BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 1 tydzień temu #1019304 przez Aga2706

Czy to nie dzisiaj przypadkiem? Sikać się nie chciało ledwo troszkę złapałam nie porannego, bo do pracy trzeba iść... Ta druga taka ciemnawa... Kurze jajko jest... Nie zalewa, ale trochę jest...
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1019305 przez Aga2706

Czy to nie dzisiaj przypadkiem? Sikać się nie chciało ledwo troszkę złapałam nie porannego, bo do pracy trzeba iść... Ta druga taka ciemnawa... Kurze jajko jest... Nie zalewa, ale trochę jest...
Załączniki:

9 lata 1 tydzień temu #1019306 przez Pinezka
Nat, u nas standardowo śpi w nocy tak od 21 do 7 rano, a w dzień ma ze 3 drzemki po pół godziny. Nie wiem czy ostatnio z głodu sie nie budzi, bo dopiero butla go uspokaja. Żłobek mu chyba żołądek otworzył, bo w weekend ciągle chcial jeść. Normalnie zjadal śniadanie 7:30-8, a dziś np o 6:30 i jeszcze druga małą butla tuż przed wyjściem do żłobka poprawił :O

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019308 przez brown24
Aggi i jak tam, winko opróżnione do dna? :evil:
Aga dzialajcie, to chyba już
tuż tuż :)
Nat daj znac ja po wizycie. ;)

A ja mam miec @ środa lub czwartek, a ostatnio mi pęcherz dokucza,wczoraj myślałem że mnie trafi, co 5 min na kibelku a pare kropli siku. Dzis juz lepiej uff

9 lata 1 tydzień temu #1019309 przez Aga2706
Tak myślałam!! Trudno najwyżej córa będzie! Kupuję dzisiaj winko! Majteczki czerwone wczoraj wyprane hihihihi. Kurdę nie wierze w to co się dzieje <3 <3 ręcę mi się właśnie trzęsą o matko kochana ! To już?? Ale wiecie co jest najgorsze? Że ja wczoraj wieczorem sobie oprzytomniałam że 23 grudnia (moja wizyta kontrolna u ginekologa) to prawie,że za tydzień... tydzień.... przecież kobitka nic nie zobaczy nic mi nie powie, a ja sobie wbiłam do głowy,że ja wyjdę z wynikiem ciążowym i zajadę szybko do sklepu po maleńkie trampeczki... zapakuję.... i wsadzę pod choinkę....

9 lata 1 tydzień temu #1019315 przez nati.olsztyn
aga Chyba się troszkę za bardzo nakrecilas, Kochana;) Życzę Wam żeby się udało zaskoczyć za pierwszym razem. A taki prezent przecież będzie cieszy zawsze, nie tylko w Święta:)
Tescik powtórz jeszcze wieczorkiem. Pamiętaj ze test pokazy je ze owu dopiero będzie w ciągu 24-36h;)
p.s.My też 4 lata temu celowalismy w chłopca, tak zresztą trafiłam na to forum.Hehe
Nat Ja też czekam dziś na wieści z Twojej wizyty:)

9 lata 1 tydzień temu #1019318 przez natB
Kochane ja mam JUTRO wizytę B) oczywiście dam znać :).. A w ogóle odebrałam wyniki morfo i mocz i są IDEALNE B) uf:P

aga oczywiście każda z nas życzy Ci jak najlepiej, ale nie NAKRECAJ się, bo wiesz różnie bywa, nie zawsze się udaje od razu, zresztą każda z nas starała /stara się krócej dłużej wiec wiemy jak to jest.. A potem rozczarowania bolą.. Także do dzieła i bądź dobrej myśli :]

Pinezka żłobek chyba tak na dzieci działa heh u nas tez ciągle mały coś je :D z nami je drugi obiad no i potem owoce i kolacje, a wszystko w przeciągu 3 h :P czyli od 16-19 bo po 19 idzie spać :)

A z tym celowaniem płci :P to ja w to w ogóle nie wierzę:D. Ja to się ciesze, ze jest w ogóle ciąża :D

9 lata 1 tydzień temu #1019321 przez aggi
Dzień dobry :) witam się po dospaniu :D S biedny do pracy zaspał, a ja z Maksem wstałam ooooo 9:40 :evil:

aga testy najlepiej robić o godz 12 wzwyż :) i powiem Ci że nie ma reguły niby jeden na dzień się robi, ale mi zdarzyło się o 13 mieć negatyw, wieczorem zaczął mnie brzuch boleć, zrobiłam i był pozytyw :) także wszystko zależy od organizmu, jakbym zrobiła dzień później to prawdopodobnie też byłby negatyw. No wg mnie niby już kreski podobne, ale bym powtórzyła popołudniu test jeszcze. No i działać nie zaszkodzi :) z moich porad - nie nakręcaj się, spokojnie wszystko z luzem. Kup winko, wyluzujcie się :) Bo jak się spinać będziesz to nic z tego może nie wyjść :)

nati skąd te kulki silikonowe masz? ;)

sandra jak samopoczucie????

pinezka dlatego chcę drugie już teraz jak najszybciej. NIgdy nie ma odpowiedniego czasu na dziecko.... tak naprawdę... dlatego chcę chociaż mieć pieluchy, nocne pobudki, papki z głowy :) czy dam radę też nie wiem, pewnie będę kilka razy płakać :P Albo wyrywać sobie włosy z głowy na co mi to było ;) Ale szybko odchowam maluchy i będę z radością patrzała na dorastające przedszkolaczki, szkolniaczki... tak sobie to wyobrażam :D :P

nat :evil: :evil: a widzisz moje dziecko potrafi do 8-9 spać, a drzemkę też ma jedną 1,5-3h :P a kąpiel po 19 i spanie. Także trafiło mi się lubiące spać dziecko :D super że wyniki dobre :) ! trzymam kciuki za wizytę :)

brown kochana pewnie że opróżnione :D furaginę sobie kup tzn urofuraginum - bez recepty jest. Mi zawsze pomaga, jest zbawieniem :)

ja również nie wierzę w celowanie płci ;) Bo różne historie się tutaj przewijały już :)

9 lata 1 tydzień temu #1019325 przez natB
aggi ale się z S. Gimnastukowaliscie :D haha jak zaspal do pracy :D ojojoj :evil: B)
No Wład lubi w miarę pospać. Ale jego wstawanie wczesne to już norma :D a ja jestem przyzwyczajona :D

Mój S. Wczoraj intensywnie mówi, że będziemy mieli trzecie :D heh wiecie ja to jestem za jak najbardziej i to nawet po 2-3 latach, ALE ciężko przechodzę ciążę i to mnie troszkę hamuje, ale pewnie szybko zapomnę :D jak zobaczę Wasze brzuszki :kiss:

9 lata 1 tydzień temu #1019331 przez aggi
nat hahahaha no winko nas zmogło :evil: :evil: :evil: :evil: kochaaaaana napewno zapomnisz :) i będziesz chciała trzecie :whistle: :whistle: a my będziemy kibicować :whistle:

9 lata 1 tydzień temu #1019332 przez natB
Jak Bóg da to i trzecie będzie, mój S. Ma 5 sióstr no to zdziwiłbym się gdyby chciał mieć mała rodzinę heh :).. Po drugie dom mamy bardzo duży i trzeba go,, zapełnić,, :P

To teraz czekamy na jakieś rezultaty Waszej gimnastyki :D kurna nic nie mowie, ale tak testowanie to nawet w Wigilię może przypadnie heh :P

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019334 przez aggi
nat mój S ma 3 rodzeństwa, a ja tylko brata. Chcemy mieć conajmniej dwójkę. Na więcej nie wiem czy nas będzie stać, może kiedyś trzecie jeszcze? kto wie, młodzi jesteśmy mamy trochę czasu. :) choć ja chciałabym koło 30tki zakończyć 'produkcję' :P Nie obrażając nikogo koło 30tki :blush: wg moich obliczeń pozytyw + 13dni to 27.12 termin @ :) 26 mam urodziny :silly:

9 lata 1 tydzień temu #1019336 przez natB
aggi jak zrobisz 24 może coś wyjdzie, bo to 10 dpo :D hm czy nie? .. Zresztą Ty będziesz juz najlepiej wiedziała kiedy zatestowac :)

9 lata 1 tydzień temu #1019337 przez aggi
nat na razie myślę jak tu jeszcze monżka wykorzystać dzisiaj hehehe dla zdrowotności :evil: :evil: :evil: :evil:

9 lata 1 tydzień temu #1019358 przez aggi
AAAAAAAAAAAALE tu pustki dzisiaj :huh: :huh: :huh: wywiało wszystkie czy cuuuś :huh: :huh: :huh: meldować się !!! :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka