- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pumcia - ziółko doszło.... nie wiem czy będę umiała to pić.... zapach mi nie podszedł ehhee.
Cornick - ja jak tu trafiłam to też się tak wciągłam w czytanie forum.... ale nadrobić całe to niemożłiwe
miśka... idź może na betę.... uspokisz się.
Kochane, muszę chwile popracować jeszcze w domu... i jedziemy do mamy a tam mały od siostry
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Pumcia ma rację, jak się stresujesz t idź prywatnie
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieje, że dam rade jakoś te ziółka ogarnąć do tego czasu muszę kupić zaparzacz.....
1 łyżeczka na szklankę wody? dobrze mówię?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Miśka nie chciałam robić testu bo mam już dość oglądania jednej kreski. Na początku nie dawałam rady doczekać żeby testu nie zrobić a teraz już wolę poczekać niż oglądać negatywny test. Jak ciąża będzie to i tak się dowiem
A lekarz beznadziejny. Więcej do niego nie chodź.
Szukałam coś o tych ziołach i głupia juz jestem. Czy na PMS i podwyższoną prolaktynę też będą dobre? I czy razem z Euthyroxem mogłabym pić? Nie wiem czy kupować. ..
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a masz jakieś przecieki, że z autyroxem nie można??
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
witam się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miłego dnia chociaż Wam
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Znowu się tutaj tłoczno zrobiło fajnie, ale chwilę potrwa zanim się zapamiętam która to jest która
Ja wczoraj znowu przytulałam się z kibelkiem i jak zwykle wymęczyło mnie to straszliwie :/ mam nadzieję, że już coraz rzadziej się to będzie zdarzać
aggi te bąble to mogą być niestety od pchły jak cię pogryzła :/ masakra, mam nadzieję, że szybko uda wam się ich pozbyć :]
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
Aggi-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale to wszystko da się zwalczyć! Nie ma to tamto! Początki tygodnia są ciężkie ale wszystko będzie ok! jesteś po ale przy tych nie fajych sprawach tam chyba dupa z tego cyklu?
Miśka- co za ku..as z tego lekarza! wybaczcie panie za wulgarność ale samo się na usta ciśnie! Będzie wszystko ok,nie martw się idź może sama na bete zobacz co się dzieje jak przyrasta i może jakiś lekarz prywatnie? może będzie lepiej trzeba tak myśleć Czekam na ziółka:) i powiem wam że nawet jakby miały śmierdzieć i być bleee.. to i tak będę je pić jak to się mówi w imię potomka haha
Pumcia-takie naparcie wszystkich zaraz po śłubie jest staraszne! U mnie na "wśi"(można tak powiedzieć bo to małe skupisko domów i bloków) najpiew stwierdzili ze jak mam 22 lata i wychodze za mąż to napewno wpadłam,po ślubie stwierdzili że jak się nic nie urodziło to pewnie poroniłam bo to nie możliwe żeby z miłośći a teraz rok po śłubie dalej nie ma nic to ze jesteśmy bez płodni,na szczeście rodzina się delikatnie odczepiła po faktycznie poronieniu i na razie spokój aczkolwiek cos ostatnio znów sie zaczyna
A jak się czujesz w tak paskudny dzień?
NatB-a ty jak się czujesz? Jak leżenie? Dochodzisz do perfekcji w tej dziedzinie sportu? Pomyś że jak tylko będzie lepiej to sie pozbędziesz łóżka przyklejonego do pleców. Jak przedszkole Włada?
natkka- ciebie też dalej męczy? współczuje może juz nie długo:)
magmus88-taka rola magika pojawiam się i znikam haha no to czekamy na tą środe właściwą! A o czym ten film?
aklim-o zesz jakie nie bardzo urodziny faktycznie was sie uczepiła jakaś chumra niedobra trzeba ją przegonić!! A jak się czujesz?
Witam wszystkie dziewczyny nowe! Na pewno sie fajnie tu rozgościcie
u mnie brzydko,zimno dziś 8dpo czasami pobolewa mnie jajnik jak nie lewwy to prawy ale tyle ciszaa.. albo sie uda albo bach ziółka przyjdą na wsparcie uciekam do pracy do 21:/
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Ogólnie czuje sie raz lepiej raz gorzej. Dziecia czuje juz strasznie nisko. Nieraz mnie tak nadole uciska, ze szok. Najgorzej to chyba z moimi plecami ostatnio. Ale tez wczoraj troche przesadziłam, bo posprzątałam dom, zrobiłam zakupy, obiad, a wieczorem jeszcze musiałam popracować przy komputerze. Także plecy mi wysiadają. Ze skurczami troche sie poprawiło odkąd znalazłam czarna bezkofeinowa herbatę i biorę regularnie magnez.
Aggi - my to razem do spółki z nieszczęściami należymy. Ciekawe co w ten weekend nam sie przytrafi
Natkka - biedna jesteś z tymi wymiotami, ale juz bliżej ich konca niż dalej. Dasz rade
Miska - tak jak Pati napisała - ten lekarz to zwykły ku...s i nie przejmuj sie nim
Pumcia - jak dzisiaj u Ciebie
Nat - odezwij sie, bo zaczynam sie martwic
Ale ziółka robią furorę... Trzymam kciuki zeby Wam pomogły
Majka - jak sie trzymasz?
Magmus - czekamy do właściwej środy
Ja czekam na teściowa. Przylatuje w czwartek. Jak ten czas zapitala, to szok.