- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Moofka ja jestem bardzo ciekawa jakie masz imię.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
U mnie pobudka o 6:40.
A tu widoki z wczoraj - tak wykorzystują czas kiedy ja śpię.
Mam nadzieję że przytyje. Chciałabym. I najlepiej żeby trochę zostało mi tej wagi
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
sandra nie wiem sama albo przegapiłam owu albo cykl bezowulacyjny co do wagi to ja w ciąży na początku 49 miałam. Lekarz ciągle pytał czy w ogóle coś jem A babki na porodówce dziwiły się, że takie duże dziecko urodziłam. No i z tą anemią to samo, lekarz gadał że żelazo mi musi dać bo anemia będzie jak nic, a ja wyniki wszystkie o dziwo książkowe miałam Ale było minęło po porodzie miałam spowrotem 50kg na wadze a teraz siup 64 hahah Sandra podejrzewam że mój S jak tylko Maks podrośnie to też kupi playa i będą ciupać razem Ale mój kolega najlepiej bo grał sobie, a synkowi dawał pada niepodłączonego hahaha a biedulek myślał że gra z tatą
ziaa bidulko przytulam :* Trzymaj się, pamiętaj że jest Nowy Rok niedługo i poooooootem możecie mieć miłą niespodziankę A może nawet uda się w Święta ?
magmus daj spokój z moim odchudzaniem no ale na szczęście cały szał przedświąteczny itd sprawia że nie myślę o tym. Śliczny suwaczek
martyna głupio się z tym czuję, że nie wiem co i jak
pinezka hahaha pomyślałam i wyobraziłam sobie moją mamę pijącą szampana z lekarzami na porodówce Ja z 26.12 jestem jak gile zielone to do lekarza bo to zainfekowane ! Lepiej idź żeby małego spowrotem nie zarazić. Hahaha pochłania wszystko co jadalne - skąd Ja to znam ?! Maks to też odkurzacz !
nati kurka widzisz a mnie też wczoraj zalało coś i psikus test negatyw. Zgłupiałam
nat kochana a to używane czy nowe? Ja też Maksowi używki nieraz kupuję szczególnie dżinsy czy jakieś bluzy/swetry. Bo nowe drogie.. A ja za kilka zł mogę kupić. A i tak nikt nigdy nie zapytał czy używane kupuję, zawsze wszyscy zachwyceni że Maksiu tak ładnie ubrany Przepiękne te ciuszki dorwałaś
A ja kupiłam wczoraj Maksowi bluzkę z długim, koszulkę i buty nowe w sumie buty 28zł, bo wyprzedaż, bluzka 5 a koszulka 4 zł Hehe ale bluzki po domu będzie miał do chodzenia Też Wam pokażę
Załącznik nie został znaleziony
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Nat - te bodziaki i sweterek z żabocikiem prześłiczne!!
Pinezka - zdrówka dla Was!
Sandruska.... chudzinko - dbaj o siebie śliczne chłopaki
My dziś wybieramy się na urodzinki do mojego kochanego dwulatka.... Piekłam ciasto tak jak mówiłam.... ale oczywiście jak piekę dla kogoś to zawsze jest coś nie tak.... echhhh
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Załącznik nie został znaleziony
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Sandrus aggi U nas czasem Młoda dostaje pada bez baterii bo by bratu grać nie dała;)
Magmus Udanej imprezki:)
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
do tych co chciały moje imię to poszły privy
nat zaszalałaś z zakupami ale ubranka ładne, będzie lans do zdjęć dla cioteczek ja też nie przepadam za balonami ale Zośka lubi więc muszą być dzisiaj na zakupach dostała takiego na patyku i latała z nim ciągle się chichrając na pewno napstrykam w ciul fotek jutro to coś wrzucę
magmus no coś Ty nie zmieniaj suwaczka jak Ci się podoba, toć nie mam na niego monopolu
ziaa ja mam dużo roboty dzisiaj ale mogę Ci Zośkę podesłać do pomocy, tylko ona woli artystyczny nieład od równiuteńkich kokardek
aggi ja zawsze byłam zakupoholikiem - najpierw kupowałam sobie, potem jak się urządzaliśmy to do domu a teraz najwięcej łupów ma Zośka
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
aggi ale ładne ciuszki !
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Pinezka, no to chyba koleżanka ma naprawdę jeden z gorszych okresów do rodzenia, moja znajoma też miała taki termin i przenosiła, nie wywołali jej porodu chyba własnie dlatego że święta i cały czas lekarz jej mówił że jeszcze nie czas... i później rehabilitacja. Juniorek już dziewczyny podrywa? No no szybki chłopak jest dużo zdrówka dla Was i może faktycznie pokaż się lekarzowi. A Twój suwaczek też nieźle do przodu pognał. Toż to Junior niedługo będzie miał rok!
nati.olsztyn to pewnie owu już za rogiem, a ten prezent to z masy solnej? bardzo ładnie wygląda.
natB dzięki ubranka śliczne, szczególnie te na trzecim zdjęciu i te sukieneczki sweterkowe boskie
nefri ja myślę że większość z nas teraz umiera z ciekawości jak moofka ma na imię
aggi domyślam się bo ja też cały czas wiem co i jak i dziwnie by było jakbym nagle przestała to kontrolować, ale może to dobry znak, jak się zapomniałaś świetne buty, Maksiu sportowiec? będzie z mamą ćwiczył bieganie
ziaa mogę pomóc, uwielbiam takie rzeczy
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Zrobiłam dziś dwa testy i negatywy.. a w brzuchu ćmi.. już naprawdę zglupialam, jeszcze jutro zrobię, ale tego jeszcze nie grali żebym tak późno owu miała?! Masakra... już nie wiem o co chodzi