BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #926562 przez majka1987gnoWlkp
gwiazdko mnie informowali ze po połogu.. Bo macica musi się sama obkurczyc.....

No a ja nie śpię od 3:40...
Kupa, cyc, kupa cyc... Cyca mało butla z moim i tak się dziecko napchalo na sile ze mogę ją zapisać na zawody rzygania na odległość. Leżąc w łóżeczku puściła pawia na 30 cm za nie!!! Więc przebranie, poscielki świeże, pajac, sprzątanie... I śpi a mamy 5:20 i słyszę Tosie ze charczy... Wiec krople do nosa w ruch....

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #926563 przez ann-sunshine
Bry

Ula bo ty specjalistką od sernikow jesteś a biszkopt to nic trudnego.

Chyba przez foruma sie szerzy nie to co trzeba. Pinezka nawet ciebie dopadlo? Ja myslalam ze mi przechodzi ale po dwóch godzinach snu obudzilam sie niema
Calkowicie odebralo mi glos i rano jest to samo.

Majka u mnie nocka tez z atrakcjami. Moze innymi ale znow 2 godziny z obydwiema ksiezniczkami.

Gwiazdka daj troche czasu niech natura zadziala. Brzuch nie schodzi od razu po porodzie.

10 lata 6 miesiąc temu #926572 przez mesy
gwiazdka spokojnie. Ja tez jestem popuchnieta....kostki tak nie , ale kolana dalej spuchniete. ......czas , czas i jeszcze raz czas ;)
a brzuch ci zejdzie....u kazdej z nas ten proces trwa raz krócej raz dluzej. Daj sobie 2 miesiace , a wszystko wroci do normy

10 lata 6 miesiąc temu #926587 przez moofka
dobryyy. kolejny dzień łączę się w bólu z tymi co musiały wstawać w nocy :S katar to masakra :pinch:

Ada gratuluję pierwszych ruchów :)

aggi z tym dłuższym spaniem po mm to jakaś bujda jest :side: nie ma w ogóle reguły, na grudniówkach przeróżnie dzieci w nocy wstawały niezależnie od sposobu karmienia. a noc (20-8) Zośka zaczęła przesypiać jako jedna z pierwszych będąc cały czas na moim mleku ;)

Pinezka zdrówka :kiss: dałaś radę przy gościach czy wymknęłaś się na spanie? ;)

Asiaa kciuki w gotowości ;)

gwiazdka ja słyszałam, że te pasy to wcale nie są dobre ale sama nie używałam to nie wiem.... zresztą sam Ci ten brzuch zejdzie chudzino.

zoi jakieś newsy?

mąż kończy urlop i kurka mieliśmy tyle rzeczy powybierać na remont a zdecydowaliśmy się tylko jaki chcemy mieć nowy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
inne rzeczy tylko obejrzane i tak wstępnie mamy typy....

10 lata 6 miesiąc temu #926592 przez mesy
no co do spania po mm to potwierdzam , ze bzdura :P Patryk budzi sie srednio na jedzenie co 2,5 -3 godz.....normalnie jak by zegarek w doooopie mial :P w nocy mielismy go karmic co 4 godzi i nie da rady , bo on sie budzi po tych 2,5-3 no i trzeba dac dziecku jesc ;) wycawnil nam sie :whistle: no ale dobrze , ze wola ;) ja tam moge wstawac na kazde jego kwikniecie ;)

10 lata 6 miesiąc temu #926607 przez zoi
Moof, u mnie bez zmian. Wg ktg mam regularne duze skurcze co 10 minut ale oczywiscie juz sobie po nich niczego nie obiecuje bo od pon tak jest:/

10 lata 6 miesiąc temu #926611 przez Ada2424
Hej :)

No to ja już jestem pewna w 100% że to ruchy dzidzi jednak czuje :cheer: dziś dwa razy poczułam to gilgotanie i mizianie identyczne co wczoraj :) raz jak wstałam z łóżka po lewej stronie a drugi raz jak leżałam i położyłam rękę na brzuchu po prawej stronie to pod ręką po chwili poczułam gilgoty :cheer: niesamowite uczucie :cheer: jestem tylko zaskoczona, że tak wcześnie bo nie spodziewałam się, że już ruchy poczuje a tu taka niespodzianka :woohoo: :) cudowne to mizianie jest :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #926613 przez aggi
bry :kiss:
ciężka noc za mną
kolejny raz stwierdzam że po mm dziecię śpi krótko...
nawet nie wiecie jakby mi się marzyło takie 5 lub 6h snu :blink:

ulka daj sernikaaaaa mniam :D

gwiazdka pas po 6tyg chyba dopiero przynajmniej bratowa tak mogła po cc

majka witaj w klubie... kupa cyc kupa butla zatkany nos cyc kupa i nie było mowy o spaniu wrrrrrrrrrr

moofka 20-8 ? :huh: zazdrośśśśśść

mesy fajnie że masz tyle mocy i siły do wstawania :)

Ada super :) ja już wiem co Maks w brzuchu robił - teraz jak na przewijaku leży to mnie nogami okłada bez litości :P

10 lata 6 miesiąc temu #926616 przez Ada2424
Ula ja też się boje o przeciwciała u mnie i u Męża występuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #926623 przez Pinezka
Ada, u mnie tez moze wystapic konflikt serologiczny i gin mi powiedzial, ze dostane jeden zastrzyk z immunoglobuliny w ok 28 tyg i drugi po porodzie.

Zoi - kiedy planuja ci ta oksytocyne podac?

U mnie przeziebienie chyba rozchodzi sie po kosciach po wczorajszych hurtowych ilosciach herbaty z imbirem i miodem - troche mnie jeszcze glowa pobolewa i siapne nosem od czasu do czasu, ale pojawil sie lekki kaszel, ktory u mnie zwiastuje koniec akcji ;) Gosci dzielnie przetrwalam ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #926624 przez Chudzinka
Dzień dobry. Jak cały tydzień był piękny, ciepły i słoneczny tak wstaje w sobotę i duuupa... No I nawet mi się z domu wyjść nie chce. Wrrr
Hehe, Zoi, nie chce nic mówić, ale Patryk czekał na moja owulacje to Ania teraz poczeka na moja @ albo dwie kreski ;-)
No chyba, że zwolnisz miejsce Asii ? :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #926627 przez zoi
Chudzinka. Odnosze wrazenie, ze nawet Ania nie wie jeszcze kiedy wyjsc;)

Ja tez mam minus a maz plus. Bedzie dobrze. Badaja i sprawdzaja nie po to zeby bylo zle:)

10 lata 6 miesiąc temu #926628 przez Ada2424
O to widzę, że nie tylko ja jedna taka sytuacje mam, a myślałam, że żadna z forum nie ma takiej sytuacji. Dobrze że sama nie jestem :)

Pinezka a robisz ten odczyn combsa? Ja miałam w pierwszym trymestrze raz teraz w drugim będę mieć i w trzecim ostatni raz.

Zoi a Ty dostałaś zastrzyk z immunoglobuliną w 28tc? Bo mi nic nie mówili, że dostane tylko, że jeśli przeciwciała by wyszły dodatnie to wtedy mi podadzą i po porodzie drugi raz.

U mnie dziś festyn "pieczony ziemniak" a że mieszkam na przeciwko boiska to będzie głośno jak zawsze. Dziś sama w domu siedze bo Mąż do 17 w pracy a później idzie na kręgle z kolegami z pracy.

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #926629 przez Ada2424
2....

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu #926630 przez Ada2424
3...

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka