BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 10 miesiąc temu #960606 przez moofka
Julka ja raz jechałam z wózkiem autobusem zrobić mężowi niespodziankę w pracy :) ale była wyprawa!

Ode mnie na żadne ciążowe maliny nie liczcie :P ja działam z mężem ale tylko w celach przyjemnościowych ;) a moja @ rzeczywiście się w miarę unormowała a najlepsze że nic a nic mnie piersiątka nie bolą przed :whistle:

Zancik dawaj ten śnieg do mnie to bym poszła na sanki z Zośką :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #960627 przez aggi
Sandra wielkie sory jak wjadę Ci na ambicję ale nie mogę tego dłużej czytać bez skomentowania :evil: Kupujesz następny test ciążowy mimo że poprzednie ciąży nie pokazały. okres miałaś nawet jeśli był dwudniowy i potem plamienia. BYŁ? BYŁ! uwypuklenia? rozstępy? może po prostu przytyłaś???!!! kupuj test ciążowy bo przecież jutro owulacja :D Śmiechu warte tududududuuuuuu :silly: sory nie mogłam się powstrzymać !
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
. A tak na poważnie to widać żeś młoda, weź w końcu się ogarnij, wizyta u gina tuż tuż to ON rozwieje wszystkie wątpliwości. Nie szukaj u siebie nic na siłę :blink: :blink: :blink:
Podziękowania: ann-sunshine, mesy, sanwro, Agnilla, moofka, julka, Porto1987, Chudzinka, Ada2424, majka1987gnoWlkp ten użytkownik otrzymał 5 podziękowań od innych

9 lata 10 miesiąc temu #960635 przez Asiaa
Magmus szkoda, że tak wyszło u znajomej :( Zdrówka Ci życzę :)

Ann nie mam nic przeciwko by to była już ostatnia, a kolejna dopiero za rok lub lepiej ;)

Chudzinka dobre wieści :) super :) Cieszę się iż jesteś pozytywnie do tego nastawiona :) Będzie dobrze, nie bojaj :) wszystko ładnie się podzieli :) Trzymam kciuki :)

Ula nie mam innego wyjścia ;)

Patikierc a może po prostu @ Ci się przesunie z racji na późną owu i cykl będzie dłuższy niż zwykle? Zadziałać nie zaszkodzi ;)

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #960706 przez Sandruska1995
aggi luzik , czasem warto posłuchać starszych :silly: może się naczytałam " głupot " za dużo w internecie np. :

- No to teraz was zatkam 2010.01.27 [15:39]
2 tygodnie temu miałam NORMALNY okres, powtarzam normalny, a dzisisj byłam u lekarza i stwierdził 6 tygodniową ciążę!!!

- 2010.01.28
Dziś dowiedziałam się, że jestem w 7 tyg usmiech.gifusmiech.gif W sumie od grudnia staraliśmy się o dziecko ale pod koniec grudnia dostałam plamienie na początku wyglądał jak normalny @ ale 3 dzień już tylko brudzenie. I w tym mies też dostałam przed wczoraj. Byłam u lekarza i jest okusmiech.gif Nie myślałam, że jednak mogę być w ciąży ale miałam typowe objawy.

Czekam na test a potem do 4 lutego . :side:

9 lata 10 miesiąc temu #960748 przez ann-sunshine
DzieN dobry,

ja tak na szybko

Monique Pinezka na lutówkach się odzywała?

Chudzinka trzymam moooooooooocno kciuki
'
Aggi love you, wiesz za co, ;)

wir porządków mnie wciągnął
Podziękowania: aggi, Chudzinka

9 lata 10 miesiąc temu #960771 przez aggi
Ann nic nie powiem, ale mi nasłodziłaś tera :blush:

9 lata 10 miesiąc temu #960819 przez Sandruska1995
Sama polajkowałam , też mi się spodobał :woohoo:

9 lata 10 miesiąc temu #960827 przez monique1983
Ann - nie, Pinezka na Lutówkach się już dawno nie odzywała.

9 lata 10 miesiąc temu #960868 przez martyna_z
Jestem, tęskniłyśćie? :P Potrzebowałam chwili oddechu i wyciszenia, oczywiście zaglądałam właściwie regularnie sprawdzić co u Was bo inaczej bym nie przeżyła, ale pisać jakoś nie mogłam... Teraz możecie mnie wysłać na karnego jeża ;)

U mnie bez większych zmian, kolejna @ się właśnie kończy. 5 lutego wizyta u ginki a dziś M oddał żołnierzyki do badania. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Trochę spokojniej i pozytywniej patrzę w przyszłość, mam wrażenie że to działanie Castagnusa, bo generalnie po nim mam trochę pozytywnych efektów :)

Wybaczcie, że nie napiszę do każdej, ale po takim czasie to po prostu niemożliwe. Zauważyłam że zrobiło się tłoczno, to miło :) Tylko tym bardziej odpisać trudno. Witam wszystkie nowe testujące. Szczególne pozdorwienia dla Pinezki (czekam na wieści :)) i Chudzinki (trzymam kciuki!) Całą resztę pozdrawiam mocno i obiecuję nie znikać na tak dlugo, choć może niektórym to pasowało :P
Podziękowania: Chudzinka, ulka1983

9 lata 10 miesiąc temu #960881 przez Patikierc
Asiaa- jest taka opcja bo moje cykle są różne,wiec może się przesunąć ale teraz będę myśleć czy się przesunęła m ile czy się udało haha i tak wkoło:) ale dobrze przynajmniej coś się dzieje

sandruska-ja juz wymiekam przy tobie sama się nAKrecasz i po co ci to.. lepiej działaj jak masz owulke a nie myśl.. to ci źle wychodzi:)

dziś chyba ostatni test robiłam wyszły znów ładne kreseczki,a wy bardziej doswiadczone co o tym myślicie? Jest sens dalej testować jak juz wyszło? Poradźcie kochaniutkie:)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!
Podziękowania: Chudzinka

9 lata 10 miesiąc temu #960889 przez moofka
aaaa jutro mam wolneee i se z Zośką posiedzę i będę ją cały dzień męczyć ;)

martyna nooo w końcuuu :whistle: masz jeża w domu to chyba wystarczy, lepiej na nim nie siadaj ;)

Pati chyba nie ma sensu już więcej siurać, były krechy były seksy trzeba czekać na rozwój sytuacji B)

aggi chyba pobiłaś rekord forum z tymi lajkami za wpis :woohoo:

a Ty sandruska zamiast lajkować to się lepiej ogarnij :S

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #960897 przez ann-sunshine
Martyna :kiss: potrzebowałaś na chwilę posiedzieć cicho to i za co na jeża. Ważne że nie stoicie w miejscu tylko działacie z badaniami, oby wam to coś rozjaśniło i przybliżyło was do celu

Aggi aż musiałam się zalogować żeby ilość lajków zobaczyć i dodałam swojego, a co :P

Moof zupełnie inaczej patrzysz teraz na dzień wolny z Zosią co? To taka wygrana w totka niemal :-)

Podobała wam się przymiarkowa wersja pszczółki, to macie oryginalną karnawałową jeszcze, foto z foto robione więc wiecie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: julka, Ada2424, monique1983

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #960898 przez ann-sunshine
a czego mi posta dwa razy wstawiło???

9 lata 10 miesiąc temu #960921 przez joanna1991
Witam z wieczora :) właśnie jestem po pracy :) i od jutra 4 dni wolnego :) hiiiii od dzisiaj testuję owulkę, test wyszedł negatywny ale kreseczka nie jest taka bladzina więc z kilka dni i będzie chyba owu :D

martyna_z kochana a powiedz mi ile kosztuje badanie żołnierzyków?

ann-sunshine ale ekstra pszczółka :D
Jutro tu zajrzę a teraz idę spać bo padam na twarz.... Dobranoc :*
Podziękowania: ann-sunshine

9 lata 10 miesiąc temu #960924 przez Pinezka
Dziewczyny, juz jestem, choć doczytam was w wolnej chwili :) Wszystko poszło w miarę gladko, mały Vicente ma 47 cm i 2500 g. Urodził sie w poniedziałek o 7:05. Po epiduralu tak przysypialam, ze mnie na parte budzić musieli, heh. Mamy problemy ze ssaniem, ale poza tym ok. Śpię mało, ale jakoś funkcjonuje. Czekam juz na wypis, żeby w domku odnaleźć własny rytm. Zalaczam wam fotke :)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka