BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #926425 przez aggi
meli ujawniam cię :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #926428 przez meli1990
dzięki

10 lata 3 miesiąc temu #926432 przez ulka1983
Ada to zobaczymy ale jak szczuplak z ciebie to na pewno :laugh:

Aggi dzieki :) jednak Maks lepiej śpi po twoim mleku a to znaczy że sie najada :silly: a co do zimy to możemy sobie tylko życzyć co byśmy chciały :laugh:

Chudzinka niedługo będziesz zrzędzić razem z nami :P czyli wychodzi na to że albo pobalujesz na weselu albo nie :laugh: ja mam nadzieję że nie bo mi żyłka z zazdrości pęknie jak znów napiszesz że piłaś smaczne winko ;) obalę jeszcze jedną flaszkę prenalenu to mi przejdzie :silly: ptaszek wie co robi :lol:

Gosia widzisz Chudzina dobrze mówi :) jak nie drzwiami to oknem na zabieg sie dostaniesz ;)

sernik sie piecze ( nigdy nie piekłam na biszkopcie i mnie dzisiaj podkusiło jak nie wyjdzie to mnie teściowa ukatrupi bo 60 urodziny wyprawia :whistle: ) jeszcze pokój mi został do ogarnięcia ale wsparcie ze szkoły przyszło to będzie git :)

10 lata 3 miesiąc temu #926433 przez Ada2424
Ula będę obserwować, ale niedawno znów poczułam gilgotanie, śmieszne to uczucie :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #926436 przez ann-sunshine
Ada to to :-)

Ula
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sernik dobry wyjdzie.

Gosia ale cie dziewczyny pięknie podpuszczaja :-)

Chudzinka ty juz nie gdybaj tylko na weselicho sie pindruj a reszta sie wyjasni
V
Asiaa ty w tym samym czasie co Chudzinka sie wyjasnisz.

10 lata 3 miesiąc temu #926439 przez Ada2424
Ann mówisz? Mnie dziwi tylko, że tak wcześnie :whistle:

Ula daj kawałek sernika B)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #926449 przez Pinezka
Ada - zazdroszcze ruchow :kiss: Mnie tylko cos tak jakby kluje po bokach od czasu do czasu, ale czy to to? Na pewno zadnych motylkow, babelkow itp nie czuje.

A mnie chyba jakies przeziebienie dopadlo :pinch: Nos zatkany, kicham, glowa mnie boli, tylko bym spala... Tyle dobrego, ze temp normalna, wiec goraczki nie ma poki co, ale dzis akurat gosci wieczorem bedziemy mieli :dry: Nie ma to jak wyczucie organizmu, kiedy czas na gorsze samopoczucie...

10 lata 3 miesiąc temu #926469 przez Asiaa
Agni słuchaj Ann! Ona dobrze pisze :)

Ann słodziak z Twojej Nati, tylko brać i przytulać :)
Aktualnie mam etap że głowa mówi, że się nie udało (by rozczarowanie było mniejsze), a gdzieś tam cichutko nadzieja się odzywa, że jakaś szansa jest. Czas pokarze co wyjdzie, byle by te jeszcze kilka dni jakoś przeżyć ;)

Ula no tak, są tylko dwa wyjścia ;)

Ada dzięki :) gratki pierwszych ruchów :)

Chudzinka :kiss: suwaczek dobrze pokazuje :) niech u Ciebie jajeczko też się zagnieżdża :)

Pinezka za dawnych czasów, jak z emkiem byliśmy parą, to on organizował u siebie sylwestra i tuż przed przyjściem gości tak go rozłożyło, że nie był w stanie z nimi się przywitać i przespał wszystko. Zdrówka! A na noc może kanapka z czosnkiem? ;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #926500 przez zoi
Ann ale Natala slodziutka:)

Gos ja tez mysle ze trzeba walczyc przeciez invitro jest dla tych, ktorym z jakichs przyczyn nie wychodzi. A noz a widelec dostaniecie dotacje!

Gwiazda, kurcze to by bylo jakos super wczesnie.. juz chyba lepiej jak sie urodzi duzy z anemia i sie zregeneruje pod fachowa opiekka. Ale oczywiscie sie nie znam.

Chudzinka, no to niech bedzie, moze jak Ty bedziesz wiedziala wczesniej to ja tez wczesniej urodze. Bo mialas testowac wtedy co ja rodzic;)

Julka szykuj sie, bo jak widac teoretyczna kolejnosc to tutaj sprawa dosc umowna... mozesz jeszcze urodzic przede mna;)

Ada cos wczesnie te ruchy, ale z tego co piszesz to pewnie to. Zazdroszcze tych pierwszych ekscytacji:)
Podziękowania: Ada2424

10 lata 3 miesiąc temu #926520 przez aggi
ulka no na to wygląda z tym mlekiem :huh: ja już z tego nic nie kumam :D

PInezka zdrówka !

Ja czuję od kilku dni ściśnięcie w gardle przy przełykaniu nie wiem czy mnie tez coś złapało czy co......

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #926538 przez Chudzinka
Ej, jakby wirus miał się przez forum przenosić, to ja się nie odzywam bo póki co się trzymam ;-)
Ann, ale mała słodka...
Ada, gratuluję gilgotow i zazdroszczę :-)
Nie no Zoi, jak chcesz wcześniej rodzic, to mogę Ci powiedzieć, że czuje w kościach, że to może juz być pon. wt. tylko ze będę wiedziała bez testowania... No nic, nie ma co gdybać. Weekend się zbliża, to czas szybko zleci. A wesele mam w przyszły weekend nie w ten :-)
Asiaa, może to nie nadzieja, tylko intuicja, może jednak coś czujesz i będzie mały cud. Widzisz, ja nawet tej nadziei nie czuje, codziennie rano zaglądam w galoty i się zastanawiam, czy to juz ten dzień, gdy zobaczę plamienie... Jakoś nie umiem się już przestawić, choć kiedyś marzyłam o tym, by przestać się nakręcac. Nie wiem kiedy to się stało i szczerze to dziwnie mi z tym, ale emocje mi się zwyczajnie przyblokowaly... Pewnie jakaś reakcja obronna psychiki. :blush:

10 lata 3 miesiąc temu #926548 przez ulka1983
Ann skąd wiedziałaś że sernik się uda :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ada jutro postaram się podzielić z wami serniczkiem :)

Pinezka witaj w klubie ;)

Julka dobrze ze chociaz na wtorek zrobią :) tak wygląda że wirus się szerzy B)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #926557 przez gwiazdka2014
Ula to pewnie jakaś bzdura z neta. Czytałam informacje i pewnie trafiłam na bzdurne stronę. Ty masz super opiekę wiedzą co u was nie trybi. Będzie ok.

Ściągam...

Dziewczyny mam napuchniec stopy, nie widać kostek. Dziś miałam jakiś napad - zrobiło mi się strasznie zimno, nie mogłam się ruszyć,
Dłonie i stopy zrobiły się sine..
Dreszcze. Straszne uczucie

Kiedy mogę zacząć nosić pas? Mam brzuch z 4 mc :-/
.

10 lata 3 miesiąc temu #926558 przez gwiazdka2014

10 lata 3 miesiąc temu #926559 przez gwiazdka2014

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka