BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #961158 przez ann-sunshine
Po szczepieniu i ważeniu, dzielna moja myszka dziś była, waży 6640 :-) kruszyneczka. Pani doktor wysłuchała com powiedziała i stwierdziłyśmy że alergia na kota, ale nawet jak wywalę kota z domu, to alergen utrzymuje się długie miesiące nawet gdy wszystko łącznie z tapicerką mebli wypiorę :-( pozostaje mi podawać fenistil i czekać aż Natka trochę zblednie :blink: A i za tydzień zaczynamy jazdę ze słoiczkami i kaszkami aaaaaaaaaaaaaaaa to już???????????? Przecież ja dopiero rodziłam!!!!!!!!!!!!!

Chudzinka ty nawet w takiej sytuacji nie tylko o sobie myślisz, wielbię cię normalnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monique ano odwrotu nie ma, wypada Ci prędzej czy później urodzić he he dobrze będzie

Joanna testuj testuj i zdjęcia dawaj, choć tak sobie je pooglądam póki moja małpa się nie znajdzie

Coś mnie głowa ćmi :-( buuuuuu

Milunia a spróbuj z innej przeglądarki. Choć ja problemu ze zdjęciami nie mam. Dziwne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #961160 przez aggi
Ann no Natka kruszyneczka :cheer: nie pamiętam kiedy Maksior tyle ważył :P uczulenie na kota ! O wszystkim myślałyśmy i kombinowałyśmy tylko nie o tym :pinch: jak wyłapała ze to moze być kot winowajcą?

10 lata 2 miesiąc temu #961163 przez moofka
monique a no nie ma odwrotu :woohoo: będzie dobrze :)

Ann dopiero co rodziła to Pinezka :P my już mamy duże dzieci w domu :blink: dziewczynki-kruszynki są fajne :) na grudniówkach jest jedna dziewczynka 4 kilo cięższa od Zośki :ohmy:

10 lata 2 miesiąc temu #961164 przez ann-sunshine
Aggi bo już prawie nic nie jem a lepiej nie jest, a ponoć przy kocie takie same objawy jak przy alergii pokarmowej, a ja myślałam że to raczej łzawienie oczu itd

10 lata 2 miesiąc temu #961171 przez aggi
Ann moja bratowa ma uczulenie na sierść kota. Nie łzawi tylko zaczyna kichać. Co lepsze wzięli dwa koty ze schroniska bo bardzo chciała i faszeruje się lekami na alergię :silly:

10 lata 2 miesiąc temu #961182 przez martyna_z
Joanna u mnie badanie kosztuje 50 zł. Mam wątpliwości czy to będzie wszystko, bo podejrzanie tanio
Pinezka gratulacje

10 lata 2 miesiąc temu #961186 przez Miluniaa
Dziewczyny czy jesli chce isc na badanie hormonow to od kogo potrzebne skierowanie od ginekologa czy rodzinnego ?? czy trzeba czekac w kolejce?
A jesli pojde prywatnie bo to chyba nie za duze to trzeba isc w konkretnym dniu cyklu czy nie ma roznicy ?
Za 2 dni mam znow brac duphaston nie chce zeby mial wplyw na badanie takze lepiej zebym poszla wczesniej . Czy trzeba byc na czczo ?

10 lata 2 miesiąc temu #961188 przez martyna_z
Znów skasowało mi pół posta...
Ann współczuję alergii, moich znajomych córka ma na psa, ale powiedzieli że go nie oddadzą, ważniejszy niż zdrowie dziecka... Teraz dużo dzieci ma alergie
U mnie dziś śnieg i ciśnienie jakieś niskie bo głowa boli, a miał być taki fakt dzień...

10 lata 2 miesiąc temu #961190 przez martyna_z
Miluniaa ginekolog endokrynolog. Badanie w konkretnym dniu cyklu się robi. A czy na czczo to nie wiem.

10 lata 2 miesiąc temu #961193 przez Miluniaa
A nie wiesz w którym konkretnie dniu ?? U nas do gin endo sie dostac to z pol roku w kolejce wiec jednak wole prywatnie ...

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #961199 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann :kiss: przykro mi z powodu alergii, ale dobrze, że doszliscie, co. No mała rośnie, rośnie :-)
Podziękowania: majka1987gnoWlkp, gwiazdka2014

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #961200 przez Miluniaa
Myślicie, że jest cos na rzeczy ?? B)

Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #961203 przez Patikierc
Chudzinka- brawo :) życzę powodzenia.

Jezu jak nudno w pracy:( a gdzie do 21..
kawy,kawy mi trza:)

Miluniaa- można działać:)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

10 lata 2 miesiąc temu #961206 przez majka1987gnoWlkp
Malunia oj dziś będzie ostre rżnięcie :-D

Chudzielcu podzielam Twoje poglądy... Oboje z mężem chcemy żeby w razie co pobrali od nas narządy.. Mąż oddaje honorowo krew a jak jesteśmy w Poznaniu to idzie na separator i oddaje płytki :-) ja się boję igieł to u mnie odpada :-)
Ojj jak się dzieci zaczną sypać to moejscowek będzie ze hoho :-)

[/url [/url]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #961222 przez Chudzinka
Milunia, no jest na rzeczy, jest. Choć wydaje mi się, że jeszcze jeden dzień i dopiero maliny będą jak ta lala :-) Bo ciemnieje kreska pięknie :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka