- Otrzymane podziękowania: 105
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Betka ja cały czas o tobie myślałam czy wszystko u was ok a ty nawet znaku nie dałaś zołza z ciebie trzymam kciuki cały czas za groszka bo komuś musi się ten synuś trafić jak nie mi chociaz wcale nie żałuję bo dziewczynki są kochane a Patrycja to nasz słodziaczek i nawet jak ma kolki to wcale mnie to nie denerwuje dziękuję w imieniu Patrycji brzuszek zgrabny aż mi się zatęskniło za moim
Asiaa to wszystko na dobrej drodze
Meli daj znac po wizycie
Martyna wiem wiem wystarczy jeden ale zuch kazda z nas smęciła i brzuszka się doczekała wiec nie żałuj sobie
Pati ja nie jestem przesądna czekamy na efekty
Majeczka to super ze randka się udała i humorek zaraz lepszy ale to pewnie nie koniec wieczoru
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Ulcia Kochana wiem i już Gwiazdka chciała mnie sadzać na jeża. Najpierw miałam problemy z brakiem neta bo sieć u nas odnawiali i prawie z dnia na dzień mąż oznajmił, że wyjeżdża na 6 tygodni i to przed Świętami. Więc ja z tym moim felernym żołądkiem, dziećmi i domem zostałam sama. Zanim wszystko ogarnęłam i położyłam Igę to była 23 i padałam na pysk. Nawet nie miałam czasu myśleć o wejściu na forum. A brakowało mi Was bardzo!
Zobaczymy już w poniedziałek co się tam chowa.....
Jak będzie dziewczynka to też nie będę płakać..
A wcale Ci się nie dziwię, że tęsknisz bo jak zobaczyłam test Chudzinki to zatęskniłam za zachodzeniem w ciążę, były przeboje ale ta euforia jak się udało nie do opisania...
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Sił nie mam, bo ona nie chce po nocach spać, tzn przyssana do mnie to owszem, ale w łóżeczku wcale.
Mąż mnie goni do pracy bo mało kasy, a jak ja mam pracować jak ja po nocach nie śpię???
Pinezka 70 odciągnęłaś i to po karmieniu, wow, ja przed karmieniem na twoim etapie odciągałam ledwo 40
Betka najważniejsze, że wróciłaś do nas
Majka zazdroszczę randkowania
Pati u mnie za dużo 13 abym mogła być przesądna
Joanna bez spiny, przytulajcie się jak najdzie ochota, wiesz niby po pozytywnym teście już się nie testuje
Aklim akcji pralka zmywarka współczuję
Martyna smęć ile wlezie, po to jesteśmy
Asiaa ruszyliście z kopyta nie ma co, wcześniej, czy później uda się
Betka ale laska z ciebie
Pinezka im więcej wisi tym więcej ty masz mleka, jak dla mnie na wyrabianie schematu ciut za wcześnie, ja bym pozwoliła przez ok 2 tygodnie powisieć, a potem powolutku spróbować go przestawić na karmienie co 3 godziny. Może musi się poprzytulać. A z tego co piszesz to mleko masz. Tak, są momenty że cię dzieć wyciumka i masz mleka mniej, ale to nic złego. Powoli staraj się ustawiać wam dzień, np spacer to murowane dwugodzinne spanie, czyli przerwa w karmieniu itd.
Ada z tego co czytam to ciążę przechodzisz podobnie do mnie, czyli pierwszy trymestr tragedia, a trzeci też nie rozpieszcza. Za to niech ci w łatwym porodzie wynagrodzi.
Chudzinka trzymam kciuki za betę
Dobra idę usypiać gada, może już się zmęczyła
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
U nas dziś zimno na dworze i siedzimy w domu , potem tylko idziemy zrobić zdjęcia małemu do dowodu , aż się boję jaką on minę zrobi hehe
Dziś mój 29 dc , @ jeszcze nie ma . Czekamy
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
u nas masakra noc Maks to w ogóle nie spał budził go kaszel całą noc non stop. Mam dość. Kaszlał aż czerwony się robił ..
Na 14:30 jedziemy do lekarza.. jak mi znów nic nie powie to chyba się zastrzelę
meli ale blisko już !!
aklim kiedy orientacyjnie wizyta u gina??
joanna teoretycznie jak wyjdą ładne dwie krechy to już się nie testuje
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Akcja praka zmywarka nadal sie ciągnie. Okazało sie, ze rury są zapchane. Jak ten hydraulik włożył rurę id pralki do odpływu, to musiał sie kawałek syfu odkleić i zapchać odpływ. Wczoraj do 23 walczyliśmy z mężem zeby to odepchac. Tzn ja asystowalam no i nie udało sie. Ostatecznie mam dziś nieczynna i pralkę i zmywarkę i dwie miski mokrych i brudnych ręczników do prania po wycieraniu podłogi...
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Joanna trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu.
Ann wcale nie laska ze mnie. Jestem ogromna i nie mogę na siebie patrzeć aż wyć mi się chce!
Współczuję nieprzespanej nocy. U mnie od pewnego czasu z Igą też jest problem, rzadko przesypia całą noc. Budzi się po 2 lub 3 razy w nocy i wędruje między pokojami bo nie chce spać w naszym łóżku, więc trzeba z nią siedzieć do momentu aż nie zaśnie.
aggi oby Maks szybko wyzdrowiał. Buziaki dla Was!
Chudzinka na wyniki bety czekamy z niecierpliwością
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julka help potrzebuję informacji jakie są objawy refluksu bo chyba to miał Wojtuś
Resztę dziewczyn pozdrawiam bo czasu brak
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Betka - to chyba ty mnie pytalas - Junior przy piersi juz nie ciumka jak w pierwszym tyg zycia, tylko ssie, az mu zuchwa ladnie pracuje i slychac jak polyka. Wczoraj, karmiac go wedlug zalecen pediatry, caly dzien byl spokojny, duzo spal i nie zachowywal sie tak nerwowo jak przez ostatnie dni, wiec chyba cos w tym jest. Dzis z rana miedzy tymi zaplanowanymi karmieniami chcial piersi, dostawilam go i po 10 min sie odstawil. Teraz ladnie spi
Meli - dalej w dwupaku? Juz niedlugo Potem Monique i Ada
Aklim - niezla akcja z ta pralka i zmywarka
Co za fotke ladnego brzuszka widzialam?
Ann - wspolczuje niespania U nas tez maly wiecej czasu w nocy przy mnie spedza niz w lozeczku. Mam nadzieje, ze z czasem sie to zmieni. Nie wyobrazam sobie spac w ten sposob i byc aktywna zawodowo. Malz dzisiaj wrocil do pracy po dwoch tyg tacierzynskiego i staram sie w nocy tak zajac Juniorem, by choc on sie w miare wysypial, bo ja to moge wstac z lozka pozniej i jak sie da to jeszcze sjeste sobie po poludniu zrobic, a on niestety juz nie.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas na szczęście już lepiej , też miałam nocne akcje co 2 godziny budził nas zapchany nosek , dziś już dobrze ale zostawiłam go jeszcze w domu .
Chudzinka Jak beta?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pinezka to u was wszystko sie ładnie normuje super też tak chcemy
Sandruska a u nas Natalce na nowo się przeziębienie zaczyna
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie się obudzilam padlam jak mucha o 12 nawet nie wiem kied .