- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Julka - to teraz trzymam kciuki za Ciebie żeby wszystko poszło gładko i żebyś jak najmniej się musiała męczyć i pocić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agni przegapiłam to ze nasza Polunia ma dzisiaj imieninki wszystkiego dobrego dla księżniczki to ładnie przybierasz o jeszcze o sernik sie upominasz
Aggi Maks to jak na drożdżach rośnie walcz ej ty to sumienia nie masz taką fotkę z super figurą nam tu wrzucić i to tak krótko po porodzie eh nie bawię się z tobą buziaczki dla Maksa
Asiaa jakoś mi przeszedł ten nacisk żeby sie dowiedzieć co będzie ale do końca czekać to nie będę a najśmieszniejsze że imiona dla chłopca byśmy mieli szybciej niż dla dziewczynki bo dogadać sie nie możemy a jaki zawsze pieczesz sernik ? bo ja lubię nowości
Ann mój małż to za to taki pedancik wręcz bym powiedziała jak mu coś ruszę np, portfel czy telefon to zaraz idzie poprawiać żeby było równiutko a mnie to tak wpienia że szok może się zamienimy super że bioderka prawidłowo się rozwijają
Chudzinka ostro przystąpiłaś do działania no i prawidłowo termin już jest ustalony to super że chociaż na to długo nie będziecie czekali to już niedługo groszek będzie z wami
Domiś fajnie że wpadłaś ślicznego masz Radzia
Ela witaj śmiało im nas więcej tym lepiej ja bym powtórzyła test ciążowy
Mesy duży Patryk fajną ma minkę chyba mu podpadłaś a ja jeszcze poproszę zdjęcie Patryczka w kołysce
Moni czekamy na foto gotowego pokoiku
Bella ty to zawsze przydatną radę wrzucisz ej a może masz sposób na to żeby szklanki ze zmywarki nie miały białego nalotu bo tak mnie to wkurza że .......
Julka jak postawią cię przed faktem dokonanym i powiedzą że za późno to nie będziesz miała wyjścia tyko rodzić ci pozostanie
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ann ja czasami jeszcze ciemne kolory puszczam, do pieluch używam płukania samego aaa i jest tam program dziecięcy - na niego puszczam raz na 2-3 msc pieluchy.
Ulka a wkładasz tylko tabletki do zmywarki? U mnie jak się kończy sól czy nabłyszczacz w zmywarce (nie pamietam) to pojawiają sie czasami białe plamki, ale generalnie to raczej nie występują. Sól do zmywarki zmiękcza wode, ale u nas jest dość miękka.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula a dla chlopca jakie imie byscie wybrali?
W zmywarce mimo tabletek multizadaniowych iles tam w jednym tez zawsze stosuje sól i nablyszczacz. Nalotu brak.
Bella dzieciecy tez raz na sprawdzenie puscilam ale to chyba to samo jakbym przy bawelnie pranie wstepne jeszcze wlaczyla. A tak a propos prania to wlasnie sie konczy, czyli katuje dzis sasiadow nocnym praniem
Julka porod sn moze cie wymeczyc i zniechecic jak nie bedzie sie posuwal do przodu i bedzie trwal dlugo. Jezeli przyjdzie ci urodzic w miare szybko i sprawnie, bez komplikacji i duzego szycia, to ból bedzie do przezycia i szybko pojdzie w zapomnienie. Ja bym wolala rodzic jeszcze raz byle by uniknac tych 3-5 dob po porodzie z dzieckiem na oddziale. To jest dla mnie wieksza trauma. Bedzie dobrze i juz niedlugo porod bedzie tylko wspomnieniem, oby milym.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Zoi gratulacje!! Anulka witamy
Kuuuuuuwa zabierzcie ta babe ode mnieee!!! Przysięgam zaebie jej przysięgam, juz to mężowi napisałam
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oczywiście mam na myśli nietopere kuwa od momentu otworzenia przede mnie drzwi do sypialni przylazi i prdoli o dupie Maryny cały dzień! Jestem wykończona. Dzis sie umowilam z koleżanką ze mnie wybawi i pojdziemy na spacer
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ann
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agni - i w takich sytuacjach ciesze sie ze tesciowa rzadko nas odwiedza
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie zazdroszcze powrotu tak szybko do pracy, walcz o pol etatu!
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Julka dasz radę!
Ann dobrze, że kolejka nie była gigantyczna i że z bioderkami ok
Ula w sumie różne robię kilka razy z jednego przepisu robiłam na prośbę męża (kiedyś zamieszczałam tu przepis ) ostatnio dla szwagierki robiłam taki z białą czekoladą, ale tak jakoś wyszło, że go nawet nie spróbowałam zawsze jak robię ciasto to mam chęć spróbować go przed innymi by się upewnić czy dobre jest
Agni a długo jeszcze zostaje u Was?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Asia K jeśli już koniecznie musisz wrócić to faktycznie walcz o pół etatu i podwyżkę bo jak widać nie mogą sobie bez Ciebie poradzić