BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1020303 przez Pumcia
Aggi - nie ma się czego dowiadywać, kazali czekać wiec czekamy ;/ niestety za głupotę się płaci - szkoda tylko tylu kategorii jakby tak zatrzymali na dłuższy okres prawko ;/ i proszę mi się tu nie dołować na koniec roku ! zrozumiano ? :angry: :P

Sandrusia - oj ostry kawał, Jestem z Podlasia więc całe niemcy i całą polskę trzeba by było przejechać :) nie mów hop bo jak kiedyś wpadne to sie zdziwisz :P nr na 5 rano na kawkę :laugh: mam pytanie :evil: Wiesz jak to jest z mieszkaniami socjalnymi ? Długo się czeka ?
AAAAAAAAAA 2 szczęscia ? ale fajnie :evil: :woohoo: masz w rodzinie bliżniaków ?

Brown - jestes na najgorszej drodzę jaką mogłaś wybrać - czyli myślisz tylko o tym, że chciałabyś już zajść. Plisssssssssss Nie idz ta drogą !!! Moja szwagierka stara się o dziecko 7 lat :ohmy: przeszłą wszystkie mozliwe badania, wydała kuuupe kasy, nawet drożność jej sprawdzali i wszysko jest ok - lekarz postawił diagnozę - ma blokadę w głowie, musi odpuścić bo w ten sposób nic nie zdziała :dry: Kochana nie chcę Cię umoralniać ale to dla Twojego dobra :)

Martynko
- tak myślałam, czy nie iść do Gina bo było strasznie. Ale na szczęście jeden dzien się męczyłam i przeszło - pewnie jakiś wirus ;/ Poprosze o medal bo przeczytałąm :evil:

Witaj MArzenko - ma imienniczko :whistle: testuj, próbuj :lol: rozgość się :side:

OOOOOOOOOO Ziajek Ty żyjesz :evil: :whistle:

Milunia nic a nic nie widać :dry:
Podziękowania: martyna_z

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1020304 przez Pumcia
2546

9 lata 1 tydzień temu #1020308 przez moofka
kuwa 33 nowe wiadomości?! pogrzało Was :blink: :P :side: :pinch:

9 lata 1 tydzień temu #1020312 przez Pumcia
powodzenia moofka :laugh: :P :evil: :woohoo:

9 lata 1 tydzień temu #1020315 przez moofka
eee bo se dzisiaj
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
telefon i nie miałam jak podczytywać :pinch: a po pracy wyciągnęłam męża po nowy :lol: i tego nowego jeszcze nie ogarniam bo ja stara jestem :silly:

sandruska wstępne gratulacje bliźniaków B)

i dupa nie pamiętam :P

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1020318 przez martyna_z
Cornick no mój gin też tragedii z tego nie zrobił. Zwłaszcza że nic innego o pcos nie świadczy więc i tak zostaje przy clo i próbujemy dalej.

Pumcia proszę. Przyda się jak już przestaniesz karmić. Nie znalazłam co prawda takiego z korkociągiem ale man nadzieję że taki też może być ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 1 tydzień temu #1020319 przez Pumcia
Moofka hahhaahah to się rozpisałaś :woohoo:

Martynka
dzięki za otwieracz :evil: ale ja piwo otwieram nawet obrączką :woohoo: Mąż kilka razy dostał ode mnie za to opier.... ale jak się nauczyłam to czasem i mi sie zdarzyło otworzyc butlę :P

9 lata 1 tydzień temu #1020321 przez moofka
Pumcia bo ja leniwa jestem :P

9 lata 1 tydzień temu #1020329 przez aggi
U mnie winko swojskie pyk :-) S sobie nagrabił więc wieczór należy do mnie :) aaaaa co.

ziaa no to widzisz będę czekać czy idealnie @ przyjdzie :-) ale mam w planach w styczniu odwiedzić gina. Tak żeby zobaczyć czy wsio ok :-)

miri ja u gina to byłam 6tyg po porodzie na kontroli i potem już nie ;)

cornick wiem o czym mówisz. Byłam milion razy 'w ciąży', a jak faktycznie zaszlam to nie miałam żadnych objawów. :-) ja drugą fazę mam chyba 12 dni. Pozytyw na teście i 13 dni i mam @. Idealnie zawsze bez zmian

martyna kochana nie tyle dołek co Maks wczoraj dał mi w dupe i to nieźle. Dzisiaj już było ok :-)

9 lata 1 tydzień temu #1020332 przez aggi
Pisze na raty bo mój tablet lubi kasować posty. ;)

pumcia oj kochana ja się zdolowalam?! Mi Maks czadu dał. Ale to wczoraj, dzisiaj było już ok. :)

9 lata 1 tydzień temu #1020359 przez Ola_Wyspy
Hej wszystkim. Jestem tu nowa

9 lata 1 tydzień temu #1020360 przez aggi
Witaj ola rozgosc się ;) co cię do nas sprowadza?

Laski no to dzień dobry i do widzenia. Dobranoc :-)

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1020377 przez Sandruska1995
ola witam :)

Pumcia z spółdzielni bardzo ciężko dostać tu mieszkanie. Ja byłam zameldowana w jednej , do tego musisz chodzic na oglądanie mieszkanie i podpisywać listy a i tak mieszkania przed ponad rok nam nie dali mimo że mieliśmy małe dziecko i mieszkaliśmy na 1 pokoju. Ogólnie jest ciężko ale on prywatnego szybciej dostaniesz. My mamy fajnego właściciela prywatnego. Jak chcieliśmy zamienić na większe, to tylko jeden telefon i mieliśmy. Mogę dać namiary . Wiem że ma pełno mieszkań na Harburgu. Do centrum 15 min sbahn
. :) a bliżej mnie mnie haha.
Ja bliźniaków nie mam, ale mój teść ma siostrę i brata bliźniaków. Czyli Mateusza dziadek miał. :)

moofka dziękuję :).

9 lata 1 tydzień temu #1020387 przez aggi
Dzień dobry :) Nocka super, poszłam spać o 1, o 5:50 Maks obudził się, dałam mleko i spaliśmy do 9 :D :evil: z S się nie widziałam w ogóle, spałam sobie osobno :evil: ho hooo ale tu pusto, tylko sandra coś napisała przez cały ranek?! nie ładnie nie ładnie :D Ja mam dzisiaj multum roboty , ale nie wiem jak ogarnę :P Na nic nie mam chęci :D

9 lata 1 tydzień temu #1020389 przez Sandruska1995
aggi tak jak ja . Wkurzylam się i na żadną wigilię nie idę! Poprosiłam m siostrę o składniki jakie muszę kupić na dania. Nie umiem za dobrze gotować to napisała że nie ma czasu. I Teraz albo spędzimy je sami albo coś nam jeszcze strzeli i pojedziemy do PL. Nie mam nic kupione , w domu nic oprócz choinki . Nie czuję tych świat w tym roku nie są dla mnie . Zawsze było inaczej.
Siedziałam i płakałam całą godzinę bo jest mi smutno bardzo.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka