BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 11 miesiąc temu #954525 przez Chudzinka
Majka, pisz na priv, Ci mowie! :-* Poszukamy rozwiązania, postaram się pomóc, poszukać Ci kogoś kogo mogę polecić ewentualne.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #954526 przez Sandruska1995
U mnie dziś pogoda ponura, ale bynajmniej nie wieje jak ostatnimi dniami - ale za to ja dziś tryskam energią :silly:

9 lata 11 miesiąc temu #954527 przez gwiazdka2014
Hej

Jejku jakie wy już macie pewnie brzuszki Moni, pinezka zaraz rodzą szokk...

Chodzinak chyba nie o mnie ci chodziło co? z ta niechęcią

Maja :-*

Aha u nas była kupka. Nie sądziła ze będę się tak cieszyć z cudzej kupy he he he
Podziękowania: majka1987gnoWlkp

9 lata 11 miesiąc temu #954538 przez natkka
Dziewczyny u mnie jest naprawdę ładnie, słonecznie :)
monique - wiem, że ceny też są konkretne, ale można też znaleźć takie, których ceny nie zwalają z nóg. czytałam, że ceny zaczynają się już od 450 zł (wiem, że to nie jest mało, ale w porównaniu z moim wymarzonym hurom - ponad 2tyś. to cena jest całkiem ok)
majka - mam nadzieję, że zajdziesz pomoc i będziesz się czuć lepiej. gdybyśmy mogły jakoś pomóc to daj znać

9 lata 11 miesiąc temu #954544 przez Chudzinka
Nie Gwiazdka, nie o Ciebie :-*
Gratulacje kupy ;-)

9 lata 11 miesiąc temu #954549 przez Ada2424
Joanna dziękuje że pytasz :) czuje się...hmmm od wczoraj kiepsko, znowu mam mdłości :sick:

Majka za dużo masz na głowie i to też może być takie depresyjne nastawienie wiem po sobie jak miałam dużo problemów na raz to też czułam się jakbym depresje miała dopiero jak zaczynało powoli się układać to przechodziło :kiss: ale doskonale Cię rozumiem bo też kilka razy wylądowałam u specjalisty bo rady sobie sama ze sobą dać nie mogłam także szczerze warto się udać do takiej osoby.

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #954569 przez joanna1991
ADA bidulko kochana oby ci sie lepiej zrobilo :) twoja ksiezniczka wszystko ci wynagrodzi jak sie urodzi, te wszystkie kiepskie dni :*

MAJKA tak samo jak dziewczyny sadze ze masz sama za duzo obowiazkow na glowie, dobrze jest sie kogos kochana poradzic, kogos kto bedzie potrafil ci pomoc. Trzymam kciukasy,aby sytuacja sie poprawila. Sciskam mocno :*

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #954613 przez Sandruska1995
A co tu taka cisza? :silly:
Ja leżę w łóżku, moje dziecko śpi. Chyba nici w tym cyku, czuję jak @ nadchodzi . Jak teraz nie będę w ciąży to kończymy starania. Dopiero zaczniemy jak kupimy już dom . - szczerzę mówiąc chce dziecko, ale decyzja nie zależy Tylko do mnie, a nie mogę mieć pretensji do mojego M , bo chce zapewnić dzieciom dobrą przyszłość. Postaramy się o to razem , a potem niech się dzieję co chce . Mój M zawsze marzył o 4 dzieci, tak jak jego rodzice . Zgodziłam się , pod warunkiem że on dwójkę urodzi . Hehe :woohoo:

9 lata 11 miesiąc temu #954636 przez mesy
Moni ja nie trzymałam w lodowce :P gin mi pobral popołudniu ns wizycie i na drugi dzień rano zawiozlam go do labo....dodam, ze trzymałam go w torebce , bo zapomniałam wyjąć jak od gina wróciłam
:blush:

Majka ja tez słyszę to od T ...ze wiecznie zmęczony :/ hah juz leje na to , bo ileż można :unsure: Wiem , ze łatwo sie mówi , ale weź sie matka w garść ! :)

9 lata 11 miesiąc temu #954658 przez Patikierc
Potrzebna krew dla dziecka chorego na bialaczke. BRh- Prokocim. To bardzo rzadka grupa,trzeba dotrzec do wielu osob. Kontakt - Marzena Czyz 515 250 700. Dostalam tego smsa od znajomej może któraś jest z Krakowa i pomoże jak nie podzielić się krwią to dalej przesłać :)

Dobranoc:)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 11 miesiąc temu #954685 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

u mnie znów wieje :angry:

Natuśka jakby trochę lepiej :-)

Majka masz ode mnie wiadomość na priv.

Ada, bidulko, nie oszczędza cię Julitka. Ale już niedługo, to wszystko minie i będziesz mieć ją przy sobie i inne zmartwienia

9 lata 11 miesiąc temu #954693 przez Sandruska1995
Hejka. To już Tylko 4 dni. Moje dziecko dziś poszło wkońcu do przedszkola , po takiej przerwie. Ale był zadowolony :)
Uciekam jeść śniadanko i biorę się z moim M za malowanie mieszkania ;)

9 lata 11 miesiąc temu #954737 przez moofka
Bądźcie pozdrowione forumowe cioteczki :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja też buziakuje, wieczorem doczytam wszystko :)
Podziękowania: natkka

9 lata 11 miesiąc temu #954738 przez ann-sunshine
uuuuuuuuu Zocha na saneczkach :-*, Marta też już się z nimi zaprzyjaźniła, wiecie takie moje odziedziczyła, nie powiem podobało mi się zjeżdżanie z nią z górki :P

9 lata 11 miesiąc temu #954743 przez Miluniaa
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobilam rano no i wynik negatywny ;/ jakos sie zniechecilam , że pewnie znow nic z tego :( Dziewczyny a Wam wychodzily wczesniej testy ? Czy to bylo pewne ze mi nie wyjdzie 6 dni przed ;/

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka