BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 dni temu #1020715 przez Pinezka
Nat - jestesmy z Wami myslami, trzymaj sie dzielnie :kiss:

Nefri - gratulacje :)

A tu macie efekty moich wczorajszo-dzisiejszych wypiekow z sasiadka :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 dni temu #1020716 przez Pinezka
Bla bla

9 lata 5 dni temu #1020717 przez brown24
Aggi to może cos sie szukuje ;) trzymam kciuki :)
Nefri gratulacje syneczka :) na pewno jest cudny :)
Aklim zdrówka dla męża :kiss:
Ziaa idziemy łeb w łeb , u mnie też 6dc :P
Sandruska i jak tam przygotowania do Świąt? drobinka z Ciebie, chyba taka jak ze mnie :silly:
Puma dla Ciebie - :P
Ja od rana coś piekę, gotuje, przygotowuje, po popołudniu chce wysprzatać nasze włości i spakować prezent dla męża, żeby jutro mieć z głowy. Ogólnie szał przygotowań, i jeszcze 2x hybrydy mnie dziś czekają, ale z tego akurat się ciesze ;) Zerkne do Was może później :whistle:

9 lata 5 dni temu #1020721 przez aggi
pinezka pysznie wyglądają te ciasteczka :woohoo:

brown
owu później była, z moich obliczeń 27 powinna być @ :) na nic nie liczę choć po cichu kupiłam na all 3 testy hcg, w sumie nawet nie wiem dlaczego? Ale nie dotarły więc pewnie je dopiero po świętach dostanę ;)

9 lata 5 dni temu #1020728 przez Pumcia
Wybaczcie ale pisze z telefonu :)
Ziajek - brzucho po Świętach pokaże, przynajmniej będę miała ma co zwalić moja wagę niah niah niah :) a ogólnie u mnie super :) stary już w domu :p a Ty skończ już z ta praca bo się wykonczysz DiabełQ :)
Doczytam was później bo zaraz coś przypale :p

9 lata 4 dni temu #1020747 przez miri66
Kurde a mi dwa razy już wywlialo posta napisałam się i zniknęło eh

Aggi ja mam syna 8 letniego i mam 32 lata.w połowie 2014po 6 miesiącach starań byłam w ciąży bo test pozytywny ale straciłam (ciaza biochemiczna )na pocztaku 2015 roku znowu nam sie udalo i tu po w 10 tyg serduszko przestalo bic wiec mialam lyzeczkowanie Przeżyłam najgorszy okres w swoim życiu.Sam pobyt w szpitalu był koszmarem. Teraz bo badaniach hormonów i innych u mojego kochanego ginekologa jestem nastawiona znowu pozytywnie do tego wyzwania o jakie się staram. No i jak już pisałam czekam teraz na testowanie bo owulka była o czasie i dzialalismy

9 lata 4 dni temu - 9 lata 4 dni temu #1020751 przez Sandruska1995
brown przygotowania pełna para :cheer: zostawiłam dziś małego z M i o 12 już wyszłam do szwagierki męża gotować. Skończyliśmy po 15 ale sporo zrobiliśmy nawet ;) . Wróciłam do domu a M wysprzatal mi z małym całą kuchnie :woohoo: kocham ich :laugh:
Niedawno wróciliśmy z sklepu . Mój M robi sałatkę warzywna dla Nas. A ja leżę i odpoczywam. Mały spi.
Jutro o 10 rano już idę do szwagierki robić pierogi,gołąbki i krokiety. Tylko to zostalo tyle z jej mężem zrobiliśmy bo ona w pracy była :)

Prezenty zostało mi popakowac później bo tylko zdążyłam dla siostry ale to kolega zabiera dziś do Polski dla niej .

Czuję się świetnie. Mam pełno energii tylko łapie mnie chyba biegunka :blush:

Wesołych Świat Moje Kochane!

aggi niech Ci będzie poczekamy do nowego roku na pozytyw ! :woohoo:
Załączniki:

9 lata 4 dni temu #1020763 przez aklim88
Aggi Ala ok. Od poniedziałku ma wolne do nowego roku. Mam nadzieje ze do tego czasu zupełnie minie jej katar i kaszel.

Robert najlepiej ze wszystkich. Jest bardzo grzeczny. Uśmiecha sie przesłodko. Gaworzy. Nawet potrafi naśladować niektóre dźwięki jak do niego mowię.

Ja jestem mega wymęczona. Bierze mnie przeziębienie.

Jako ze jestesmy wszyscy w domu i nikt do nas w święta nie przychodzi to przygotowania zaczełam wczesniej. Sałatka warzywna, ryba po grecku i w occie juz dawno zrobione i jemy od jakiś 2 dni. Dziś zrobiłam takie ciasto www.mojewypieki.com/przepis/potrojnie-musowe-ciasto-czekoladowe przepyszne. A na wigilie usmaże tylko filet z ryby do tego zrobie sos grzybowy, ziemniaki i barszcz czerwony (z kartonu) ;) wiecej nie robię bo kto ma to zjeść. A jak zjemy to co mamy to zrobie cos świeżego. Polecam tez to ciasto: www.mojewypieki.com/przepis/buraczane-ciasto-czekoladowe jest mega szybkie szczególnie ze kupuje juz ugotowane buraczki i przepyszne mniam mniam

Sandruska - chyba Ci jeszcze nie gratulowałam. Super, ze sie udało.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 4 dni temu #1020765 przez Sandruska1995
aklim dziękuję.

Ratunku! Która poratuje gustem? Która na jutro na wigilię ubrać ? :unsure:

A na końcu moje zdjęcie z dziś : tyle się najadlam :D

9 lata 4 dni temu #1020770 przez magmus88
mmm ciasto musowe wygląda wybornie :)

Ja jeszcze moich ciast nie rozpoczynałam więc nawet nie wiem czy wyszły ehheh :D

Sandruska - szczerze to mi chyba najbardziej podoba się pierwsza kreacja :) hehe

Zaczełam w końcu ubierać choinkę... mąż powiesił światełka... a ja założyłam połowę bombek - bo druga połowa w piwnicy :D mąż musi donieść a pojechał jeszcze na jakieś zakupy i go wcieło.... ehhe.

9 lata 4 dni temu #1020780 przez miri66
Sandruska a mi się podobaszukać w tej 3 sukience Taka bardzo elegancka tak pod święta a do tego masz lpowod by być gwiazdą wieczoru

9 lata 4 dni temu #1020781 przez aklim88
Sandruska - pierwsza

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 4 dni temu #1020783 przez Miluniaa
Mnie zdecydowanie najbardziej podoba sie 1 kreacja :) Taka właśnie w sam raz na świeta ;)

9 lata 4 dni temu #1020787 przez Sandruska1995
Dziękuję :) Szczerze to też mi chyba najbardziej podoba się 1. A czarna na sylwestra będzie. :cheer:

Sałatka skończona. ! M pojechał zawieść jeszcze swoją mamę do domu po pracy i idziemy spać.

Normalnie trochę się wkurzylam na M bo wczoraj pojechaliśmy po prezent jeszcze dla małego i kupiliśmy papier w auta. On poszedł pakować rzeczy do auta a ja weszłam po karmę . Teraz poszłam do auta żeby przynieść i pakować. I co ? Mój m zostawił wczoraj w koszyku sklepowym papier . Ale nie mogę krzyczeć na niego tak ładnie dziś mi pomógł przecież. :laugh: Muszę rano iść kupić drugi.

9 lata 4 dni temu #1020792 przez niagara
Witam się na szybko wieczorową porą :) przejrzałam trochę o czym gadałyście, ale chyba nie dam rady dokładnie nadrobić :pinch:

NatB bardzo Wam współczuje, trzymacjcie się Kochani!
Nefri gratulacje :)

Pozostałym chcę życzyć radosnych, rodzinnych Świąt, stosunkowo udanych wieczorów i samych pozytywnych teściorów w Nowym Roku :kiss: :kiss: :kiss:

A my wróciliśmy do gry :evil: staranka oficjalnie rozpoczęte :laugh: trzymajcie kciuki! :laugh:
Podziękowania: Sandruska1995

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka