BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1002866 przez magmus88
Martyna - rób testa, rób testa!! :D

Pumcia - ziółko doszło.... nie wiem czy będę umiała to pić.... zapach mi nie podszedł ehhee.

Cornick - ja jak tu trafiłam to też się tak wciągłam w czytanie forum.... ale nadrobić całe to niemożłiwe :D

miśka... idź może na betę.... uspokisz się.

Kochane, muszę chwile popracować jeszcze w domu... i jedziemy do mamy a tam mały od siostry :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1002882 przez natkka
Miśka na początku ciąży nie ma sens iść do gin z nfz bo oni ci usg nie zrobią do 10 tygodnia :/
Pumcia ma rację, jak się stresujesz t idź prywatnie :)

9 lata 3 miesiąc temu #1002890 przez Izabela
Magmus - mi zapach też się nie podoba. Ale moim zdaniem smakują lepiej niż pachną. Spróbuj na zimno ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1002913 przez miśka23
izabela ziółka trzeba pić ciepłe

9 lata 3 miesiąc temu #1002935 przez Pumcia
Magmus - Izabela ma racje, one lepiej smakują niż pachną, chociaż ja starałam się nimi nie delektować tylko wypijałam dość szybko :P

9 lata 3 miesiąc temu #1002939 przez Izabela
Miśka dzięki za info w takim razie. Nie wiedziałam ze to jakaś różnica

9 lata 3 miesiąc temu #1002943 przez magmus88
Witajcie podobnie, u mnie dopeiro 7 dzień cyklu. Zrobiłam już dziś teścik.... chyba nie muszę mówić co wyszło hahaha.

Mam nadzieje, że dam rade jakoś te ziółka ogarnąć :D do tego czasu muszę kupić zaparzacz.....

1 łyżeczka na szklankę wody? dobrze mówię?

9 lata 3 miesiąc temu #1002944 przez miśka23
podobno lepiej działają jak są ciepłe i pije się je małymi łykami aby zdążyły zadziałać. I pamiętajcie tylko płaska łyżeczka bo podobno można przesadzić

9 lata 3 miesiąc temu #1002958 przez martyna_z
I się problem rozwiązał sam. @ przyszła z samego rana.
Miśka nie chciałam robić testu bo mam już dość oglądania jednej kreski. Na początku nie dawałam rady doczekać żeby testu nie zrobić a teraz już wolę poczekać niż oglądać negatywny test. Jak ciąża będzie to i tak się dowiem :-)
A lekarz beznadziejny. Więcej do niego nie chodź.

Szukałam coś o tych ziołach i głupia juz jestem. Czy na PMS i podwyższoną prolaktynę też będą dobre? I czy razem z Euthyroxem mogłabym pić? Nie wiem czy kupować. ..

9 lata 3 miesiąc temu #1002963 przez magmus88
Martyna - jak nie ten cykl do następny! Uszy do góry :)

a masz jakieś przecieki, że z autyroxem nie można??

9 lata 3 miesiąc temu #1002984 przez aggi
miśka dotarły $$$$ ????

witam się ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

miłego dnia chociaż Wam :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1002987 przez aggi
miśka współczuję lekarza, masakra niektórzy to w ogóle z powołaniem się minęli :sick: :sick: :sick: nic się nie martw jesli bardzo ci zależy to za kilka dni spokojnie możesz gdzieś prywatnie iść to usg ci zrobi lekarz bo około 6tc już serduszko powinno być, a po 6tym napewno. nic się nie martw :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu #1002989 przez natkka
martyna mi się wydaje, że te ziółka to działają jak costagnus, obniżają prolaktynę i wspomagają :) ja costagnusa brałam z eutyroxem, pytałam nawet o to moją gin i mówiła że spokojnie mogę brać :)
Znowu się tutaj tłoczno zrobiło :) fajnie, ale chwilę potrwa zanim się zapamiętam która to jest która :D
Ja wczoraj znowu przytulałam się z kibelkiem i jak zwykle wymęczyło mnie to straszliwie :/ mam nadzieję, że już coraz rzadziej się to będzie zdarzać :)
aggi te bąble to mogą być niestety od pchły jak cię pogryzła :/ masakra, mam nadzieję, że szybko uda wam się ich pozbyć :]

9 lata 3 miesiąc temu #1002993 przez Patikierc
Hej dziewczyny! Ale paskudna pogoda będzie się człowiekowi ziewać cały dzień!

Aggi-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale to wszystko da się zwalczyć! Nie ma to tamto! Początki tygodnia są ciężkie ale wszystko będzie ok! :kiss: jesteś po ale przy tych nie fajych sprawach tam chyba dupa z tego cyklu?

Miśka- co za ku..as z tego lekarza! wybaczcie panie za wulgarność ale samo się na usta ciśnie! Będzie wszystko ok,nie martw się idź może sama na bete zobacz co się dzieje jak przyrasta i może jakiś lekarz prywatnie? :unsure: może będzie lepiej :kiss: trzeba tak myśleć :kiss: Czekam na ziółka:) i powiem wam że nawet jakby miały śmierdzieć i być bleee.. to i tak będę je pić jak to się mówi w imię potomka haha :)

Pumcia-takie naparcie wszystkich zaraz po śłubie jest staraszne! U mnie na "wśi"(można tak powiedzieć bo to małe skupisko domów i bloków) najpiew stwierdzili ze jak mam 22 lata i wychodze za mąż to napewno wpadłam,po ślubie stwierdzili że jak się nic nie urodziło to pewnie poroniłam bo to nie możliwe żeby z miłośći a teraz rok po śłubie dalej nie ma nic to ze jesteśmy bez płodni,na szczeście rodzina się delikatnie odczepiła po faktycznie poronieniu i na razie spokój aczkolwiek cos ostatnio znów sie zaczyna :dry:
A jak się czujesz w tak paskudny dzień?

NatB-a ty jak się czujesz? Jak leżenie? Dochodzisz do perfekcji w tej dziedzinie sportu? Pomyś że jak tylko będzie lepiej to sie pozbędziesz łóżka przyklejonego do pleców. Jak przedszkole Włada?

natkka- ciebie też dalej męczy? :kiss: :kiss: współczuje może juz nie długo:)

magmus88-taka rola magika pojawiam się i znikam haha :P no to czekamy na tą środe właściwą! A o czym ten film?

aklim-o zesz jakie nie bardzo urodziny faktycznie was sie uczepiła jakaś chumra niedobra :blink: trzeba ją przegonić!! A jak się czujesz?

Witam wszystkie dziewczyny nowe! Na pewno sie fajnie tu rozgościcie :) B)

u mnie brzydko,zimno dziś 8dpo :) czasami pobolewa mnie jajnik jak nie lewwy to prawy ale tyle ciszaa.. albo sie uda albo bach ziółka przyjdą na wsparcie uciekam do pracy do 21:/

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 3 miesiąc temu #1003016 przez aklim88
Pati - dzieki za pamięć. U nas ciagle były sugestie, ze powinnismy miec juz drugie, bo duża różnica wieku sie robi. A my jakieś dwa lata temu nie byliśmy jeszcze gotowi, bo Ala za bardzo dawała w kość, a potem zanim sie udało, to minęło conajmniej pol roku. Wiesz.... Wszystkim nie dogodzisz... Ważne zeby Tobie było dobrze.
Ogólnie czuje sie raz lepiej raz gorzej. Dziecia czuje juz strasznie nisko. Nieraz mnie tak nadole uciska, ze szok. Najgorzej to chyba z moimi plecami ostatnio. Ale tez wczoraj troche przesadziłam, bo posprzątałam dom, zrobiłam zakupy, obiad, a wieczorem jeszcze musiałam popracować przy komputerze. Także plecy mi wysiadają. Ze skurczami troche sie poprawiło odkąd znalazłam czarna bezkofeinowa herbatę i biorę regularnie magnez.

Aggi - my to razem do spółki z nieszczęściami należymy. Ciekawe co w ten weekend nam sie przytrafi

Natkka - biedna jesteś z tymi wymiotami, ale juz bliżej ich konca niż dalej. Dasz rade

Miska - tak jak Pati napisała - ten lekarz to zwykły ku...s i nie przejmuj sie nim

Pumcia - jak dzisiaj u Ciebie

Nat - odezwij sie, bo zaczynam sie martwic

Ale ziółka robią furorę... Trzymam kciuki zeby Wam pomogły

Majka - jak sie trzymasz?

Magmus - czekamy do właściwej środy :)

Ja czekam na teściowa. Przylatuje w czwartek. Jak ten czas zapitala, to szok.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka