BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #926861 przez Pinezka
Mesy - widac na fotce jaka szczesliwa mama z ciebie :)

Chudzinka - nie uprzedzaj faktow, bo na jeza pojdziesz :P Ile razy tutaj byly juz objawy jak na @ i nie nadchodzila.... Poki nie ma namacalnych faktow, ze cie naszla, zakladamy, ze sie nie pojawi ;)

Zoi - jak na froncie?

Gwiazdka - jak Kartofelek dzisiaj?

Ferri - no wlasnie, co u ciebie?

U mnie chyba padac bedzie, bo jak zombi sie czuje, musze miec strasznie niskie cisnienie....
Tesciowka chyba zaczyna sie przyzwyczajac do mysli, ze bedzie wnuk, nie wnuczka ;) Zaczyna przygotowywac lozeczko (po mezu jeszcze :O), ktore bedzie u tesciow dla malego stalo, pokazala mi tez ubranka, ktore kupila i cale szczescie, zebym wiedziala jakie rozmiary i sie nie powielila w moich zakupach ;) I zabiore ja na moje kolejne usg, to sie chyba rozplynie normalnie ;) Wole juz nadmiar entuzjazmu od jego braku ;), bo i o takich dziadkach slyszalam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #926872 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Chudzinka, w jakie ciepłe kraje jedziecie w listopaadzie?;)

10 lata 6 miesiąc temu #926882 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #926887 przez Ada2424
O ja Chudzinka ja też chce ja też chce!!! B)

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #926892 przez gwiazdka2014
hej,

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ula.... napisałam do ciebie na priv i czekam czekam na ciebie czekammmmm

Chudzinka a jak ty chcesz lecieć w ciąży ?

10 lata 6 miesiąc temu #926901 przez zoi
Gwiadzka bardzo bardzo mocno trzymam kciuki. Caluj Antosia też od cioc i mow mu ile osob o nim mysli:***!

Chudzinka...ale zazdrosc mi sie teraz wlaczyla!;》》

10 lata 6 miesiąc temu #926903 przez monique1983
Chudzinka - zazdroszczę, ale wiesz ja też miałam we wrześniu na urlop lecieć, no i nie poleciałam ;)

Gwiazdka - trzymaj się Kochana, wierzę, że wszystko będzie dobrze :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #926921 przez Anabelle
Gwiazdeczka współczuje bardzo mocno i przytulam :kiss: :kiss: :kiss: Wycałuj Antka

A jak dodałam na serwer zdjęcie brzucha to i wam wkleje :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #926922 przez ulka1983
Hej ja od wczoraj mam gości i ciągle coś trzeba robić w kuchni ale od jutra odpoczywam :whistle:

Gwiazdka sory że dopiero teraz :blush: odpisałam :)

Pinezka super że teściowa tak się angażuje to dobrze :) też bym tak chciała ale moja nawet ne pyta czy będzie wnuk czy wnuczka a żeby coś kupiła przed urodzeniem to już mogę sobie z głowy wybić :P

Zoi nadal w dwupaku :blink: a ile jeszcze do końca umowy z Anulką zostało ?

Chudzinka ale będziesz miała super wakacje :)

Bella śliczny brzuszek juz masz :) teraz to juz super ciążowo wyglądasz :cheer:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #926924 przez Chudzinka
Gwiazdka, w jakiej ciąży? :blink:
Najpierw muszę zajść, a potem się będę zastanawiała. Choć już wszystkie szczepienia przyjęłam, bilety kupione wiec nie nastawiam się na rezygnację ;-) Buziaki dla Ciebie i małego :-*
Zazdrośccie, Zazdrośccie, ale ja dwa lata na urlopie nie byłam... Padam na pysk i tylko wizja tego wyjazdu mnie trzyma...
A Ania Zoi czeka na mnie, Hehe ;-) 26go będzie wszystko jasne :-*

10 lata 6 miesiąc temu #926925 przez zoi
Bella super brzuś. Widać, że ciąża, a nie przejedzenie ;)

Widzicie o ktorej piszę?

10 lata 6 miesiąc temu #926926 przez ann-sunshine
Gwiazdka bardzo mocno trzymam kciuki zeby Antek w koncu wzial sie do roboty i slicznie zaczal zdrowiec i sluchac lekarzy i ciebie. Dzielna jestes!

Chudzinka moze taki urlop wlasnie was odblokuje i potem ruszycie z innym tematem

Zoi nigdy nie slyszalsm zeby ktos tak mial jak ty, niestety nie pomoge. Moge tylko kciuki trzymac.

Ula i to sie nazywa nicnierobienie?

Pinezka to tesciowa w szale czekania na wnuka.

Widze chudziutki ksiezyc a obok ogromna burzowa chmure z ktorej sie blyska. Natusia postanowils dzis wstac o piatej i zalatwic sprawy brzuchowo-pieluchowe wiec juz nie oplaca mi sie isc spac. Moze potem odespie. Od dwoch dni nie dalam mm, to zadluga dwóch spacerow w ciagu dnia. Zobaczymy jak bedzie w tygodniu jak maz w pracy

10 lata 6 miesiąc temu #926927 przez ann-sunshine

10 lata 6 miesiąc temu #926928 przez ann-sunshine
3

Bella sliczny zgrabny brzus

Juz leje :blink:

10 lata 6 miesiąc temu #926931 przez majka1987gnoWlkp
Gwiazdka ja sądzę że młody w tatę się wydał ze taki uparciuch... Może mu pokaż tefala? Od razu ruszy mu produkcja krwinek. Taki żart delikatny dla rozluźnienia. Oczywiście 3mam kciuki by było ok.

Zoi ja w ciąży z Tosia miałam tak ze ok 16 poczułam się dziwnie tzn takie pyk poczułam wewnątrz i zaczęły mi się saczyc... Ale miałam tak.ze leciało ze mnie ciurkiem...następnego dnia Tosia o 12 się Urodziła.. A z Misia teraz miałam bardzo dużo śluzu i rozróżniałam to bo miało kolor mleczny delikatnie... Wody są może głupio to zabrzmi śliskie i takie jakby ciągliwe gestsze niż woda woda... Przejrzałam się jak mi chlusły z Misia ;-)

Chudzielcu akurat wczoraj Martyna Wojciechowska tam była. ;-) wiec nie popadnij w kompleksy przy tamtejszych kobietach- połowa z nich to transseksualiści.;-)

A teraz ja się skarże.... Tosia juz zdrowa ale z Misia nie daje rady... Ten biedny nosek... Jutro na wizytę patronażową to może coś się okaże... Boje się ze może to być na tle alergicznym.... No i mnie dopadło... Mam taką kluche w gardle a kaszel... Co chwila mi się urywa.... Nie no to nie sparawiedliwe. :-(

[/url [/url]

Podziękowania: zoi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka