BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 tydzień temu #1020393 przez aggi
sandra oj Tobie też hormony szaleją, spokojnie usiądź, pomyśl. Może coś wymyślisz :) A może na necie poszukaj sobie jakieś przepisy? Żeby zrobić fajną wigilię tylko dla Was?
Podziękowania: aklim88

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1020400 przez miri66
aggi powiem krótko szybko leć do lekarza :)

Wczoraj robilam test na owu. Niby pojawiła się słaba kreseczka testowa CZy to może zonaczać że owulka jest coraz bliżej ? Niby objawy takie mam.

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1020402 przez miri66
nie moge zdjecia dodac :/

9 lata 1 tydzień temu #1020406 przez Miluniaa
Sandruska a nie mozesz zamowic dan jak nie umiesz gotowac?? u nas w miescie pelno tego i ceny bardzo atrakcyjne placisz w zaleznosci na ile osob zamawiasz ;) zle sie czujesz po co sie meczyc zebym teraz musiala sama robic bym zamowila i ewentualnie cos dorobila

9 lata 1 tydzień temu #1020409 przez Sandruska1995
milunia u nas w DE to ewentualnie sobie pizze mogę zamówić; P tu chyba nie ma takiego czegoś.

9 lata 1 tydzień temu #1020429 przez Miluniaa
A no to odpada :D:D U nas pełno tego;p;p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 tydzień temu #1020432 przez aggi
miri no co Ty, nie czuję jeszcze aż takiej presji by lekarza ścigać ;) ;)

9 lata 1 tydzień temu #1020433 przez brown24
Pumcia wiem wiem wiem, przydałyby mi się baty,ale żeby oderwać sie od myślenia musialabym przestać odwiedzac to forum. Hmmm chyba przez pewien czas będę Was tylko podczytywac, wybaczycie?
Sandruska a na wigilię uszka i barszczyk mozna kupic gotowe, rybke do piekarnika a na deser śliwki suszone z kluskami lanymi. I też będzie świątecznie.A jedzenie to nie wszystko, a do teściów nie jedziecie?

9 lata 1 tydzień temu #1020450 przez Nefri
Milunia a Ty piszesz o położnej już po porodzie, czy takiej do porodu? Ja po porodzie w ogóle nie widziałam się z położna środowiskowa, ani żadna inna. Powiedziałam, że nie chce i już. Nie wiem w ogóle po co każda te położna wzywa szczerze mówiąc. Czasem może sa dla kogos pomocne, ale mimo wszystko, ja nie czułam takiej potrzeby i teraz też na pewno nie bede ;) jutro urodziny Tymka - drugie :) a w poniedziałek do szpitala. Matko jak mnie to
Brown pamiętaj, że Ty już raz w ciąży byłaś, to nic, że tak się skończyła. Na pewno wiec znowu zajdziesz, problem pewnie leży w głowie. Moja rade już znasz - kolana łokcie :laugh:

9 lata 1 tydzień temu #1020456 przez brown24
Nefri i chyba tez dlatego się tak spinam,bo skoro raz sie udalo i to w 2 cyklu starań to dlaczego teraz ciągle nic. A kolana łokcie to mój ulubiona "poza" :laugh:

Ależ tu dzis pusto...
No nic do usłyszenia!:) miłego weekendu.

9 lata 1 tydzień temu #1020457 przez miri66

No i chyba owulka się dziś pokazała. Wczorajszy jakoś zjasnial od wczoraj ale dzisiejszy jest dość mocny żeby stwierdzić że powinnam podziałac
Załączniki:

9 lata 1 tydzień temu #1020458 przez Sandruska1995
miri działaj :)

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1020469 przez Pumcia
Sandrusia - a powiedz mi mniej więcej ile kosztuje taki wynajem ? ile metrów ? Mój mąż miał niedawno propozycję za 450 euro 2 pokojowe ale laska chyba się rozmyśliła ;/ w sumię mój mąż szuka od razu 3 pokojowego, nie koniecznie duży metraż ale żeby Synuś miał swój pokój i żebyśmy nadal mieli swoją sypialnię :) Przecież 4ka się sama nie zrobi :whistle: :evil: Ale z tym mieszkaniem ze spóldzielni to mnie zdziwiłas bo kilku naszych znajomych dostało mieszkania po pól roku . . . ciekawe od czego to zależy. He he Sandrusia patrze nerw już cię szarpie :evil: ah te hormony - u mnie wiedzą, że lepiej mi teraz na odcisk nie nadepnąć :woohoo:

Milunia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Brown - ale jak znikniesz to dopiero będziemy się martwić - Ciziu obiecaj, że chociaż języka :P nam czasem wystawisz :evil: będę wiedziała że nie zniknęłaś ;) w sumię do końca roku nie zostało dużo to może zróbmy tak, że nie będziemy rozmawiać o owulkach, ciażach, małpach :evil: totalny detoks do końca roku . . . hmmmmmmmmm ? Co wy na to ? Możemy porozmawiac o przepisach, pogodzie, sprawdzonych pozycjach :evil: , Swietach, planach na Sylwestra i postanowieniach na Nowy rok :woohoo: taka propozycja :silly: Po Nowym roku każda napisze co sie u niej zmieniło, dobre lub złe wieści . . .

Nefri - wiesz, że duchem jesteśmy z Tobą - może prezent na Wigilie będzie :silly: Kolana - łokcie powiadassz ? :woohoo: :evil:

Miri - ta noc należy do Was :woohoo:

Aggi - jak porządki ? Ja wyszorowałam łazienkę tak, że można się w płytkach przeglądać ale kręgosłup mi zaczął dokuczać i dałam sobie z kuchnia spokój . . . Dokończę w poniedziałek :P przeciez brud nie ucieknie :whistle:

9 lata 1 tydzień temu #1020470 przez Miluniaa
Nefri no mi też ona jest niepotrzebna chodzi mi oczywiscie po porodzie, bo przed to nawet nie ma o czym mowić ... z reszta i po w sumie to samo bym wolala podpisac ze byla niech se ta kase dostanie i zeby wcale nie przychodzila...

9 lata 1 tydzień temu #1020471 przez Sandruska1995
pumcia masz może Facebooka? Bo po co tu dziewczyny mają czytać o mieszkaniach w DE :laugh: . No ale co do mieszania to jak dla mnie nasz właściciel dużo nie bierze. My płacimy za 2 pokoje, mamy 59m. 580 euro. Za wcześniejszą kawalerkę 29m. Płacilismy 375 euro. Już z wszystkim. Znaczy oprócz prądu bo to zawsze się osobno płaci. Ja też myślę nad zmianą na 3 pokoje ale to w przypadku gdy okaza się bliźniaki . Jak jedno to zostaniemy jeszcze na tym zanim mały nie pójdzie do szkoły.
No to mieli fukska z mieszkaniami . Czeka się bardzo długo. Koleżanka w ciąży szuka od pół roku przez spółdzielnie, chodzi na oglądania , jest w 9 miesiącu ciąży. I nadal nie dostali nic . Także nie radziłabym tak szukać.
Twój mąż miał ładnie propozycje ale czy to 450 nie było przypadkiem zimnej mity? Bo ja ci podaję cenę jaką my płacimy już w ciepła czyli ogólnie.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka