- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi clo zaczynam od przyszłego cyklu. Czyli jakoś od połowy stycznia bo teraz mi owu między świętami przypada i nie mogłabym iść na monitoring. Więc został nam jeszcze jeden cykl bez wspomagania.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Nat Przykro mi... wiem jak czekałaś na tą wizytę Dla każdego byłby to szok. Mam jednak nadzieję, że to jakaś pomyłką, lub nic tak strasznego.... Trzymam kciuki i gorąco o Was myślę!!!
O... widzę, że tu dziewczyny mają większe doświadczenie w tym temacie.... że torbielki zdarzają się bardzo często i później jest wszystko ok. Helena! Słyszysz! Wszystko będzie dobrze
Dopiero doczytałam, ze jesteś już w domu. Ważne,ze jest jakiś plan działania. Trzymam kciukI! Wszystkie trzymamy!
Nefri, Milunia - jakie piękne chatki!!!
Cornick! Gratuluję Jak się wszystko dobrze poukłada, a się dobrze poukłada hehe to będziemy mamusiami praktycznie w jednym czasie
NIagara - wątpisz w nas?? My wszystko czytamy :PP
Moofka - zauważyłam, ze Twój suwaczek coś się nie ruszył na te dwa latka.....
Ja jutro idę na badania krwi i do fryzjera... żeby chociaż trochę odświeżyć te włosy..... W piątek mam dzwonić do lekarza, zeby doprecyzować wizytę - między 21 a 23 grudnia mam mieć i kartę ciąży też ma mi założyć.
Powoli końćze wieszać firanki bo wczoraj już nei dałam rady skońćzyć wszystkiego bo jeszcze byłam u kumpeli na pogaduchach wieczorem.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Magmus Ty nie szalej tak z tymi firankami;)hehe (Żartuje oczywiście;))
Zoi Ależ pech Cię dopadł. A na pewno nic a nic nie można poradzić na te brodawki? Może dermatolog by coś zaradził?
Niagara Ja doczytałam, ja!
Sandrus Współczuję! Imbir chyba na Nie pomaga, Nie? Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi;)
Ja dziś byłam jednak u ginekologa ( pierwszy raz u tej lek.) i pierwszy raz w życiu na NFZ. Hehe Usg mi zrobiła i jest pięknie wyrośnięty pecherzyk który lada moment powinien pęknąć . Test dziś jeszcze nie pozytyw Ale wyraźna kreska jest, zrobię wieczorem jeszcze jeden, co mi tam;) A dziewczyny , jakby nie pękł ten pęchol to jakie bym miała objawy, można to jakoś sprawdzić poza usg?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nati jeśli nie pęknie to chyba zrobi się torbiel? Nie wiem, niech mnie któraś poprawi ale tak mi się wydaje. Bo jak pęknie ale nie będzie ciąży to się wchłania. Chyba nie wiem czy nie pokrecilam
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Nie wiem czy słyszałyście wczoraj, ale mówili w różnych wiaodmościach o tragedii w Rudzie Śl. Facet zabił 2 dzieci i żonę ... próbował popełnić samobójstwo.... Ale go odratowali.....
Osiedle obok mnie....
SZOK!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miło mi, że znalazły się takie, które wytrwały w czytaniu hahahaha
Aggi hahaha nie przesadzajmy, nie taka znowu perfekcyjna
Magmus masakra, strach na ulicę wychodzić Kilka tygodni temu było głośno o nożowniku, który zaatakował kobietę w miejscowości oddalonej od nas jakieś 11km, też bałam się wtedy wieczorem do domu wrócić
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Magmus - kurcze słyszałam i widzialam w TV. Masakra - a wiadomo co mu odwaliło ? Przecież niby taka dobra rodzina
Ziajek a Ty dalej tak ciężko pracujesz ? Kurcze pisałaś coś ostatnio o owu ale musze znależć bo tyle stron, ze nie ogarniam ostatnio
Nefri - he he tak synuś tez hardkorowo bez skarpetek - Wy chyba za dużo Cejrowskiego oglądacie ? A masz obuwie zimowe ?
Niagara - helloł ja tez przeczytałam
Sasiadko - Ty może daruj sobie te okna - na wielkanoc umyjesz
Weronia - a o co chodzi z tą kieszenia ? Pierwsze słyszę
Cornik - tak jak dziewczyny pisały i mi gin tłumaczył, plamienie to nie musi być nic poważnego, ale dla pewności dobrze żebys przeszła się do lekarza - przynajmniej się uspokoisz
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
zoi
A jest nam bardzo ciężko.. Mała kopie, Jak szalona i raz się ciesze, a raz płacze...
Ok przespie się chwilę jeszcze i wrócę do czytania Was
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Zaprowadziłam małego normalnie do przedszkola ( chociaż baba nie kazała bo nie da sobie rady bo jedna poszła na chorobowe. Ok . Tylko że moje dziecko miało nie przyjść a inne tak ) ani słowem się nie odezwala. Zaskoczyłam ją chyba hehe
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
magmus słyszałam słyszałam masakra jakaś, ludziom się w głowach przewraca
zoi hmm i co Ci dermatolog powiedział??
nat przytulam bardzo mocno !
sandra a co na to wszystko dyrektorka przedszkola? gadałaś z nią?
- miri66
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Natiolsztyn jak pechol rośnie to nic tylko dzislać
Sandruska a mały chetnie zostaje w przedszkolu czy nie chce?
Nefri pięknie wyglądasz, kto by pomyślał że za kilka dni rodzisz:)
Miri trzymamy kciuki, aby życzenia się spełniły:-)
A moja @ chyba sobie jaja robi, bo cos nie przychodzi, daje jej szanse do niedzieli .
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Byłam dzisiaj w labo na piotrkowskiej super, milo sympatycznie ale 61 zł zostawiłam ale to już chyba byly ostatnie badania teraz jak cos to tylko morfologia i mocz czyli groszowe sprawy
nat ja cały czas mysle, że pojdziesz na nastepną wizyte, a po nich sladu nie bedzie... modle sie o to !