BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #927605 przez monique1983
Ann - ja sama jak patrzę na ten suwak to nie wierzę, też mi czas szybko leci przynajmniej na razie :)

Julka - to teraz trzymam kciuki za Ciebie żeby wszystko poszło gładko i żebyś jak najmniej się musiała męczyć i pocić ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #927614 przez ulka1983
Zoi gratulacje :) ja też sobie chwalę poród sn ;) dzielna byłaś ja drugi poród też miałam bez znieczulenia bo było za późno i nie było źle :whistle:

Agni przegapiłam to ze nasza Polunia ma dzisiaj imieninki :blush: wszystkiego dobrego dla księżniczki :) to ładnie przybierasz ;) o jeszcze o sernik sie upominasz :laugh:

Aggi Maks to jak na drożdżach rośnie :woohoo: walcz ;) ej ty to sumienia nie masz :P :P :P taką fotkę z super figurą nam tu wrzucić i to tak krótko po porodzie :blink: eh nie bawię się z tobą :whistle: buziaczki dla Maksa :kiss:

Asiaa jakoś mi przeszedł ten nacisk żeby sie dowiedzieć co będzie ale do końca czekać to nie będę ;) a najśmieszniejsze że imiona dla chłopca byśmy mieli szybciej niż dla dziewczynki bo dogadać sie nie możemy B) a jaki zawsze pieczesz sernik ? bo ja lubię nowości :whistle:

Ann mój małż to za to taki pedancik wręcz bym powiedziała :laugh: jak mu coś ruszę np, portfel czy telefon to zaraz idzie poprawiać żeby było równiutko a mnie to tak wpienia że szok :evil: może się zamienimy ;) super że bioderka prawidłowo się rozwijają :)

Chudzinka ostro przystąpiłaś do działania no i prawidłowo termin już jest ustalony to super że chociaż na to długo nie będziecie czekali :) to już niedługo groszek będzie z wami :silly:

Domiś fajnie że wpadłaś ślicznego masz Radzia :)

Ela witaj :) śmiało im nas więcej tym lepiej ja bym powtórzyła test ciążowy ;)

Mesy duży Patryk :blink: fajną ma minkę chyba mu podpadłaś :laugh: a ja jeszcze poproszę zdjęcie Patryczka w kołysce :whistle:

Moni czekamy na foto gotowego pokoiku :)

Bella ty to zawsze przydatną radę wrzucisz :) ej a może masz sposób na to żeby szklanki ze zmywarki nie miały białego nalotu bo tak mnie to wkurza że ....... :evil:

Julka jak postawią cię przed faktem dokonanym i powiedzą że za późno to nie będziesz miała wyjścia tyko rodzić ci pozostanie :laugh:

10 lata 3 miesiąc temu #927621 przez majka1987gnoWlkp
Jula wsio da się przeżyć... Ja obie panny bez znieczulenia bo u nas nie ma... I nie było tragedii serio.... A że się upocisz to lepiej niż mają ci pomagać się myć czy że ledwo chodzisz... Ja po sn po kilku godzinach pod prysznic sama szłam... Wyprostowana ;-) sama wiesz cc to jednak operacja.... Także nie bojaj... Tak czy siak urodzisz no innej opcji ni ma :-D

[/url [/url]

Podziękowania: julka

10 lata 3 miesiąc temu #927641 przez Anabelle
ZOI ale wspaniale :) szybko poszło i po sprawie :*

Ann ja czasami jeszcze ciemne kolory puszczam, do pieluch używam płukania samego aaa i jest tam program dziecięcy - na niego puszczam raz na 2-3 msc pieluchy.

Ulka a wkładasz tylko tabletki do zmywarki? U mnie jak się kończy sól czy nabłyszczacz w zmywarce (nie pamietam) to pojawiają sie czasami białe plamki, ale generalnie to raczej nie występują. Sól do zmywarki zmiękcza wode, ale u nas jest dość miękka.

10 lata 3 miesiąc temu #927669 przez ann-sunshine
Nie ma to jak przerwa w spaniu na kupe godzine przed moja pobudka.

Ula a dla chlopca jakie imie byscie wybrali?

W zmywarce mimo tabletek multizadaniowych iles tam w jednym tez zawsze stosuje sól i nablyszczacz. Nalotu brak.

Bella dzieciecy tez raz na sprawdzenie puscilam ale to chyba to samo jakbym przy bawelnie pranie wstepne jeszcze wlaczyla. A tak a propos prania to wlasnie sie konczy, czyli katuje dzis sasiadow nocnym praniem B)

Julka porod sn moze cie wymeczyc i zniechecic jak nie bedzie sie posuwal do przodu i bedzie trwal dlugo. Jezeli przyjdzie ci urodzic w miare szybko i sprawnie, bez komplikacji i duzego szycia, to ból bedzie do przezycia i szybko pojdzie w zapomnienie. Ja bym wolala rodzic jeszcze raz byle by uniknac tych 3-5 dob po porodzie z dzieckiem na oddziale. To jest dla mnie wieksza trauma. Bedzie dobrze i juz niedlugo porod bedzie tylko wspomnieniem, oby milym.
Podziękowania: julka

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #927684 przez Agnilla
Jula bierz ccw :lol:
Zoi gratulacje!! Anulka witamy :kiss:
Kuuuuuuwa zabierzcie ta babe ode mnieee!!! Przysięgam zaebie jej przysięgam, juz to mężowi napisałam :angry:

10 lata 3 miesiąc temu #927688 przez ann-sunshine
Agni rozumiem ze mowisz
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 3 miesiąc temu #927703 przez Agnilla
Matko Bosko Ann :) gdziezbym mogła tak mówić o swoim złotym dziecku, które poszło wczoraj spać po 19 a w stało o 5 ;) btw pochwalilam ja za brak osranego przewijaka to se wczoraj do pępka nasrala a brzuch miała taki żółty jak ja do cesarki :lol:
Oczywiście mam na myśli nietopere :angry: kuwa od momentu otworzenia przede mnie drzwi do sypialni przylazi i prdoli o dupie Maryny cały dzień! Jestem wykończona. Dzis sie umowilam z koleżanką ze mnie wybawi i pojdziemy na spacer

10 lata 3 miesiąc temu #927704 przez Agnilla
Raz dwa trzy...

10 lata 3 miesiąc temu #927705 przez Agnilla
Nietopera patrzy!! :lol:

10 lata 3 miesiąc temu #927707 przez Asia K
Zoi gratuluje :laugh: :laugh: :laugh: czekamy na foto Ani :)

Ann
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agni - i w takich sytuacjach ciesze sie ze tesciowa rzadko nas odwiedza :D

10 lata 3 miesiąc temu #927710 przez Agnilla
Asia moja tez rzadko ale wtedy jest to kilka dni wyjęte z życia :/ najlepsze, ze widzę ze ma cykora żeby zostać z Pola na czas wesela więc uznalismy z mężem ze przyjdziemy na 19 on wykapie, ja sciagne ululamy ją i pojdziemy. Wrócimy na 2 na karmienie a ona ze nie, ze spoko, ze ona spróbuje. Kuwa więc do niej mowie ze tak spróbuje a jak się nie uda i Pola bedzie wyla to mnie będą ściągać jak do pożaru poebalo ja. Pokazuje jej jak grzac mleko ona, ze spoko a dzis rano znowu ze mam pokazać...
Nie zazdroszcze powrotu tak szybko do pracy, walcz o pol etatu!

10 lata 3 miesiąc temu #927741 przez Asiaa
Chudzinka a będziecie podchodzili do drugiej inscenizacji? ;)

Julka dasz radę! :)

Ann dobrze, że kolejka nie była gigantyczna i że z bioderkami ok :)

Ula w sumie różne robię ;) kilka razy z jednego przepisu robiłam na prośbę męża (kiedyś zamieszczałam tu przepis ;) ) ostatnio dla szwagierki robiłam taki z białą czekoladą, ale tak jakoś wyszło, że go nawet nie spróbowałam :blush: zawsze jak robię ciasto to mam chęć spróbować go przed innymi by się upewnić czy dobre jest :blush:

Agni a długo jeszcze zostaje u Was?

10 lata 3 miesiąc temu #927743 przez Agnilla
No sama bym to chciała wiedzieć ;) napisałam do męża ze ma się szykować na pogrzeb wystraszył się o co chodzi to mu napisalam, ze mu matkę zabije ;)

10 lata 3 miesiąc temu #927744 przez Asiaa
Agni Ty to potrafisz trzymać kogoś w napięciu :laugh:

Asia K jeśli już koniecznie musisz wrócić to faktycznie walcz o pół etatu i podwyżkę ;) bo jak widać nie mogą sobie bez Ciebie poradzić ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka