- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Ja po wizycie u lekarza rodzinnego, byłam po "świeże" skierowanie do endokrynologa... no Wład był ze mną, ale z nim to na koniec świata mogę jechać i problemu chyba nie będę miała ...
Sandruska eee dziwna sprawa, ja testowała przy małym tydzień po planowanej miesiączce, bo w sumie jakoś tak mi umksnęła hehe
Pinezka pielęgniary to są mega uszczypliwe... masakra :/.. niech patrzą na siebie... chociaż Wam powiem, że moja Pani gin takie chodzą przynajmniej słuchy, że nie lubi "grubych" ciężarnych... sama mi kiedyś powiedziała, że cytuję "nikt mi kitu nie wciśnie, że jak kobieta przybiera na wadze 25 kg to od wody, która sie zatrzymuje w organiźmie, ona po prostu za dużo żre :/"... nooo a 10 kg od początku ciąży to mało, bo to w sumie dziecko, wody płodowe i reszta... a jak urodzisz to wrócisz do poprzedniej wagi sprzed ciąży... spokojnie... w cycki też na pewno poszło... olać je
Patikierc przyłączam się do niezaspokojonych ... chociaż ja nei brałam anty, ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to też inna bajka
Aggi współczuję skoku... u nas jak były histerie jakieś i nie dawałam sobie rady to Wład lądował na chwile w łóżeczku, a ja szłam do sypialni ogarnąć się i wracałam... pomagało uf...
Zancik 3mam kciuki za wizytę i czekamy na jakieś foto ... eee 12 tydzień tosz to będzie mały człowiek a <3 faaajnie
U nas od wczoraj znowu jakieś wichury XD których nie lubię, bo trzaska nam w okna :/... no z małym to jeszcze średnio na dwór, żeby wyjść... ale może popołudniu zabiorę się do szwagierki, bo i tak wiszę jej $ za badania krwi... ja nawet nie sprawdzam w sumie prognozy pogody, bo a) na narty nie jadę b) od pon. wracam do pracy a c) wknd pewnie spędzimy w domu, żeby to mały się wykurował do końca
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Idę popołudniu z nim i sobą do lekarza...antybiotyk biorę , a gorączkę mam :/ a Patrykowi niech sprawdzi gardło czy sie podleczyło....
A w ogóle która mi powie ile tak jeszcze bedzie wiało ? Poeblo ta pogodę :/
Ssndrusia ty poczekaj do terminu @ i dopiero testuj , a nie stresujesz sie nie potrzebnie.
Co do wagi w ciąży...ja miałam 14 na + chyba...s w szpitalu zostawiłam tylko 7 kg....teraz mi zostały 4 jeszcze do zrzucenia A co do tycia to nie prawda ze sie zre w ciąży i sie tyje ....inne maja takie warunki genetyczne i nie ma sie na to wpływu.....
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
całe swoje życie tak to ujmując... mi to tam wisiało i powiewało ile będę miala kg na plusie,ważne, że maleństwo rosło było zdrowe... trzeba takie rzeczy doceniać
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann daj spokój z tą pogodą.... W nocy to myślałam że dach nam zwieje i będziemy z mężem niebo podziwiać
natB wymioty do samej porodowki?! Auć
Ja przytylam 10 kilo a zrzucilam ostatecznie 16 a teraz nie wiem ile waże bo od czasu remontu nie wiem gdzie jest waga i w sumie to jej nie szukam bo mi dobrze
Pinezka a Ty olej takie gadanie!
Mesy zdrowka dla Was
Niania dzisiaj była, ja się zmyłam na górę na ponad 2h. Zośka nie płakała, ładnie się z nianią bawiła i nawet dała się wysadzić na nocnik z dobrym kupowym efektem chyba będzie dobrze
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No niestety do samej porodówki rzygałam ... w sumie już na porodówce nie heh ... taki był "urok" ciąży z Władem... ale żyję i wspominam pięknie ten czas, chociaż miałam kilku przebojów typu "nerwobóle", okropne bóle pleców, mały właził mi w żebra, co był mega bolesne, odwodnienie, no yhhh i chyba na tyle ...
Ciąża w porównaniu do macierzyństwa to PIKUŚ
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Sandrusia Tobą to miota jak chorągiewka na wichrze....
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moof na jak kupol był to zoska wyluzowala sie maksymalnie przy niani hehe
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sandra dziewczyny dobrze gadaja uspokoj się i czekaj na @ czy dotrze czy nie......moof też dobrze gada zmieniasz zdanie co chwilę a to nic nie pomoże
Młody wkońcu zasnął jezu jak czekałam dzisiaj na te chwilę!! Nerwus z niego taki dziś że wysiadam..czekam na emka jak na zbawienie...
Dawno nie bylo belli emmy betki gosi asi isss... dziewczyny meldujcie się :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi to poszslejesz z testami
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Mogę się wprosić nie wywołana? Albo wywołana, ale w tym gąszczu postów cięzko się połapać i nie ogarniam tylu postów.
Ula!!!!!! Gratki przeogromne! Córeczkę masz prześliczną.
Trzymam za Was kciuki młode Mamusie i za prawidłowe ciąże i szybkie porody przyszłych Mamuś
Czasami Was podczytuję, ale wybaczcie jestem totalnie nie w temacie a moje dziecko jest nad wyraz absorbujące.
Pozdrawiam Starą Ekipę z Forum
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Stanowczo teraz czekam na @ ..