BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 10 miesiąc temu #965027 przez majka1987gnoWlkp
Tak więc fryzjer, kosmetyczka.... Odjebalo się jak stróż w boże Ciało... Dziewczyny do babci... Najpierw kolacja później kino... Jupiter z Chaning Tatum :-D było bardzo fajnie....

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965028 przez ulka1983
Pinezka ja karmię na rządanie a jak mam mniej to wtedy daję butlę z moim mleczkiem co odciągnę jak mała dłużej śpi i nie chce ssać chociaż ją przystawiam :huh: u mnie raczej po południu wiecej mleka ale to chyba zależy kiedy dziecko bardziej aktywne :) myśl pozytywnie bo podobno laktacja zaczyna się w głowie ;) też u mnie to różnie wyglada ale ostatnio mleczka starcza a mm stoi na półeczce i wcale po nią nie sięgamy :silly: a i jak 70 odciagłaś jeszcze po juniorze to mleka masz chyba więcej ode mnie :P

Betka ja cały czas o tobie myślałam czy wszystko u was ok a ty nawet znaku nie dałaś :P zołza z ciebie :P ;) trzymam kciuki cały czas za groszka bo komuś musi się ten synuś trafić jak nie mi :laugh: chociaz wcale nie żałuję bo dziewczynki są kochane a Patrycja to nasz słodziaczek i nawet jak ma kolki to wcale mnie to nie denerwuje :woohoo: dziękuję w imieniu Patrycji :kiss: brzuszek zgrabny aż mi się zatęskniło za moim :blush:

Asiaa to wszystko na dobrej drodze ;)

Meli daj znac po wizycie :)

Martyna wiem wiem :) wystarczy jeden ale zuch ;) :laugh: kazda z nas smęciła i brzuszka się doczekała wiec nie żałuj sobie ;)

Pati ja nie jestem przesądna :silly: czekamy na efekty ;)

Majeczka to super ze randka się udała i humorek zaraz lepszy :) ale to pewnie nie koniec wieczoru ;)

9 lata 10 miesiąc temu #965030 przez Ada2424
Ula dawaj do nas do grupy na fb :)

[/url] [/url]

9 lata 10 miesiąc temu #965033 przez betka81
majka super, że się udała randka z mężem. Taka odskocznia od domu jest bardzo potrzebna. Ale bądź co bądź i tak Ci zazdroszczę....

Ulcia Kochana wiem i już Gwiazdka chciała mnie sadzać na jeża. Najpierw miałam problemy z brakiem neta bo sieć u nas odnawiali i prawie z dnia na dzień mąż oznajmił, że wyjeżdża na 6 tygodni i to przed Świętami. Więc ja z tym moim felernym żołądkiem, dziećmi i domem zostałam sama. Zanim wszystko ogarnęłam i położyłam Igę to była 23 i padałam na pysk. Nawet nie miałam czasu myśleć o wejściu na forum. A brakowało mi Was bardzo!
Zobaczymy już w poniedziałek co się tam chowa.....
Jak będzie dziewczynka to też nie będę płakać..
A wcale Ci się nie dziwię, że tęsknisz bo jak zobaczyłam test Chudzinki to zatęskniłam za zachodzeniem w ciążę, były przeboje ale ta euforia jak się udało nie do opisania...

9 lata 10 miesiąc temu #965042 przez ann-sunshine
Jest 3:30 a my z małą pokutujemy.

Sił nie mam, bo ona nie chce po nocach spać, tzn przyssana do mnie to owszem, ale w łóżeczku wcale.

Mąż mnie goni do pracy bo mało kasy, a jak ja mam pracować jak ja po nocach nie śpię???

Pinezka 70 odciągnęłaś i to po karmieniu, wow, ja przed karmieniem na twoim etapie odciągałam ledwo 40

Betka najważniejsze, że wróciłaś do nas

Majka zazdroszczę randkowania

Pati u mnie za dużo 13 abym mogła być przesądna

Joanna bez spiny, przytulajcie się jak najdzie ochota, wiesz niby po pozytywnym teście już się nie testuje

Aklim akcji pralka zmywarka współczuję

Martyna smęć ile wlezie, po to jesteśmy

Asiaa ruszyliście z kopyta nie ma co, wcześniej, czy później uda się

Betka ale laska z ciebie

Pinezka im więcej wisi tym więcej ty masz mleka, jak dla mnie na wyrabianie schematu ciut za wcześnie, ja bym pozwoliła przez ok 2 tygodnie powisieć, a potem powolutku spróbować go przestawić na karmienie co 3 godziny. Może musi się poprzytulać. A z tego co piszesz to mleko masz. Tak, są momenty że cię dzieć wyciumka i masz mleka mniej, ale to nic złego. Powoli staraj się ustawiać wam dzień, np spacer to murowane dwugodzinne spanie, czyli przerwa w karmieniu itd.

Ada z tego co czytam to ciążę przechodzisz podobnie do mnie, czyli pierwszy trymestr tragedia, a trzeci też nie rozpieszcza. Za to niech ci w łatwym porodzie wynagrodzi.

Chudzinka trzymam kciuki za betę

Dobra idę usypiać gada, może już się zmęczyła
Podziękowania: Ada2424

9 lata 10 miesiąc temu #965063 przez Sandruska1995
Witam z poranka :)
U nas dziś zimno na dworze i siedzimy w domu , potem tylko idziemy zrobić zdjęcia małemu do dowodu , aż się boję jaką on minę zrobi hehe :silly:
Dziś mój 29 dc , @ jeszcze nie ma . Czekamy :)

9 lata 10 miesiąc temu #965077 przez aggi
dzień dobry :)
u nas masakra noc Maks to w ogóle nie spał budził go kaszel całą noc non stop. Mam dość. Kaszlał aż czerwony się robił ..
Na 14:30 jedziemy do lekarza.. jak mi znów nic nie powie to chyba się zastrzelę :S

meli ale blisko już !! :)

aklim kiedy orientacyjnie wizyta u gina??

joanna teoretycznie jak wyjdą ładne dwie krechy to już się nie testuje

9 lata 10 miesiąc temu #965091 przez aklim88
Aggi - jeszcze nic nie wiem. Muszę czekać na telefon z przychodni. Według tutejszych norm pierwsza wizyta z położna jest w 8-9tc. Kończę niedługo 6tc. Także jeszcze troche. Tutaj położne prowadzą ciąże, a do gimekologa kierują tylko w problematycznych przypadkach

Akcja praka zmywarka nadal sie ciągnie. Okazało sie, ze rury są zapchane. Jak ten hydraulik włożył rurę id pralki do odpływu, to musiał sie kawałek syfu odkleić i zapchać odpływ. Wczoraj do 23 walczyliśmy z mężem zeby to odepchac. Tzn ja asystowalam :) no i nie udało sie. Ostatecznie mam dziś nieczynna i pralkę i zmywarkę i dwie miski mokrych i brudnych ręczników do prania po wycieraniu podłogi...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #965119 przez betka81
Witam Wszystkie :)

Joanna trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu.

Ann wcale nie laska ze mnie. Jestem ogromna i nie mogę na siebie patrzeć aż wyć mi się chce!
Współczuję nieprzespanej nocy. U mnie od pewnego czasu z Igą też jest problem, rzadko przesypia całą noc. Budzi się po 2 lub 3 razy w nocy i wędruje między pokojami bo nie chce spać w naszym łóżku, więc trzeba z nią siedzieć do momentu aż nie zaśnie.

aggi oby Maks szybko wyzdrowiał. Buziaki dla Was!

Chudzinka na wyniki bety czekamy z niecierpliwością

9 lata 10 miesiąc temu #965137 przez ulka1983
Chudzinka ?

Julka help potrzebuję informacji jakie są objawy refluksu bo chyba to miał Wojtuś :side:

Resztę dziewczyn pozdrawiam bo czasu brak B)

9 lata 10 miesiąc temu #965139 przez Pinezka
Chudzinka - kiedy wyniki bety?

Betka - to chyba ty mnie pytalas - Junior przy piersi juz nie ciumka jak w pierwszym tyg zycia, tylko ssie, az mu zuchwa ladnie pracuje i slychac jak polyka. Wczoraj, karmiac go wedlug zalecen pediatry, caly dzien byl spokojny, duzo spal i nie zachowywal sie tak nerwowo jak przez ostatnie dni, wiec chyba cos w tym jest. Dzis z rana miedzy tymi zaplanowanymi karmieniami chcial piersi, dostawilam go i po 10 min sie odstawil. Teraz ladnie spi :)

Meli - dalej w dwupaku? Juz niedlugo :kiss: Potem Monique i Ada :woohoo:

Aklim - niezla akcja z ta pralka i zmywarka :blink:

Co za fotke ladnego brzuszka widzialam? :woohoo:

Ann - wspolczuje niespania :pinch: U nas tez maly wiecej czasu w nocy przy mnie spedza niz w lozeczku. Mam nadzieje, ze z czasem sie to zmieni. Nie wyobrazam sobie spac w ten sposob i byc aktywna zawodowo. Malz dzisiaj wrocil do pracy po dwoch tyg tacierzynskiego i staram sie w nocy tak zajac Juniorem, by choc on sie w miare wysypial, bo ja to moge wstac z lozka pozniej i jak sie da to jeszcze sjeste sobie po poludniu zrobic, a on niestety juz nie.

9 lata 10 miesiąc temu #965144 przez Sandruska1995
Pinezka Mój mały na początku spał z Nami, ale tylko 3 tygodnie, potem zaczął w nocy się budzić , płakać , i nie wiedziałam co mu jest. M stwierdził , że może mu z Nami nie wygodnie i włożył go do łóżeczka i od tamtej pory spał u siebie :)

U nas na szczęście już lepiej , też miałam nocne akcje co 2 godziny budził nas zapchany nosek , dziś już dobrze ale zostawiłam go jeszcze w domu . :)

Chudzinka Jak beta? :)

9 lata 10 miesiąc temu #965148 przez majka1987gnoWlkp
Ula zdziwię Cie... To był koniec bo mąż w pracy orła wywinal i biedak poobijany.... :-(

[/url [/url]

9 lata 10 miesiąc temu #965158 przez ulka1983
Majka nie mow ze tak sie poobijał że nawet przytulanek nie było ;)

Pinezka to u was wszystko sie ładnie normuje super też tak chcemy :)

Sandruska a u nas Natalce na nowo się przeziębienie zaczyna :angry:

9 lata 10 miesiąc temu #965172 przez Sandruska1995
ulka cholerka :unsure: nie dobrze. Cholerne chorobska !

Ja właśnie się obudzilam padlam jak mucha o 12 nawet nie wiem kied . :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka