BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 tygodni temu #1019117 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 tygodni temu #1019118 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I do tego kamizelka i dres ;) ale to już na 74, foty wstawię później :).. I jak myślicie dobry zakup? Nie zglupialam :P
Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1019121 przez Nefri
Nat piękne ubranka, fajne, bo taki dziewczece ale nie wszystko na różowo.
Moofka ja jestem bardzo ciekawa jakie masz imię. :P

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1019122 przez Sandruska1995
natB słodkie :)

U mnie pobudka o 6:40. :blink:
A tu widoki z wczoraj - tak wykorzystują czas kiedy ja śpię. :laugh:

Mam nadzieję że przytyje. Chciałabym. I najlepiej żeby trochę zostało mi tej wagi :)
Załączniki:

9 lata 2 tygodni temu #1019130 przez aggi
Dzień dobry :) Ponuro trochę na dworze, ale cooo tam. Dzisiaj czeka nas imprezka - odprawiamy babci urodziny ;) Ale mnie nie przeszkadza posiadówka u mnie w domu. Jednak jest lepiej, bo jak dziecko śpiące to do kąpieli i spać :) A tak u kogoś to trzeba się prosić potem żeby wracać itd. Mam kawkę mmmm a Maks trzy biszkopty i sok ;) Muszę dzisiaj posprzątać porządnie, bo S malował sypialnię moich rodziców i syyyyyf że szok. ;)

sandra nie wiem sama albo przegapiłam owu albo cykl bezowulacyjny :blink: :blink: co do wagi to ja w ciąży na początku 49 miałam. Lekarz ciągle pytał czy w ogóle coś jem ;) A babki na porodówce dziwiły się, że takie duże dziecko urodziłam. No i z tą anemią to samo, lekarz gadał że żelazo mi musi dać bo anemia będzie jak nic, a ja wyniki wszystkie o dziwo książkowe miałam ;) Ale było minęło po porodzie miałam spowrotem 50kg na wadze a teraz siup 64 :pinch: hahah Sandra podejrzewam że mój S jak tylko Maks podrośnie to też kupi playa i będą ciupać :P razem :P Ale mój kolega najlepiej bo grał sobie, a synkowi dawał pada niepodłączonego :D hahaha a biedulek myślał że gra z tatą :P

ziaa bidulko przytulam :( :* Trzymaj się, pamiętaj że jest Nowy Rok niedługo i poooooootem możecie mieć miłą niespodziankę :) A może nawet uda się w Święta ? :silly:

magmus
daj spokój z moim odchudzaniem :blush: no ale na szczęście cały szał przedświąteczny itd sprawia że nie myślę o tym. Śliczny suwaczek :kiss:

martyna głupio się z tym czuję, że nie wiem co i jak B) :evil:

pinezka hahaha pomyślałam i wyobraziłam sobie moją mamę pijącą szampana z lekarzami na porodówce :P Ja z 26.12 jestem :P jak gile zielone to do lekarza bo to zainfekowane ! Lepiej idź żeby małego spowrotem nie zarazić. Hahaha pochłania wszystko co jadalne - skąd Ja to znam ?! Maks to też odkurzacz !

nati kurka widzisz a mnie też wczoraj zalało coś i psikus test negatyw. Zgłupiałam :)

nat kochana a to używane czy nowe? Ja też Maksowi używki nieraz kupuję szczególnie dżinsy czy jakieś bluzy/swetry. Bo nowe drogie.. A ja za kilka zł mogę kupić. A i tak nikt nigdy nie zapytał czy używane kupuję, zawsze wszyscy zachwyceni że Maksiu tak ładnie ubrany :) Przepiękne te ciuszki dorwałaś :)

A ja kupiłam wczoraj Maksowi bluzkę z długim, koszulkę i buty nowe :) w sumie buty 28zł, bo wyprzedaż, bluzka 5 a koszulka 4 zł :) Hehe :) ale bluzki po domu będzie miał do chodzenia :) Też Wam pokażę :P
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

9 lata 2 tygodni temu #1019132 przez magmus88
Hahah moofka :) Faktycznie :D jak chcesz mogę zmienić :PP

Nat - te bodziaki i sweterek z żabocikiem prześłiczne!!

Pinezka - zdrówka dla Was!

Sandruska.... chudzinko - dbaj o siebie :) śliczne chłopaki :)

My dziś wybieramy się na urodzinki do mojego kochanego dwulatka.... Piekłam ciasto tak jak mówiłam.... ale oczywiście jak piekę dla kogoś to zawsze jest coś nie tak.... echhhh

9 lata 2 tygodni temu #1019138 przez Sandruska1995
aggi nie , no mój tak nie robi :laugh: bo jak mu da wyłącznego to mały i tak włączy heh :P

9 lata 2 tygodni temu #1019149 przez Nefri
Aggi a gdzie takie promocje? Fajne ciuchy

9 lata 2 tygodni temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1019153 przez ziaa
Hohoho Merry Christmas!! ;)

:laugh:

9 lata 2 tygodni temu #1019157 przez nati.olsztyn
Ziaa Wow! Fajna praca! Ja tam wielkich zdolności nie mam chociaż ostatnio takie o "coś" wymodzilam w prezencie dla koleżanki i dla tesciowej, w planie jeszcze jeden...tylko czasu brak;)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 2 tygodni temu #1019158 przez nati.olsztyn
Nat Ubranka prześliczne!:)
Sandrus aggi U nas czasem Młoda dostaje pada bez baterii bo by bratu grać nie dała;)
Magmus Udanej imprezki:)

9 lata 2 tygodni temu #1019162 przez moofka
dobry :)

do tych co chciały moje imię to poszły privy B)

nat zaszalałaś z zakupami :whistle: ale ubranka ładne, będzie lans do zdjęć dla cioteczek ;) ja też nie przepadam za balonami ale Zośka lubi więc muszą być :) dzisiaj na zakupach dostała takiego na patyku i latała z nim ciągle się chichrając :laugh: na pewno napstrykam w ciul fotek jutro to coś wrzucę :)

magmus no coś Ty nie zmieniaj suwaczka jak Ci się podoba, toć nie mam na niego monopolu ;)

ziaa ja mam dużo roboty dzisiaj ale mogę Ci Zośkę podesłać do pomocy, tylko ona woli artystyczny nieład od równiuteńkich kokardek :side:

aggi ja zawsze byłam zakupoholikiem - najpierw kupowałam sobie, potem jak się urządzaliśmy to do domu a teraz najwięcej łupów ma Zośka :lol:

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1019176 przez Miluniaa
Ziajka ja bym chetnie pomogla zebys mieszkała w moim mieście, bo czasami z nudów pier... dostaje :evil: :evil: :evil: mam dość siedzenia w domu, cale szczescie za tydzien zacznie sie cos dziać, bo mnie zaprosili z pracy na wigilie pracownicza :woohoo:chociaż nie nie spodziewałam, bo nie mam umowy (ale mam nadzieje, ze ja jeszcze bede miała) nareszcie troche oderwania, bo teraz jak nie badania w laboratorium to wizyta i tak mi czas leci...
aggi ale ładne ciuszki !

9 lata 2 tygodni temu - 9 lata 2 tygodni temu #1019178 przez martyna_z
moofka mam jeszcze Vagical, dziś jest już lepiej. Mam nadzieję że ominie mnie wizyta u gina. Nie wiem czy już nie pisałaś, ale dużą imprezę robicie dla Zosi? tort kupujesz czy pieczesz?

Pinezka, no to chyba koleżanka ma naprawdę jeden z gorszych okresów do rodzenia, moja znajoma też miała taki termin i przenosiła, nie wywołali jej porodu chyba własnie dlatego że święta i cały czas lekarz jej mówił że jeszcze nie czas... i później rehabilitacja. Juniorek już dziewczyny podrywa? No no szybki chłopak jest ;) dużo zdrówka dla Was i może faktycznie pokaż się lekarzowi. A Twój suwaczek też nieźle do przodu pognał. Toż to Junior niedługo będzie miał rok!

nati.olsztyn to pewnie owu już za rogiem, a ten prezent to z masy solnej? bardzo ładnie wygląda.

natB dzięki :) ubranka śliczne, szczególnie te na trzecim zdjęciu :) i te sukieneczki sweterkowe boskie :)

nefri ja myślę że większość z nas teraz umiera z ciekawości jak moofka ma na imię ;)

aggi domyślam się ;) bo ja też cały czas wiem co i jak i dziwnie by było jakbym nagle przestała to kontrolować, ale może to dobry znak, jak się zapomniałaś :) świetne buty, Maksiu sportowiec? :) będzie z mamą ćwiczył bieganie ;)

ziaa mogę pomóc, uwielbiam takie rzeczy ;)

9 lata 2 tygodni temu #1019184 przez aggi
nefri na all znalazłam :-)

Zrobiłam dziś dwa testy i negatywy.. a w brzuchu ćmi.. już naprawdę zglupialam, jeszcze jutro zrobię, ale tego jeszcze nie grali żebym tak późno owu miała?! Masakra... już nie wiem o co chodzi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka