnie strasznie denerwuje. aha to jest gres, wiec specjalne wiertło potrzebne - 100 zł użyte kilka razy i do wywalenia. Co tam na mokro sie wierci te kafle... ale sa na lataaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy 60% dostajesz

Julia a u mnie nie ma znieczuleń ;( Wanienka extra :D wywalczona :)

Dziewczyny ja cały czas myślę tym że Antek taki wielki

10 lata 3 miesiąc temu #924274 przez Anabelle
Ja wam pisałam co się działo u mnie po znieczuleniu.
Drugi raz się na to nie piszę, nie chce żadnego ZZO ;)

Matko jaka niemoc mnie dopadła -.-

10 lata 3 miesiąc temu #924283 przez Chudzinka
Kurcze, takie rzeczy się dzieją, a ja się nie mogłam na foruma wczoraj zalogować. Coś z nim nie teges faktycznie...
Mesul!!!!! Gratuluje Kochana, ale się cieszę, w końcu masz Patryka w ramionach, pewnie ulga niesamowita, nie? I mimo że płaczek, to prześliczny jest! :kiss:
Ada - bardzo się cieszę, że maleństwo zdrowe, to musiało być faktycznie wspaniałe uczucie z mężem razem je "podglądać"...
Gwiazdka - będzie dobrze, zobaczysz.
Zoi - teraz Ty! Potrzebujemy miejscówek ;)
Moof - ja też byłam przy wszystkich narodzinach owulkowych dzieci :blush: Nawet byłam przy wszystkich "dwóch kreseczkach" je zwiastujących! :)
Betka - na testa sikałam u lekarki przed wizytą i nie wzięłam go ze sobą, więc foty nie mam. Ale maliny jak co miesiąc ;) Fajnie, że masz imprezkę to Ci te 5 dni szybciej zleci, a potem mam nadzieję, że wielka radość będzie! Trzymam kciukasy.
Kurcze, Ann, przykro mi z powodu gardła... Może jednak bez antybiotyku się obędzie?
Agni, a ja myślę, że chłop i tak dzielny, że nie zemdlał od razu ;)
Gwiazdka - piękny masz brzuch a i tatoo mi się bardzo podoba :)
Dobra, śmigam do pracy, no i dzięki za kciuki, fajnie by było, jakby się udało, choć lekarka otwarcie wczoraj powiedziała, ze nie ma się co nastawiać, ze po inseminacji się w ciążę zajdzie, bo z jej doświadczenia to max 15% szans jest... No nic, zobaczymy :)
Podziękowania: gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu #924284 przez Chudzinka
i 3... ???

10 lata 3 miesiąc temu #924285 przez Asiaa
Julka wiem, że moze być różnie ;) tylko mi sie wydaje że ja nie będę miała takiego szczęścia ;) a jak będzie czas pokarze ;)

10 lata 3 miesiąc temu #924286 przez aggi
Agni hahah to tatuś się poświęcił dziś :D

Ada moja babcia też się popłakała jak się dowiedziała - też pierwszy prawnuk :)

gwiazdka świetny domek Antka :D Ciekawa jestem jak tam Twój tatuaż są jakieś zmiany przez rozciągnięcie?? Ja chciałam robić na brzuchu ale potem uznałam że po ewentualnych ciążach dopiero bo się bałam że się zniszczy :P i w sumie dobrze zrobiłam bo mi rozstępy wyszły

Ann a mój z dumy pęka że przecinał :P jeszcze na porodówce zażartował że jak małemu nic innego nie odetnie to może spróbować :pinch: żartowniś ... :P

julka ja tak się zarzekałam że chce ZO, dupę Wam tu trułam... a teraz jestem cholernie dumna bo na porodówce nawet o znieczuleniu nie pomyślałam tak naprawdę :P

moof ja też tylko oxy miałam, entonox mi proponowali ale nakrzyczałam na nie że nie chcę bo
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:P haha. a na ZO taka byłam napalona a jak przyszło co do czego to nawet nie myślałam o tym :P w efekcie rodziłam na żywca :P i duma mnie rozpiera o ! B)

Chudzinka mimo wszystko masz nasze kciukasy kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

idę się położyć obok marudy :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #924296 przez ann-sunshine
Uf papiery w ksiegowosci wszystkie zalatwione. Jeszcze tylko mops i zlobek bo skladamy i liczymy na to ze jakos w marcu pani dyrektor nam natale przyjmie.

Moof nic mi nie mow. Dopiero urodzilam a juz odliczam ze pierwsze 100% zaraz za nami i juz tylko 5 takich zostalo. Tylko ze my z 60% nie damy rady ciagnac i bede musiala cos wykombinowac.

Gwiazdka dasz rade i 4 kilo urodzic. Moje szkraby niby ale Martucha glowe miala duza i jakos ja wypchnelam. Nie boj zaby dasz rade. A jak nie to ci cc zrobia.

Mama mi dzieci ululala i spia. Mam prenalen, tantum verde i szalwie. Wszystko razem moze cos da.

Chudzinka uda sie czy nie, my i tak kciuki trzymamy jak zawsze zreszta :-*

10 lata 3 miesiąc temu #924298 przez Anabelle
Ann polecam kanapki z czosnkiem np mało i czosnek lub serek naturalny i czosnek. ja sobie siekam na kanapke

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #924312 przez gwiazdka2014
u NAS NA wątki dziewczynie wody odeszły :)

Podobno jestem pierwsza w kolejce :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka