BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #927746 przez majka1987gnoWlkp
Agni nie zazdroszcze nietopery.... A z tym weselem masz rację... Tak lepiej. Moja psióła tez tak zrobiła na moim i wszyscy rozumieli i mała była dżeczna i ona sama spokojniejsza ;-)

Anetka ja bym olała szefa... Kurde to Twój czas z dzieckiem a jak wrócisz na pół etatu to automatycznie mniej kasy będziesz miała... Przemyśl to dobrze......

Wiecie co z Gwiazdką??? Antosiem????

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #927783 przez aggi
dzień dobryyyyyyyy :)

mój maruda zrobił mi powtórkę z wczoraj i znów ciuchy kocyk + nasza pościel do prania taaaaaaaaaaaaaka kupa była po całej nocy :P

jak u zoi na froncie? Anulka już pewnie z nami :D GRATULACJE KOCHANA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

julka teraz Ty na celowniku :evil:

ulka przecież też taką fotę nam tu na Nowy Rok /czy coś koło tego/ zapodasz :D nie marudź :kiss: jakie imiona u Was są na topie? ja stosuje tabletki fairy takie z płynem w środku do zmywarki i nie mam białego nalotu :)

Agni podpisuję się pod Twoimi słowami
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Asia K nie fajnie że musisz wracać........ taka Asia mała jeszcze..... ja sobie nie wyobrażam tego u siebie że miałabym po 5msc iść do pracy

co z gwiazdką??????????
i ferr dawno nie było ?!

10 lata 3 miesiąc temu #927798 przez ulka1983
hej :) obiadek zrobiony dzisiaj spagetti a teraz odpoczynek :)

co do zmywarki to wszystko stosuję tabletki nabłyszczacz i sól zawsze jest uzupełnione więc nie wiem o co kaman B) a na ile stopni ustawiacie i jakiej firmy środków używacie ?

Ann dla chłopca podoba nam się najbardziej Marcel i Oliwier , mój mąż i Natalka są jeszcze za Patrykiem a ja i Kornelia za Ksawerym :) dla mnie też lezenie na oddziale było gorsze od samego porodu :S

Agni wytrzymaj sie po weselu teściowej wypłacisz ;)

Asia widać że jesteś w pracy nie zastąpiona :)

Asiaa ja zawsze muszę spróbować ciasto przed podaniem gościom żeby przypału nie było :laugh:

Aggi na Nowy Rok to ja wam mogę wstawić foto z cyklu
imiona troszkę wyżej ;)

Ferr co ty tyle masz sprzątania po powrocie że nawet chwili dla nas nie masz ??

Zoi jak się czujecie ?

10 lata 3 miesiąc temu #927814 przez aggi
ulka mniaaaaaam daj trochę :cheer: Marcel fajne niespotykane :)

10 lata 3 miesiąc temu #927817 przez ulka1983
Aggi nie ma sprawy zostało jeszcze pół gara więc śmiało wpadaj :)

10 lata 3 miesiąc temu #927838 przez Anabelle
Ja mam zmywarke bosch, produkty finisch czy jak to sie pisze :P Najczesciej puszczam program eko 55 stopni chyba ma albo 50. Plamek nie ma.

Asia a opłaca ci sie wracac na pol etatu? Przeciez na ten czas musisz opłacic dziecku opieke w złobku czy nianie - chyba ze masz bezrobotna babcie, poza tym dojazdy... ja podobnie jak majka nie wróciłabym do pracy na prośbe szefa, nie ma ludzi niezastąpionych, a twoja córka niedługo urośnie i czasu z nią już nie odzyskasz. Dzieci nie rodzi się co miesiąc, ja bardzo sobie cenie czas z dzieckiem, który mi się należy jak psu buda ;) No ale ty musisz podjąć decyzje.

10 lata 3 miesiąc temu #927841 przez meli1990
cześć dziewczyny. w brzuchu prawdopodobnie chłopak ale tak na 50 %. na 3d się dowiem na pewno. waży ok 300 g

Ula więc wygląda że mi tez się nie udało trafić w płeć

10 lata 3 miesiąc temu #927843 przez ulka1983
ja też używam środków finish czyli wychodzi na to że albo u mnie woda twarda albo za stare szklanki ( teściowa kiedyś szorowała ostrym zmywakiem bo zachodziły od herbaty i są porysowane i może przez to są teraz białe a nie przezroczyste ) B)

ja mam problem z głowy bo szefowa już mnie nie poprosi o powrót do pracy i niech sie wypcha :P

10 lata 3 miesiąc temu #927846 przez ulka1983
popchnę se a co ;)

Meli gratulacje :kiss: wiesz od początku jest pół na pół więc nie zabiłaś nas tą informacją :laugh: kiedy masz 3d ?
ej ja trafiłam tylko lekarz gapa ;) wczoraj usłyszałam po raz pierwszy w ciąży że ładnie wyglądam :laugh:

10 lata 3 miesiąc temu #927847 przez ulka1983
i 3

10 lata 3 miesiąc temu #927851 przez aggi
ulka fajny suwaczek :)

meli i jak wieść gdyby był chłopak? zadowolona czy wolałabyś parkę ? :D

10 lata 3 miesiąc temu #927852 przez Ada2424
Hej dziewczyny znów Was nie doczytam, ale czuje się dzisiaj fatalnie :( głowa mi pęka, nastrój jakiś depresyjny, kompletny brak apetytu aż ciężko mi w siebie cos wmusić i zimno mi non stop od wczoraj. Nie wiem czy jakieś przeziębienie mnie łapie czy co, gorączki niby nie mam.

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #927853 przez moofka
głupie to niepojawianie się nowej strony ale przynajmniej widać, że każda umie do trzech policzyć :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

meli nieważne czy chłopak czy dziewczynka byle zdrowe było :) ja co do drugiego nie mam żadnych preferencji, przynajmniej na razie póki się jeszcze nie staramy ;)

Ula ładne imiona :)

10 lata 3 miesiąc temu #927855 przez meli1990
Ula 3D mam 8 października wtedy będę pewna

aggi chcieliśmy dziewczynkę ale już się tym razem nie nastawiałam na płeć bo przy Dominiku się rozczarowałam bo pierwsze ze dziewczynka a później chłopak. ale dla chłopca mamy już imię Kacper

Ada pewnie cie przeziębienie łapie. kuruj sie

10 lata 3 miesiąc temu #927880 przez ulka1983
Aggi dzięki :) wiadomo że zawsze się chce to czego nie mamy ;)

Ada Meli robiłyście badania hpa bo jak nie to pomyślcie o tym poważnie do 20 tyg jest za darmo :pinch:

Ada prenalen trochę pomoże ja już 2 butelki wypiłam :whistle:

Moof masz rację zdrowe dziecko to skarb :) co do imion to chyba by był Marcel Oliwier bo Ksawery u mojego męża by nie przeszedł chociaż mi się bardzo podoba ;) ale że ma być dziewczynka to jeszcze trzeba pogłówkować :laugh: no ja do 3 to z zamkniętymi oczami liczę :P

Meli to już nie długo się dowiesz :) imię ładne u mnie też na liście było ale nie przeszło głosowania :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka