BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 tydzień temu #1019875 przez martyna_z
Melduję że @ przyszła. Nawet nie pomyślałam żeby zatestować. Się franca pospieszyła o dwa dni.
Aggi clo zaczynam od przyszłego cyklu. Czyli jakoś od połowy stycznia bo teraz mi owu między świętami przypada i nie mogłabym iść na monitoring. Więc został nam jeszcze jeden cykl bez wspomagania.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1019878 przez magmus88
Hej.

Nat :( Przykro mi... wiem jak czekałaś na tą wizytę :( Dla każdego byłby to szok. Mam jednak nadzieję, że to jakaś pomyłką, lub nic tak strasznego.... Trzymam kciuki i gorąco o Was myślę!!!
O... widzę, że tu dziewczyny mają większe doświadczenie w tym temacie.... że torbielki zdarzają się bardzo często i później jest wszystko ok. Helena! Słyszysz! Wszystko będzie dobrze :)

Dopiero doczytałam, ze jesteś już w domu. Ważne,ze jest jakiś plan działania. Trzymam kciukI! Wszystkie trzymamy!

Nefri, Milunia - jakie piękne chatki!!!

Cornick! Gratuluję :) Jak się wszystko dobrze poukłada, a się dobrze poukłada hehe to będziemy mamusiami praktycznie w jednym czasie :)

NIagara - wątpisz w nas?? My wszystko czytamy :PP

Moofka - zauważyłam, ze Twój suwaczek coś się nie ruszył na te dwa latka.....

Ja jutro idę na badania krwi i do fryzjera... żeby chociaż trochę odświeżyć te włosy..... W piątek mam dzwonić do lekarza, zeby doprecyzować wizytę - między 21 a 23 grudnia mam mieć i kartę ciąży też ma mi założyć.

Powoli końćze wieszać firanki bo wczoraj już nei dałam rady skońćzyć wszystkiego bo jeszcze byłam u kumpeli na pogaduchach wieczorem.
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019879 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Magmus Ty nie szalej tak z tymi firankami;)hehe (Żartuje oczywiście;))

Zoi Ależ pech Cię dopadł. A na pewno nic a nic nie można poradzić na te brodawki? Może dermatolog by coś zaradził?

Niagara Ja doczytałam, ja!;)

Sandrus Współczuję! Imbir chyba na Nie pomaga, Nie? Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi;)

Ja dziś byłam jednak u ginekologa ( pierwszy raz u tej lek.) i pierwszy raz w życiu na NFZ. Hehe Usg mi zrobiła i jest pięknie wyrośnięty pecherzyk który lada moment powinien pęknąć .:) Test dziś jeszcze nie pozytyw Ale wyraźna kreska jest, zrobię wieczorem jeszcze jeden, co mi tam;) A dziewczyny , jakby nie pękł ten pęchol to jakie bym miała objawy, można to jakoś sprawdzić poza usg?

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019880 przez aggi
martyna lepiej że przyszła szanownie wcześniej niż miałaby się spoznic bez przyczyny :-) no to teraz sobie wyluzujcie, może akurat w święta się uda hehe :-) ważne że macie plan co dalej :-)

nati jeśli nie pęknie to chyba zrobi się torbiel? Nie wiem, niech mnie któraś poprawi :-) ale tak mi się wydaje. Bo jak pęknie ale nie będzie ciąży to się wchłania. Chyba nie wiem czy nie pokrecilam

9 lata 1 tydzień temu #1019881 przez Miluniaa
Dokładnie jak nie pęknie tworzy sie torbiel jesli sie nie wchłonie ... A jeśli peknie to mozesz czuć bolem po boku mi pekac zaczely dopiero po lekach wiec roznice czulam i to wielką wiedziałam, że jak boli to dobry znak ;)

9 lata 1 tydzień temu #1019884 przez magmus88
Co się dzieje na tym świecie....

Nie wiem czy słyszałyście wczoraj, ale mówili w różnych wiaodmościach o tragedii w Rudzie Śl. Facet zabił 2 dzieci i żonę ... próbował popełnić samobójstwo.... Ale go odratowali.....

Osiedle obok mnie....

SZOK!

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019893 przez niagara

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miło mi, że znalazły się takie, które wytrwały w czytaniu :evil: :P hahahaha :laugh:

Aggi hahaha nie przesadzajmy, nie taka znowu perfekcyjna :) :P

Magmus masakra, strach na ulicę wychodzić :pinch: Kilka tygodni temu było głośno o nożowniku, który zaatakował kobietę w miejscowości oddalonej od nas jakieś 11km, też bałam się wtedy wieczorem do domu wrócić :ohmy: :pinch:

9 lata 1 tydzień temu #1019907 przez zoi

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019908 przez Pumcia
Nat - wiem, że mi łatwo mówić ale lepiej będzie jak nerwy zostawisz nam. Wytrwałości :dry:

Magmus - kurcze słyszałam i widzialam w TV. Masakra - a wiadomo co mu odwaliło ? Przecież niby taka dobra rodzina :ohmy:

Ziajek a Ty dalej tak ciężko pracujesz ? Kurcze pisałaś coś ostatnio o owu ale musze znależć bo tyle stron, ze nie ogarniam ostatnio :blink:

Nefri - he he tak synuś tez hardkorowo bez skarpetek - Wy chyba za dużo Cejrowskiego oglądacie ? A masz obuwie zimowe ? :evil:

Niagara - helloł ja tez przeczytałam :woohoo:

Sasiadko - Ty może daruj sobie te okna - na wielkanoc umyjesz :evil:

Weronia - a o co chodzi z tą kieszenia ? Pierwsze słyszę

Cornik - tak jak dziewczyny pisały i mi gin tłumaczył, plamienie to nie musi być nic poważnego, ale dla pewności dobrze żebys przeszła się do lekarza - przynajmniej się uspokoisz

9 lata 1 tydzień temu #1019925 przez natB
Ja znowu o sobie, ale nadrobie Was dziś, bo jestem w domu..juz do pracy nie wracam.. Mały jeszcze chodzi do żłobka, czekamy aż wszystko w miarę będziemy mieli wyjaśniona jeśli chodzi o mała i będziemy myślec, czy Władek zostanie ze mną w domu, czy dalej będzie tam Chodzić...

zoi

A jest nam bardzo ciężko.. Mała kopie, Jak szalona i raz się ciesze, a raz płacze...

Ok przespie się chwilę jeszcze i wrócę do czytania Was :)

9 lata 1 tydzień temu #1019928 przez Sandruska1995
nat przytulam. :kiss:

Zaprowadziłam małego normalnie do przedszkola ( chociaż baba nie kazała bo nie da sobie rady bo jedna poszła na chorobowe. Ok . Tylko że moje dziecko miało nie przyjść a inne tak ) ani słowem się nie odezwala. Zaskoczyłam ją chyba hehe

9 lata 1 tydzień temu #1019948 przez aggi
dzień dobry :)

magmus słyszałam słyszałam masakra jakaś, ludziom się w głowach przewraca :dry:

zoi hmm i co Ci dermatolog powiedział??

nat przytulam bardzo mocno !

sandra a co na to wszystko dyrektorka przedszkola? gadałaś z nią?

9 lata 1 tydzień temu #1019954 przez miri66
Witam dziewczyny . podczytuje was od kilku dni bo od ostatniego poronienia ( 27.02 .15) mineło juz kilka miesiecy i probuje zaskoczyć w kolejna ciaże ale jakoś nie jest mi dane. Cykle mam 28-32 rożnie . ale z usg wynika ze owulację mam 18-23 dc nawet. Starania prowadziny od lipca ale w tym zaczełam sprawdzać owulację paskami. Na razie nic. Od 3 dni czuję jak pobolewają mnie jajniki mój gin u którego byłam wczoraj powiedziął że na pewno zbliża mi sie owulacja. Bardzo chcialam leciec na usg by sprawdzić jakiej wielkości jest pęcherzyk ale nie mam jak tego dokonać z racji pracy przed swietecznej:/ Trzymajcie kciuki by się udało w tym miesiącu I może moje życzenie noworoczne się spełni. :)

9 lata 1 tydzień temu #1019956 przez brown24
Nat bądź silna, wierze że Helenka da rade, myślami i modlitwą jesteśmy z Wami:*
Natiolsztyn jak pechol rośnie to nic tylko dzislać:)
Sandruska a mały chetnie zostaje w przedszkolu czy nie chce?
Nefri pięknie wyglądasz, kto by pomyślał że za kilka dni rodzisz:)
Miri trzymamy kciuki, aby życzenia się spełniły:-)

A moja @ chyba sobie jaja robi, bo cos nie przychodzi, daje jej szanse do niedzieli .

9 lata 1 tydzień temu #1019959 przez Miluniaa
Śledziczku mój kochany ja chętnie bym zostawiła te okna ale sa tak brudne, ze niedlugo naszej pieknej stolicy nie zobacze przez nie ;p
Byłam dzisiaj w labo na piotrkowskiej super, milo sympatycznie ale 61 zł zostawiłam :evil: :evil: ale to już chyba byly ostatnie badania teraz jak cos to tylko morfologia i mocz czyli groszowe sprawy :whistle: :whistle: :whistle:
nat ja cały czas mysle, że pojdziesz na nastepną wizyte, a po nich sladu nie bedzie... modle sie o to !
Podziękowania: Pumcia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka