- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy a młody znowu wcina jak szalony?
Chudzinka musi być na paluszkach bo zmęczona chora ciocia może spać więc trza po cichu
Pati za jakieś 8 miechów zakochasz się w swoim
a powiem Wam że jak ktoś tu pyta czy nam testy owu pomogły to niezależnie od tego czy rzeczywiście pomogły nam zajść to przynajmniej wszystkie tu jesteśmy co nie? i mamy fajną ekipę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
moof ja jestem adoptowana do wątku ale nie ruszę się z tąd nawet jakbyście mnie wykopały to wrócę jak ten bumerang!!!!
kobicuje tu trzem mamom w staraniach- znaczy w "staraniach" chyba wiecie o kogo mi cho nie będę pisać i uwielbiam komentarze co niektórych mam i afery i nawet takie upatre osiołki nierozgarnięte też czytam- choćby po to by sobie nastrój poprawić
uwielbiam nasze dzieci wszystkie po kolei i każde z osobna a maxa za te jego oczy.... to normalnie no.... ja wiem wiem troche za stara jestem ale mam dwie panny na wydaniu
i czekam aż Porto coś napisze bo dawno jej nie było a ona nie daleko mnie
i czekam na boski komentarz ferritki- jak ją czytm to nie moge się nie pośmiać
ehh Misia zastąpiła sobie już trzy posiłki jedzonkiem - cyc po woli idzie w zapomnienie
nowe mamy- jest was tyle że w życiu nie spamiętam waszych nicków tylko alkim- czy aklim- pingwin na awatarku bo to tak mi się w pamięć wryło ale fajnie że kolejne ciąże nam tu się pojawiają
ide sobie bo zamotałam się sama w tym co napisłam
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
już mój mózg doszukuje się jak to możliwe skoro owulacje miałam w poniedziałek 26.01 i dziś zaledwie mija 7 dni:lol:
zimno na polu sypie jak cholera śniegiem, czekam na męża nie wiem co zrobić mówić czy nie kurka a jak to jakaś pomyłka.. i już człowiek fiksuje
danie dnia żeberka ale ze mnie kucharka
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Patikierc Gratulacje
ja jeszcze nie urodziłam wiec miejscówka jeszcze jest
- arksi38
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
ja bym powiedziała mężowi od razu, nie ważne co będzie to na 100% on chce być przy WAS
może być mu przykro, że darzysz forum większym zaufaniem niż jego, reszta rodziny i świata może poczekać, ale nie stwórca !!!
zaczną się humorki to nie będzie miał do Ciebie pretensji tylko grzecznie posprząta łazienkę, bo będzie wiedział, że pod serduchem siedzi mała fasoleczka i to ona Tobą steruje
Kto chce szuka sposobu.
Kto nie chce szuka powodu.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Pati, wygląda to obiecująco, myślę że krew można zrobić
Aggi mówiłam już że Maksiu cudny?
Chudzinka on nie jest sam! Nas tu tyle do pomocy
Arksi, witam według mnie to owulacja 31.01
Moofka Zośka przed tv wymiata
No to niech ta fala pozytywnych testów ciążowych się tylko nie zatrzymuje, jeszcze jest nas tu kilka czekających na swój ja to jeszcze przed owu i wiyta u ginki...brrr nie lubię.
Ale nam dzieci wymiotła ta ospa, na całe przedszkole 10 dziś była...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
A więc nadrabiam:
ASIAA u mnie kaszel już poszedł w siną dal od razu jak ten syrop wzięłam
ZANCIK piękny brzusio :*Szybciutko rośnie
Agnilla Twoja córcia cód miód malina! taka piękna! a jak pięknie się relaksuje że nawet nie widać żeby zwracała uwagę na to że ktoś robi jej zdjęcie
Aklim najszczersze gratulacje!
MARTYNA znakomite wieści że wyniki twojego M są dobre, najgorsze jest to jak facet zdołowany, mój też się zamartwia czy to nie jest czasem jego wina, ale go pocieszam że musimy troszkę mnie "podreperować"
Pumcia witaj moim zdaniem testuj od razu po @, ja tak w tym cyklu zaczęłam i dobrze bo jak sobie sama wyliczyłam to moim zdaniem owulka by już była a tu nadal jej nie ma, czekam cały czas na maliny
Patikierc ale niespodzianka jak nic to Ciąża :* tobie również bardzo gratuluję :* ty też nas zaraź
Chudzinka jestem pewna że twój groszek sobie poradzi trzymam za niego kciuki żeby dał radę i czekam na moment aż napiszesz nam jak zacznie ci dokuczać w brzuszku :*
aggi ja też mam problem z określeniem owulki daj cynka jak już będziesz coś wiedziała
natkka kochana do kwietnia szybko czas zleci
arksi38 witaj :)moim zdaniem twoje testy pokazują że miałąś malinki 31 stycznia a nie robiłąś jeszcze sobie konkretnych badań?
moofka a ja nie dawno chora byłam szkoda że nie wiedziałam że pani doktor Zosieńka pracuje od razu bym wyzdrowiałą jakby na wizyte przyjechała
dziś znów testuję więc wstawie foto z wczoraj i dziś Zajrzę jeszcze do was idę odpocząć po pracy :*
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ale numer już nie śpi zapowiada się ciekawie
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
To forum jest lepsze niz niejeden serial, czytam was odciagajac pokarm (maly jeszcze slabo ssie i pomagamy sobie butelka)
Chudzinka - trzymam mocno kciuki za kropka Z twoich wypowiedzi bije teraz taka sila i optymizm, ze az milo sie czyta A decyzja o oddaniu czesci komoreczek do adopcji godna pochwaly
Gratki dla swiezo zaciazonych, no to nam sie fasolki posypaly
Asiaa - kiedy planowana jest inscenizacja?
Ada - sliczny brzuszek
Zancik - u ciebie tez juz niezle widoczny
Agni - to sie Pola relaksuje
Nowo przybyle na watek - witajcie Zobaczycie, ze w kupie razniej
Mamuski - piekne fotki dzieciaczkow
Gwiazdka - super, ze wyniki krwi Antosia takie dobre
My wypracowywujemy powolutku nasz rytm. Vicencik duzo spi, wieczorem trzeba go nieco wymeczyc, zeby potem w nocy nie otwieral oczkow jak sówka i nie oczekiwal ciagle placzac brania na rece. Wczoraj zaczal juz lepiej ssac, ale jestem w stanie robic tylko ze trzy karmienia piersia/odciagnietym mlekiem, a reszte musimy pokrywac butla. Dzis bylismy pierwszy raz u pediatry, super podejscie do dzieci ma facet. Kikutek pepowiny tez dzis rano odpadl
Dodaje fotke, gdzie Junior pozdrawia forumowe ciotki
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Magmus to super że zaczynasz pracować w swoim zawodzie jak minął pierwszy dzień ¿
Moof jak Zośka ?
Chudzinka ale się uśmiałam ale jak to mówią przezorny ubezpieczony a ty w razie czego lapiesz sie na wrzesień czy już na październik ?
Sandruska chyba wiszę ci lizaka ale chyba poczekamy spokojnie do 4
Monia odpoczywasz ?
Asia k co u was ?
Meli jutro wizyta chyba dobrze jarzę
Aklim ooooooooo chyba tobie lizak się należy gratulacje bo u ciebie to chyba nie ma watpliwości
Czemu ja tego przekupstwa wcześniej nie zaproponowałam testy się zaczęły sypać aż miło ale z was łakomczuchy
I znow alarm