- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Julka pisalam huz na fb... to pewnie zeszlo roczne czekoladki swiateczne dlatego tak szybko wystawione hehhe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Zancik test owu pozytywny oznacza ze owu bedzie za 24-48 godzin. Przynajmniej tyle teoria.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
zancik test na drugi dzień nie musi wyjść pozytywny i nawet lepiej jak jest negatywny to wiadomo że już po skoku lh który zwiastuje owu działajcie też dzisiaj
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Same dobre wiesci dzisiaj
Gwiazdka - superowo ze juz w domciu jestescie - naciescie sie sobą bo nasłuzyłas taaaaaaaaaaaaaaaak bardzo - silna z ciebie kobitka :*
Chudzinka - super , czekamy razem z tobą na twoje bobo
Mesy - zdjecia śliczne i Patryk boski , a tetry rządzą u nas tez muszą byc w zasięgu ręki
Ulka - to ptasie mleczko , ale gdzies wyczytałam ze nazywa się "czekoladowe cudo" tylko nie wiem czy to jego nazwa czy ktos sobie tak nazwał i zostało
Zanka - ja na Dawcia czekałam jeden cykl , a na Asie 5
Witam nową testowiczkę - testuj, pytaj, wklejaj zdjęcia , a my pomorzemy identyfikowac
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Zancik Natkka ja w dniu malin miałam owulację a nie tak jak piszą ze po ok 24 godzinach i jak kreska ciemniała to robiłam test nawet 3 razy dziennie bo nie raz się martwiłam że malin nie było a potem sie okazało że wystarczyło kilka godzin 2-3 i już znów kreska słabiutka i po prostu ich nie wyłapałam i z pierwszego siku rano nie można testować
fajnie że mamy nowe testujące będą poganiały te starsze żeby szybciej zachodziły bo kolejka sie wydłużyła a miejscówek ostatnio tyle że tylko brać super są nowe malinki to i ciążowe testy sie zaraz posypią już nie mogę sie doczekać
Asiaa ja jak idę do dentysty to to tylko czekam na to jak pani mówi wszystko w porządku zęby zdrowe mam nadzieję że 01 grudnia usłyszę to samo
Chudzinka no pięknie teraz to ekspresowo wszystko sie potoczy Chudzinka z brzuszkiem już nie mogę sie doczekać
Moof
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann moze dziecko chce na wieś
Gwiazdka nie masz za co dziękować najwazniejsze ze wszystko dobrze sie zaczęło układać i teraz możesz cieszyć sie w pełni macierzyństwem a nie długo ja mogę być w podobnej sytuacji to będziesz mi radzić co i jak
Zancik super nawet imię masz a ja jeszcze nie zdecydowałam a dziecko nie długo na świecie będzie czujesz że masz owulację czy bezobjawowo ją przechodzisz ?
Aggi ale Maks duży i czaruś z niego że hej jak karmienie ? no nie uparciuch i leniwiec to ja poczekam z rodzeniem na koniec stycznia
Julka masz racje ludzie durne są bo jakoś nie wierzę że będę mniej szczęśliwa jeśli 3 córy wychowam foto wstawię później ej jak masaż ci sie podobał to poród tez ci sie spodoba
no co wy z tymi świętami ja po nowym roku rodzę to mi sie nie spieszy chyba nie będę zaglądać do lidla oni zawsze co rok tak wcześnie kalendarze adwentowe dają bo już nie raz szukałam zniczy na 01 listopada a tu czekoladki wystawione
Mesy cudeńko z Patryka on już soczki z kartonu popija na spacerku o talib ale jaki rozkoszny
Asia k pooglądałam różne ciasteczka ale takiego jak twoje to nigdzie nie ma przepysznie sie prezentuje reszta to może się schować
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
ale ładnie wam sie te malinki dziewczyny złożyły będziecie razem testować a my kibicujemy i przesyłamy fluidy ciążowe
dzisiaj dostaje porządne kopniaki jak dalej tak pójdzie to wnętrzności do wymiany będę miała
Natalka przyszła do mnie z grzechotką i pyta czy dzidzia słyszy to mówie ze tak a ona to otwórz buzię myślała że będzie maluszek wyraźniej słyszał
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa