BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 3 miesiąc temu #931856 przez zoi
a może se napisałam posta i mi wcięło jednak?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931858 przez meli1990
Gwiazdka super że w końcu Antka masz w domu i możesz się nim nacieszyć

Chudzinka super wieści

ulka1983 my patrzyliśmy na takie imiona co się nam podobają. no i u mnie nie udało się trafić w płeć. wiec trzeba obalić teorie z planowaniem płci. a mi tez się jakiś czas temu śniło że urodziłam chłopca i będzie chłopak. wiec może u ciebie tez tak będzie. życzę ci tego z całego serca

mój mąż też Koziorożec i tak samo uparty jak piszecie

Byłam dziś na usg 3d i jednak 100% chłopak. wazy 443 g i jest zdrowy. stópki tylko jakieś nie foremne wyszły bo jedna większa druga mniejsza ale lekarz mówił że nie ma się co martwić. będzie Kacper. zdjęcia wam pokaże kiedy indziej

ed. zoi śliczna córeczka
Podziękowania: zoi, ulka1983

10 lata 3 miesiąc temu #931859 przez Ada2424
Zoi piękna Ania :)

Meli oficjalne gratki synka :)

[/url] [/url]
Podziękowania: zoi

10 lata 3 miesiąc temu #931872 przez aggi
hej :kiss:
melduję się tylko po lekarzu - recepta na bromergon wzięta - to mi przepisał, małemu dzisiaj już daję 3x mm w ciągu doby - w poniedziałek mam zamiar wykupić te cholerne tabsy i zakończyć laktację.. Oby to pomogło! choć podobno po tych tabletkach mogę być słaba, zawroty głowy i inne dziwne rzeczy mogą się dziać???. Ale mam brać to tydzień. choć powiem Wam szczerze że ciągle jakieś wyrzuty mnie dręczą, takie głupie błahostki się czasem odzywają że beznadziejna matka ze mnie .......................... no ale słowo się rzekło, póki co mniej odciągam, mniej piję żeby naturalnie zahamować produkcję, a w poniedziałek ruszam farmakologicznie jakby co

meli gratuluję synka
zoi Anka cudna :)
julka zaciskam kciuki za Ciebie ciągle :D

resztę co tam doczytam jutro :)
miłego popołudnia :*

10 lata 3 miesiąc temu #931875 przez zancik
meli1990 gratuluję synusia :)
zoi przesłodka jest malutka :)

10 lata 3 miesiąc temu #931876 przez aggi
ej laski co do koziorożców to piszecie że pracowite itd kurna to ja jakaś lewa jestem bo uparta że hej, a leniwa jak 2x hej :P

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931881 przez Porto1987
Dziewczyny sorki, że wpadam tak rzadko :kiss: ale czytam was na bieżąco i wiec co u której słychać :D ale moje usprawiedliwienie nie widzi świata poza swoją mamą :P A piszę do Was tak na szybko, bo mam do sprzedania body rozmiar 74 polskiego producenta Bobas. Rozpędziłam się z zakupami :) Jak mi się uda wstawić zdjęcie z telefonu, to zaraz będzie na forumie :)
Moof padam ze śmiechu jak piszesz o swojej nietoperze - wiem nieładnie :P - ale powiem Ci, że Zuzia dostała kombinezon z przed 27 lat :D :D :D właściwie nie wiem czy się śmiać czy płakać. No ale później jej oddam niech przekaże swoim pozostałym dzieciom :D
Gratuluję Mamusiom Maleństw, za szybkie rozwiązania trzymam kciuki, no i za pozytywne testy ciążowe też!

Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931890 przez Chudzinka
Ula - cieszę się, że wypoczęłaś na urlopie, wesoła jak zwykle ;)
Monique - połówka, połówka!
Zoi, cieszę się, że Ci lepiej emocjonalnie, mała jest prześliczna :)
Pinezka - bardzo mi miło, że śledzisz mój blog, w ogóle dziękuję wszystkim za miłe słowa :blush: :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ada - ładnie wygląda narożnik.
Aggi - nosek do góry, naprawdę wspaniała z Ciebie mama, a teraz mniej będziesz miała problemów, to i synek będzie bardziej zadowolony :kiss:
Podziękowania: zoi, monique1983

10 lata 3 miesiąc temu #931901 przez betka81
Hej, hej

O i Agni się odnalazła z Polą hehe

Ann :)

Ula owulkę miałam w 11dc, lekarz kazał mi brać od 13/14 dc przez 8 dni. Moja faza lutealna trwa 12 dni więc nie chcę jej wydłużać. Piątek najpóźniej sobota powinnam dostać @. Zobaczymy. A jakby się udało to wrócę do luteiny gdyby były jakieś plamienia....
Ja nie sprawdzałam znaczenia, po prostu musiały mi się podobać :P

Julka dalej nic.... no karzesz nam czekać :P

Zancik oby testy nie były już potrzebne :)

moni już połowa ciąży...wow....super

Ada trzymam kciuki oby dzieć chciał współpracować :P
Prezentuje się elegancko

moof nietoperę masz nieprzeciętną. Wyobraziłam ją sobie jak grzebie w śmieciach i gratki wyławia tak jak Ci ludzie co to po śmietnikach z wózkami buszują w poszukiwaniu łowów.

Zoi jaki słodki maleńki ufolek :kiss: :kiss: :kiss:

meli super, że wszystko z dzidzią super. I teoria padła jak nic. Ale będziesz miała 2 superowych chłopaków. To czekamy na Kacperka!

aggi dzielna z Ciebie mamuśka. Wspieramy Cię w decyzji. Ważne abyście oboje w tym byli szczęśliwi...

Chudzinka to trzymamy kciuki...To teraz mąż Ci leki aplikuję super...delikatny chociaż był?

A u mnie na razie plamień dalej brak ale też dziś już mniej mnie brzuch boli i jestem jakaś bardziej poddenerwowana...
miłego popołudnia
Podziękowania: zoi, ulka1983, monique1983

10 lata 3 miesiąc temu #931907 przez moofka
Ada dlatego musimy gruby mur postawić pomiędzy naszym piętrem a nietoperą :evil:

zoi śliczna Ania! i fajnie, że Ty się pewniej już czujesz w roli mamy :)

aggi podjęłaś decyzję to dasz radę! a te wyrzuty sumienia niedługo przejdą :kiss:

Porto spoko śmiej się ile wlezie, przynajmniej jakikolwiek pożytek jest :woohoo: kombinezon to chyba do muzeum by się nadawał :side:

betka81 napisał: moof nietoperę masz nieprzeciętną. Wyobraziłam ją sobie jak grzebie w śmieciach i gratki wyławia tak jak Ci ludzie co to po śmietnikach z wózkami buszują w poszukiwaniu łowów.

matkooo betka weź to wypluj! już wiem co nietopera będzie robić jak pójdzie na emeryturę :S

a teraz Wam powiem, że meble mamy powynoszone. jeszcze tylko z łazienki kibelek/wanna/umywalka i wszystkie pomieszczenia będą puste i gotowe do demolki :woohoo: i będę cykać fotki przedremontowe żeby potem porównać B) już mi się humor poprawił :cheer:

10 lata 3 miesiąc temu #931912 przez Anabelle
zoi śliczna Anulka :)

meli gratuluje zdrowego synusia :)

aggi ja dobrze znosiłam bromergon, brałam przed ciążą z Antkiem - ale niektóre dziewczyny źle znoszą, nie ma reguły

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #931916 przez betka81
moof dobre...to jak nietopera na emeryturze, to codziennie niepowtarzalne rarytasy przyniesie do domu...jako syndrom zbieracza.
Ty może nie remont rób a nowy dom postaw 200 km od niej :woohoo:
A tak serio rób dokumentację

10 lata 3 miesiąc temu #931917 przez Ada2424
Moofka rób rób fotki, ja też robiłam i fajnie później się porównuje i widzi efekty :)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #931937 przez natkka
po dzisiejszym teście wydaje mi się, że przegapiłam bo dzisiaj znowu jest słabiutko :(
czy stres i mało snu może mieć wpływ na owulację? bo ja się tak zastanawiam po moim dzisiejszym maratonie :(
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #931939 przez Ada2424
Natka jak długie masz cykle i który masz dziś obecnie dzień cyklu?

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka