- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pinezka ja mialam takie. Lozysko ale wszystko jest traz wysoko. Choc ruchy pozniej czulam troche.
Mesy dzieki za pozdro!!
Martwie sie o gwiazdke ze nie pisze:(...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Polecasz cos fajnego z win? ale nie wytrawnych
PS.tez odkąd pamiętam bywam senna w ciągu dnia
Pinezka
Agni rośnie Ci modelka jak nic
Mesy podzielam zdanie reszty ciotek, Patryk jest uroczy
Monique to pewnie najlepsze rozwiązanie. Agni tez miała CC i sobie chwali.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
moof, Asia - skoro lekarz tak zdecydował, to ja się nie będę zastanawiać czy dobrze czy nie dobrze, widocznie tak ma być.
Zoi - kurcze też się martwię o Gwiazdkę, mam nadzieję, że wszystko ok jest.
Ada- a Ty nie masz jakichś informacji od Gwiazdki?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nic więcej nie wiem. Wczoraj jak pisałyśmy to wspominała, że będzie chciała wynająć pokój w szpitalu wojewódzkim i być tam z Antkiem. Też czekam jak na szpilkach na wieści, martwie się cholernie i mam nadzieję, że jednak się okaże że jest zdrowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Pinezka ale ja też tak mam jak Chudzinka, że jak od samego początku myślałam o Twojej ciąży to myślałam chłopak
Heh jak patrzę na dzieciaczki wszystkie bez wyjątku, to też bym już teraz i natychmiast chciała kolejne. To chyba wynik tego mojego superowego porodu.
Mesy Natali z całego ciałka skórka zeszła: kąpanie co drugi dzień, nie częściej bo nawet jak w emoliencie to i tak wysusza, a do tego smaruj Patryka ciekłą parafiną dwa - trzy razy dziennie. U mnie pomogło mega szybko. Teraz jak widzę że znów robi się sucha, to smaruję parafiną i jest git.
Mesy sprawdzaj karczycho na spacerach, jak ciepłe to jest ok, rączki mogą być zimne. No i nosek sprawdzaj (to taki mój zwyczaj, jak zimny to ubieram/przykrywam dziecko)
Jakoś większe zaufanie mam do Emolium ale nie wiem dlaczego, może dlatego że przy Marcie dermatolog nam to poleciła, i kuzynka która ma problemy skórne też stosuje dla siebie.
Monique czyli już wiesz na czym stoisz. Przynajmniej nie będziesz się zastanawiać i martwić.
To ja mam mega mało mleka bo u mnie i przy Marcie i teraz dwa piersiątka idą na jedno karmienie.
A teraz zmykam do wanny na długą kąpiel bo dzieci mi zabrali na spacery to korzystam
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Gwiazdka - będzie git, byleby jak najbliższej synka teraz nie? Trzymaj się
Monique - byleby zdrowe maleństwo na świat przyszło, a jak, to już nie ma chyba takiego znaczenia, nie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Julka - domyślam się, że przy cc muszą się bardziej napracować Ale jak czytam historie typu, że dziewczyna ma tętniaka w głowie i lekarz jej mówi, że ma sn rodzić to jestem w szoku. Może jakiś lekarz też mi powie, a co tam taka wielopoziomowa dyskopatia, niech rodzi sn.
Ann - mam nadzieję, że wiem na czym stoję, bo najgorzej już się nastawić psychicznie, a okaże się, że będzie inaczej.
Chudzinka - pewnie, że nie ma
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Gwiazdka trzymaj sie !! Z Antkiem bedzie ok. Pobadaja i podlecza.
Macie jakis sposob na popuchbiete kolana ? Mam tak spuchbiete , ze wyglada jak by mi ktos dorobil druga pare kolan
A teraz powiem wam cos T przebieral malego , bo sie zesral konkretnie no i przebiera , przebiera i taka kupa poszla , ze ja pierdziu malo sie nie zsikalam jak widzialam panike T ale chociaz wiem , ze nie mam problemu z trzymaniem siii poporodzie po takiej dawce smiechu hehe
Patryk kuzwa glodny co chwile...i badz tu czlowieku madry ile mu dawac :/ malo tego...on jest taki delikatny , ze jak sie zsika to robi afere , ze trzeba go przebrac po jednym siku ja nie wiem po kim o to ma
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Mesy nie wywalaj kasy na emolium balsam bo to drogie. Przy Natalii i Marcie sam emolient nie starczał, bo już po pół doby było znów widać suchą skórę. Parafina kosztuje pięć zeta w aptece.
Gwiazdka trzymaj się dzielnie.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Mesy ja smaruje Misie oliwka z Nivei.. A ta pierwsza skórka musi się złuszczyć tak czy siak....
Tosi przeziębienie przeszło a Misi katar się trzyma... Walczę dzielnie w tym temacie.... Ale najgorsze jest to ze nie mogę zbić tem w mieszkaniu... Mam 24 stopnie a powinnam zdrowo 21... Wiem ze Tosia w 21 stopniach jest zdrowa jak ryba a tak walczę z zbyt suchym powietrzem.
Chudzielcu Ty wiesz
Z resztą wszystkim testując 3mam kciuki... Zobaczcie ile miejsc wolnych się zrobiło :-*
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Ja tak na chwilę....
No to mnie dziś zalało niestety...więc zaczynam 3 cykl starań
Gwiazdka trzymam kciuki za Antka i staraj się nie stresować....buziaki
mesy Patryk słodziutki. U nas Oilatum się sprawdzało do kąpieli dodawaliśmy
Agni Pola to już wielka kobietka i serio modelką z tym wzrostem zostanie. Na zimę będziesz śmigać w spacerówce.
Pinezka gratuluję synka oby do końca już nim został!
moniq niestety takie realia są, że to od lekarza przy porodzie zależy czy zrobi CC i mają gdzieś wskazania swoich kolegów
Kiedy powinnam się martwić tym, że nie zachodzę w ciążę? Bo nie wiem kiedy iść w tym temacie na skargę do mojego ginekologa?
I mam pytanko...bo już nie pamiętam jak to było wcześniej. Która wie dlaczego nie jestem w ciąży? A tak serio to: Na ile dni przed @ macie plamienia. Bo u mnie faza lutealna trwa 12 dni a już od 9-10 plamię, więc nie wiem czy nie powinno się to obić o progesteron?
Chudzinka nie zawsze muszą być jakieś spektakularne objawy ciąży. Ja i tak trzymam za Ciebie kciuki
Gosia jak u Ciebie? Plamienie wróciło czy nie?
Asiaa ja coś czuję, że moja dzidzia czeka na Ciebie
Dobrej nocki kochane...
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Gwiazdka. Myslimy o Tobie! Bedzie dobrze:)!