- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Maks od 1,5h jęczy w lozeczku i nie śpi, mnie zaraz nerwica chyba weźmie trudno bez drzemki dzisiaj będzie. Czyli piękny marudzący dzień będzie. Masakra......
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Brown - jak to? Siurania na test nie bedzie? A jutro?
Junior znowu w nocy dal czadu, ja juz normalnie odpadam. Jak sie wybudze, to potem do rana juz nie moge zasnac. Czasem ratuje sie melatonina w tabletkach, zeby choc troche jeszcze pospac i potem nie rzygac ze zmeczenia. Nie wiem, co mojemu dziecku odpala - glodny nie, zeby nie, chory nie, uspokaja sie w moich ramionach, ale ani mysli zasnac. Skok? Wczoraj w koncu zostawilam go w lozeczku marudzaco-poplakujacego, bo juz nie wyrabialam z kregoslupem, w koncu nie wazy juz 3 kg. Potem i tak musialam jeszcze do niego wrocic, i w koncu ok 4 nad ranem zasnal. A potem do przedszkola budzic trzeba go bylo, eh. A ja, choc mam te mozliwosc, bo jeszcze nie pracuje, nie jestem w stanie odespac w dzien....
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Pinezka a może on tak to przedszkole przeżywa. Unnas dziewczyna z grudniowek też jak posłał małego do żłobka od września, to dopiero niedawno się z tym pogodzil i już tego nie przeżywa teraz, a tak też były cyrki ze spaniem itp.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Nie rozumiem ...
aggi no pamiętam jak z małym byłam w 4tyg. To nic nie było widać. Poszłam 2 tyg później i biło serce. Czyli w 6 tyg. Stres mam niesamowity. Do tego to przedszkole.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Zoi.. Ja oba porody nacinana... I pierwszy tak mnie konowal zeszyl na okretke że chodzilam do tylu... Drugi normalne pojedyncze szwy że smigalam niemal pd razu.. Jak pytasz o odczucia czy sexa... Jak dla mnie niebo lepiej po porodach niż przed zero luzu czy nie wiem czego się boisz
Co jest dla mnie ważne to kto mnie i jak szyje..
U mnie ok. Dzieć zdrowy, płeć nieznana...
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Majka - super, ze wszystko ok
Nefri - no moze tak byc, ze on to przedszkole przezywa. Mam nadzieje, ze to sie niedlugo unormuje.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Nefri - to cieszę się że tylko tak w domu chodzisz spokojnie, to tylko poród he he he jak ja będę przed porodem to też poproszę o takie podtrzymanie na duchu
Majka - fajnie, że u Ciebie w końcu wszystko ok a gdzie suwaczek ? który to już tydzień ?
Sandrusia - a nie pomyślałaś, ż eone na złośc Małemu robią bo to polak ? Niemcy ponoc nie lubią jak ktoś ich nie rozumie, a dziecko nie ma się jak obronić . . .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kolejna mniej przyjemna sprawa - wymiotuje od wczoraj, nie wiem co jest, czuję się tragicznie. Nie mam siły i głowa mi pęka . . .
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Miri - po raz tysiąc pięćset sto dziewiećset powtórze - ja tez miałam wiecznie negatywne testy owu, robiłam parę miesięcy, owulki u siebie nie zaobserwowałam a jestem w 22 tyg. Głowa do góry, leć do lekarza i niech zobaczy co tam się dzieję. JAk dowiedziałam się o ciązy byłam w 6 tyg i miałam 5cm torbiel, już na nastepnej wizycie 2 tyg pozniej miałam kolejną - w 12 tyg wszystko się wchłonęło. Mam tez sporo w piersiach od kilku lat wiec nie wiem od czego to zależy ale to nie pwoinno Ci zaszkodzić w zajściu - tak myślę. Powodzenia i Witam - fajnie, ż edo nas dołączyłaś
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
brown kurka SIKAJ
pinezka policz sobie tygodnie i sprawdź tabelke. Maks ma skok, zachowanie takie że masakra, dzisiaj myślałam że zwariuje przy nim
nefri pewnie że po poronieniu albo jak są inne problemy to lepiej dmuchać na zimne
sandra 4tydzień to ekstremalnie wcześnie u mnie 6t3d serce biło
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pumcia
miri ja bym na monitoring się do gina umowila na twoim miejscu.