BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #925967 przez zoi
Ale macie przejscia z tym karmieniem, nie ma co:/ No nic, ja jeszcze o tym mało myślę.

Gwiazda. Super, ze masz pokarm:)!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #925975 przez mesy
Bry.
Krem bambino zdal egzamin. Smarowalam i smarowalam nawet w nocy przy przebieraniu i szok :woohoo: prawie wszystko mu zeszlo.....kurde bele nie pomyslalam , ze bambino to zalagodzi :whistle: a szukalam wszedzie tam gdzie nie trzeba :)

Zoi nie mysl o porodzie. Wez to na klate. Musisz to przejsc i koniec a uwierz mi w czasie porodu nie mysli sie czy boli czy nie tylko o dziecku ;) u nas byl kabaret bo mlody mi sie ruszal jak opetany w trakcie skurczy i bez skurczy , a nawet czkawki dostal i sie polozne z niego smialy , bo mi caly brzuch latal ;)

Gwiazdka....bedzie dobrze :*
Podziękowania: zoi

10 lata 6 miesiąc temu #925980 przez majka1987gnoWlkp
Aggi my ten teges po 5 tyg juz... I było miło :-) wiec to zależy od Ciebie kiedy będziesz gotowa

Co do karmienia to nie narzekam.. U mnie nawał minął :-)

[/url [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #925981 przez Ada2424
Gwiazdeczko tak jak Ci pisalam, bedzie dobrze!!! :kiss: :kiss: wiem, że się martwisz bo nie da się nie martwić, ale Antoś jest pod opieka lekarzy i nic mu nie grozi :kiss:

Betka ja jak miałam plamienia przed @ to miałam niski progesteron.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #925985 przez Asiaa
Monique no właśnie, ja też mam nadzieję że u Ciebie podejdą do sprawy porodu tak jak trzeba a nie jak im wygodniej

Mesy niezłą przemianę materii ma Patryk :D

Betka :kiss: oby nasze dzieciaczki pojawiły się jak najszybciej ;) Choć może być ciężko się zgrać, bo masz krótsze cykle niż moje ;)

Gwiazdka trzymaj się :kiss:

Zoi to czekamy razem z Tobą :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #925989 przez Agnilla
Matko siedze i wyje bo znowu muszę dac malej mm, maz mówi, ze dobrze ze dostaje oba bo dajemy jej i zdrowie i koksy a mnie dopada załamka, ze własnego dziecka nie mogę wykarmic :(
No ale pospala ponad godz, mama czysta nawet włosy pofarbowala ;) kupa zaliczona, gile wyciągnięte, można iść na spacer ;)
Gwiazdka nam po cc powiedzieli ze jak nie zrobimy kupy dadzą nam czopki, chyba ze strachu pogonilo obie w przeciągu kwadransa;)

10 lata 6 miesiąc temu #925995 przez aggi
Agnilla no to pjona....... mam to samo :S :S :S tyle że póki co wstrzymuję się od mm.... ale już bliżej niż dalej kurka

10 lata 6 miesiąc temu #925998 przez Agnilla
Ja niestety nie mam wyjścia, mam 120 swojego w lodowce ale jakby chciała więcej to zonk

10 lata 6 miesiąc temu #926000 przez ann-sunshine
Agni dajesz swoje i tylko dokarmiasz mm. To jest dobre bo Pola przyzwyczai się do mm i potem z rezygnacją z maminego nie będzie problemu. Nie miej wyrzutów, niestety nie ty jedna, mimo opinii że każda matka swoje dziecko wykarmi. Niestety nie każda, Witaj w klubie.

Aggi bo wcześniej zapomniałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zoi wiem że to głupio brzmi, ale podczas porodu skup się na parciu, na Anuli, a nie na bólu i będzie dobrze.
Podziękowania: zoi

10 lata 6 miesiąc temu #926022 przez aggi
Agni to ja tak wczoraj miałam... a nad ranem wyłam bo 120 też tylko a ze 150 musze mieć w razie czego :S ooo Ann dobrze gada

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #926025 przez Dagnes
Gwiazdka jestem myślami z Tobą i mocno trzymam kciuki za Antka :kiss:

Mesy u nas też ta pierwsza skórka schodziła. Tak jak Majka pisze, to jest całkiem normalne. Nic specjalnego na to nie stosowałam. Używałam zwykłych kosmetyków Nivea do kąpieli i mleczka nawilżającego z tej samej serii. Jak już się wszystko złuszczyło to problem sam się rozwiązał.

Aggi super że już cycochy podleczone i ci nie dokuczają. Ja pamiętam, że mi te zastoje się jakoś tak z 3 miesiące robiły, póki się laktacja nie unormowała. Później już się nie zdarzyło. Mam nadzieję, że jeśli nie zrezygnujesz z karmienia to u Ciebie będzie tak samo i się wszystko ustabilizuje z czasem.

Wiktoria

10 lata 6 miesiąc temu #926032 przez Ada2424
Wstawiam fotke tak jak obiecałam, wszystkiego co do tej pory kupiłam :) jeszcze dużo brakuje B) dwie sztuki są tylko 68 reszta 56 i 62 :)

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #926040 przez Pinezka
Ada, súper ciuszki i uniwersalne, na synka i na coreczke ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #926043 przez monique1983
Gwiazdka - trzymaj się Kochana, wszystkie trzymamy mocno kciuki za Antka :kiss: To od razu po cc miałaś już pokarm?

Zoi - to trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko, bez żadnych komplikacji :)

Betka - mnie się wydaje, że z tym progesteronem coś może być nie halo, może dupek by się przydał.

Ada - fajne ciuszki, ja też już po kilka sztuk mam, chyba wstrzymuje mnie tylko to, że nie jest pewna płci, bo ostatnio w h&m były takie cudne rzeczy dla dziewczynki :woohoo: Ciuszki będą sukcesywnie dokupywać. Teraz mamy plan brać się za remont pokoiku, chcę mebelki kupić, żebym miała gdzie to wszystko chować i pewnie wózki chciałabym pooglądać i coś wybrać.

Dziewczyny a kupować jakieś bodziaki z krótkim na początek jak będę w lutym rodzić?

10 lata 6 miesiąc temu #926046 przez Ada2424
Pinezka uniwersalne staram się kupować dopóki płci nie poznam :)

Monique ja też już na wózki zerkam ;) mnie też wstrzymuje to, że nie wiem czy będzie chłopakczy dziewczynka wtedy jeszcze bardziej bym się rozszalała z zakupami a tak szukam uniwersalne póki co :)

Właśnie dobre pytanie Monique zadała, też się zastanawiam czy z krótkim na początek też kupować czy nie jak w marcu rodze :whistle:

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka