- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nat teraz musisz po prostu zaufać lekarzom i nie myśleć o tym za dużo. Bardzo mocno Wam kibicuje i wierze, że wszystko się dobrze. Mojej siostry syn urodził się w 34 tygodniu, też miał na początku jakieś problem z plecami, chociaż od początku oddychal samodzielnie. Mml to jest teraz super zdrowym, pięknym, dużym bardzo mądrym prawie ośmiolatkiem i nikt by nawet nie pomyślał, że urodzil się 6 tygodni wcześniej.
Brown a ja bym tej Twojej @ szansy nie dawała. Niech ona lepiej zapomni o Tobie na jakis czas
Pumcia teraz to ja w butach emu chodzę, pomimo tego, że wcale zimno nie jest, ale najwygodniej się zakłada. Także buty zimowe mamy i uzywamy
A tak poza tym to już mam dość tego brzucha. Boje się strasznie i stresuje przed tym cc pomimo, że już raz to przechodziłam, ale też chciałabym miec juz to za sobą. To już za 5 dni!!!!!! A za 4 dni już ide do szpitala. Oby tylko szybko mnie wypuscili, bo będę strasznie tęsknić za Tymciem, nie wspominając jak on będzie tesknil za mna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Nefri nooo widziałam zdjęcie, przepięknie wyglądasz w ciąży nic a nic nie wygląda, że Ty zaraz na porodówkę się wybierasz
miri powodzenia!
aggi a co Ty tak mało piszesz hm?
magmusokropna tragedia... ludzie to mają poryte głowt! czego były winne te dzieci eh...
nati jak pęchol nie pęknie tworzy się torbiel i @ Ci się może spóźnić, ale spokojnie pęknie sam, albo się wchłonie... gorzej, jak nie.. ale nie myśl o tym tylko działajcie ... mi w 21 dc pęchol nie pękł, już była wizja torbieli, a tu psikus pękł no i jest Helenka <3
weronia kieszeń z płynem? dziękuję za wsparcie :*
cornick super wieści oby tak dalej.. niech groszek rośnie w zdrowiu! bo to najważniejsze!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niagara jaka Ty przygotowana... ja daleko w polu... i tak chyba już zostanie...
My byliśmy w Teatrze Muzycznym w Poznaniu na ,,Kolędujemy Małemu", ale szczerze szału nie było.. ledwo wysiedziałam :] ale starszyźnie się podobało heh .. dzieci usnęły ... na prawdę uwielbiam takie kolędowania, ale tu normalnie nie nie, nie polecam
zoi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
O której najlepiej robić test owulacyjny bo ja tak w godz 19 robie od 2 dni i jak wyczytałam na forum lepiej nie pić łzę 2 godz wiec tak robię.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
NatB, Kochana, ja też mam nadzieję, że to wszystko to sen i zaraz się okaże, że jest dobrze.
Niewiele możemy pomóc, ale wszystkie z Tobą jesteśmy. Tylu kciukow za sobą Helenka nigdy nie miała!
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
zaraz usiąde i będę się drzeć w niebogłosy.....
Polecicie coś na bolące sutki w ciąży???
Zaraz chyba będę płakać z bólu..... naprawdę! Mam takie akcje kilka razy dziennie..... nie wiem co mam ze sobą zrobić
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
miri witaj trzymam mocno kciuki za powodzenie ! jakbyś miała pytania to wal śmiało test najlepiej robić popołudniu czyli 13 wzwyż, 2h wcześniej nie pić
brown na testa siurałaś?! kiedy termin, dzisiaj?
nefri kochana czas powoli zaciskać kciuki za Twoje pójście do szpitala. Szybko wrócisz do domu, pamiętaj no cooo Ty serio uważasz że w ciąży trzeba na siebie chuchać i dmuchać? Jak dla mnie uwieszenie firanek czy wymycie okna nie było problemem i nic się nie stało Oczywiście jakbym miała wyraźny zakaz to bym nie robiła nic takiego, ale nie miałam
nat a jakoś nie mam co pisać mało tu nadrabiania haha a ciekawe jak ktoś nie chodzi regularnie sprawdzać jak tam pęcherzyki i coo i za każdym razem gdy @ przychodzi idealnie w terminie to znaczy że albo pęcherzyki pękają albo się wchłaniają? czyli wsio ok? Ciuszki dobrze że w idealnym stanie
sandra a nie możesz poszukać innego przedszkola? Miałaś go przenosić no nie? może tak byłoby dla niego lepiej... jutro masz wizytę dasz nam znać co i jak no nie??
magmus nic nie zrobisz musisz przez to przejść i przetrwać uroki ciąży. Jak to się tutaj mówi 'w imię potomka' powiem tylko żebyś broń boże ich nie masowała
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
aggi tak ,ale to tego przedszkola dla dzieci które uczą się języka będzie mógł iść po tych badaniach. Czyli wszystko załatwię po nowym roku dopiero .
A oczywiście, że dam znać. Liczę ze będzie już widać cokolwiek.
brown dawaj tu pozytywne wieści.
Szczerze to mam dość wszystkiego . Leżę i płacze. Boję się ze znowu się zaczyna a już było lepiej.
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Sandruśka no właśnie, może lepiej bedzie faktycznie zmienić małemu przedszkole
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
brown to SIURAJ !
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi no pewnie tak ja tam dokładnie nie znam się na pechecholach:P zresztą opowiem Wam śmieszna sytuacje heh
I tak potem z S. Rozmawialiśmy, że kurna kasę to maja Ci lekarze, ale z tym zawodem wiąże się taka odpowiedzialność za drugiego Człowieka, że osobiście nie podjelabym się takiego zawody
brown masz jakiś test w domu heh?