BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #932029 przez ulka1983
Meli za 3 razem będzie dziewczynka ;) dzięki może sie spełni a może nie i póki co wybieram imiona :) super że zdrowy a pomiarami sie nie martw mój lekarz nawet teraz powiedział że nie mierzy mi dzidzi bo na tym etapie to jest różnie :) Kacper ładne :) a jak by była córeczka to jak by miała na imię ?

Aggi nie martw sie szczęśliwa mamusia to szczęśliwy Maks :) je bez tabletek zakończyłam laktację przystawiałam coraz mniej i samo sie zatrzymało :)

Porto no już dawno mi chodzicie po głowie bo przecież wrzesień minął a mała miała mieć ten zabieg ? mam nadzieję że wszystko ok ? body śliczne ale niebieskie i jak kupię to znów usłyszę że nastawiam sie na chłopca :angry: ah dziewczynki są rozkoszne :) prosimy częściej o fotki ;)

oglądałyście m jak miłość mały mikołaj ostatnio był w różowym kocyku i czapeczce delikatnie różowej nawet myślałam że z hello kity ale jednak nie ;) chyba chcą pokazać że nosi ciuszki po starszej siostrze :laugh:

Chudzinka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
fajnie jest mieć fachowca od spraw zdrowotnych w domu ?

Betka teraz suwak mi pasuje ;) jak tam dzisiaj ?

Moof cieszę sie z tobą na ten remont i czekam na efekt końcowy :)

Gwiazdka jak wam w domku ? Antek pewnie ma radochę jak mama sie zastanawia w co go ubrać :laugh:

Majka daleko nie masz to wpadnij ja zajmę sie dziewczynkami a ty ponosisz mi brzuch :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ada moje bóle przeszły a twoje ?

Gosia buziole :kiss: wiadomo jak to z chłopami ja swojego to czasami bym dusiła parę razy dziennie ale co mi po sztywnym i zimnym :whistle: 1,5 etatu podziwiam cię :blink: póki co bez konsultacji sie obyło ;)

Pinezka nie pytaj kto następny bo jak Julka urodzi to ja jestem w pierwszej trójce :P :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #932033 przez zancik
moof czekam na efekty remontu :)
Julka trzymam kciukasy i czekam na fotke dzidziusia :)
Ale mi się pospało dzisiaj matko kochana budzik ustawiony na 7 zadzwonil ale oczywiscie zamiast nacisnąć żeby zadzwonił za 10 min wcisnęłam wyłacz budze się patrze a tu 8.20 :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #932038 przez aggi
Nie wyrobię..... czujecie to że osoba która powiedziała mi że 'co ze mnie za matka' sama karmiła tylko 'chwilę' mnie i mojego brata... skomentowała to 'szkoda dziecka'.... po czym nasłała na mnie gina i dzwonił do mnie by mnie przekonać żebym jeszcze karmiła chociaż miesiąc jezuuuuu... czuję się jak jakiś potwór, zbrodni chcę dokonać czy co... mam dość nie wiem co robić...... najbliższa osoba i takie rzeczy.... faktycznie zaczynam się czuć jak beznadziejna matka

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #932044 przez mesy
Aggi spoko to ja jestem matka z przypadku na to wyglada :P albo w.ogole nia nie powinnam byc :P
wez sie nie przejmuj..sorry ze to naoisze ale
:P

Ja wiem jak cie te zapalenia bola bo sama je mialam i ja rozumiem ale osoba ktora ma w glowie natluczone ze tylko oiers nawet jak sie meczysz to tego nie zrozumie...

Ulka nospe bier jak sie boli brzuch.... :P
Macie ciotko rogala szczerbatego na dzien dobry :D Patryk nie zdarzyl szczeki zalozyc hehehe

A tak wyglada dziexko 4 tyg ktore sie nie przemieszcza :blink: dodam , ze zasnal na gorze tej poduszki...

Idziemy dzis na wazenie i kuzwa dowiem sie bo Patrykowi chocby potowki sie na buzi zrobily i niczym ich wygonic nie moge....tu widac troche na zdjeciu kolo noska...

Podziękowania: ulka1983

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #932045 przez ulka1983
Aggi szczęka mi opadła jak to przeczytałam i do tej pory nie mogę jej podnieść :woohoo: :woohoo: :woohoo: z całym szacunkiem ale czy twoja mamusia ma dobrze w głowie żeby ci takie akcje robić i jeszcze gina nasyłać :woohoo: woli żebyś cierpiała :blink: a dlaczego ona was nie karmiła skoro to takie mega ważne dla niej :evil: jak tak dalej pójdzie to następne zapalenie ci sie przyplącze i jeszcze nerwicy dostaniesz :unsure: rób jak uważasz ale przecież są z nami szczęśliwe mamusie karmiące od początku mm i mają zdrowe dzieci :)

Mesy Patryczek :kiss: :kiss: :kiss: taki słodki a ten uśmiech zwalił mnie z nóg :lol: u małych dzieci na początku zawsze sie coś na buźce pojawi więc spoko może coś doradzą :) no spę biorę jak już bardzo ze mną źle ;)

Patryk ma 4 tygodnie :woohoo: ale jak, gdzie, kiedy , :blink: przecież dopiero sie urodził :S
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #932055 przez aggi
jeszcze jak nazłość młodemu paznokietek wrósł lekko i ma spuchnięte i czerwone :( i nie wiem co robić..
chyba znów u mnie gorszy dzień :(

Porto mam do tych bodów czapeczkę z kompletu :D hahaha

Chudzinka
piękne plany :*

betka :woohoo: no wiesz.......

moof oby remont szybko dobiegł końca :)

natkka pewnie że stres może zniszczyć owu

julka Ty to planowo wszystko musisz mieć, nie lubisz zaskoczeń c;nie? Ale coo tam to chyba najlepsze zaskoczenie będzie o :)
Trzymam kciukiiiiiiiiiiiiii :kiss: :kiss: ja 24h po odejściu wód miałam Maksa :D

gwiazdka
super Antek :*

ulka leż leż dla zdrowia malucha :) !

mesy uwierz mi że we wszystkim mi pomaga, super ogólnie mogę liczyć na nią... ale w tej kwesti mnie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
bo sama miała zapalenie tylko raz a z karmieniem obnosi się jakby karmiła co najmniej rok czasu ....... już babcia nawet chciała interweniować to jej powiedziała ,że ma się nie wtrącać :blink: ehheh kochany Patryk :kiss: Maks ostatnio w poprzek łóżeczka się obudził :blink: jak potówki to przegrzany jest, ale mi się wydaje że to 'kaszka' taka Maks też miał ale mu zeszło po paru tygodniach

10 lata 3 miesiąc temu #932056 przez Porto1987
Mesy ja przemywałam rumiankiem buźkę i dało radę.

Ula właśnie powiem Ci, że mamy 3/4 różowych ubranek i już nie uważam, że niebieskie są chłopięce. Nie ma samochodów, więc jest dobrze :)

10 lata 3 miesiąc temu #932061 przez moofka
no kurka zero wieści od julki?! nawet w nocy jak mnie siku obudziło to zaglądałam na forum :blink:

betka jak ciuchy z metkami to nieważne czy mają 20 czy 30 lat można sprzedać jako nieużywane :woohoo:

jureczku a gdzie Ty teraz pracujesz? weź się tam nie przemęcz jak tyle roboty :kiss:

natkka testuj do końca cyklu a jak nic nie wyjdzie to zobaczymy jak będzie w następnym.

Pinezka nooo teraz ferri w kolejce ale nie wiem czy już o tym wie :laugh:

ulka włacha jak boli to nospe łykaj! ja też czekam na efekt końcowy a tu kuwa jeszcze nie zaczęte :P zapodałam pomysł, że święta u nas zrobimy na nowym i już się wszyscy nakręcili :side: a lidl nas ostro pogania :P

aggi powiem Ci że ja jestem bardzo za karmieniem piersią i nie rozumiem kobiet, które z tego rezygnują bez żadnych wyraźnych powodów ale w Twoim przypadku absolutnie popieram decyzję! tak samo jak u mesy zresztą.

mesy śliczny uśmiech :woohoo: i kurna już 4 tygodnie?! toż to już niemowlak a nie noworodek :cheer: Zośka miała różne krostki jak była mała i jeden lekarz że to potówki, drugi że trądzik niemowlęcy.... w końcu samo zeszło.

10 lata 3 miesiąc temu #932062 przez ulka1983
Aggi po prostu rób po swojemu a mamusia musi się z tym pogodzić bo wyjścia nie ma ;) a paznokietek to obetnij albo jak sie boisz to obgryź swoimi zębami bo nie raz tak robiłam w takiej sytuacji B)

10 lata 3 miesiąc temu #932068 przez aggi
ulka właśnie boję się tego obcinać bo z jednego już krew leci :( a drugi spuchnięty, niewiem jakim cudem się to zrobiło :( nie umiem tam wmanewrować nożyczek bo nie dość że dziecię się rusza bo go to boli... to jeszcze opuchnięte :(

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #932072 przez mesy
Ktora mi powie czy jak sie zalapalam na rodzinne z mopsu to koge sie starac jeszcze o ta jednorazowa zapomoge do rodzinnego te 1000 zl.procz becikowego...?

Moof no moze to tylko takie oo krostki...
Juz kupilam nawet nadmanganian potasu i nic :/

Aggi obgryz mu to.... ja bym tak zrobila :P

10 lata 3 miesiąc temu #932073 przez zoi
Gwiazdka, dziękujemy za kolejną fotkę :laugh:

Aggi, no coż mam powiedzieć, jakbyś patrzyła na tą sytuację z boku, to byś widziała, że masz rację. A, że ktoś Ci bliski gra na uczuciach- to nie fair, stoisz na przegranej pozycji. Pomyśl, wszystkie tu jak jeden mąż popieramy Cię! :kiss:

JUUUUUULKA!!! Ja dopiero po 12h od odejścia wód dostałam oxy, bo nic się nie działo, po 4 h Anula była z nami :) Pewnie już jesteście po :P

10 lata 3 miesiąc temu #932076 przez aggi
mesy jeśli dochody u was nie przekraczają 500 z drobnymi na osobę to możesz się starać

a ten paznokietek mu wrósł z boku w skórkę widocznie nie cały był obcięty echhhh nie wiem jak mu to 'obgryźć' jak mu to spuchło :(

same problemy robię.........

10 lata 3 miesiąc temu #932078 przez aggi

10 lata 3 miesiąc temu #932079 przez aggi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka