BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 tydzień temu #1020014 przez natB
magmus na brodawki kup sobie maść maltan ;) możesz potem używać tez podczas karmienia :).. Ja zaczęłam smarować, bo miałam bardzo wrażliwe i bolały, a nie chciałam mieć w późniejszym czasie problemów z karmienie, wiesz jakieś wrażliwe brodawki, popękane itp.. Z Władkiem nic mi nie popekalo, a też zaczęłam wcześniej smarowac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1020015 przez natB
Hopsa

9 lata 1 tydzień temu #1020018 przez aggi
nat nie no tak zapytałam ;) hehe. No ja też bym lekarzem nie mogła być. Za duża odpowiedzialność...

Maks od 1,5h jęczy w lozeczku i nie śpi, mnie zaraz nerwica chyba weźmie :pinch: trudno bez drzemki dzisiaj będzie. Czyli piękny marudzący dzień będzie. Masakra......

9 lata 1 tydzień temu #1020024 przez brown24
Nie mam testa, zaczekam do niedzieli, jakoś mi się nie spieszy z tym testowaniem. Już tyle razy testowałam i się rozczarowałam że nie chce :dry:

9 lata 1 tydzień temu #1020027 przez Pinezka
Nat - kciuki az bieleja od zaciskania :kiss:

Brown - jak to? Siurania na test nie bedzie? A jutro? :evil:

Junior znowu w nocy dal czadu, ja juz normalnie odpadam. Jak sie wybudze, to potem do rana juz nie moge zasnac. Czasem ratuje sie melatonina w tabletkach, zeby choc troche jeszcze pospac i potem nie rzygac ze zmeczenia. Nie wiem, co mojemu dziecku odpala - glodny nie, zeby nie, chory nie, uspokaja sie w moich ramionach, ale ani mysli zasnac. Skok? Wczoraj w koncu zostawilam go w lozeczku marudzaco-poplakujacego, bo juz nie wyrabialam z kregoslupem, w koncu nie wazy juz 3 kg. Potem i tak musialam jeszcze do niego wrocic, i w koncu ok 4 nad ranem zasnal. A potem do przedszkola budzic trzeba go bylo, eh. A ja, choc mam te mozliwosc, bo jeszcze nie pracuje, nie jestem w stanie odespac w dzien....

9 lata 1 tydzień temu #1020043 przez Nefri
Aggi wiem, wiem, ja przewrazliwiona jestem. Wiem, że ciąża to nie choroba, ale ja po prostu pewnych czynności w ciąży nie robię i już. Tak mam, nic na to nie poradze. Z drugiej strony mąż sam mi nie pozwala, jeszcze się nasprzatam w życiu, wiec wykorzystuje to, że on tak mnie wyrecza we wszystkim :laugh: ja po tym pierwszym poronieniu tak mam, poza tym to w tej ciąży mam dość krótka szyjki, wiec też wolałam na siebie uważać.
Pinezka a może on tak to przedszkole przeżywa. Unnas dziewczyna z grudniowek też jak posłał małego do żłobka od września, to dopiero niedawno się z tym pogodzil i już tego nie przeżywa teraz, a tak też były cyrki ze spaniem itp.

9 lata 1 tydzień temu #1020049 przez Sandruska1995
natb tak wiem że wymaga to pracy dlatego ma iść do tego integracyjnego. Ale tam chodzą dzieci właśnie z językiem obcym i uczą się niemieckiego poprzez zabawę. A w tym przedszkolu musi umieć mówić. Właśnie. Przenoszę go. Postanowione. Niegrzeczny? Tak.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Nie rozumiem ...

aggi no pamiętam jak z małym byłam w 4tyg. To nic nie było widać. Poszłam 2 tyg później i biło serce. Czyli w 6 tyg. Stres mam niesamowity. Do tego to przedszkole.

9 lata 1 tydzień temu #1020051 przez majka1987gnoWlkp
Nat będzie dobrze :-* musi!!!
Zoi.. Ja oba porody nacinana... I pierwszy tak mnie konowal zeszyl na okretke że chodzilam do tylu... Drugi normalne pojedyncze szwy że smigalam niemal pd razu.. Jak pytasz o odczucia czy sexa... Jak dla mnie niebo lepiej po porodach niż przed ;-) zero luzu czy nie wiem czego się boisz ;-)
Co jest dla mnie ważne to kto mnie i jak szyje.. ;-)

U mnie ok. Dzieć zdrowy, płeć nieznana...

[/url [/url]

9 lata 1 tydzień temu #1020054 przez Pinezka
Sandra - moze to, co te przedszkolanki za niegrzeczne zachowanie uznaja, to po prostu reakcja obronna dziecka, ktore nie rozumie otoczenia, w ktorym sie znalazlo? Twoj synek nie ma mozliwosci inaczej wyrazic, ze cos jest nie tak. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Twoja historia bardzo mi przypomina opowiastki tesciowej o moim mezu, ktory bedac malym dzieckiem tez do niemieckiego przedszkola chodzil i byl tam "niegrzeczny", a w domu cud miod.

Majka - super, ze wszystko ok :)

Nefri - no moze tak byc, ze on to przedszkole przezywa. Mam nadzieje, ze to sie niedlugo unormuje.
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 1 tydzień temu #1020059 przez Pumcia
Milunia ale tu nie ma na co patrzeć :woohoo: szaro, ponuro - " wisielcza " pogoda - jak to mój dziadek zwał :whistle:

Nefri - to cieszę się że tylko tak w domu chodzisz :P spokojnie, to tylko poród :evil: he he he jak ja będę przed porodem to też poproszę o takie podtrzymanie na duchu :lol:

Majka
- fajnie, że u Ciebie w końcu wszystko ok :) a gdzie suwaczek ? który to już tydzień ? :)

Sandrusia - a nie pomyślałaś, ż eone na złośc Małemu robią bo to polak ? Niemcy ponoc nie lubią jak ktoś ich nie rozumie, a dziecko nie ma się jak obronić . . .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kolejna mniej przyjemna sprawa - wymiotuje od wczoraj, nie wiem co jest, czuję się tragicznie. Nie mam siły i głowa mi pęka . . .

9 lata 1 tydzień temu #1020062 przez miri66
No i kicha test owulacyjny negatywny a dzis 17 cholercia oby się owulka pojawiala boje się znowu usłyszeć o torbieli.

9 lata 1 tydzień temu #1020072 przez majka1987gnoWlkp
Pumcia.. Z telefonu nie umiem ustawić suwaczka a nie mam kompa :-/ 17 tc u mnie :-)

[/url [/url]

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1020076 przez Pumcia
Majka - to może zapamiętam, ze mniędzy nami jest 5 tyg różnicy :silly:

Miri - po raz tysiąc pięćset sto dziewiećset powtórze :) - ja tez miałam wiecznie negatywne testy owu, robiłam parę miesięcy, owulki u siebie nie zaobserwowałam a jestem w 22 tyg. Głowa do góry, leć do lekarza i niech zobaczy co tam się dzieję. JAk dowiedziałam się o ciązy byłam w 6 tyg i miałam 5cm torbiel, już na nastepnej wizycie 2 tyg pozniej miałam kolejną - w 12 tyg wszystko się wchłonęło. Mam tez sporo w piersiach od kilku lat wiec nie wiem od czego to zależy ale to nie pwoinno Ci zaszkodzić w zajściu - tak myślę. Powodzenia i Witam - fajnie, ż edo nas dołączyłaś :)

9 lata 1 tydzień temu #1020081 przez aggi
Masakra co to był za dzień :pinch: nigdy więcej takich ! :pinch: łeb mam nabitą normalnie, myślałam że osiwieje przy młodym. W kąpieli to tak krzyczał i wrzeszczal że pół wsi go chyba słyszało.. :S

brown kurka SIKAJ :P

pinezka policz sobie tygodnie i sprawdź tabelke. Maks ma skok, zachowanie takie że masakra, dzisiaj myślałam że zwariuje przy nim :pinch:

nefri pewnie że po poronieniu albo jak są inne problemy to lepiej dmuchać na zimne :-)

sandra 4tydzień to ekstremalnie wcześnie :-) u mnie 6t3d serce biło :)

9 lata 1 tydzień temu #1020082 przez aggi
Muszę na raty pisać bo boję się że mi skasuje z tableta ;)

pumcia

miri ja bym na monitoring się do gina umowila na twoim miejscu. :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka