- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
No nic nie smęce na razie cieszę się pozytywnym testem Chudzinki i czekam na kolejne, kto teraz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale generalnie chodzę taka szczęśliwa i tak jakoś wszystko mi gładko idzie w pracy i w ogóle zero stresu i wszyscy happy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
CHUDZINKA coś mnie tutaj od rana ciągnęło i już wiem co piękny teścik teraz grzecznie posłuchaj męża i poczekaj z betą oczywiście jak wytrzymasz trzymamy kciuki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pati już trzyma sztamę z fasolą bo marudziła a jak jej powiedziałam że ciocia Chudzinka jest w ciąży to zasnęła żeby mamusia mogła doczytać
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Dziewczyny dzis tez robilam test owu no i dzisiaj byla bledsza krecha od tych z dwoch ostatnich dni. Od czwartku do dnia dzisiejszego bylo przytulanko jeszcze jutro meza zaciagne do lozka hi
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
widzę że betka wróciła dobrze że w połowie ciąży a nie już po porodzie
zancik Ty się nie bój porodu! przynajmniej jeszcze nie teraz poza tym jaki by nie był to jak dostaniesz dziecia na klatę to zaraz zapomnisz
Pinezka Zośka dostała smoka jak miała ze 2 może 3 tygodnie, mieliśmy wrażenie że ciągle chce ssać a jak dostawała cycka to potem chlustała bo była przejedzona. w szpitalu miałam babkę której oddałam smoczek co miałam awaryjnie dla Zośki bo jej córka wisiała na cycku 24h na dobę i obie były wykończone.... wydaje mi się że lepiej dać smoczka niż być smoczkiem
więcej nie pamiętam, idę zrobić budyń co by mi przypadkiem
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
aggi u nas nosefrida i woda morska i matka, ktora od wciagania miala wybałuszone oczy jak juz katar mijal to Poli gile z pol metra miały dzis juz tylko rano ja musiałam odgilowac wiec jest juz git na szczescie. bo musialam na nia siadac, zeby jej to wyjac
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
A co do mojego słownika w telefonie to chociaż ubaw był :-P
Pati sciska :-*
Ula siemka...
Sandra a ty sobie znowu wkrecasz czy mi się zdaje????
Mam zły dzień cholera zawsze włosy farbuje mi Fryzjerka ale teraz nie miałam jak iść i co.... Odrost mam rudy rudawy...Antke się darl w sklepie i kupiłam zła farbę.... Niby czekolada ale chyba biała hehehheh
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Mały leży spokojnie, podoba mu się... śmiejemy się, że w SPA jest hehe
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
u nas też katarek plusw odkurzacz, szybciej i nie muszę się jeszcze na wciąganiu skupiać, wystarczy że mam kończyny i głowę do opanowania, no i zarazków nie wciągam
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
U mnie już po śniegu zostały same kałuże.Wiosne chcę
Martyna przytulam
Chudzinka ja na początku też tak miałam,że jak tylko czułam mokro w gaciach to biegłam do kibelka bo bałam się,że coś się dzieje albo @ przyszła .
Ula jak tam Pati?daj nam focie
Joanna to czekamy teraz na efekty
Moof postaram się nie myśleć o porodzie Jak Zosieńka?
Agni no racja od porodu nie ma ucieczki i nic się nie da zrobić My kobiety to mamy przezycia silne babki jesteśmy bo nie jeden facet to by nie wytrzymał porodu Polcia jak tam?
Gwiazdka i jak farba?
Ada jak się czujesz?
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
OoOo wszędzie szpital w domu.. taki mamy klimat że wszyscy chorują
Pies ma uszkodzoną spojówke gdzieś przywaliła krzokiem wiec maście,kropelki i 150 zł
Dziś moja psychika już lepiej,dostałam krwawienie,a nawet znalazłam na papierze "tą fasolke" bo nie wiem jak to nazwac bo brak słów
Mari-też to przeżylaś? powiedz no mi co po tym co dalej? jak z kolejną ciążą? co robić żeby nie żyć w strachu na drugi raz? Szukam jakiegoś dobrego gina bo może zmienie teraz i znalazłam 250 wizyta mężowi się nie podoba ale jeszcze szukam dalej. Co prawda na 18 mam do swojej i pójde i zobacze czym ona się wykaże, bo ma podejście typu" jesteś młoda takie rzeczy się zdarzają przyjdz znów z pozytywnym testem" i tyle. Jak jej pokazałam swój niski progesteron to pi..da powiedziała żebym wiecej badań nie robiła na własną ręke! Dlatego zmienie ją mimo że fajna babka ale dam jej jeszcze szanse 18 moze się wykażę!
U mnie dalej śnieg! Poszedł by już sobie! Fuuujj!
Zamówione już mam kolejne testy owu i ruszam z kopyta!
joanna-widzę że gorąco super.. teraz czekamy
chudzinka- ej bez nerwów bedzie oki
zancik- chyba 90% kobiet boi się porodu ja jak myśle to się boje:lol: i szacun dla nas kobitek za takie wyczyny!
wszystkich zakatarzonych pozdrawiam a dzieciaczki całuje by się nie męczyły z gilami
wpadnę może jeszcze pózniej jak was doczytam wszystkie:)
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Chudzinka z tym sprawdzaniem to do końca tak miałam... Czekam na betę ale to formalność jak piszą dziewczyn
Zancik loreala :-/ Mam dola bo wyglądam ja gowniara która nie miała kasy na dobrą farmę..... Mogłam jechać do fryzjera
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114