BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931774 przez ulka1983
jak wybierałyście imiona dla swoich pociech to patrzyłyście co one oznaczają czy po prostu wam sie spodobało i tyle ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931778 przez monique1983
Ula - to Natalka przytekściła, uśmiałam się :)

Zancik, Natkka - działać, działać dziewczyny :)

Pinezka - to faktycznie niezły wysyp u Was :)

Ada - mam tak samo jak patrzę na suwaczek, nie wiem kiedy to minęło, niedługo będą święta, Nowy Rok i trzeba będzie rodzić :woohoo: Ja też nie mogę się doczekać wtorku, ciekawe czy już zostanie dziewczynka, bo mam trochę dziewczyńskich ciuszków :)

Ula - a kiedy będziesz mieć usg ? :) Odnośnie imion to raczej wybiorę takie jakie będzie mi się po prostu podobać :)

Dziewczyny jednak to ruchy są bo codziennie teraz coś czuję, szczególnie wieczorem buszuje :) Ale mam dzisiaj fajny suwaczek :)

10 lata 3 miesiąc temu #931782 przez zancik
Właśnie dotarły do mnie testy owu z allegro :) To teraz czekam do następnego cyklu chyba,że już nie będą potrzebne ;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931784 przez ulka1983
Monia gratuluję już połowa ciązy za tobą :woohoo: moje dziecko tez lubi buszować późnym wieczorem mam nadzieję ze to sie zmieni i będzie grzecznie chodziło spać B) USG miałam w poniedziałek i lekarz sie śmiał że u mnie to lepiej nic nie mówić B) dzidzia ułożona pośladkowo pokazał mi rączki główkę i zaciśnięte nóżki i nic nie dało sie podejrzeć :angry:

Łał 1000 post :blink:

Zancik super teraz możesz testować :) a jak sie nie przydadzą to wcale nie żałuj bo chętne sie znajdą :laugh: ja zamawiałam po 60 szt od razu i chyba z 40 przekazałam w inne ręce bo po co miały sie marnować :)
Podziękowania: monique1983

10 lata 3 miesiąc temu #931787 przez zancik
Ula1983 ja zamówiłam 30 i do tego dostałam jescze 3 ciążowe ;)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931791 przez Ada2424
Ula a to uparciuszek z Twojego dziecia że tak nogi zaciska ;) kiedy masz kolejna wizyte? Ja właśnie też się tego obawiam, że odwróci się albo nogi zaciśnie i nie poznamy :unsure: moja dzidzia też wieczorami bardziej daje o sobie znać niż w ciągu dnia.

Monique :woohoo: już połowa ciąży B)

Zancik dokładnie jak Ci się nie przydadzą to przekażesz je komuś, ja kupiłam 50 testów i zostało mi coś ponad 10 to przekazałam dalej ;) testowałam dwa cykle, ale zaraz po skończonej @ aż do malin bo nie miałam pojęcia w jakich dniach u mnie @ występuje bo tyle co odłożyłam anty, w pierwszym cyklu najwięcej testów mi poszło bo testowałam aż do 24dc a malin nie było, okazało się że cykl bezowulacyjny i w drugim cyklu w 17dc były piękne malinki i się udało :)

Ann trzymaj kciuki trzymaj :)

Ale pogoda okropna dzisiaj :sick: aż nic się nie chce, szaro, ciemno, mgła, zimno i deszcz pada :(

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #931792 przez Asiaa
Julka to później koniecznie się odezwij, bo jak nie to będziemy podejrzewać poród :D skoro ładna pogoda to korzystaj :)

Monique :)

Ula nie robisz imprezki z okazji 1000 postu? :D

10 lata 3 miesiąc temu #931794 przez mesy
Ulka przestalo leciec . Nie wiem jak to uznsc. Poczeksm i zobacze czy zas bede miec powodz ....
Ja imie wybralam do nazwiska zeby w miare brzmialo :P mial byc Kuba ale kub teraz duzo jest i maly odziedziczyl imie po kuzynie moim ;) bo najlepiej do nazwiska pasowało :P

Stawiaj flache z 1000 postu :P
Sorry za bledy ale z tel tak czasm mi siada :P
Podziękowania: ulka1983

10 lata 3 miesiąc temu #931799 przez moofka
kuwaaa ma ktoś kaftan bezpieczeństwa?! bo zamorduję moją nietoperę :angry: opróżnialiśmy wczoraj pokoje na remont i co my do śmietnika to ta wyjmowała :sick: poszłam dzisiaj na kontrolę i ręce mi opadły.... jeden wielki śmietnik :sick:

przeczytałam wszystko ale jestem taka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
że nie wiem co napisać :S

10 lata 3 miesiąc temu #931808 przez Ada2424
Moofka ja mam nie lepszą teściową ile ona mi już nerwów zjadła to głowa mała, na szczęście z nią nie mieszkam, raz na jakiś czas przyjedzie do nas, a i tak zawsze mi ciśnienie swoją gadką podniesie a jak Ty jeszcze masz swoją na codzień to współczuje, ja bym nie wytrzymała nerwowo ze swoją :evil:

Prosze fotka narożnika :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #931811 przez ann-sunshine
To ja mam znów pogodę na odwrót niż wy, bo u mnie bosko jest.

Zancik oby ci się testy nie przydały, ja tak z pierwszą ciążą miałam i ani jednego nie użyłam, przy drugiej co prawda musiałam dwa razy dokupywać.

Moof siły i cierpliwości życzę

Gwiazdka jak wam w domu?

Julka na mnie też pełnia nie podziałała

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931820 przez Anabelle

Agnilla napisał: Czytam Was na bieżąco, ale jakoś weny mi brak
A propos to pelnia jest dzis, kuwa :angry: Pola nie śpi od 2 godz, śpiewa gada, a ja już ledwo na oczy patrzę, a już chciałam ją oficjalnie pochwalić, ale teraz niech spada ;)
A co do koziorożcow, czy ja wiem, aż taka uparta nie jestem, ale pracowita tak ;) byleby mi nikt nie przeszkadzał ;)
Paskuda śpi... Dochodzi 1sza...dobranoc :kiss:

U nas też była bezsenna noc. Antek sobie miejsca nie mógł znaleźć :huh: :huh:

Koziorożec? To chyba moj mąż - mega uparta osoba. Jak sobie coś postanowi to nie ma mocnych i potrafi brnąć nawet jak już wie, że nie ma racji to ciężko mu odpuścić.

ulka1983 napisał: jak wybierałyście imiona dla swoich pociech to patrzyłyście co one oznaczają czy po prostu wam sie spodobało i tyle ?

Myśmy nie patrzyli ani na znaki zodiaku ani na znaczenie imion ;)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 3 miesiąc temu #931851 przez zoi
Ale produkujecie!!

Natkka, witaj :)

W zasadzie nie jestem w stanie nadrobić, rozglądałam się za julką, czy urodziła i za Gwiazdką, co z Antkiem.

Gwiazdka, to jeszcze ja na koniec- cieszę się, że już szpital za Wami, teraz będzie tylko lepiej, już na spokojnie ;)

julka, całkiem w miarę jesteś wylajtowana jak na kobitkę w okresie przedporodowym. Spokój na miarę złota ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #931854 przez zoi
no nie...czy tylko ja mam wrażenie, że zawsze trafiam na nową stronę?? :P

10 lata 3 miesiąc temu #931855 przez zoi
taaaa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka