BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #925678 przez Asiaa
Pinezka ale fajne :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #925704 przez Chudzinka
Pinezka - to buciki są, tak? Śliczne. Gratuluje synka, choć ja jakoś od początku kojarzyłam że Ty chłopca będziesz mieć, nie wiem czemu :blink:
Gwiazdka - jak się czujesz? Jakie wieści nt. Kartofelka? :kiss:
Mesy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zoi - mam nadzieję, że to był jednorazowy "epizod" i lekarze nie znajdą nic a zajmą się ciążą i porodem i niedługo będziesz nam słodkie foty maleństwa wrzucała. Nie zazdroszczę leżenia na patologii, domyślam się, że nie jest tam wesoło...
Aggi - dzielna jesteś, na pewno kryzys przejdzie, choć widzę, jak wiele wyrzeczeń Cię to wszystko kosztuje. :kiss:
Asiaa - też trzymam kciuki za nowego lekarza, ja zmieniałam chyba z 6 razy przez ten cały czas starań, bo jednak lekarz musi kobietę rozumieć, przedłużające się starania to nie jest błaha kwestia, którą można zlewać. A jak Ci się w tym cyklu uda, to może nowy lekarz będzie lepszy do prowadzenia ciąży niż dotychczasowa babka ;)
A ja idę na wesele w przyszły weekend! Dawno nie byłam, więc się bardzo cieszę, pojem popiję ;) no nie no, zobaczymy jak będzie, ale mają świetne wina być, bo pomagaliśmy z mężem dobierać... Więc będę miała się czym pocieszyć, jakby mnie @ zalała :)

10 lata 3 miesiąc temu #925709 przez Pinezka
Chudzinka - no takie kapciuszki osiolki :) Tego chlopca to pewnie z mojego przedostatniego usg kojarzysz, bo juz miesiac temu mi dziecia jako chlopca zinterpretowali ;)
Tego winka to ci zazdroszcze. A kiedy juz ci wolno po tym zastrzyku testowac, zeby wiarygodnie wyszlo? To jakos tak wlasnie chyba przyszly weekend bedzie? Tak dwa tyg po inseminacji?

Asiaa - no wlasnie dobry gin to skarb - wyslucha, doradzi, podleczy jak trzeba i przede wszystkim nie zbyje. Trzymam kciuki, by ten twoj nowy sie taki okazal :)

10 lata 3 miesiąc temu #925716 przez Chudzinka
Pinezka - odsłona nr 2

10 lata 3 miesiąc temu #925717 przez Chudzinka
i nr 3...

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #925719 przez Chudzinka
No chyba testować można 14 dni po zastrzyku, czyli w przyszły czwartek. Ale ja nie zamierzam, bo plamienia pewnie przyjdą wcześniej niż po test sięgnę ;) No ale na weselu już raczej będę wiedziała, czy coś jest na rzeczy czy nie. Niby myślałam, że mi się będzie dłużyło, a jakoś szybko te dni mijają, z niczym się nie wyrabiam...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #925729 przez Agnilla
Pinezka gratuluje: kiss:
Chudzinka jak ja zaszłam to w cyklu, w którym się e ogóle nie spodziewałam, tez idę na wesele a do Poli już w ndz przyjeżdża nietopera ;) mam zamiar wywalac ich na dwór a sama odespie ;) a tymczasem mleko ściągnięte i lecimy na drugi spacer :) jak ona mi tak bedzie rosła to gondola nawet do jesieni nie dotrwa ;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #925735 przez mesy

Patryk pozdrawia ciotki :P

Kuzwa mamy problem ze skorka...schodzi mu ta oierwsza skorka i juz nie wiem co na to poradzic :( macie jakies rady ?

W ogole to musze sie wam przyznać , ze kuzwa mam problem w co go ubierac.....u nas dzis gorac ze ja pierdziu ...boje sie , ze przeze mnir zachoruje :( bo serio mam problem z ubieraniem. Dzis np mial body z dlugim rekawkiem , spodnie z takiego materialu jal body i czapaje no i cienki kocyk...ale nie wiem czy dobrze

Pola serio duzaaaa :woohoo: nie wyglada na 2 miesiace :P

10 lata 3 miesiąc temu #925740 przez meli1990
mesy dodaj kilka kropel oliwy z oliwek mi przy Dominiku to pomagało i tak mi poleciła położna

10 lata 3 miesiąc temu #925741 przez mesy
Szlag mnie trafi z dodawanism tu zdjec :/ wchodzic mi nie chca :/

Meli....wolalabym cos aptecznego...boje sie tych domowych sposobow :/

A emolium albo oliatum ? Co jest lepsze ?

10 lata 3 miesiąc temu #925742 przez meli1990
mi położna mówiła że to lepsze od tych aptecznych nawet

10 lata 3 miesiąc temu #925746 przez monique1983
Pinezka - gratuluję jeszcze raz siusiaka ;) to prezentu nie trzeba będzie zmieniać ;) Fajny zakup :)

Aggi - ale cudny Maksiu :)

zoi -

Gwiazdka - co u Ciebie?

Agni - ale Pola już duża dziewczyna :woohoo:

Mesy - Patryk uroczy, chyba paluszki liczy ;)

10 lata 3 miesiąc temu #925752 przez Pinezka
Monique, a ty jak sie na cesarke zapatrujesz? Ja jakos tak niechetnie, o ile nie bedzie absolutnie niezbedna :pinch:
No ale u ciebie przez te bole plecow pewnie wiekszy strach porod naturalny wywoluje?

10 lata 3 miesiąc temu #925755 przez monique1983
Pinezka - brałam taką ewentualność pod uwagę, tzn. spodziewałam się, że tak może być, także psychicznie jestem przygotowana na taką opcję. Szczerze mówiąc z tym uciskaniem dysków na nerwy, drętwieniem nóg, promieniowaniem bólu na pośladki, biodra, nogi, nawet nie wiem czy dałabym radę rodzić sn. No i jak jeszcze poród sn ma dobić ten kręgosłup to może cc to będzie najlepsza opcja w tej sytuacji. Zresztą okaże się jeszcze jak to wyjdzie w praktyce, nie zawsze zaświadczenia są respektowane w szpitalach.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #925757 przez moofka
mesy Zośka miała identycznie i używaliśmy oilatum. jak jej się unormowało to przeszliśmy na ziajkę i jest ok :) ucałuj Patryka od ciotki :kiss:

aggi mi ni z tego nie z owego przestało wystarczać mleka dla Zośki, musiałam po karmieniu z jednego piersiątka podawać jeszcze drugie żeby dojadła. i jakoś się rozkręciła laktacja, za drugim razem to było akurat jak Zośka miała 7,5 miesiąca a że planowałam karmić ją tak 8-9 miesięcy to stwierdziliśmy z mężem że nie ma sensu już kombinować i przeszliśmy na mm.

Pinezka słodkie te paputki :)

monique jak masz wskazania i lekarz sam wyjechał z tematem to trzeba się słuchać ;) a z tym nierespektowaniem zaświadczeń to porażka :pinch:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka