- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na początku chciałabym napisać ze bardzo mocno trzymam kciuki za Helenkę, natB bądź silna, będzie dobrze.
Ja miałam usg w 12 tyg, z dzieckiem ok, ale na macicy wykryli kieszeń z płynem i stwierdzili ze zbadają to dokładnie pod koniec stycznia :/ niestety ze względu na święta nie mam opcji na dostanie sie do polski do lekarza ale będę w styczniu i zobaczymy co powie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
mszydlowska a jak długie cykle? to czekaj grzecznie na rozwój wydarzeń A jak nie teraz to w następnym cyklu obserwuj
Aga może to być objaw owulacji oczywiście. Czasem warto wsłuchać się w organizm, on też nam wiele może powiedzieć
martyna będziesz miała po @ te clo???
zoi mnie kochana nie nacinali.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moofka no to ja przed ciążą też żadnych objawów, a jak Maks się urodził to masakra choćby człowiek chciał odpuścić to i tak owulka daje o sobie znak ... mogę robić tylko dwa testy w ciągu cyklu i wiem kiedy co i jak, zaczyna się to chore robić
weronia kochana oby to nic złego i było wszystko OK
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/b][/b]
Ziajka tulę mocno, ale głowa do góry, cycki do przodu, uda się!
Cornik kciuki zaciśnięte gratuluję serduszka, oszczędzaj się Kochana, będzie dobrze
Magmus śliczny suwaczek
Aggi a może jednak jest coś na rzeczy? Pamiętam, że mój cykl, w którym się udało, też był dziwny, nawet owulacji nie zauważyłam więc chciałam umówić się do gina, żeby to skonsultować, a tu niespodzianka Trzymam kciuki! A może ciążowy test zrób
Aaaaaa już widzę, była owu Mam nadzieję, że i staranka owocne, ale z takim przygotowaniem nie może być inaczej
Moofka to ja, ja pytałam A moja Julka to uwielbia balony, obok żadnego stoiska balonami nie możemy przejść obojętnie
NatB ładne ubranka, jeśli tylko będą w dobrym stanie, to myślę, że udany zakup Widzę, że podobnie jak ja nie gustujesz w landrynkowych różach Na czym byliście w teatrze? My w zeszłym miesiącu też byliśmy na "Przez park na bosaka"
Nefri brawo Tymciu Szybko zaczął Moja dopiero od dwóch miesięcy zaczęła uczyć się i powtarzać nowe słowa, budować zdania, teraz już uczy się piosenek, wierszyków i liczenia Każdego dnia nas zaskakuje Np. wczoraj chciałam ją uczyć kolorów, a okazało się, że ona już wszystkie zna
Witaj Aga, ale się nakręciłaś hahaha mimo wszystko mam nadzieję, że Wam się udało i będzie prezent na Nowy Rok, trzymam kciuki! Jednak, tak jak
dziewczyny wcześniej pisały, pamiętaj, że rzadko udaje się za pierwszym razem, czasem trzeba trochę cierpliwości
Brown hahaha ja w tym roku też pakuję prezenty w szary papier z czerwoną wstążką Ta gałązka też niezły pomysł, chyba ściągnę
Milunia Nefri ale pokaźne domki, bardzo ładne
Ojojoj mi też marzy się trójeczka urwisów biegająca, robiąca hałas i bałagan w naszym nowym domku Tylko najpierw drugie trzeba zmajstrować
Co do porodu to ja miałam i pęknięcie i nacięcie Parte 1,5h Przez pierwszy miesiąc była masakra, ledwo chodziłam
nie chciałabym powtórki z rozrywki...
Ja już mam dom wysprzątany i wystrojony, właśnie podłogę wypastowałam i czekam aż wyschnie Prezenty dziś pewnie spakuję, choinkę jedziemy kupić w sobotę i pewnie wtedy będziemy ubierać Generalnie jeszcze tylko jakieś jedzonko przygotować i święta mogą być dzisiaj Oj, gdyby jeszcze tylko śnieg chciał spaść
Jutro mam umówioną wizytę u kosmetyczki na świąteczne hybrydy a popołudniu mamy zaproszenie na jasełka w wykonaniu przedszkolaków, w tym mojej Juleczki
Ciekawe która przeczyta te moje wypociny hahahaha
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niagara hahaha zobaczymy czy owocne Muszę teraz grzecznie czekać
ej perfekcyjna pani domu z Ciebie Ja mam syf taki że szok.. a chętnych do sprzątania nie ma. Jeszcze remont sypialni rodziców był. To sobie wyobraź ... ughh
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
To sie pozalilam. Ide spac bo Ania dala w dupe w nocy tak jak nigdy. Ryk 2.5h. Jako noworodek tak nie meczyla nas. Nie wiem co jej bylo, ale chyba nic powaznego bo u nas w lozku byla radosna tylko spac nie chciala za cholere.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
A mnie znowu dopadła mdłości
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zoi kurcze faktycznie pech.. Na brodawki jedna z sierpniòwek ode mnie w ciąży używała.coś teraz niedawno. Kurcze chyba to do wymrazania. Zapytaj w aptece o coś dla kobiet w ciąży. Albo do lekarza idź on coś zaradzić powinien. A na wizycie będzie wszystko ok nie martw się
nat ważne ze jest jakiś plan
A my się modlimy i trzymamy kciuki bardzo mocno!