- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Gwiazdka - jak się czujesz? Jakie wieści nt. Kartofelka?
Mesy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zoi - mam nadzieję, że to był jednorazowy "epizod" i lekarze nie znajdą nic a zajmą się ciążą i porodem i niedługo będziesz nam słodkie foty maleństwa wrzucała. Nie zazdroszczę leżenia na patologii, domyślam się, że nie jest tam wesoło...
Aggi - dzielna jesteś, na pewno kryzys przejdzie, choć widzę, jak wiele wyrzeczeń Cię to wszystko kosztuje.
Asiaa - też trzymam kciuki za nowego lekarza, ja zmieniałam chyba z 6 razy przez ten cały czas starań, bo jednak lekarz musi kobietę rozumieć, przedłużające się starania to nie jest błaha kwestia, którą można zlewać. A jak Ci się w tym cyklu uda, to może nowy lekarz będzie lepszy do prowadzenia ciąży niż dotychczasowa babka
A ja idę na wesele w przyszły weekend! Dawno nie byłam, więc się bardzo cieszę, pojem popiję no nie no, zobaczymy jak będzie, ale mają świetne wina być, bo pomagaliśmy z mężem dobierać... Więc będę miała się czym pocieszyć, jakby mnie @ zalała
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Tego winka to ci zazdroszcze. A kiedy juz ci wolno po tym zastrzyku testowac, zeby wiarygodnie wyszlo? To jakos tak wlasnie chyba przyszly weekend bedzie? Tak dwa tyg po inseminacji?
Asiaa - no wlasnie dobry gin to skarb - wyslucha, doradzi, podleczy jak trzeba i przede wszystkim nie zbyje. Trzymam kciuki, by ten twoj nowy sie taki okazal
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Chudzinka jak ja zaszłam to w cyklu, w którym się e ogóle nie spodziewałam, tez idę na wesele a do Poli już w ndz przyjeżdża nietopera mam zamiar wywalac ich na dwór a sama odespie a tymczasem mleko ściągnięte i lecimy na drugi spacer jak ona mi tak bedzie rosła to gondola nawet do jesieni nie dotrwa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Patryk pozdrawia ciotki
Kuzwa mamy problem ze skorka...schodzi mu ta oierwsza skorka i juz nie wiem co na to poradzic macie jakies rady ?
W ogole to musze sie wam przyznać , ze kuzwa mam problem w co go ubierac.....u nas dzis gorac ze ja pierdziu ...boje sie , ze przeze mnir zachoruje bo serio mam problem z ubieraniem. Dzis np mial body z dlugim rekawkiem , spodnie z takiego materialu jal body i czapaje no i cienki kocyk...ale nie wiem czy dobrze
Pola serio duzaaaa nie wyglada na 2 miesiace
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Meli....wolalabym cos aptecznego...boje sie tych domowych sposobow :/
A emolium albo oliatum ? Co jest lepsze ?
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Aggi - ale cudny Maksiu
zoi -
Gwiazdka - co u Ciebie?
Agni - ale Pola już duża dziewczyna
Mesy - Patryk uroczy, chyba paluszki liczy
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
No ale u ciebie przez te bole plecow pewnie wiekszy strach porod naturalny wywoluje?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi mi ni z tego nie z owego przestało wystarczać mleka dla Zośki, musiałam po karmieniu z jednego piersiątka podawać jeszcze drugie żeby dojadła. i jakoś się rozkręciła laktacja, za drugim razem to było akurat jak Zośka miała 7,5 miesiąca a że planowałam karmić ją tak 8-9 miesięcy to stwierdziliśmy z mężem że nie ma sensu już kombinować i przeszliśmy na mm.
Pinezka słodkie te paputki
monique jak masz wskazania i lekarz sam wyjechał z tematem to trzeba się słuchać a z tym nierespektowaniem zaświadczeń to porażka