- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mały wygląda jak kartofel ha ha
Pięknie ssie cycka,
brzuch napier....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi nie poradzę, bo brak mi wiedzy, ale ściskam, trzymaj się ciepło nie przejmuj się opiniami innych, wszystko co robisz, czy karmisz swoim czy mm powinno być w zgodzie z Tobą i w porozumieniu z lekarzami zdecyduj czy trudniej będzie Ci zrezygnować z karmienia czy przechodzić te wszystkie zapalenia
Chudzinka zaciskam im mniejsza nadzieja tym większa niespodzianka i mniejsze ewentualne rozczarowanie, więc to wcale nie jest złe, my wierzymy w Ciebie, a Ty zajmij się innymi sprawami i nie myśl
Asiaa, trzymam kciuki, żeby udało się bez większych badań i kombinacji
Z chłopami to gorzej niż z dziećmi, bo by się wydawało, że zrozumieć wsięcej powinni, a tu niestety bez tefala ani rusz ale dacie radę dziewczyny, w końcu nie mogą być aż tak źli i da się ich ustawić do pionu
zoi trzymaj się dzielnie
monique super wieści
Gwiazdka gratulacje spieszyło się Antkowi
To która się pisze na bliźniaki? ja niekoniecznie, ale mój M by chciał ja to głównie dlatego że my rodzinę mamy daleko i w razie co nie ma nam kto pomagać, z jednym będzie ciężko a co dopiero dwa
Betka śliczna Twoja gwaizda na zdjęciu z tatą? podobna
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Zoi - dawaj znac, jak sie u ciebie sytuacja rozwija Faktycznie dziwne te zaburzenia widzenia i cala reszta
Monique - fajnie, ze wszystko ok
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jaki on cudowny, taki marszczuch ha ha
Źle się rano czułam, ale myślałem ze się strulam ale strasznie bolały mnie plecy. zadzwoniłam do M i pojechaliśmy do szpitala i tam 20 min ktg decyzja i po 30 min leżałam na stole.
Wody mi odeszły na sali porodowe dowodowe ha tak mnie zbadali położna :-P
Zakładanie cennika nic nie bolało, znieczulenie tylko prąd jak mi poszedł w Rawa nogę zabolo. Zwymiotowalam tym głupim jabłkiem co mi na żołądku leżało. Z telefonu nie dodam foty ja Łk wrócę to.wam wrzucę mojego kartofla, jest gruby ha ha
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
To jak Wam tak dobrze idzie to moze teraz Julka.he?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi a wiesz co z Ciebie za matka? najlepsza jaką Maks mógł sobie wymarzyć wiadomo, że chcesz jak najlepiej dla młodego ale on potrzebuje też zdrowej i szczęśliwej mamy a nie wymęczonej zapaleniami i płaczem....
zoi to czekamy na wieści od lekarzy.
gwiazdka no albo brzuch albo krocze boli inaczej się nie da Antek został kartoflem a Zośka w szpitalu miała ksywkę wiking nie ma to jak czule mówić do swojego dziecka
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
martyna to jest właśnie to . że jak nie boli to karmienie cieszy. Ale jak pojawia się zapalenie to płaczę że nie chcę karmić.......
gwiazdka uwielbiam Twój słownik w telefonie zakładanie 'cennika' nie bolało?? ja się właśnie tego bałam w razie cc... oj wazne że wszystko z Wami dobrze i masz tego Antoniego przy sobie tak jak chciałaś w najmniej oczekiwanym momencie widzisz tobie gadają ze w 38 bo zaczęłaś w sumie 38 A ja miałam 39t6d i co? napisali ze w 39tyg sie młody urodził
julka moje koleżanki nie karmiły w ogóle i nikt im nie wypominał, a mi jakoś źle się robi jak słyszę że co ze mnie za matka... od najmniej spodziewanej osoby takie słowa usłyszeć...... masakra tyle że nikt za mnie nie czuje tego bólu nie cierpi .... ech dzięki za wsparcie. Teraz ja Cię pocieszę że poród boli cholernie ale będąc już na porodówce marzysz o tym by było po wszystkim i to daje siły by walczyć by jak najszybciej mieć malucha przy sobie Ja nawet zapomniałam o tym że chciałam znieczulenie
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Gwiazdka urodziła? gratki
Zoi trzymam kciuki by szybko poszło jak już się zacznie
Betka u mnie bez zmian, czekam suwaczek dobrze pokazuje wiec jeszcze trochę czasu do @ mam.
Pocieszajaco to nie zabrzmialo z tym spadkiem płodności
Śliczna ta Twoja blondi
Martyna
Aggi dziewczyny dobrze pisza, jesteś bardzo dobra matka. Skonsultuj to z lekarzem i podejmijcie decyzje, bo nie sposób być non stop na antybiotyku.
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
W sumie to nawet Messy i Majce jeszcze nie pogratulowałam. Gratki dziewczyny! Maluszki śliczne Mesy a od ciebie taka euforia bije, że mnie na wspomnienia naszło Pamiętam jak nie mogłam spać, taka podekscytowana byłam. O kurka ale zonk z tym wacikiem. Dobrze, że się w porę zorientowałaś.
Misia super ma włosiska. A pyzunia z niej słodka.
Aggi bidulko, współczuje zapalenia. Mi się parę razy zdarzyło że zastój miałam i bolało że płakałam a co mówić jak zapalenie się zrobi. Nie miej wyrzutów do siebie jeśli podejmiesz decyzję o przejściu na mm. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko a ty nie możesz przecież ciągle na antybiotykach jechać. Najważniejsze Maks już dostał, a z mamy strony nieładnie oj nieładnie
Chudzinka ja wciąż trzymam kciuki za ciebie.
Moni super że dzidzią ok.
Ada poka poka narożnik. My kupiliśmy miesiąc temu i też miałam ten sam dylemat co ty no i znalazłam z powierzchnią spania o szerokości 149 cm, ale mój małż wielkogabarytowy więc to dla mojej wygody co by się nie cisnąć.
Zoi ty już ze szpitala raczej bez dziecia nie wyjdziesz. Zaciskam za Was!
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Ale nikt nic na razie nie mowi. W koncu sie dowiedzialam jakie mam cisnienie zaraz poobudzeniu. Az 90/60! Zawsze bylo niskie ale w nocy to juz prawie hibernacja.
No i obecnie przemyslalam sprawe. Znajac moj kregoslup to ta rwa potrwa 7-10 dni. Jesli im sie wymysli ze mam urodzic wczesniej (albo mojej corce) to sama wole cesarke bo nie wyobrazam sobie porodu sn jak ledwo sie przekrecam z boku na bok:|
Gwiazda. Dajesz info:)!!
Aggi. Jak tam piersiatka po nocy?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
A tak w ogóle ja po cc spalam kilka godz, dobrze mi w żyłę dali
Gwiazdka jeszcze tu Ci oficjalnie pogratuluje Antoniego
Zoi czymaj się, Aggi Ty tez
Cholera jajnik mnie boli jak kiedyś na owulację