- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Asiaa październik już nie długo coś czuję że chcesz przejąć miejscówkę po mnie
Gosia tylko nie mów że sama fasolę zjadłaś a nam tylko smaku narobiłaś
Ann nie masz jakiegoś pepko lub coś w tym stylu żeby tanie kalosze kupić ?
Ada bardzo ładnie rośniecie
Marytna przytulanie z przyjemnością bez myślenia czy coś wyjdzie z tego i jakoś się uda
Pinezka tylko 1 kg jak ty to robisz za karę masz zjeść cały sernik niech ci w boczki pójdzie ładnie wyglądasz
Betka tak tak leżenie w miarę możliwości a luteina bo jeszcze coś ginowi nie pasowało z tą szyjką i stwierdził że nie zaszkodzi chociaż na długość też nie pomoże baluj kochana ile wlezie zapytaj swojego gina jak to jest z tymi chłopcami i dziewczynkami żeby pomyłki nie było ej no co ty zapomniałaś jeszcze o Meli ,Pinezce, Moni i Adzie one są za mną no właśnie powiedz mi dlaczego u ciebie nic sie nie dzieje
Mesy to już pępuszek macie z głowy a raczej z brzuszka ja to już tak sie oszczędzam że szok a tobie to akurat sernik nie zaszkodzi
Zoi trzymamy kciuki za szybki poród ja też bym wolała być wcześniej przed porodem w szpitalu bo to jednak człowiek spokojniejszy jest czekamy na Anulkę
Julka za dwa tygodnie idę to może się dowiem ale jakoś mi nie śpieszno aż sama sie dziwię może się łudzę że coś jeszcze wyrośnie ty nie dasz rady nie żartuj a ser daję 1kg z wiaderka z biedronki taki niebieski za 7 zł i jeszcze 3 kosteczki śmietankowego( u mnie Mona się nazywa ) bo na duzej blaszce zawsze robię a puszysty jak diabli tak sie pochwał nasłuchałam że aż mi głupio było
jakby któraś chciała przepis to nie ma sprawy mogę podać
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ale piękne brzuszki Ada, Pinezka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jula : zoltaczka A i B, tezec, polio, blonica, dur brzuszny i jeszcze coś, ale sobie zapomniałam a nie umiem odczytać z książeczki szczepień. Myślę że możesz kiedyś spokojnie z dziećmi jechać, Tajlandia to nie Indie, mam znajomych, co całymi rodzinami jada, choć to na pewno będzie drożej, bo już się nie jedzie "na dziko" tylko trzeba wszystko wcześniej porezerwowac. Ale nie ma co rezygnować z marzeń :-*
Ula, sernik wygląda bosko. Ciesze się, że maleństwo zdrowo rośnie, naprawdę postaraj się teraz leżeć, co?
Laski, jak Zoi rodzi, to mnie zaraz zaleje, mówię Wam.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chudzinka... no wyjas i sie u Ciebie niedlugo hehe.
Btw. Ciekawe kiedy mi sie dibry humor skonczy...ide spac.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula a gdzie ty masz swojego suwaka ciążowego? Pepko mam ale tam też nie ma. W ogóle w mieście jest problem z rozmiarem 23. Jak już coś znajdę to rozmiaru nie ma.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Śmiać mi się z Was chce, bo 3 mce temu tez mowilam
A po porodzie chciałam brzuch z powrotem
Chudzinka mam dwie opcje dla Ciebie, albo zajdziesz przed wakacjami jak Moni, albo zaraz po jak ja ide lulac potwora w nocy śpi pięknie dzis 11 godz z jednym karmieniem na spiocha, ale popołudnia są tak mialczace ze masakra :/
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A drażni mnie bo gada jak pierdolnieta o wszystkim, nawet jak nazwalam Poli misia Matylda (mój dziec ma dziś imieniny i jej kupilam ( to nawet to mysi negować ze lepsze imię to Kasia... Srasia kuwa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Chudzinka dzięki ja naprawdę duzo leżę nawet sobie nie wyobrażasz teściowa to już patrzeć na to nie może
Ann suwaki muszę ustawic od nowa ja z butami dla dziewczyn też mam problem jedna ma nogę szczuplutką a druga grubiutką i nic dobrać nie możemy
Agni to chyba się dzisiaj wyspałaś jak waga Poli? O nietopera śpi z tobą zamiast męża dobra antykoncepcja ale laseczka z Poli fiu fiu udanej imprezki
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nietopera pakuje mi się do wyra jak maz wychodzi do pracy i młoda się budzi
A tak w ogóle jakby mało było to maz chory cholera .pomijam to, ze siostra i jej dzieci tez chorzy więc masakra. Nawet jej pomoc nie mogę
Pola dostaje mleko mieszane tzn max 2 butle mm na dzień i mamy postęp w tydz na plusie 160 gram... A mama 0,5 kg
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nie chce narzekać c'nie ale u mnie znów szału niema - sutek boli cholernie
a z dobrych wieści to młody ma już 5140 i 64cm
i bioderka OK tylko prawe się szybciej trochę rozwija? cokolwiek to znaczy
ale p. doktor nie miała zastrzeżeń
zoi zaciskam kciukasy za Ciebie i Anulkę
mesy to mi brakuje nocy przespanych
moof z tą miarą 'na palce' to samo im na porodówce powiedziałam
Pinezka ja mamę zabierałam na usg dwa razy,
Chudzinka zazdraszczam urlopu
gwiazdka będzie dobrze trzymamy kciuki!!!
Bella fajnego brzucha masz
majka moje wody były lekko śliskie w dotyku ale nie ciągliwe. no i jak zaczęły lecieć o 20 tak za 25h urodził się Max
ulka u mnie z mlekiem OK w miarę ale znów sutek boli baardzo, nie wiem czy młody źle chwycił czy laktator źle zaciągnął? a może wiatr zawiał. Nie wiem kompletnie... ale walczę. Jezu dawaj to ciacho
julka kaftaniki to ja ubieram jako 'bluzę' cienszą na krótki rękaw Bo tak to body. Ann ma rację znienawidzisz kaftaniki
Ada śliczny brzuś, ale kolczyka wyciągaj
Agni
ide pranie puścić bo kurczęę młody zasrał kocyk body spodnie pieluchę... hahahhaa